Exactemundoquote:Op maandag 2 januari 2006 14:51 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik denk dat stamppot rauwe andijvie lekkerder is
Jij ookquote:
Ja hallo, nu krijg ik er nog meer trek in.quote:Op maandag 2 januari 2006 15:01 schreef MissHobje het volgende:
Je kunt er ook extra.. mocht je dat in huis hebben, nog wat augurk door snijden.. schep mosterd toevoegen en beetje creme fraiche( en de ingredienten die je hebt uiteraard)
Andijvie niet koken.. met stampot.. het wordt al iets zachter als je het door de warme aardappels stampt.
Smullen maar![]()
quote:Op maandag 2 januari 2006 15:05 schreef kareltje_de_grote het volgende:
De andijvie niet koken, hij moet wel lekker kraken/knappen tussen je tanden (nee niet het zand)
Kaas erbij is ook lekker.
Ja zeker.quote:Op maandag 2 januari 2006 16:45 schreef Zwaffel het volgende:
moet er melk door? dat zegt mn moedermaar die kan dan ook niet koken
er moest melk door om het smeuiger te maken
* Jojogirl ook en de andijvie was op bij de super.quote:Op maandag 2 januari 2006 15:03 schreef Lucille het volgende:
[..]
Ja hallo, nu krijg ik er nog meer trek in.![]()
Ik eet andijvie stamppot altijd met een gehaktballetje, de jus gebruik ik dan om het smeuïger te maken.quote:Op maandag 2 januari 2006 16:45 schreef Zwaffel het volgende:
moet er melk door? dat zegt mn moedermaar die kan dan ook niet koken
er moest melk door om het smeuiger te maken
Heb je hier ook nog wat aan toe te voegen?quote:Op maandag 2 januari 2006 17:26 schreef Bupatih het volgende:
Andijvie.
Hé, d'r stonden eerst twee andere zinnetjes bij.quote:Op maandag 2 januari 2006 18:12 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Heb je hier ook nog wat aan toe te voegen?
Ja, overbodig, was al eerder genoemdquote:Op maandag 2 januari 2006 18:16 schreef Bupatih het volgende:
Hé, d'r stonden eerst twee andere zinnetjes bij.?
Bijna altijd gesneden, kost ongeveer hetzelfde en is veel makkelijker.quote:Op maandag 2 januari 2006 18:19 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ja, overbodig, was al eerder genoemd
Gebruiken jullie stronkandijvie, of doen jullie net als ik gesneden/gewassen uit zakken? :2
Ik doe de rookworst altijd op de aardappelen, scheelt afwas, moeite én energiequote:Op maandag 2 januari 2006 16:44 schreef -beyond- het volgende:
[..]
![]()
Gekookte andijvie is niksHet moet lekker knasperig zijn!
Als je jus maakt kun je ook eerst uiringen snijden en bakken. Vervolgens maak je in dezelfde pan je jus klaar met de uitjes erdoorheen.
Wat wij altijd doen is de rookworst de laatste 15 minuten in het water van de aardappelen leggen indien we geen kookpit meer overhebben.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |