quote:Op vrijdag 11 november 2005 11:44 schreef turnpike het volgende:
Spruitjes zijn een cadeautje van moeder natuur.
Beetgaar koken, afgieten, klont boter erbij (géén margarine) en een paar druppels citroensap, een beetje zout (niet tijdens het koken) en eventueel een druppel tabasco.quote:Op vrijdag 11 november 2005 12:21 schreef LunaticLaUrA het volgende:
Spruitjes, iemand nog goede ideeen voor gerechten met spruitjes ?
quote:Ingrediënten
5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries pak a 450 g)
2 netten spruitjes (a 450 g)
1 rode paprika
4 eieren (M)
100 ml koffieroom
1 zakje gemalen oude kaas (150 g)
1 duopakje hamblokjes (ca. 250 g)
boter of margarine om in te vetten
Materialen
lage taartvorm, doorsnede 26 cm
Bereiden
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Deegplakjes laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Spruiten schoonmaken en in ca. 7 minuten beetgaar koken. Afgieten en laten uitlekken. Intussen paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Eieren loskloppen met room, zout en peper. Kaas erdoor mengen. Ingevette taartvorm bekleden met deegplakjes. Spruiten, ham en paprika over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. Taart in midden van oven in ca. 25 minuten gaar bakken.
ik denk dat deeg voor hartige taart toch lekkerder isquote:Op vrijdag 11 november 2005 12:36 schreef Razztwizzle het volgende:
Zou die taart ook met bladerdeeg kunnen?
Jaquote:Op vrijdag 11 november 2005 12:36 schreef Razztwizzle het volgende:
Zou die taart ook met bladerdeeg kunnen?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |