Welk restaurant? "In Den Geurigen Eikel"?quote:Op vrijdag 16 december 2005 20:09 schreef MouseOver het volgende:
Heb je het wel eens in de soep geprobeerd? Ik heb dat laatst eens in een restaurant opgedient gekregen, maar ik kon helaas het recept niet goed herleiden. Mocht je het ergens tegenkomen hoor ik het graag.
Zie het helemaal voor mequote:Op vrijdag 16 december 2005 20:09 schreef Bupatih het volgende:
Smegma in blokjes snijden en invriezen.Een ijsstokje erin en je hebt de heerlijkste ijsjes om aan je vrienden uit te delen.
Idd goed te doen. Maar je moet het nooit uit blik kopen. Da's net zoiets als blikchampignons op pizza's.. niet echt smerig, maar je proeft toch dat het niet vers is.quote:Op vrijdag 16 december 2005 20:09 schreef Bupatih het volgende:
Smegma in blokjes snijden en invriezen.Een ijsstokje erin en je hebt de heerlijkste ijsjes om aan je vrienden uit te delen.
Of aan de kinderen die je in je kelder verstopt hebt.quote:Op vrijdag 16 december 2005 20:09 schreef Bupatih het volgende:
Smegma in blokjes snijden en invriezen.Een ijsstokje erin en je hebt de heerlijkste ijsjes om aan je vrienden uit te delen.
Hahaha geniale naamquote:Op vrijdag 16 december 2005 20:11 schreef Zhenar het volgende:
[..]
Welk restaurant? "In Den Geurigen Eikel"?![]()
Nee, joh! Natuurlijk niet! Je moet het gewoon vers van de boer halen...quote:Op vrijdag 16 december 2005 20:11 schreef MouseOver het volgende:
[..]
Idd goed te doen. Maar je moet het nooit uit blik kopen. Da's net zoiets als blikchampignons op pizza's.. niet echt smerig, maar je proeft toch dat het niet vers is.
quote:Op vrijdag 16 december 2005 20:12 schreef moomphs het volgende:
[..]
Of aan de kinderen die je in je kelder verstopt hebt.
[afbeelding]
quote:Op vrijdag 16 december 2005 20:14 schreef Bupatih het volgende:
[..]
Nee, joh! Natuurlijk niet! Je moet het gewoon vers van de boer halen...
quote:Op vrijdag 16 december 2005 20:12 schreef moomphs het volgende:
[..]
Of aan de kinderen die je in je kelder verstopt hebt.
[afbeelding]
Ik wacht nog steeds op de dag dat je bij de McDonals een McSmurry kan bestellen.quote:Op vrijdag 16 december 2005 20:15 schreef MouseOver het volgende:
[..]
Edit: Boerensmegma, met rozijntjes enzo
Verstuur een brief.quote:Op vrijdag 16 december 2005 20:32 schreef Zhenar het volgende:
[..]
Ik wacht nog steeds op de dag dat je bij de McDonals een McSmurry kan bestellen.![]()
Oh. En ik maar denken dat het een exotische lekkernij was...quote:Op vrijdag 16 december 2005 21:54 schreef BennyNL het volgende:
smeg·ma (het ~)
1 huidsmeer die zich opgehoopt heeft onder de voorhuid van de penis of tussen de kleine schaamlippen
mmm op een toastje met een glaasje wijn erbijquote:Op vrijdag 16 december 2005 22:04 schreef Ikiskoel het volgende:
Kijk eens of ze nog een leuk recept hebben met piemelbrie. Past er perfect bij
Ik heb nog wel wat over, zal ik het in de koelkastzetten of heb je het liver op kamer themperatuur?quote:Op vrijdag 16 december 2005 22:06 schreef Brunette het volgende:
[..]
mmm op een toastje met een glaasje wijn erbij![]()
Liever op kamertemperatuur. Dank je!quote:Op vrijdag 16 december 2005 22:07 schreef pc-fr34k het volgende:
[..]
Ik heb nog wel wat over, zal ik het in de koelkastzetten of heb je het liver op kamer themperatuur?
ik heb het eigenlijk liever vers van de persquote:Op vrijdag 16 december 2005 22:07 schreef pc-fr34k het volgende:
[..]
Ik heb nog wel wat over, zal ik het in de koelkastzetten of heb je het liver op kamer themperatuur?
Was niet aan jou gericht.quote:Op vrijdag 16 december 2005 22:08 schreef Ikiskoel het volgende:
[..]
Liever op kamertemperatuur. Dank je!
Ja, daarom vraag ik, moet ik m'n lul eerst in de koelkast hangen of heb je het liver op kamertemperatuur?quote:Op vrijdag 16 december 2005 22:13 schreef Brunette het volgende:
[..]
ik heb het eigenlijk liever vers van de pers![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |