Fail !quote:
Dit klinkt me echt als muziek in de oren.. Deze realistische, verstandige taal. Hulde.quote:Op vrijdag 20 februari 2009 04:42 schreef Pacmaniac het volgende:
[..]
Fail !
Yoghonaise of andere Light bagger verneuken je patatje compleet. Volle Zaanse mayo met 80 % vet. Maar je moet ook niet elke dag frietuur naar binnenwerken dus health /care.
En welke MAYO gebruiken jullie bij BRAM? Vroeg het een keer toen zeiden ze die Remia lite ofzo, die groene, maar die is het niet volgens mij, smaakt heel andersquote:Op donderdag 5 februari 2009 03:55 schreef Pacmaniac het volgende:
[..]
Hier bij Bram Ladage gebruiken ze bintjes. En hebben al diverse prijze aangaande gezondste/ beste patat van Nederland etc gewonnen. Blijft natuurlijk subjectief . Idd kiezen voor een zetmeelrijke aardappel . Nicola schijnt ook goed te werken.
Laat even weten hoe het is gelukt!quote:Op vrijdag 20 februari 2009 15:22 schreef Sorella het volgende:
Aardappelen geschild en met de patatten snijder in reepjes gesneden, Daarna in de frituurolie gegooid op 140/150 graden een minuut of 5 en nu staan ze uit te lekken tot het etens tijd is.
Ben benieuwd of ze nu wel knapperig zijn als ze straks op 170 afgebakken worden.
Net voorgekookt 4 min en dan zo de pan in op 175 en perfect krokantquote:Op vrijdag 20 februari 2009 20:49 schreef Sorella het volgende:
Slappe hap![]()
Misschien omdat het kruimige aardappels waren ?
Oja eerst koken hielp ook niet bleven ze ook slap (verleden week gedaan)
Dan moet het wel aan je aardappelen liggen. Ik had nu aardappelen van de Bas vd Heijden .quote:Op zaterdag 21 februari 2009 08:38 schreef Sorella het volgende:
Ik heb ze ook weleens voorgekookt maar bleef slappe hap, misschien was de temp te hoog volgende keer maar weer proberen. Als het niet lukt dan koop ik wel die nieuwe crunch patat van aviko d8 ??
Oow ok :pquote:Op zondag 22 februari 2009 04:19 schreef liesje1979 het volgende:
[..]
Ik was toch al eerder in Cul geweest, en jij ook!
quote:Op zondag 22 februari 2009 04:20 schreef Twerk het volgende:
[..]
Oow ok :p
Weinig indruk gemaakt blijkbaar
Waar?quote:Op zondag 22 februari 2009 04:23 schreef liesje1979 het volgende:
[..]
![]()
Integenstelling tot het saustopic!
Nederland kennende is dat volgend jaar ook afglopen. Zullen we wel vettax o.i.d. moeten gaan betalen(al die stoute plannen van Bos moeten toch ergens van bekostigt worden)quote:Op zondag 22 februari 2009 04:25 schreef kraaksandaal het volgende:
[..]
Die Mayo is beste in NL te krijgen en nog goedkoopste ook.
Zaanse Mayo lightquote:Op zondag 22 februari 2009 04:27 schreef Pacmaniac het volgende:
[..]
Nederland kennende is dat volgend jaar ook afglopen. Zullen we wel vettax o.i.d. moeten gaan betalen(al die stoute plannen van Bos moeten toch ergens van bekostigt worden)
Misschien moet er een speciale politieke partij komen ter behoud van bepaalde normen en waarden in de fastfood maatschappij.quote:Op zondag 22 februari 2009 04:29 schreef Twerk het volgende:
Misschien moet iedereen de OP+eventueel reacties maar uitprinten en bij de lokale snackbar door de brievenbus gooien om zo mogelijk ze bewust te maken van hun nalatende gedrag
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |