abonnement Unibet Coolblue
pi_37892198
Inmiddels heb ik succes gehad met mijn experimentjes met voedsel. Hierover ben ik een samenvatting aan het schrijven. Het dieet van de beste man uit Texel was het niet, maar zijn basis klopte wel. In een voorgaand topic heb ik enkele onderwerpen hierover gepost, maar uiteindelijk was de info ver van toereikend.

Ik was goed ziek, veel bloed en pijn. Bijna onderging ik een onderzoek, met de bekende clean-prep en daarna zoals gewoonlijk de immuran en de prednison medicatie die volgen. Dankzij mijn moeder, die via haar werk iets over PFT Geprenyleerde Vezeltabletten hoorde, ben ik weer gaan experimenteren op mezelf.

Na het bestellen van deze tabletten ging het al snel beter. Gemotiveerd door het goede resultaat, ben ik plots in contact gekomen met een man van een drogisterij in Den Helder die veel over deze kwaal wist. Inmiddels ben ik zo goed als vrij van darmklachten.

Morgenochtend zal ik de samenvatting met zoveel mogelijk bronnen en info hier posten.
pi_37892553
quote:
Op zondag 14 mei 2006 03:51 schreef Ericjuh het volgende:

[..]

sommige patienten zeggen ook dat het te maken kan hebben met groene groenten, zoals sla, spinazie, enz..
In melkproducten zit lactose. Op het moment van een ontsteking valt je afweersysteem de darmflora aan waardoor een onbalans ontstaat. Lactose is feitelijk een lievingskostje van bacterieën. Doordat er chaos is in de darm, kunnen verkeerde bacterieën de overhand krijgen, zeker als ze lactose als voeding hebben. Ditzelfde geldt voor witte suikers en aspartaam.

Dat met die groente, is interessant. Nog niet eerder vernomen, maar geldt dit zowel voor Crohn en Ulcerosa patiënten, of juist apart?
pi_37903446
Dit is mijn laatste reactie, mijn vader is overleden aan heel wat anders.
Ik geloof niet in dieten. Mijn pa had het meeste baat bij een gewoon gezond dieet: genoeg vezels en genoeg drinken.
Ik wens iedereen veel sterkte en wijsheid toe.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_37909532
Samenvatting kan ik vanavond pas posten.
pi_37926345
Samenvatting

Supplementen :
------------------

PFT Geprenyleerde Vezeltabletten

(let op deze versie bevat alleen noodzakelijke informatie. De bijsluiter bevat meer.)

Phytotherapeuticum met een mogelijke ondersteuning van het imuumsysteem die door geen van de bestanddelen apart bewerkstelligd kan worden.

Dit product is 100% plantaardig. Het bestaat uit vier hopsoorten en zeven verschillende soorten gemalen graanvezels, en bevat geen dierlijke of synthetische componenten. Vóór gebruik zorgvuldig de instructies lezen.

Tot op heden zijn géén schadelijke effecten bekend op het ongeboren kind. Toch adviseren wij om tijdens de zwangerschap het gebruik uitsluitend in overleg met uw arts af te stemmen.

Biologische Werkzaamheid

Van de PFT Geprenyleerde Vezeltabletten.
De tabletten bevatten vezels, mineralen en vitamine B, die zouden kunnen zorgen voor een goede spijsvertering, ook bij langdurig gebruik. De vezels absorberen actieve metabolieten en zouden kunnen verhinderen dat deze weer in de bloedstroom terechtkomen. Indien de actieve metabolieten zijn opgenomen in de vezels, zijn zij waarschijnlijk minder schadelijk voor uw gezondheid. De prenylflavonen uit gebruikte hop kunnen werkzaam zijn tegen allergieën, ontstekingen, virussen, schimmels, bacterieën en oxidatie.

Informatie ten aanzien van spysverteringsproblemen.

Goede resultaten worden gemeld door patiënten, die lijden aan chronische darmziekten zoals: Ziekte van Crohn en Collitis Ulcerosa. De werkzame bestanddelen van PFT hebben mogelijk een stabiliserend effect op het onstekingsproces in de darm, waardoor de klachten afnemen.
(afname pijn, diarree, bloederig slijm etc.)

Bijwerkingen

In zeldzame gevallen kunnen zich allergische reacties voordoen (glutenintolerantie of graanallergie).

Meer achtergrond informatie
Achtergrondinformatie kunt u o.a. vinden in de volgende artikelen:
C.L. Miranda et al:
In Food and chemical Toxilogie, 37, 1999, pp.273-285
J.F. Stevens et al:
In Journal of Am.Soc.Brew.Chem., 56(4), 1998, pp.136-145
A.Alt et al:
Deutsches Krebforschungszentrum, Abt. C0202, D-69129, Heidelberg

Contactinformatie

Copyright: Danny van Eisselsteijn
1999, NPU B.V.
Echt 6106 Nederland
Email adres : info@standbyvital
---
Solgar® - Full potency herbs
Echinacea/Goldenseal Cat’s Claw Complex
---
AllinOne – Special Supplements
Multivitamine 75 en Lactobacillus

Beide supplementen zijn vrij van conserveringsmiddelen, gist, gluten, soja, smaakstoffen, suiker, zetmeel, zout, zuivel.

Contactinformatie : PK Pharma Care – Postbus 493, 5400 AL Uden
Infonummer : 0900-5826848
Distributie : G&W Postbus 1038, 8001 BA Zwolle
---
Three Max Zuivere Visolie
Van Gezond & Wel, Postbus 1038, 8001 BA Zwolle

Deze visolie wordt gemaakt van diepzeevis. Deze olie heeft specifieke eigenschappen voor het menselijk lichaam. Natuurlijk zijn er meer fabrikanten van visolie, gezien er van elke vis olie getrokken kan worden. Het verdiend de voorkeur visolie te nemen uitsluitend van diepzeevis, niet uit zgn. kwekerijen.

-----------------
Toelichting

Deze producten onderscheiden zich wel dergelijk van andere fabrikanten. Maw, spoel de pilletjes van de Kruidvat, Trekpleister en dat soort winkels maar door de gootsteen.

Er is mij aangeraden dagelijks in te nemen :
3 x lactobacillus per dag
1 x visolie
na het eten

1 x cat's claw per dag
1 x multivitamine per dag

3 x per dag PFT Geprenyleerde Vezeltabletten, na afname klachten naar 1 x per dag.

In combinatie met deze overwegingen :

Geen vlees, vleeswaren.
Geen ijskoude dranken. (darm word hierdoor geprikkeld)
Geen witte suikers.
Matig met alle snoep en zoetigheid. (denk ook aan frisdrank met aspartaam)

En dan nog 2 x per dag een glas SPA Blauw.

Nog een toelichting op het SPA Blauw. Spa schijnt het meest zuivere water te zijn in onze omgeving. In de belgische volksmond ook het 'platte water' genoemd. Wordt ook aangeraden om babyproducten mee te bereiden. In SPA Blauw zitten geen zware metalen of resten van medicijnen en het is niet chemisch gereinigd.

In tegenstelling tot kraanwater. De man van de drogisterij vertelde mij iets aparts; tegenwoordig door de vrouwenpil komt er steeds meer oestrogeen in het drinkwater. Waterzuiveringsinstallaties weten niet goed hoe oestrogeen uit het water gezuiverd kan worden, of dit is een te dure onderneming. Naar het schijnt zijn er gevallen gemeld van jongeren (5 - 12 jaar) die veel kraanwater drinken, welke nu last hebben van lichte borstvorming.

En als laatste voor het slapen gaan een kopje rooibosthee.

-------------

Wat ik je hier vertel is een kleine samenvatting. Met deze producten heb ik grote winsten geboekt. Al ben ik niet geheel klachtenvrij, mijn ontlasting is vrij normaal, ik ga 2 x per dag naar de wc en ik voel me stukken beter en minder vermoeid.

Ik ga hierbij niet pushen dat je dit MOET nemen, noch zal het staan voor genezing of oplossing. Wel heb ik positieve resultaten, en elk beetje helpt bij deze nare ziekte. Als je het gehele document wilt lezen, dan moet je mij mailen op roppie1979@hotmail.com, ook kun je me vragen stellen wat je maar wilt weten.

Iedereen veel sterkte.
pi_37976591
Ik geloof er niks van.
Veel vezels en water zijn op zich al aanbevolen.
Ik zie geen meerwaarde hierin.
Toen mijn vader ziek werd, bracht een streng dieet geen verlichting. Pas toen hij wel vezels ging eten en zelf leerde wat voor hem goed of slecht was, ging het beter.
Ik geloof niet in 1 dieet voor iedereen.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_37985865
Nou, het is natuurlijk wel algemeen bekend dat suikers niet goed voor je zijn. Ook te veel vlees is niet goed. Ik kan me wel voorstellen dat je je hierdoor beter voelt. Ik zelf kan het niet volhouden, ik hou teveel van lekkere dingen.
  donderdag 25 mei 2006 @ 14:07:21 #233
149825 Texel
ervaringsdeskundige
pi_38197720
Beste gevlederde Vlerk

Ik zou graag met je van gedachten willen wisselen over het "dieet van de beste man uit Texel". Ik ben benieuwd wat volgens jou wel of niet klopt.

"beste man uit Texel"
pi_38199381
quote:
Op donderdag 25 mei 2006 14:07 schreef Texel het volgende:
Beste gevlederde Vlerk

Ik zou graag met je van gedachten willen wisselen over het "dieet van de beste man uit Texel". Ik ben benieuwd wat volgens jou wel of niet klopt.

"beste man uit Texel"
Het wordt steeds vreemder hier.
"There are no short cuts to any place worth going"
- Beverly Sills
pi_38200202
quote:
Op donderdag 25 mei 2006 14:58 schreef Pizza_Shooter het volgende:

[..]

Het wordt steeds vreemder hier.
misterieuze ziekte, misterieuze mensen
pi_38215447
Spyronius, de ziekte is niet mysterieueuus.........
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_38230989
Wow! Hebben we hier te maken met de "echte man uit Texel"? Dan wil ik ook wel wat meer weten over dat dieet. Helpt het ook voor Crohn?
  vrijdag 26 mei 2006 @ 18:10:08 #238
149825 Texel
ervaringsdeskundige
pi_38239221
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 14:12 schreef crohntje het volgende:
Wow! Hebben we hier te maken met de "echte man uit Texel"? Dan wil ik ook wel wat meer weten over dat dieet. Helpt het ook voor Crohn?
  vrijdag 26 mei 2006 @ 18:11:47 #239
149825 Texel
ervaringsdeskundige
pi_38239279
Ja, ik ben "de" man van Texel, die met name door Tros Radar door het slijk is gehaald. Maar ik ben geheel klachtenvrij!! Bij mij is zowel CU als Crohn gediagnosticieert. Ik heb een website gemaakt waar je veel op kunt lezen. Als je nog vragen hebt, hoor ik het wel. *********. Zoals je ook wel ziet ben ik nog niet zo bedreven in het werken met een computer en op een forum!!

[ Bericht 33% gewijzigd door Mylene op 26-05-2006 18:50:58 (spam verwijderd) ]
pi_38239695
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 18:11 schreef Texel het volgende:
Ja, ik ben "de" man van Texel, die met name door Tros Radar door het slijk is gehaald. Maar ik ben geheel klachtenvrij!! Bij mij is zowel CU als Crohn gediagnosticieert. Ik heb een website gemaakt waar je veel op kunt lezen. Als je nog vragen hebt, hoor ik het wel. *********. Zoals je ook wel ziet ben ik nog niet zo bedreven in het werken met een computer en op een forum!!
Waarom vraag je geld voor het dieet dat volgens jou goed werkt? Kun je niet gewoon de andere patienten proberen te helpen of moet er weer perse een slaatje uit worden geslagen?

[ Bericht 6% gewijzigd door Mylene op 26-05-2006 18:51:22 (spam verwijderd) ]
pi_38241339
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 18:11 schreef Texel het volgende:
Ja, ik ben "de" man van Texel, die met name door Tros Radar door het slijk is gehaald.
Daar zullen ze vast een goede reden voor hebben gehad, op mij komt het gewoon over als geldklopperij.
A mind with a heart of it's own
  vrijdag 26 mei 2006 @ 20:01:01 #242
149825 Texel
ervaringsdeskundige
pi_38243333
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 19:10 schreef DrMarten het volgende:

[..]

Daar zullen ze vast een goede reden voor hebben gehad, op mij komt het gewoon over als geldklopperij.
Wat ik wil is onderzoek naar mijn dieet. Maar men geeft liever geld uit voor onderzoek naar medicijnen dan naar voeding.
pi_38246323
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 20:01 schreef Texel het volgende:

[..]

Wat ik wil is onderzoek naar mijn dieet. Maar men geeft liever geld uit voor onderzoek naar medicijnen dan naar voeding.
Er is volgens mij al heel veel onderzoek gedaan naar voeding, maar dat heeft nooit tot een oplossing geleid. Een dieet kan weliswaar de pijn verlichten, maar de oorzaak verdwijnt niet. Licht verteerbaar voedsel levert vaak minder pijn op dan 'zwaardere' gerechten of sterk gekruid. Echter, dat je geen pijn meer hebt wil niet zeggen dat de ontstekingen ook verdwijnen en dat is nou net de bedoeling. Klachtenvrij vanwege een dieet geloof ik echt niet in.
"There are no short cuts to any place worth going"
- Beverly Sills
pi_38247940
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 20:01 schreef Texel het volgende:

[..]

Wat ik wil is onderzoek naar mijn dieet. Maar men geeft liever geld uit voor onderzoek naar medicijnen dan naar voeding.
Als je werkelijk zo overtuigd bent van je eigen gelijk dan geef je iig aan patienten belangeloos dat dieet vrij. Als het dan echt zo'n wondermiddel dieet lijkt te zijn dan komen de wetenschappelijke onderzoeken vanzelf.
A mind with a heart of it's own
pi_38252961
Ik ben wel benieuwd naar je website. Wil je je url in je profiel zetten? Dan ga ik zeker kijken.
  zaterdag 27 mei 2006 @ 09:46:16 #246
149825 Texel
ervaringsdeskundige
pi_38259800
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 23:44 schreef crohntje het volgende:
Ik ben wel benieuwd naar je website. Wil je je url in je profiel zetten? Dan ga ik zeker kijken.
Ik had de naam van mijn website aangegeven, maar die is verwijderd. Schijnbaar mag dat op dit formum niet. Je kan me mailen ********* (mag dat wel?)
Trouwens 93 % van de gebruikers van mijn dieet hebben succes met het dieet. Ik ben patiënt sinds 1968 en sindsdien experimenteeer ik met mijn voeding. Nu weet ik dat er een belangrijk element in onze huidige voeding ontbreekt en dat er bij de productie aan sommige voedignsmiddelen onnatuurlijke stoffen worden toegevoegd. Het is een dieet op basis van omstreeks 1960 gangbare voedingsmiddelen, die overal verkrijgbaar zijn.

[ Bericht 2% gewijzigd door Mylene op 27-05-2006 09:54:27 (indirect geef je zo het linkje, niet gewenst) ]
  zaterdag 27 mei 2006 @ 09:58:42 #247
16715 Mylene
*schatje*
pi_38259919
@ Texel, je vraagt op je site geld voor een product, dat valt onder spam en is niet gewenst.

Verder deel ik de mening van Raissa. Waarom andere patienten niet gewoon proberen te helpen zonder een slaatje eruit te slaan?
  zaterdag 27 mei 2006 @ 10:49:30 #248
149825 Texel
ervaringsdeskundige
pi_38260879
quote:
Op zaterdag 27 mei 2006 09:58 schreef schatje het volgende:
@ Texel, je vraagt op je site geld voor een product, dat valt onder spam en is niet gewenst.

Verder deel ik de mening van Raissa. Waarom andere patienten niet gewoon proberen te helpen zonder een slaatje eruit te slaan?
Oké, regels zijn regels!

Ik heb op verschillende manieren getracht het dieet onder de aandacht te brengen van patiëntenverenigingen, politiek etc. Maar ze zijn helemaal niet geïnteresseerd. En dat is weer niet verbazingwekkend, want van wie ontvangen de patiëntenverenigingen o.a. hun geld?

Nu doe ik dus zelf "onderzoek". Door geld te vragen voor het dieet, kreeg ik voornamelijk gemotiveerde mensen, die er echt voor gingen. Tot heden 93 % succes.
pi_38260999
quote:
Op zaterdag 27 mei 2006 10:49 schreef Texel het volgende:

[..]

Oké, regels zijn regels!

Ik heb op verschillende manieren getracht het dieet onder de aandacht te brengen van patiëntenverenigingen, politiek etc. Maar ze zijn helemaal niet geïnteresseerd. En dat is weer niet verbazingwekkend, want van wie ontvangen de patiëntenverenigingen o.a. hun geld?

Nu doe ik dus zelf "onderzoek". Door geld te vragen voor het dieet, kreeg ik voornamelijk gemotiveerde mensen, die er echt voor gingen. Tot heden 93 % succes.
Dubbelblinde procedure neem ik aan ....
pi_38278960
quote:
Op zaterdag 27 mei 2006 10:49 schreef Texel het volgende:

[..]

Oké, regels zijn regels!

Ik heb op verschillende manieren getracht het dieet onder de aandacht te brengen van patiëntenverenigingen, politiek etc. Maar ze zijn helemaal niet geïnteresseerd. En dat is weer niet verbazingwekkend, want van wie ontvangen de patiëntenverenigingen o.a. hun geld?

Nu doe ik dus zelf "onderzoek". Door geld te vragen voor het dieet, kreeg ik voornamelijk gemotiveerde mensen, die er echt voor gingen. Tot heden 93 % succes.
93%, dus dan heb je al minimaal 100 mensen gevonden voor dat onderzoekje van je?
Rijk worden over de rug van zieke mensen, ik geef me geld wel aan echte onderzoekers.
Upon initial contact with ScareFreak
I had envisioned him to be an ill-mannered and psychologically unstable man
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')