abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_34341230
registreer om deze reclame te verbergen
Algemene informatie over de wedstrijd

In navolging van twee zeer leuke kerstverhalenwedstrijden, presenteren NCRV, SP!TS en FOK! nu de liefdesverhalenwedstrijd 2006. Het is de bedoeling om een zo goed mogelijk liefdesverhaal te schrijven, uiteraard met het thema liefde. De invulling daarvan is geheel aan jezelf. Misschien wil je een mooie anekdote beschrijven van jouw eerste liefde, een ode aan je huidige vriend of vriendin, een relatie die je bewondert, of misschien wel een verhaal met een iets droeviger randje. Wanneer je een verhaal geschreven hebt, kun je dat vanaf dinsdag 24 januari insturen op de actiesite http://www.hetliefdesverhaal.nl De wedstrijd zal haar afronding hebben op de zeer toepasselijke Valentijnsdag 14 februari. Verhalen insturen kan tot 9 februari. De zeer leuke prijzen, en natuurlijk de schrijversjury zullen bekend worden gemaakt zodra de actiesite in de lucht is.

Waar is dit forum voor?

Dit forum is er om alles te bespreken wat met de wedstrijd te maken heeft. Misschien wil je een verhaal ter overleg in de groep gooien, handige tips opdoen of kijken wat anderen ervan gemaakt hebben. Voor andere kwesties die te maken hebben met literatuur, willen we je graag doorverwijzen naar ons Literatuurforum.

Ik wil meepraten op dit forum, maar ik heb nog geen FOK!-account. Hoe kan ik me registreren?

Registreren doe je door te klikken op de volgende link:
http://forum.fok.nl/user/register
Let bij het invullen op de spelwijze, gebruikersnamen worden niet meer aangepast.

Voor registratie op FOK! heb je het adres nodig van je
internetprovider. Denk aan adressen die eindigen op @tiscali.nl, @chello.nl, @home.nl etc. etc.
Gratis emailaccounts zoals van @gmail.com of @hotmail.com worden niet geaccepteerd ter registratie. Ook zogenaamde eigen domeinadressen vallen hieronder.
Zie ook: http://forum.fok.nl/misc/faq/manual_profile

Alle regels uit de Forumwijde FAQ & Policy gelden ook voor dit forum.

[ Bericht 2% gewijzigd door Seborik op 23-01-2006 14:54:23 ]
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')