abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_33259806
Ik ga bij kip eten
Wat heeeerlijk ziet het eruit
  dinsdag 20 december 2005 @ 22:29:34 #102
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_33259956
quote:
Op dinsdag 20 december 2005 20:06 schreef Euc- het volgende:
Wij hebben trouwens nog nooit kalkoen gegeten met kerst
Wij 1 keer

Mijn ouders wilden eens zo'n kalkoen proberen jaren geleden toen de gemiddelde Nederlander nog aan de varkensrollade zat met kerst...
Afijn, Zo'n gevulde kalkoen gehaald, volgens aanwijzingen die poelier had gegeven klaargemaakt, uit de oven gehaald en net toen ze hem op tafel wilden zetten (met van die gezellige wit papieren "koksmutspootjes" erop), zakte het hele ding in elkaar
Hij was dus heel erg gaar, dus de botten vielen "door het vlees heen"
Mijn opa (paardenslager) en wij kwamen niet meer bij van het lachen
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  dinsdag 20 december 2005 @ 22:29:58 #103
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_33259980
quote:
Op dinsdag 20 december 2005 22:25 schreef Bluezz het volgende:
Ik ga bij kip eten
Wat heeeerlijk ziet het eruit
Als jij een huisje in Schotland regelt voor me
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_33260233
Gereserveerd voor kerstavond:


Het restaurant heeft twee sterren. Eerste kerstdag ook ergens een restaurant, tweede kerstdag zelf koken, weet nog niet wat

-edit-Is erg goed te lezen al zeg ik het zelf.

Zou dit beter gaan?


[ Bericht 9% gewijzigd door NoSigar op 21-12-2005 18:31:00 ]
Helpt waar hij kan!
pi_33260315
M'n moeder en ik hebben besloten dat m'n vader volgend jaar aan de beurt is voor het kerstdiner.
In zijn geval houdt dat dus in: uit eten.
Ik heb hem vanavond al geplaagd, want hij denkt dat met kerst alles open is......
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  woensdag 21 december 2005 @ 16:51:12 #106
34163 Pikkebaas
Corporate Overlord
pi_33279061
quote:
Op dinsdag 20 december 2005 22:13 schreef Martijn_77 het volgende:
Bij kalkoen moet je ook opletten dat hij niet te droog wordt.
Precies, ik bardeer de kalkoen. En dan op 160 graden omwikkeld met zilverfolie om te garen. Het laatste half uur de folie er af en dan op 220 graden bruinen. Daarna uit de oven halen en op een warme plaats 15 minuten laten rusten.

Een heel gedoe, zo'n beest, maar wel lekker !
Wien Neerlandsch bloed in de aders vloeit,
Van vreemde smetten vrij,
pi_33338382
quote:
Op dinsdag 20 december 2005 17:45 schreef Bluezz het volgende:
Stoofperen ijs met lauwe cranberriesaus
Is trouwens gelukt...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  vrijdag 23 december 2005 @ 11:12:16 #108
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33338501
Vooraf wordt het een dubbel getrokken heldere runderboullion met plakjes merg
Dan een garnalen salade
Hoofdgang
Ossehaas in een spekmantel met een rode wijn saus,
Gebraden Ham met zwoerd met een roomsaus
Daarbij, eigenheimers, bloemig gekookt, rode kool met appeltjes, Spruiten in citroenboter, Stoofpeertjes in rode wijn, zelfgemaakte appelmoes..
Toetje
Herrencreme
Griesmeelpudding met bessensaus
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 23 december 2005 @ 11:50:46 #109
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33339439
Klinkt erg lekker Piet!!
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  vrijdag 23 december 2005 @ 12:39:33 #110
49558 1-of-6Billion
Up the shut fuck you must
pi_33340628
Ah, 2e kerstdag ben ik aan de beurt.

Vooraf: Paté en Croute met portgelei en rode uienconfiture
Hoofdgerecht: Kalfstong met witte wijn saus en Gratin Dauphinois
Dessert: Citroenverassing en iets waarvan de naam me even ontschoten is. In ieder geval met frambozen en mokka
I follow you......but not on Twitter
  vrijdag 23 december 2005 @ 12:53:54 #111
34210 Eyeopener
Crespinaticism!
pi_33340959
En ook hier is het kerstdiner zo'n beetje bekend.. het gaat dit worden:

Traditionele garnalencocktail;
Oesters voor de liefhebbers;
---------------
St. Jakobsschelpen in Soja-sesamoliesaus;
---------------
Waygu-ribeye met een paar echte krieljes;
---------------
Kaasplankje of Haägen-Dasz-ijs


Daarbij geserveerd bij de voorgerechten: Joseph Drouhin Chablis AC 2004
En bij het hoofdgerecht: Grant Burge - The Holy Trinity Grenache-Shiraz-Mourvedre 2001
pi_33345243
Ik heb hier een zusje wat erg kieskeurig is dus ik moet me inperken, zag zoveel lekkere dingen maar dan is het weer twijfelachtig of m'n zusje dat ook lekker vindt. Uiteindelijk wordt het:

Voorgerecht: Gevulde reuzenpaddestoelen.
Hoofdgerecht: Varkenshaas in mosterdsaus.
Nagerecht: Gebakken ananas met ijs.
Bijgerechten: Gegratineerde aardappelplakjes, haricots vert gerold in spek & salade met tomaat en mozzarella.

Nou maar hopen dat ze t eten
Band of Fok!kers Battlefield 2 Clan
84.244.162.88:16567 - Band of Fok!kkers Battlefield 2 Ranked Public Server
  vrijdag 23 december 2005 @ 15:40:30 #113
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_33345859
Hah ik begin de dag met croissants en een sapje. Dan in de voormiddag een stukje galia meloen met parmaham omwikkeld. Tegen de theetijd een rooibosthee met een koekje. De namiddag begin ik met een pate van wild zwijn met cranberry compote. Dan tegen de vooravond aan een kreeftensoep. En als hoofdmenu een verse vissalade van de visboer aangevuld met sla, tomaten en toast en nog extra zalm.

Ik kan niet wachten tot tweede kerstdag
"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
pi_33352987
ik kook voor mijn ouders 1e kerstdag :
ga dit jaar voor een italiaans thema... vorige jaren telkens wild, nu wat anders

Vooraf
Gevulde portabella's (gevuld met spinazie, pijnboom pitten knoflook en sjalotje ) met gegratineerde parmezaanse kaas

Hoofd
Aardappeltjes uit de oven (met rode ui oregano tijm bassilicum knoflook en rozemarijn)
Lof met ham en kaas uit de oven (italiaans thema dus met parma ham en mozzarella)
Filetto di maiale al Chianti (varkens filet stuk met div kruiden bospaddestoeltjes gegaard in chianti)
gelijk lekker volle saus wel wat aandikken met bloem

nagerecht
Tiramisu

suck my asshole taco bender
  vrijdag 23 december 2005 @ 20:25:28 #115
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_33353123
quote:
Op dinsdag 20 december 2005 22:36 schreef NoSigar het volgende:
Gereserveerd voor kerstavond:
[afbeelding]

Het restaurant heeft twee sterren. Eerste kerstdag ook ergens een restaurant, tweede kerstdag zelf koken, weet nog niet wat

-edit-Is erg goed te lezen al zeg ik het zelf.

Zou dit beter gaan?
[afbeelding]
Ou?

A Hollande?
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  vrijdag 23 december 2005 @ 20:27:42 #116
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33353197
Menu´s in het frans is zooo 1928
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_33353283
quote:
Op vrijdag 23 december 2005 20:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Menu´s in het frans is zooo 1928
tenzij je in franstalig gebied gaat eten
suck my asshole taco bender
  vrijdag 23 december 2005 @ 20:31:47 #118
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33353330
Stimmt!
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_33353642
quote:
Op vrijdag 23 december 2005 20:25 schreef Euc- het volgende:

[..]

Ou?

A Hollande?
Nee, in Wallonië (een Franstalig gebied, zeg ik maar even om dom commentaar voor te zijn). Nogal traditioneel allemaal. Ben benieuwd, morgen rijden we aan.

[ Bericht 0% gewijzigd door NoSigar op 23-12-2005 20:52:14 ]
Helpt waar hij kan!
  vrijdag 23 december 2005 @ 22:27:56 #120
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_33356292
quote:
Op vrijdag 23 december 2005 20:42 schreef NoSigar het volgende:

[..]

Nee, in Wallonië (een Franstalig gebied, zeg ik maar even om dom commentaar voor te zijn). Nogal traditioneel allemaal. Ben benieuwd, morgen rijden we aan.
Oh, spreken ze daar geen Wallonisch?

Pff, komop zeg. Iedere zichzelf respecterende randdebiel weet toch wel dat Wallonië het franstalige gebied van België is?
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_33358671
quote:
Op vrijdag 23 december 2005 22:27 schreef Euc- het volgende:

[..]

Oh, spreken ze daar geen Wallonisch?

Pff, komop zeg. Iedere zichzelf respecterende randdebiel weet toch wel dat Wallonië het franstalige gebied van België is?
Was een grapje Euc, ivm bovenstaande commenentaar van de heer Pieterbaas Verdriet.
Helpt waar hij kan!
  zaterdag 24 december 2005 @ 00:31:43 #122
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_33360061
We doen het dit jaar eenvoudig:

Kreeftensoepje.
Tongrolletjes in witte wijnsaus met garnaaltjes.
Gebraden eendenborst vergezeld door gemengde zoete groentes, aardappeltjes in bouillon en fluweelpootjes.
Vlavlip.

2e kerstdag uit eten (6 gangen)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_33360315
simpel; eerste kerstdag lekker gourmetten, 2e, geen idee
heb een rollade in de vriezer, dus we zienwel
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_33360596
Pas op met die rollade he mirjam
Lees het topic carefully
pi_33360608
quote:
Op zaterdag 24 december 2005 00:51 schreef Bluezz het volgende:
Pas op met die rollade he mirjam
Lees het topic carefully
*leest*
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')