ik ben vrijdag jarig dus.. ik wacht op een pm van jequote:
Goed dat ik dat leesquote:Op maandag 28 april 2008 11:36 schreef Stansfield het volgende:
Morgenavond ga ik er weer eentje maken.![]()
Ik blijf het echt een top toetje vinden. Meestal maakte ik toetjes met chocolade maar ja die zijn zo super machtig.
Nee.. ik heb nog iets zwart of wit staan mnr..!quote:Op maandag 28 april 2008 13:25 schreef Stansfield het volgende:
haha ja ik wacht totdat jij er eentje zelf geprobeert hebt haha
quote:
quote:Op maandag 28 april 2008 20:47 schreef Stansfield het volgende:
haha nee nee eerst zelf proberen hoor.
quote:Op maandag 28 april 2008 21:07 schreef Stansfield het volgende:
haha kom ik het wel helpen opeten haha
neequote:Op maandag 28 april 2008 21:36 schreef Stansfield het volgende:
hahaha ik kom er niet meer onderuit he
im bad.. im bad and you know itquote:
quote:
Is het uitgezonden in die serie? die heb ik op mijn harde schijf staan. Maar eens even allemaal goed bekijken dan.quote:Op vrijdag 2 mei 2008 15:26 schreef nein het volgende:
Dat perenrecept van Jamie Oliver! DANK U!! Ik heb die uitzending in december zitten kijken, heb de belangrijkste ingredienten toen op een lijstje geschreven, maar ben de rest vergeten...yay!
Wanneer kun je??quote:
Jep, zeker weten...ik zat te kwijlen als een hond toen ik die aflevering zag...dat onthoud ik welquote:Op vrijdag 2 mei 2008 16:20 schreef Stansfield het volgende:
[..]
Is het uitgezonden in die serie? die heb ik op mijn harde schijf staan. Maar eens even allemaal goed bekijken dan.
en zat hij in die aflevering ook over allemaal kruiden en groenten en plantjes te praten?? Dan hebben we het namelijk over hetzelfde. Alleen heb ik hem niet kunnen vinden van de afleveringen die ik heb. Wat maakte hij nog meer in die aflevering??quote:Op zaterdag 3 mei 2008 01:03 schreef nein het volgende:
[..]
Jep, zeker weten...ik zat te kwijlen als een hond toen ik die aflevering zag...dat onthoud ik wel
Oh dat zou best kunnen..dat week niet meer..quote:Op zaterdag 3 mei 2008 12:53 schreef Stansfield het volgende:
[..]
en zat hij in die aflevering ook over allemaal kruiden en groenten en plantjes te praten?? Dan hebben we het namelijk over hetzelfde. Alleen heb ik hem niet kunnen vinden van de afleveringen die ik heb. Wat maakte hij nog meer in die aflevering??
Hmmmmm, deze had ik met sinterklaas gemaakt, en dan met pepernoten, stoofpeertjes, chocolade en witte muizen, echt te lekkerquote:Op maandag 4 februari 2008 22:03 schreef Stansfield het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Het was super makkelijk om te maken. Het hele recept typ ik een andere keer wel maar gewoon eiwit kloppen, rietsuiker erbij. Dit heel glad kloppen. Op een bakplaat. Een uur in de oven op 150 graden. De buitenkant is dan lekker krokant en de binnenkant nog lekker kleverig. Slagroom kloppen, hazelnoten rosteren en kapot slaan in een theedoek, niet helemaal meer wel fijne stukken en nog grotere stukken erin laten. Peren in stukken snijden. De perensap koken, hier chocolade bij doen. Roeren totdat het vloeibaar is.
Een deel van de slagroom op de meringue doen, wat hazelnoten en peren en chocolade, en datzelfde nog een keer.
Foto uit het boek lijkt aardig op mijn eindresultaat moet ik zeggen.
[ afbeelding ]
Ik snap iets niet: gaar je die merengue nu op de bbq? Of warm je het geheel alleen op op de bbq?quote:Op vrijdag 21 augustus 2009 21:31 schreef macferret het volgende:
4x eiwit
poedersuiker
vanillesuiker
ananas uithollen, vullen met stukjes ananas, wat rum en ijs. terug in de vriezer.
merengue mixen, en dan op de bbq! heerlijk!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En dan had je de deksel er op neem ik aan?quote:Op zondag 30 augustus 2009 07:37 schreef macferret het volgende:
hij is gegaard op de bbq, minuutje of 10 op 200C, ik had er in eerste instantie iets te veel merengue op, en heb er wat afgehaald, ik ws bang dat het ijs in de ananas anders zou smelten, maar dat was nog keurig keihard bevroren, ananas en merengue isoleren blijkbaar heel goed!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |