abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 29 december 2005 @ 11:35:42 #176
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33499310
quote:
Op donderdag 29 december 2005 11:29 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Voorgerecht: Schnitzels van vette lever in korst van ontbijtkoek, chutney van appels en peren Hoofdgerecht: biefstuk van hert, peper saus, versiering van groenten Nagerecht: Blad van kazen die door de Heer Boujon worden verfijnd,
dessert Lekkers van de banketbakker
Zelfs als je het zo op schrijft klinkt het nog steeds goed
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_33499342
quote:
Op donderdag 29 december 2005 11:32 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Steenkolenfrans dus
dat ook Het ging me om het exclusiever laten klinken dan het is
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
  donderdag 29 december 2005 @ 11:39:48 #178
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33499395
quote:
Op donderdag 29 december 2005 11:35 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Zelfs als je het zo op schrijft klinkt het nog steeds goed
Beter zelfs, want dit is waarschijnlijk zo geschreven en toen in het frans vertaald.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 29 december 2005 @ 11:41:15 #179
15746 daNpy
Marathon Coupé
pi_33499436
Binnen 3 kwartier 2 kilo vlees gegrilled en naar binnen geschoven
Heerlijk
You can sleep in a racecar, but you can't race a house!
Op zaterdag 12 november 2022 13:41 schreef knoopie het volgende:
Daar kan je wel om lachen, maar de motorolie vervangen is een stuk handiger in de badkuip dan op je vloerkleed in de woonkamer.
pi_33499620
quote:
Op donderdag 29 december 2005 11:29 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Voorgerecht: Schnitzels van vette lever in korst van ontbijtkoek, chutney van appels en peren Hoofdgerecht: biefstuk van hert, peper saus, versiering van groenten Nagerecht: Blad van kazen die door de Heer Boujon worden verfijnd,
dessert Lekkers van de banketbakker
Bijna goed
plakje ganzenlever in een korst van kruidenbrood, chutney van appels en peren
de rest klopt aardig.

Wat betreft het steenkolenfrans.. zo stond het op de menukaart ( het was in frankrijk )
je ne sais pas of het corrct frans is maar daar ga ik maar wel vanuit
pi_33504795
Weer van die aanstellers die ales in het Frans doen, zelfs in Frankrijk zijn ze al te vinden.
Helpt waar hij kan!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')