Ik denk dat Piet het in zijn kwaadheid heeft gedaan.quote:Op zaterdag 3 december 2005 02:20 schreef zoalshetis het volgende:
ik ook. hoop niet dat piet dit heeft gedaan omdat de "aldi zo veel beter is"...
zoals ik al helemaal in het begin van dit topic aangaf. ik wil graag dat er een onafhankelijke commissie komt die misstanden in de duurbetaalde sector bekijkt. maar dit zei ik al een jaar of wat geleden.quote:Op zaterdag 3 december 2005 02:30 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik denk dat Piet het in zijn kwaadheid heeft gedaan.
Maar ach.. het is een druppel op een gloeiende plaat, kijk naar de keuringsdienst van waarde en je weet dat er op grote schaal kluiten worden belazerd.
Consumenten zijn makke schapen.. die door de overkill van reclame zijn vergiftigd en alles voor zoete broodjes nemen.
http://www.degroeneweg.nl/rm_5_1.aspquote:Op zaterdag 3 december 2005 02:41 schreef Bluezz het volgende:
Die groene (bio-) winkels hebben toch een keurmerk?
Ik neem aan dat die jaarlijks of zo controles uitvoeren..
ik loop al sinds mijn jeugd (toen deed mijn moeder het) bij groene slagers binnen. maar het komt nog wel eens voor dat er geen goede controle is.quote:Op zaterdag 3 december 2005 02:41 schreef Bluezz het volgende:
Die groene (bio-) winkels hebben toch een keurmerk?
Ik neem aan dat die jaarlijks of zo controles uitvoeren..
was kassa. bekijk het maar eens. slechte zaak, maar ik koop er toch nog steeds.quote:Op zaterdag 3 december 2005 03:00 schreef Bluezz het volgende:
Tnxx voor de link.
Ik heb het gevoel dat het in de OP gaat om een incident.
Uit het testje dat PietV aanhaalt komt naar voren dat het om 1 geval met paardenvlees gaat.quote:Op zaterdag 3 december 2005 12:09 schreef Drive-r het volgende:
Zal ik het dan maar eens met Piet eens zijn? Ik vind de Groenweg slagers nou niet bepaald bijzonder. Het progamma van Kassa toont in ieder geval aan dat er de mogelijkheid is tot opzettelijk knoeien met het vlees (toevoegen van paardenvlees kan geen ongelukje zijn). Dus wat weet ik over de rest van hun waren? Waar ik goed voor betaal? Daarbij vind ik de kwaliteit niet meer dan gemiddeld, dus zie geen reden er te kopen.
Ik ken een goeie slager hier in de buurt, slacht netjes nog zelf en daarvan weet ik dat het rund en lam in ieder geval biologisch zijn. Het verschil tussen hem en al die bio-slagers is dt hij er niet zo mee loopt te schreeuwen of de prijs verhoogt. De prijzen zijn gewoon normaal en ik weet het toevallig omdat hij ook ons vee slacht. Zo ken ik wel meer slagers, allemaal mensen waar ik meer mee heb dan een keten als GroeneWeg, wat uiteindelijk ook maar een commerciele instelling is die op deze manier net wat extra probeert te verdienen.
Piet heeft voor mij een punt. Elke slager waarvan ik weet dat hij paardenvlees in het gehakt stopt, zal ik niet snel bezoeken.
Ja, ik kan ook lezen, ik beweer toch ook nergens dat het meerdere keren gebeurt is? Alleen dit ene geval kan enkel te weten zijn aan het moedwillig verkopen van rotzooi. Het stoort mij dat dit mogelijk is bij een slager die zich naar presenteert als een verantwoord ondernemer, snap je?quote:Op zaterdag 3 december 2005 12:12 schreef SCH het volgende:
[..]
Uit het testje dat PietV aanhaalt komt naar voren dat het om 1 geval met paardenvlees gaat.
Kalfsgehakt? Das vast geen Groene Weg slager!quote:Op zaterdag 3 december 2005 14:40 schreef SCH het volgende:
Net lekkere runderschnitzels gekocht en kalfsgehakt. En spekkoek, dat verkoop mijn slagertje.
Leuke zaterdaghulpjes trouwens. Misschien moet Piet hier maar zijn vleeSCHwaren kopen
Zeker en gewisquote:Op zondag 4 december 2005 12:22 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Kalfsgehakt? Das vast geen Groene Weg slager!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |