abonnement Unibet Coolblue
pi_31283856
Aangezien Idols III een subforum is, gelden hier dezelfde regels als elders op het forum. Deze regels kun je hier en hier nalezen.

Verder is het dus de bedoeling dat je hier over Idols praat. Dat mag het nieuwe seizoen hier in Nederland zijn, maar ook oudere seizoenen en buitenlandse series.

Een ding: als je een hekel hebt aan Idols, haal je het forum gewoon uit je Active Topics en index. Heb je er ook geen last meer van. . Dit is ook heel makkelijk! Je klikt gewoon op Opties en selecteert het Idols III forum dan.
Mocht je je afkeer toch willen laten blijken, doe dat dan in dit topic. Dan hebben de liefhebbers er ook geen last van en blijven we One Big Happy Family. Als je toch in een ander topic dergelijke posts plaats, worden ze gedelete. Dan weet je het vast.

Als je het niet eens bent met een slotje, een edit of ons wilt wijzen op een topic dat gesloten moet worden, of als je bij ons wilt slijmen, dan kan dat in het feedbacktopic. FEEDBACK - IDOLS - Zing en klaag hier

En dan natuurlijk ook erg belangrijk: de uitzendtijden.
Op zaterdag van 20.00 tot 21.30 op RTL4 de liveshow, van 21.30 tot 22.30 de Backstageshow op RTL5, en dan de uitslag van 22.30 tot 2300 op RTL4. De herhaling is op woensdagavond van 20.30 tot 23.30 op RTL7.

Je kunt ons ook mailen:
Tom_Tom- .
Svensational .

Ook heeft dit forum een eigen IRC-kanaal: #IDO. Voor een uitgebreide uitleg over IRC klik hier.

[ Bericht 6% gewijzigd door Svensational op 12-02-2006 17:02:56 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')