Hmmm kaasfonduen doe ik graagquote:Op maandag 31 oktober 2005 01:50 schreef KonnieKipke het volgende:
Ik bedoel niet het kaasfonduen, maar het echte met olie en stukjes vlees ed.
[afbeelding]
![]()
daarna zekerquote:Op maandag 31 oktober 2005 02:54 schreef KonnieKipke het volgende:
Ik weet dat mijn ouders hun eerste gourmet-stel kochten in 1983, daarvoor was het immer fondue op de zondagavond.
quote:Op maandag 31 oktober 2005 01:57 schreef DaMook het volgende:
[..]
Hmmm kaasfonduen doe ik graagLekker
Dat is een goed idee!! maar wat doe je dan aan je stokje, een biscuit?quote:
Spekkies, fruit, soepstengels om er in te dippen, bananenschuimpjes dat soort dingenquote:Op maandag 31 oktober 2005 08:04 schreef donderopman het volgende:
[..]
Dat is een goed idee!! maar wat doe je dan aan je stokje, een biscuit?
quote:SukiYaki
Deze exclusief chinese bouillon fondue is wereld bekend met de Japanse naam SukiYaki
Een zeer uitgebreide schaal met onder andere: Kipfilet, gesneden ossenhaas, varkensvlees, tongfilet, Chinese garnalen, inktvis, tauhoe en seizoen groente
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |