abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_31996269
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 16:49 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Blikje dicht, en water wel laten koken tijdens die tijd, kan niets misgaan zolang er water in de pan blijft.
Klinkt makkelijk, dat ga ik zeker proberen! En hoelang moet het dan opstaan denk je?
  zaterdag 5 november 2005 @ 18:13:16 #27
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_31996639
uur of 3 a 4
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 5 november 2005 @ 21:29:47 #28
81260 La_Guiri
Qué quieres???
pi_32003668
Jaaaa, leche condensada!!! Over de aardbeien of op een geroosterde boterham! Of in de koffie natuurlijk.
De Madrid al cielo
'La luna, la culpable, la viajera,
la luna de una muerta primavera'.
  zondag 6 november 2005 @ 18:05:53 #29
14896 Gumtree
 Rubberboom?
pi_32030817
quote:
Op donderdag 3 november 2005 17:39 schreef BBQ-kip het volgende:
Wel heel erg lekker door de koffie of als basisingrediënt voor Banoffee Pie
maak me gek, al smaakt een banoffee pie in Australië toch beter dan in Nederland.
pi_32033052
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 18:13 schreef Pietverdriet het volgende:
uur of 3 a 4
Gelukt!
Heerlijke bebogeen-achtige pasta waar ik me in vijf minuten misselijk aan heb gegeten (en het waren maar een paar theelepeltjes, de rest staat in de koelkast te wachten op het brood van morgen ). Lekkerder nog dan bebogeen en zó simpel!
pi_32036385
kip, jij gebruikt het als ingredient voor je banoffee taart, waar kan je het nog meer voor gebruiken eigenlijk?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 7 november 2005 @ 05:09:21 #32
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32046980
quote:
Op zondag 6 november 2005 18:05 schreef Gumtree het volgende:

[..]

maak me gek, al smaakt een banoffee pie in Australië toch beter dan in Nederland.
Waarom dan? Ben super benieuwd
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  maandag 7 november 2005 @ 05:10:05 #33
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32046983
quote:
Op zondag 6 november 2005 19:20 schreef owlet het volgende:

[..]

Gelukt!
Heerlijke bebogeen-achtige pasta waar ik me in vijf minuten misselijk aan heb gegeten (en het waren maar een paar theelepeltjes, de rest staat in de koelkast te wachten op het brood van morgen ). Lekkerder nog dan bebogeen en zó simpel!
Gecondenseerde melk-caramel/toffee is vele, vele malen lekkerder dan Bebogeen ja
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  maandag 7 november 2005 @ 05:11:29 #34
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32046991
quote:
Op zondag 6 november 2005 21:01 schreef MissyMirjaM het volgende:
kip, jij gebruikt het als ingredient voor je banoffee taart, waar kan je het nog meer voor gebruiken eigenlijk?
Uhm verder nergens voor, haal het alleen daarvoor in huis, maar je kunt er natuurlijk tal van toepassingen voor bedenken als je in een creatieve bui bent
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  maandag 7 november 2005 @ 05:18:32 #35
6290 Dr_Crouton
Uw advertentieruimte hier.
pi_32047029
I.p.v. suiker dit spul erin gooien in de havermout! Of, of, op brood! De tandarts is er maar blij mee, maar wat was het lekker! Meteen ook het enige wat lekker is van Friesche Vlag.
The Internets, I needs it..
  maandag 7 november 2005 @ 05:21:46 #36
19840 Libris
Live from Singapore
pi_32047046
Hier in Singapore is het heel gebruikelijk om door je koffie te doen. Als je een kopi bestelt, zit het er normaal in. Kopi O is zwarte koffie met suiker.

Ik vind het te zoet, en drink het alleen als ik even een energie opkikker nodig heb....
  maandag 7 november 2005 @ 05:39:19 #37
6290 Dr_Crouton
Uw advertentieruimte hier.
pi_32047147
Foto:

The Internets, I needs it..
pi_32080583
Oh heerlijk!!!! Ik eet/drink mij gek aan dat spul!

Wat echt lekker is (drink ik altijd als ik op Curaçao ben) en je zelf ook kan maken;

Je neemt een mango die je schilt en in kleine stukjes snijdt, dat doe je in een blender.
Daarbij doe je een handvol ijsblokjes en een flinke scheut zoete melk en mixen maar!!
Lekker met alle soorten vruchten zo ongeveer!!

Het is ook lekker om zo over stukje tropisch fruit te doen zoals papaya enzo!
  dinsdag 8 november 2005 @ 13:58:24 #39
119994 aidyl
bla bla bla
pi_32087202
Ik heb dat echt nog nooit op....
15 jaar te laat geboren...
pi_32134608
Ik heb vandaag na lange tijd weer eens doce de leite/dulce de leche gemaakt en ik herrinner me weer wat: het is erg lekker met een plakje romige, jonge kaas. Met dat hartige spul is het ook minder machtig.
  woensdag 9 november 2005 @ 23:59:48 #41
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_32134838
quote:
Op maandag 7 november 2005 05:39 schreef Dr_Crouton het volgende:
[afbeelding]
De Echte!

(ik heb nu al twee dagen zo'n blikje ambrozijn in mijn voorraadkast staan maar ik laat het lekker dicht, zodat ik er de volgende dag van kan gaan genieten. het blijft toch tot 2052 goed)
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_32384375
Hoe bewaar je een aangebroken blikje eigenlijk, en hoe lang?
  vrijdag 18 november 2005 @ 23:39:35 #43
6290 Dr_Crouton
Uw advertentieruimte hier.
pi_32388243
quote:
Op vrijdag 18 november 2005 21:21 schreef wyccie het volgende:
Hoe bewaar je een aangebroken blikje eigenlijk, en hoe lang?
Hoe lang weet ik niet meer, maar je kan het met wat plastic folie afdekken en in de koelkast bewaren. Omdat het dicht al zo ongezond lang bewaard kan worden, kan je zeker een week mee door denk ik.
The Internets, I needs it..
  zaterdag 19 november 2005 @ 01:06:38 #44
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32389975
Nu heb ik er echt nog nooit van gehoord, maar toch maar eens een blikje halen, wil ook wel eens die caramel maken

(Zou je er ook crème caramel van kunnen maken? Dus met die custard pudding?)
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zaterdag 19 november 2005 @ 08:54:12 #45
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32392455
quote:
Op zaterdag 19 november 2005 01:06 schreef Euc- het volgende:
Nu heb ik er echt nog nooit van gehoord, maar toch maar eens een blikje halen, wil ook wel eens die caramel maken

(Zou je er ook crème caramel van kunnen maken? Dus met die custard pudding?)
Dat caramel is heel makkelijk te maken, uren in een pan of wat ik doe, even in de magnetron tot het de juiste consistentie e.d. heeft.

Crème caramel gaat denk ik niet lukken, het is te toffee-achtig daarvoor. Maar als het je lukt, hoor ik het graag
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_32392477
Heerlijk spul

Doe het altijd in mn thee, hoeft er geen suiker bij. Geeft het net een extra smaakje.

Mn broertje eet het ook altijd puur, lepels vol, haha mij veel te zoet. Na één lepel heb ik mn portie zoetheid wel weer gehad
Whatever I want.
pi_32405902
Nog nooit geproefd, maar nu ben ik zo nieuwsgierig geworden dat ik maandag meteen zo'n blikje ga halen.

En de smaak, ik neem aan zoete melksmaak?
Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
  zaterdag 19 november 2005 @ 20:06:45 #48
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_32406718
quote:
Op zaterdag 19 november 2005 19:39 schreef shmoopy het volgende:
En de smaak, ik neem aan zoete melksmaak?
Het smaakt naar witte chocolade, maar dan vloeibaar.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  zaterdag 19 november 2005 @ 23:43:02 #49
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32413353
quote:
Op zaterdag 19 november 2005 20:06 schreef Ringo het volgende:

[..]

Het smaakt naar witte chocolade, maar dan vloeibaar.
Onzin, daar smaakt het helemaal niet naar
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  zondag 20 november 2005 @ 03:47:28 #50
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32418119
quote:
Op zaterdag 19 november 2005 08:54 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Dat caramel is heel makkelijk te maken, uren in een pan of wat ik doe, even in de magnetron tot het de juiste consistentie e.d. heeft.

Crème caramel gaat denk ik niet lukken, het is te toffee-achtig daarvoor. Maar als het je lukt, hoor ik het graag
Ik zal het eens proberen Je zou evt wat water toe kunnen voegen om het íets vloeibaarder te maken..

Deblokkeer me eens op msn
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')