Logitik | vrijdag 16 december 2005 @ 15:03 |
Ik heb 2 zakken voorgesneden boerenkool gekocht. Moet ik die voorgesneden boerenkool echt 20 minuten koken ? Ik vind dat namelijk nogal erg lang.. | |
Zwansen | vrijdag 16 december 2005 @ 15:04 |
Nou dan doe je dat toch niet! | |
Tristessa | vrijdag 16 december 2005 @ 15:06 |
quote: ![]() | |
clowncloon | vrijdag 16 december 2005 @ 15:06 |
ja dat moet echt. Slotje. | |
Fool | vrijdag 16 december 2005 @ 15:16 |
Ja, staat er toch niet voor niets op.... | |
Muck | vrijdag 16 december 2005 @ 15:16 |
vind ik ook wel erg lang! maar hoe lang het dan wel moet, weet ik ook niet precies ![]() | |
SterkStaaltje | vrijdag 16 december 2005 @ 15:18 |
10 minuutjes anders wordt het vies en bruin ![]() | |
ikwilookwatzeggen | vrijdag 16 december 2005 @ 15:19 |
Aardappels moeten 20 minuten! Bedoelen ze dat niet? | |
PLAE@ | vrijdag 16 december 2005 @ 15:20 |
Nee hoor. Gewoon 15 minuten in een pan met net niet kokend water. Zo doe ik het altijd. Ow nee dat gaat over opwarmmaaltijden ![]() Wat ben ik ook een cultuurbarbaar ![]() | |
Market_Garden | vrijdag 16 december 2005 @ 15:29 |
eerst aardappels koken, daarna in dezelfde pan boerenkool erbij gooien, beetje rustig door laten koken, 10 minuten ofzo, worst erbij gooien, nog ff laten nawarmen, eten maar! | |
Martijn_77 | vrijdag 16 december 2005 @ 15:38 |
quote:Zo doe ik het ook altijd! | |
aidyl | vrijdag 16 december 2005 @ 17:09 |
Ik mik gewoon altijd alles tegelijk in de pan ==> vuurtje eronder ==> 20 min koken ==> stampen met klontje boter, beetje melk, peper, zout ==> klaar ![]() | |
Jojogirl | vrijdag 16 december 2005 @ 17:30 |
Ik kook het altijd net zo lang als de aardappels. Het wordt toch stamppot, dus ik ga niet voor de bite. | |
Logitik | vrijdag 16 december 2005 @ 17:39 |
quote:Dan gaan juist alle vitaminen en smaak eruit door dat lange koken. Vandaar heb ik het gevoel dat fijngesneden boerenkool korter dan 20 min moet.. | |
Pietverdriet | vrijdag 16 december 2005 @ 19:09 |
Maak stampot rauwe boerenkool.. | |
krakkemieke | vrijdag 16 december 2005 @ 23:49 |
Geen rauwe boerenkool nee ![]() Kook de aardappels en kook de boerenkool in een aparte pan. Giet de aardappels af als ze gaar zijn. Voeg genoeg zout bij de boerenkool, bij mij is het altijd te flauw. Mix aardappels en kool en proef. Succes! | |
BBQ-kip | vrijdag 16 december 2005 @ 23:58 |
Rauwe boerenkool is erg zwaar te verteren en "slecht" voor je darmen, allemaal gasvorming e.d. | |
krakkemieke | zaterdag 17 december 2005 @ 00:46 |
Of zoek eens het recept voor toemis boerenkool! | |
Pietverdriet | zaterdag 17 december 2005 @ 09:10 |
quote:Daarom zei ik het ook, als er iets iemand overtuigt dat je boerenkool goed moet koken is het dat wel | |
RedBitch | zaterdag 17 december 2005 @ 09:19 |
quote:hier idd | |
lone_wolf | zaterdag 17 december 2005 @ 10:01 |
quote:hup erste de boerenkool opzetten dan pas de aardappels schillen en opzetten. boerenkool moet echt goed gaar zijn!!! | |
Jominro | zaterdag 17 december 2005 @ 10:11 |
Boerenkool moet zeker 1 uur koken anders is het niet eens lekker en de aardappelen apart in een pan. Yak, alles in één pan gooien ![]() | |
nectarientje | zaterdag 17 december 2005 @ 11:19 |
Ik zet de boerenkool 10 minuten voor de aardappels op. Dan aardappels erbij en laten koken tot de aardappels gaar zijn. ![]() | |
lone_wolf | zaterdag 17 december 2005 @ 12:55 |
nee apart!!! bleuk foutje dat min vrouw wel ees maakte....zuurkool en aardappelen in een pan....de aardappelen worden dan niet lekker gaar...komt door het melkzuur denk ik........ | |
zoalshetis | zaterdag 17 december 2005 @ 12:58 |
ik maak het altijd een dag van te voren en warm het weer op in de pan. veel lekkerder zo'n nachtje trekken. | |
Logitik | zaterdag 17 december 2005 @ 18:42 |
quote:Ja heerlijk! Ik heb net ook de boerenkool van gisteren opgewarmt. Was lekkerder dan gister ![]() ps, Ik heb de boerenkool in een aparte pan gekookt, en dan 10 minuutjes. Was goed te eten hoor ![]() | |
wlsandman | zaterdag 17 december 2005 @ 18:44 |
quote:idd, soms hebben wij ook wel eens is wat over. Als je dat dan de volgende dag weer nuttigd dan smaakt het veel lekkerder ![]() |