abonnement Unibet Coolblue
pi_31220663
Gebruik dit topic svp alleen voor de streamverslagen !

Vragen, opmerkingen en commentaar graag in 'Vragen/opmerkingen over de streamverslagen'. Dat houdt de streamverslagen beter leesbaar.

Vervolg op de Streamverslagen van woensdag 5 oktober 2005.
pi_31220675
Stream 3

0.18 In de damesslaapkamer. Chantal : Het is hoe ver jij iemand laat gaan. Misschien vind jij het wel fijn dat iemand graaft. Iemand die wil weten hoe ik ben. Ingrid : Ik heb er een lesje van geleerd. Chantal : Ik ben van een aantal dingen niet gediend. Ik heb niet het kleinste vermoeden wie hij is. Dan kun je een brief laten lezen. Iedereen schrijft dat ie van je houdt. Ingrid : Hij is gewoon ultravoorzichtig. Chantal : Daar je je gigantisch mee op je bek gaan. Ze bedoelt dat Rob weggestemd zal worden omdat mensen hem niet kennen. Ingrid : Ik ben zo benieuwd naar morgen. Chantal : Het wordt een spannende dag morgen. Laat ik het daar op houden. Wat ga je doen ? Ingrid : Plassen. Stream naar het woongedeelte waar Joost het over zijn goddelijke lichaam heeft. Dido test de kniereflexen van Joost.

Stream 1

0.23 Tanja, Lieske en Menno in bad. Lieske : Jij blijft bij het kindje slapen ? Tanja : Absoluut. Die laat ik geen seconde uit het oog. Lieske : Je kunt het kindje daar rustig laten slapen. Tanja : Dan ga ik er bij liggen. Ik geloof dat Tanja bang is dat Shurendy in het BB huis bij de baby kan komen. Het is moeilijk te verstaan door het geluid van stromend water. Lieske : Wat doet hij in het dagelijks leven ? Tanja : Niks, blowen en zuipen. Geld heeft ie sowieso niet. Ik ook niet. Tanja zegt dat ze heeft samengewoond met een Antilliaans meisje dat een kind heeft met een Nederlandse vader. Ondanks rechtszaken woont het kind bij de vader. Tanja : Dat bedoel ik maar. Het meisje ziet het kindje nooit. Je weet maar nooit. Dat zit in mijn achterhoofd. Het is een grote leugenaar. Tanja vertelt het verhaal over Shurendy dat ze al vele malen heeft verteld. Tanja : Ik zal bepaalde plekken in de stad vermijden waar ik weet dat hij komt. Ik ga niet uit mijn huisje weg. Ik heb er veel energie in gestoken. Mochten er problemen komen dan ben ik gedwongen te verhuizen. Als ik weg ga ga ik ver weg. Niet in de buurt van Groningen. Ik heb goede buren en ik hoop dat dat nog steeds zo is als ik terug kom. Misschien is hij wel bezig met dingen. Dat hij het kind zelf wil opvoeden met die slet van hem. Als ik het goed begrijp zegt Tanja dat hij weinig kans zou maken wegens het gebruik van XTC. Lieske : Je hebt een mooi onderduikadresje. Dan gaan we zo door naar Schiphol. Tanja : Ik heb mijn ouders ook nog altijd. Een onderduikadres in het buitenland is voor mij niet moeilijk te regelen. In twee landen. Ik hoop dat het niet zo ver komt. Ik hoop dat ie kindjes gaat maken met die slettebak. Ze gaan allebei vreemd. Lieske : Ik vind het wel een onwijze sukkel hoor. Tanja : Hoe en wat kom ik wel achter als ik het huis uit ben. Tanja zegt dat ze denkt dat Shurendy de media benaderd heeft. Lieske : Dan zou ik het een echte lefgozer vinden. Tanja : Mensen worden benaderd door media. Zo ging het bij de vorige BB's ook. Lieske : Mijn zus wil dat ook niet. Haar moeder heeft gezegd dat ze iedere donderdag komt maar dat ze niet in beeld wil. Lieske wilde naar het buitenland. Haar ouders wilden haar wel op haar bek laten gaan maar dan in een beschermde omgeving. Lieske : De ouders van Rikkert wilden er echt niks mee te maken hebben. Dat snap ik echt niet. Tanja : Ik hoop dat ze er waren toen Rikkert er uit ging.

0.38 Lieske : Ze zei, Lieske je gaat je daar stierlijk vervelen. Mijn moeder zei, je gaat er niet uit, je zit je tijd uit. De enige die mij er uit kan krijgen is het Nederlandse volk. Ik ga hier niet uit persoonlijke wil weg. Dat staat voor mij als een paal boven water. Tanja : Ik heb er al twee keer tegenaan gehikt. Lieske : Ik wil me bewijzen. Ik heb niet het gevoel dat ik weg wil.

0.41 Chantal komt binnen. Tanja : Zijn ze nog aan het toneelspelen ? Chantal : Nee. Tanja : Oooooooo (gelukkig). Chantal : Had jij gehoord van die bruine pik (heeft Rob het er letterlijk over gehad) ? Menno : Ja. Chantal : Volgens mij zijn je hormonen aan het zakken, je moodswings. Tanja : Het kan zo weer veranderen. BB zei dat mijn karakter meer naar voren kwam de laatste dagen. Lieske : Ik leef van donderdag tot donderdag. Chantal : Ik ook. Lieske : Het weekend heeft voor mij geen betekenis. Chantal : Hoe gaat het met je been ? Lieske : Wil je het voelen ? Chantal : Nee. Is de pijn nu minder ? Lieske : Het water is heerlijk. Tanja en Dido hebben via de telefoon om sigaretten gevraagd. Ze hebben meer gekregen dan ze gevraagd hebben. Chantal vertrekt. Tanja en Lieske verlaten het bad.

Stream 3

0.51 In de mannenslaapkamer met het licht uit. Rob denkt dat nu minder mensen Lieske nomineren. Rob : Ik zou niet weten welke andere vrouw ze nomineren. Of zie jij het anders ? Roel : Tussen Dido en Linda speelt niks meer. Misschien Tanja. Maar misschien is dat de afgelopen dagen veranderd. Rob : Het valt me wel op dat mensen die genomineerd zijn geweest zich anders gaan gedragen. Roel zegt dat het wel meeviel afgelopen zondagavond. Hij vindt dat het de dagen er na opgeblazen is. Roel : Het was niet serieus met die zenders. Je moet hier niet zo lazarus worden. Dit is niet echt de plek zo los te gaan. Mijn maten thuis lachen zich krom. Dat ik er schijt aan heb en hier nog zo los ga. Ik heb schijt aan een heleboel dingen. Doe maar normaal, daar heb ik helemaal niks mee. Rob : Ik vind het wel erg slim hoe sommigen er mee om gaan. Roel : Berekenend ? Rob : Ja, het is wel grappig dat je dat ziet. Roel : Wat dat betreft is Linda ook een koele. Rob : Ja absoluut. Ik vind Linda een wereldwijf. Dan zie je ook meteen dat het kind een lief karakter heb. Dan heb ik haar broek ook nog verpest. Ik zal vragen of ze een nieuwe broek voor haar kopen. Ik vind het sneu dat het precies bij haar moet gebeuren. Ik zie dat ze trots op die broek is en dat ze hem graag aantrekt. Ik ga het morgen vragen. Ik gun het haar ook gewoon. Ze is wel zo lief dat ze tegen mij zegt, het maakt niet veel uit. Zij vindt het niet erg, alleen ik vind het erg voor haar. Lin is echt een schatje. Zo hebben ze allemaal wel iets.

0.58 Roel : Ik vond Dido's omschrijving van Chantal ook wel erg goed. Meneer de Uil. Rob : Toen ze het zei dacht ik ook van poeh. Ze zei er nog iets leuks achteraan. Dat verbloemde het een beetje. Roel : Die heeft een rijke fantasie. Rob : Inderdaad. Het is wel zo dat je van links naar rechts wordt gegooid in het huis. Ik denk dat er morgen niemand uit gaat. Stream naar het woongedeelte waar Lieske vertelt hoe je brood moet bakken. Joost trekt Lieske op een bureaustoel op wieltjes door het huis.

1.15 Chantal is stil voor haar doen. Ingrid tegen Chantal : Twijfel je over die opmerking (ik denk over de bruine pik) ? Tanja : Heeft ie (Rob ) jou van gedachten kunnen veranderen ? Ingrid : In zoverre dat ik dingen verkeerd kan interpreteren. Tanja : Okee. Daar was ik even nieuwsgierig naar. Het gesprek komt op Ralph. Ingrid : Die is nog steeds stil.

1.23 Tanja : Om twee uur begint morgen die opdracht.

Stream 1

1.25 In de damesslaapkamer met het licht uit. Dido : O ik ben zo benieuwd naar morgen. Nathalie : Ik heb er zin in. Dido : Wie de homo is bedoel je ? Nathalie : En wie er genomineerd is. Linda staat oefeningen te doen omdat ze stijf is en spierpijn heeft. Lieske gaat naar bed. Menno brengt haar dekbed.

Stream 3

1.29 Menno : Goed gesprek met Rob ? Ingrid : Oppervlakkig gesprek. Menno : Hij ging er niet echt op in ? Ingrid : Het kan zijn dat ik dingen verkeerd interpreteer. Chantal over het nomineren : Ik kwam wel goed uit mijn woorden deze keer. Dat kwam ook omdat ik op mijn gemak werd gesteld. Ik kijk altijd graag mensen aan. Je ziet niks. De stem klinkt gemaakt. Het is moeilijk of je woorden overkomen. Er zit niet echt een sturing in de gesprekken. Er komt geen antwoord. Het moeilijkste is dat iedereen mindere kanten heeft. Wie moet ik kiezen ? Ingrid : Soms kies je dan toch de andere (niet degene met de slechtste kanten) door je gevoel. Chantal : Dat ik iemand naar huis stuur voor een reden die niet te begrijpen is, dat vind ik moeilijk. Eigenlijk kan ik alles wel pruimen. Menno : Ala ik er naar toe ga heb ik altijd twee namen in mijn hoofd.

1.36 Tanja wil bevestiging van een camera dat ze een boodschap kan geven aan BB. De camera's reageren niet. Ingrid : Zeg maar dat je er uit gaat. Chantal : Nee. Wat wil je zeggen ? Tanja : De boxen ruisen in de slaapkamer. Chantal : Hij zei ja. Echt waar. Tanja vertrekt. Chantal : Weer die zenuwen. Bereid je voor op het ergste. Dan kan het alleen maar meevallen. Zekerheden in het leven bestaan niet. Menno : Een mooie gedachte. Chantal : Er komt een keer dat je genomineerd wordt. Hoe voelt dat ? Menno : Kut. Ik zal er alles aan doen dat te voorkomen. Chantal : Ik ben bang, als ik er uit kom dat ik een teleurstelling in die ogen zie.

Het is stil in de damesslaapkamer op stream 1.

1.48 Menno heeft vandaag 107 ballen in de korf gegooid. Hij zegt dat hij gewend is met druk om te gaan omdat hij atletiekfinales voor drieduizend man heeft gedaan. Chantal : Er kijken morgen wel meer dan drieduizend mensen. Menno : Als de eerste drie er in gaan gaat het goed.

1.54 Chantal : Een leugentje moet kunnen. We liegen allemaal wel eens wat. Als je een constante leugenaar bent dan vind ik het interessant na te gaan waarom dat is. Misschien heb je dan geen interessant leven.

2.00 Tanja verschijnt weer. Ze steekt een sigaret op. Chantal : Er zijn meer mensen die me wel aardig vinden dan die me niet aardig vinden. Menno : Ik wil zekerheden in het leven. Chantal : Ik zeg altijd tegen mijn zus, het leuke van het leven is dat niks zeker is. Tanja : Ik voelde me niet zo lekker daar. Sowieso heb ik dat na het bad, een beetje lam. Chantal : Ik eet echt niet veel hier. Echt niet. Ik ga misschien wel drie keer per week uit eten en dat zit ik niet met een bak salade voor me. Ingrid : Misschien krijgen wel het morgen weer niet te horen. Dan word ik gek hoor. Of het moet echt gewoon Joost zijn. Menno : We moeten morgen weer nomineren dus ik denk dat we morgen wel iets meer duidelijkheid krijgen. Of niet.
pi_31220743
Inmiddels liggen alle bewoners in hun bed.
pi_31220831
2.31 In de damesslaapkamer schreeuwt iemand ineens hard. Chantal was uit haar bed. Ze schrikt. Menno blijkt nog op de bank te zitten. Hij speelt met een bal.
pi_31221041
2.45 Ingrid probeert met een Scream masker op Menno te laten schrikken als hij van het toilet komt. Ik heb niet gehoord of het gelukt is. Het geluid van de betreffende stream stond uit. Tanja ging rechtop in haar bed zitten toen Ingrid vertrok. Het leek alsof ze er achter aan wilde gaan maar zich bedacht.

2.59 Ik zie Menno niet meer op de streams. Ik weet niet of hij in zijn bed ligt. Er is beeld van de slaapkamers en van een lege gang.
pi_31221475
Stream 3

Het geluid van Menno is zeer zacht dus het verslag is soms onsamenhangend.

3.16 Als ik het goed zag was Menno in de damesslaapkamer. Ingrid komt haar bed uit. Ze gaan op de bank zitten. Ingrid : Ik moet het toch kwijt. Ik kan niks met mijn gevoelens. De enige waar ik om geef ben jij dus ik houd afstand van jou. Je bent ook een eigenwijs teringmannetje af en toe. In het begin vond ik het leuk dus ik moet er niet over zeiken. Ik kan je niet in je ogen kijken. Weet je hoe moeilijk het is om te horen, dilemma ? Ik kan er niks op terug zeggen. (ik begrijp niet waar ze het over heeft) Ik wil je juist steunen met die opdracht. Menno : Iedereen geeft me een schouderklop en jij loopt weg. Ik weet hoe belangrijk vertrouwen voor jou is. Daarom vond ik het dom zoiets (?) te zeggen. Ingrid : Er komt bij dat er ook andere dingen spelen in het huis. Elke keer wilde ik naar je toekomen en dan zat je weer met Linda. Ik dacht, nou ben ik het zat.

3.22 Ingrid : Ik was chagrijnig, ook omdat ik dingen in moet slikken. Ik zei ook tegen Chantal, ik ben changrijnig over Menno maar ik weet niet waarom. Ik ben nog nooit zo chagrijnig geweest. Je hoeft niet bang te zijn dat door wat hier gezegd wordt dat ik anders over je ga denken. Als mensen zeggen dat je met een spel bezig bent, jammer dan. Menno houdt een verhaal over irritatie in het huis. Ingrid : Je kan heel meelevend zijn en toch schijt hebben aan iemand. Als je tegen iedereen aardig bent behalve tegen mij mag je ook wel zeggen wat er is. Maar het is een goed teken. Ik weet niet hoe ik moet reageren, ik ben zo onzeker. Ik kan niet verwoorden wat het is. Ik ben een zware opdracht hè ? Het heeft puur met onzekerheid te maken. Dat ik niet weet hoe ik me moet gedragen. Onzekerheid, dat ik gewoon niet spoor in bepaalde dingen, echt niet spoor. Ik was echt chagrijnig dat ik opstond, waarom weet ik niet. Je bent nog steeds geen homo, denk je ? Of wel ? Menno als ik het goed versta : Nee. Ik speel geen spelletje met je. Ingrid : Nee, heb je niet geschaad. Je hebt gewoon iets niet verteld. Menno weer : Ik speel geen spelletjes met jou. Ingrid : Het zit nog wel goed tussen ons ? Wat een teringventje ben je. Menno : Tuurlijk zit het goed. Ingrid zegt dat ze twee dagen bij iemand uit de buurt is gebleven. Het moet over Rob gaan. Ingrid : Ik heb gezegd dat ik dacht dat hij groepjes formeerde, dat zijn masker af ging. Ook wel even over jou nog gehad. Ik zei, ik hoorde je met Dido praten. Of hij verder nog over jou praat ? Nee. Volgens mij heeft hij het in de gaten (?). Het was wel relaxt waardoor ik ging twijfelen. Ik heb iets gezegd over hoe hij praat, over hoe ik over hem dacht, dat ik boos was dat hij mij beïnvloed had. Verder niks. Ik spoor echt niet af en toe. Jij ook niet hoor. Menno : Er wordt een spiegel voorgehouden hoe je nou echt bent.

3.42 Ingrid : Het kwam niet uit kwade bedoelingen. Echt onzekerheid. Met sommige dingen kan ik heel onzeker zijn. Dan zeg ik het wel of ik uit het heel raar. Jouw ex was waarschijnlijk heel onzeker maar die ging heel jaloers doen. Ik vond het ook echt een kutweek. Als je niet weet wat je voelt weet je niet hoe je met dat gevoel moet omgaan. Ik vond het wel lief dat je dat gezegd had, dat dilemma. Daar werd ik heel onzeker van. Ik vond het echt heel mooi. Altijd leuk om te horen. Menno : Ik heb na zitten denken over de opdracht. Ik ben niet bang dat het mislukt. Ingrid : Ik hoop voor jou dat je het haalt. Ze hebben beiden het rare idee dat als Menno ballen goed gooit hij ze als het er om gaat slecht gooit en omgekeerd. Ingrid : Wat heb jij nou zo veel meer met vrouwen dan met mannen ? Menno : .... wat gevoeliger .... Ingrid : Dat kun je juist wel goed met Roel. Zo benieuwd wie er morgen op de bank zitten. Heb je tactisch gestemd ? Menno : Ik kan er niks over zeggen. Ingrid : Ik heb het op gevoel gedaan. Iedereen kan er morgen zitten met één stem. Menno : Ik heb echt geen zin nog een week op noodrantsoen te zitten. Ingrid over Rob : Over dat streverige gedoe en dat je met een spel bezig was, heel volwassen reageerde ie. Die kleine dingetjes waar ik over zit zijn dingetjes waardoor hij weet hoe ik in elkaar zit. Dat is voor hem al genoeg. Met dat fietsen dachten jij en Ralph dat je geld kreeg. Hij zegt het niet recht in je gezicht. Daar is het al te laat voor. Menno : Dat moet ie zelf weten. Verder versta ik hem niet. Ingrid : Ik zei, ik vind het jammer dat je het niet recht in zijn gezicht zegt. Hij zegt dat jij het totaal niet probeert, je zegt geen goedemorgen. Ik zeg, ik hoorde hem laatst een keer zeggen, lekker Rob. Hij zegt, ja, de laatste paar dagen wel. Hij denkt precies zo over jou.

3.55 Ingrid : Dingen die ik in het dagelijkse leven al had gezegd zeg ik wel na het huis. Het is gewoon een rare vriendschap. Af en toe zoenen we. Zodra je weer met elkaar zoent dat wil ik de volgende dag niet. Ze zegt in haar woorden dat ze zichzelf niet begrijpt. Ingrid : Ik ben ook zo ontactisch als maar zijn kan. Menno : Je bent ook geen type voor mij eigenlijk. Ingrid : We hebben zo veel lol. Het kan voorbij gaan. Menno : Knuffel. Prinsesje van me. Ze omhelzen. Ingrid : Sorry dat ik zo'n kutwijf ben geweest. Nu staan we kiet. Wat ben je toch een schijtventje. Ik vertrouw je wel. Als het niet zo is dan ga ik weer goed op mijn bek. Ik vertrouw je ook. Als het niet zo is is het niet jouw schuld maar mijn eigen schuld. Ik kan het niet hard spelen, echt niet, niet met jou. Menno : Spannend, om half vier 's nachts. Ingrid begint over haar enge gevoel m.b.t. Rob. Menno : Heb je vaak gelijk ? Ingrid : Altijd. Maar het is niet eerlijk want het is niet op feiten gebaseerd (o.i.d.). Ingrid begint weer over het gesprek met Rob. Ingrid : Ik hoor iets heel engs in zijn stem. Dat kan aan mij liggen. Gelukkig horen anderen het ook. Ik wil niet degene zijn die alles opstookt. Ik wil geen groepsgesprek nog. Morgen gaat ie Nathalie weer pakken. Hij had het gevoel dat ze anders deed in het bubbelbad. Is ook zo. Jij moet gewoon constant aandacht hebben van vrouwen. Het zijn voor mij wijze lessen. Maar dat vertel ik je na het huis wel.

4.12 Ingrid : Als ik stom doe moet je er gewoon wat van zeggen. Ik heb nooit tegen iemand gezegd, jij kan beter uit mijn buurt blijven. Het is al heel wat voor mij toe te geven dat het uit onzekerheid komt. Het zou niet eerlijk zijn niet te zeggen waar het aan ligt. Dan ga je nog denken dat het aan jou ligt. Misschien dat ik geen controle kan hebben over mijn gevoelens en jij bent degene die daar voor zorgt. Menno : Nu moet je nog twee maanden. Ingrid : Twee maandjes nog maar ? Menno : Negen weken. Ingrid : Jij praat over, stel je voor dat je hier in je ééntje zit. Het komt niet eens in me op. Menno : Moet je eens doen. Ik ben heel veel naar jou toe getrokken in de eerste paar weken. De rest heb ik een beetje laten liggen. Ingrid : Het is goed. Je hebt een nieuw maatje in Linda. Ik zag je met Nathalie. Het zal niet meer zo worden. Het wordt niet meer als voorheen. Dat vind ik jammer. Het wordt nu te veel een spel. Daar zijn we misschien op tijd achter gekomen. Dat hebben we aan Rob te danken. Hij zei, stel dat je maatje er uit gaat, hoe moet je door gaan. Linda is echt jouw maatje geworden. Van mij ook maar anders. Echt stom wat ik heb gedaan vandaag. Ingrid zegt dat het sinds 'dat ene' fout is gegaan. Ingrid : Ik wil het (?) zo graag vergeten maar het blijft op de één of andere manier in mijn kop zitten. Meteen afstraffen, gewoon hard zijn voor mij. Je hebt me vandaag met rust gelaten. Gewoon kut. Als je nou drie keer naar me toe was gekomen. Het was niet leuk. Dan ging ik weer denken, hij heeft ook schijt aan me. Zo is het goed. Ik hoop dat je me een beetje leert begrijpen.

4.25 Menno : Ben jij helemaal jezelf in het huis ? Ingrid : Ja, te veel. Ik had gedacht, ik kan een masker opzetten. Ik zou mensen kunnen manipuleren maar ik kan deze mensen niet manipuleren. Ik zou niet kunnen verdragen dat mensen dat op tv zien. Ze hebben zo'n goed beeld van me. Jij moet morgen goed geconcentreerd zijn. Menno : Dat ben ik zeker. Ingrid : Knuffel : Ze omhelzen elkaar weer. Ingrid : Ik heb spijt dat ik zo stom heb gedaan. Slaat echt nergens op. Ze lopen op de gang. Ingrid : Ik wil daar nog niet liggen. Ik kom morgen. Afgesproken. Ze gaan naar bed.
pi_31224501
Bewoners zijn uit bed en drinken koffie in de woonkamer.
Menno ligt nog op bed, volgens Joost wil hij het even rustig aan doen vanmorgen, hij is tevreden met het weerbericht voor de korfbal-opdracht om 14.00 uur.

In de woonkamer praten ze over de lever die Rob vanavond gaat klaarmaken, de meeste bewoners gruwen van lever.
Dido: "Een zak met een stuk vlees drijvend in bloed."
Rob vertelt over het slachten van varkens en koeien.

Lieske (in haar stoel op wieltjes) zit erbij een homp deeg te kneden.
Het is moeilijk vriendelijkheid weg te geven, het wordt bijna altijd teruggegeven.
  † In Memoriam † donderdag 6 oktober 2005 @ 12:07:20 #8
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_31226333
De 2e homoneertopic is begonnen volgens de Fokkers.
Joost zegt dat Chantal haar hart ging luchten ( BB riep haar naar de DBK)
Zij kwam terug met de mededeling dat Rob naar de DBK moest en *daar maar niet te lang mee moest wachten...* )

Roel laat nogmaals weten dat Dido van hem is, ze mag best met iemand omgaan waar ze goed mee kan praten máár (zo laat hij nadrukkelijk weten aan Menno) *ik heb wél gevoelens voor haar.


Er ontgaat Roel geen enkele handeling van Dido.
* kijk zoals gisteren met die kaarten he, ze is dan toch benieuwd wat voor kaart ik heb, ze wil toch weten wat het is...* Hij denkt dat dit soort signalen betekenen dat Dido ook nog steeds iets voelt
  † In Memoriam † donderdag 6 oktober 2005 @ 12:14:52 #9
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_31226544
Roel knijpt 'm .(gesprek met (tegen) Menno)

Hij zou het enorm jammer vinden als iemand iets moet doen(geheime missie) en iemand anderszijn best gaat doen om dat te verzieken/ontrafelen.
Roel hint duidelijk naar zijn rookmissie en Tanja's actie daarin.
Ook lijkt Roel bang voor een tegenmissie van BB inzake het verstopte geld wat hij uiteraard niet rechtstreeks kan vertellen aan Menno.

Overigens voor de niet streamkijkers, Roel ging eerder deze week na het ontvangen van het geld direct naar de slaapkamer, knielde naast zijn bed, enkeek schichtig om zich heen terwijl hij het geld in *iets* onder zijn bed verstopte. (Of het daar nóg steeds ligt is mij niet duidelijk)
  † In Memoriam † donderdag 6 oktober 2005 @ 12:29:44 #10
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_31226930
Tanja denkt nog steeds dat er geen homo in het huis zit.
Joost *denkt* nog steeds dat het een vrouw is
Roel geeft daarop aan dat hij absoluut niet meer op de mannenkamer blijft slapen als blijkt dat er een homo in de herenkamer slaapt.

Zou Joost 500 per deelnemer krijgen die hij wist te overtuigen dat hij géén homo is?
  † In Memoriam † donderdag 6 oktober 2005 @ 12:50:40 #11
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_31227436
Tijdens de generale krijgt Menno er 123 ballen in.
(In de keten lieten Roel en Linda tweemaal een bal vallen di ze vervolgens opraapten)
Einde van de keten was niet zichtbaar waardoor niet waarneembaar was of ook daar mensen stonden die een bal hebben gemist.
  donderdag 6 oktober 2005 @ 14:20:29 #12
128313 BBscanner
Niets is wat het lijkt
pi_31229949
De opdracht is geslaagd! Menno gooit alle ballen erg goed in de korf

  † In Memoriam † donderdag 6 oktober 2005 @ 14:29:46 #13
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_31230219
De opdracht is gelukt en de groep ruimt samen op Rob & Joost & Menno ruimen (zoals altijd) de rommel weer op.
  † In Memoriam † donderdag 6 oktober 2005 @ 14:49:57 #14
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_31230814
Joost moest na de DBK en heeft een mededeling voor de gehele groep.

Over tien minuten klinkt er een gong en moet iedereen aanwezig zijn in de blauwe kamer, het vieze water uit het roddelbad mag uitsluitend in het toilet gedeponeerd worden.
  † In Memoriam † donderdag 6 oktober 2005 @ 16:42:35 #15
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_31233456
Joost besluit in bad te gaan maar zit op de rand van het bad met zijn voeten in het water te staren naar de dingen die in het net volgelopen bad drijven.

Joost durft tussen al die afgeschoren borst-schaam-been en okselharen geeneens in bad te gaan.

Rob denkt dat de rommel die in het bad drijft afkomstig is van de vorige badderaar, Joost wil dat nog niet onder ogen zien.

Joost roept Dido die direct het been van Rob in het bad gooit.

Rob roept (nadat hij tweemaal zijn been uit het badwater heeft gevist) dat hij Dido in bad gaat gooien, Dido gilt dat ze haar zender om heeft en worstelde zich los uit Rob's armen.

Rob trapt daar niet in en rent achter Dido aan (die de tuin is ingeaan) en is onder aanmoediging van Joost bezig om Dido het bad in te gooien.

Uit pure wanhoop roept ze Roel om hulp * Roel!! Help dan!!!*
Rob : *janken zul je kreng!!
Dido: Ik heb buikpijn!!!
Rob tegen Roel : ze gooit m'n been in bad
Roel * uhuhuh, ze vraagt er wel om uhuhuh*

Uiteindelijk beloofde Dido aan Rob dat ze het écht noooooit meer zou doen en het *in bad gooi Dido en been* verhaal is afgelopen.

Rob gaat verder met zijn huishoudelijke taken, de was opvouwen.

[ Bericht 27% gewijzigd door Loedertje op 06-10-2005 16:52:27 ]
  donderdag 6 oktober 2005 @ 21:46:27 #16
37478 Luchtbel
Memories in progress
pi_31241492
21:40
Ingrid: ik snap het niet zo goed
Menno: ik heb jou gewoon erbuiten gelaten, dat wou ik niet daarom zei ik gister ook, wat ze ook zeggen, wacht het gewoon af
Ingrid beduusd: ja
Menno kust d'r: lief prinsesje van me
Ingrid: nu zit je niet op die bank
Menno: nee ik ziet nu niet op die bank
Ingrid: wel heel knap van je
Menno: ja ik heb de afgelopen weken wel veel van jou geleerd

en ik kan niet meer door schrijven, alles buffert
pi_31241816
Stream 3

21.42 Op de gang. Chantal over Menno : Ik vind het echt niet leuk. Er is tegen me gelogen. Nathalie : Ik heb niks meegekregen. Roel : Misschien ga ik helemaal stoppen. Chantal : Mensen in het ziekenhuis moeten stoppen. Dan kunnen wij het ook. Roel : Er na zullen ze het niet nog een keer doen. Misschien kap ik er wel mee. Het ligt er aan hoe ik me na een paar dagen voel.

21.44 In het woongedeelte. Roel : Vorige keer heb ik echt niet gerookt. Iemand : Het wordt een makkie voor jou. Roel : Het zou me wel eens een nominatie kunnen kosten. Linda : Ik vind het terecht dat ik genomineerd ben. Ik ben buiten mijn boekje gegaan. Ik heb over Dido gemene dingen gezegd. Menno : Ik moest minstens zes stemmen halen. Lieske : Heb jij echt op mij gestemd ? Twee keer. Dacht je het echt ? Rob : Ja. Lieske : Jongens, ik ben het echt niet. Roel tegen Menno : Twee dagen geleden pas. O, nu snap ik het pas.

21.47 Dido : Ik wil wat zeggen over het niet roken. Ik ga chagrijnig worden. Ik verander in een draak. Ik heb geprobeerd te stoppen met roken. Chantal : Ik heb besloten, ik kan het. Dido : Ik mag mensen toch wel voorbereiden hoe ik word ? Chantal : Het is ook mazzel dat we met zijn drieën zijn. Ik denk dat zij het moeilijker hadden (de vorige stoppers). Tanja : Ik denk dat jullie het moeilijker hebben met al dat eten. Chantal : Ik neem gewoon vier bakken koffie en ga vroeg naar bed. Tanja : Die nominatie. Ik vind het helemaal niet erg. Linda : Ik wel. Tanja : Voorgevoel. Ik denk dat ik er uit ga. Mensen zien mijn gesprekken in de dagboekkamer ook. Chantal : In iedere geval heel spannend. Tanja : Ik hoop het zo.

21.52 Tanja : Ik wist wel dat er geen homo was. Dat heb ik van het begin af al gezegd. Menno geeft Chantal een knuffel. Chantal : Je hebt me twee keer laten schrikken. Lieske tegen Menno : Iedereen zou het hebben gedaan. Wie heb jij nou geschaad ? Menno : Het is een kwestie van vertrouwen. Lieske : Je dacht zeker dat ik kat in het bakkie was. Menno bevestigt dat.
  Moderator donderdag 6 oktober 2005 @ 22:23:16 #18
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_31242695
Roel heeft Dido even apart, in de blauwe draaistoelen.

Hij heeft het erover dat ze elkaar er als verstokte rokers doorheen moeten slepen.
"Als een van ons het zwaar heeft, gaan we gewoon bij elkaar zetten en trekken een zak chips open."
Dido: "Ja..."
Roel: "Misschien kan ik je een keer masseren."
Dido, kijkt Roel niet aan en zegt ongeïnteresseerd: "Ja, wie weet werkt dat". Meteen daarna staat ze op om naar iemand te lopen die iets naar haar riep. Roel blijft sip kijkend achter.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_31243313
22.01 Linda : Ik wil niet naar huis. Joost over Menno : We hebben gisteren zo'n goed gesprek gehad buiten. Linda : Ik wist al wie op mij zouden stemmen. Er zijn nu meerdere gesprekken tegelijk te horen. Menno tegen Dido : Jij bent niet de enige die kan acteren hier. Roel : Ben benieuwd of we hulpmiddelen krijgen. Ze blijken een bal gekregen te hebben. Roel voetbalt er even mee.

Stream '5'

22.08 Ik kijk voor het eerst naar het vervolg van de live uitzending. Moeder van Lieske : Ik vind dat ze eigenlijk naar school had gemoeten, moeten studeren. Je weet niet of ze de studie later weer op kan pakken. Ik denk niet dat ze er iets van over houdt (aan BB overhoudt).

22.10 De broer van Menno zegt dat hij even getwijfeld heeft of hij homo is. Zijn moeder wist zeker dat het niet zo was.

22.13 Uitzending afgelopen.

Stream 1

22.15 Ingrid : Als we maar geen petje moeten allemaal. Joost : Ik heb leren broeken besteld voor de rookpolitie. Dido en Nathalie bekijken de bestellijsten in een blauwe stoel. Dido : Choco ijs, naturel, chips, paprika, heel veel chips. Roel : Ik ga deze week compleet uit mijn stekker. Rob : Mag ik je wel af en toe slaan dan ? Chantal : Ik zou het niet doen. Stream naar een lege gang.

Stream 3

22.19 Joost : Deze ring hoort onder de schaal van de sigaretten. Die was ik vergeten. Tanja heeft kaarten met woorden er op. Tanja : Hier hoef je geen vraag bij te stellen. Gewoon kijken wat het voor je betekent. Chantal : Gaaf dat je mocht feliciteren. Ingrid : Ja, tof. Joost m.b.t. het stoppen met roken : Ik schort alle entertainment activiteiten even op. Chantal : Jullie moeten allemaal op ons letten. Doe dat dan wel. Dat ik niet voor Jan Lul niet zit te roken. Lieske trekt een kaart : Doelmatigheid. Dido : Eenvoud. Lieske : Ik ga even een ander broekje aantrekken. Ik heb net het idee dat ik in mijn blote reet zit.

22.25 Menno stelt voor de sigaretten te verstoppen. Rob : Joost, zet de schaal boven op de kast neer. Roel : Niet verstoppen. Chantal : Waarom niet ? Als iemand het verneukt dan word ik goed kwaad. Als je ze ziet pak je ze toch eerder. Roel : Het boeit me eigenlijk niet. Stop ze maar weg. Van Dido mogen ze ook weg. Joost : Leg ze onder mijn bed. Menno, Nathalie en Ingrid halen sigaretten uit de schaal voor eigen gebruik. De overige sigaretten worden in een doos gestopt. Chantal staat er bij : Hoeveel pakjes zullen het zijn ? Zonde. Misschien vinden ze (BB) het niet goed (dat ze in de doos gestopt worden). Roel : Ik ga liever een week fietsen. Chantal : Ik houd niet van dingen moeten. Roel : Ik hoop dat we het na deze week gehad hebben. Ik zie niet waar de doos verborgen wordt.

22.32 Op de gang legt Menno Joost het homoverhaal nog eens uit. Joost : Dit is nog beter dan dat je echt homo zou zijn. Je hebt de waarheid gesproken op de laatste twee dagen na. Mennno zegt dat hij bang was dat het verkeerd over zou komen in de media. BB heeft hem verzekerd dat dat niet gebeurt. Joost : Jij blijft hetero ? Menno : Ik ben de meest hetero man in de wereld. Joost : Er zijn wel goede gesprekken op gang gekomen. Joost op de bank : Het komt goed Died. Dat je stomme dingen gaat zeggen heb ik al ingecalculeerd. Dido : Ik ga geen stomme dingen zeggen. Joost : Zeg ook als ik uit de buurt moet gaan. Rob heeft 'Robbie toppertje' horen roepen. Joost : Ik denk dat ze tweedeling in de groep willen creëren tussen rokers en niet-rokers. De rokers zijn zwaar in de meerderheid nu. Dido : Het was een kutweek. Gisteren heeft Menno op een kutmanier gezegd dat hij homo was. Nu je hoort dat het een geintje is wil je een sigaret opsteken omdat het een kutmoment is. Joost : Je zit gewoon niet lekker in je vel deze week. Dido : Ja.
pi_31243861
22.40 Dido : Misschien drink ik ook geen koffie. Joost : Doe dat nou niet. Je mag twee koekjes. Dido : Ik vreet het hele pak leeg. Joost : Niet elke dag. Dido : Waarom niet ? Het gaat om 50.000 euro. Jullie moeten ons maar sponsoren. Het is het ergste wat ze kunnen doen bij mij. Het is ook een passende opdracht. Nathalie : Hoe help ik jou deze dagen door ? Dido : Ik heb echt geen flauw idee. Steunen moet je mij. Nathalie : Door niks te zeggen ? Dido : Wel zeggen. Joost : De hele dag complimetjes. Dido : Het moet wel gemeend zijn. Nathalie : Ik zit er deze week niet bij. Joost : Roel is elke week de lul op de één of andere manier. We gaan lekker voetbal kijken en bitterballen eten. Dan komt het allemaal goed. Ik heb een meerderheid. We gaan een frituurpan bestellen.

22.45 Lieske tegen Dido : Je hoeft een week niet leuk te zijn. Dido : Daar ben ik bang voor. Lieske : Je hoeft niet bang te zijn voor nominaties. Het gevoel, hoe kom ik deze week in godsnaam door, dat ken ik. Joost : Jongens, we kunnen nu ook een persoonlijk budget doen. Roel : Jongens, ik zie alleen maar voordelen. Lieske : Noem er eens een paar. Roel : Niet roken. Wel kunnen nog meer bier bestellen. Meer eten. Lieske : Je hebt meer zin in eten en in seks. Roel : Nee lieverd, je hebt nergens zin in. Lieske : Ik dacht dat je meer ging eten.

22.49 Dido tegen Chantal : Ik dacht echt dit, o nee. Chantal : Ik wist het al (dat zij er bij zat). Roel komt er bij. Chantal : Nou daar staan we dan. We moeten veel bewegen ook. Dan zijn we moe. We vragen Menno. We moeten ontspannen in bad. En 's avonds geen koffie drinken. Dan ga je er 's nachts uit. Dido : Ik ga toch nooit 's nachts mijn bed uit. Chantal : Dat is nu anders. Ik kan het prima redden, dat weet ik. Het is meer als anderen me gaan jennen. Niet in mijn oor schreeuwen of zo. Ook niet altijd achter me aan gaan lopen. Als ik 's nachts naar de wc ga. Dido : Jongens, niet achter ons aan lopen. Als we gaan roken zeggen we het. Chantal : Voor duizend euro was ik ook gestopt. Het is helemaal geen vraagstuk. Als ik het moeilijk heb wil ik wel een peptalk. Maar ik wil 's nachts geen peloton achter me aan. Dido : Als ik wil roken ga ik dat echt wel zeggen.
  Moderator donderdag 6 oktober 2005 @ 23:04:39 #21
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_31244127
Dido en Chantal zoeken naar een substituut voor een sigaret. Ze proberen een opgevouwen servet uit.

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_31244800
22.56 Menno : Ik heb nog nooit gevoelens gehad voor een man. Ingrid : Ik ben zo blij dat ik trouw ben geweest. Lieske : Op één of andere manier is Bridget altijd een beetje lief voor mij. Tegen iedereen heeft ze wel een kutopmerking. Tegen mij is ze altijd extreem lief. Ik ben blij dat ik er niet op sta. Ik ben blij dat ik hier in ieder geval nog twee weken zit. Wat zei Louis Armstrong nou ook weer (ze bedoelt Neil), a small step for men, and a giant step. Joost maakt het af. Lieske : Was je bang dat je er bij zit ? Joost : Ik weet het niet. Deze vier had ik niet verwacht. Lieske : Ik had verwacht, het is makkelijker om je stem vast te houden (hetzelfde te stemmen).

23.01 Joost en Nathalie op het bed in de kamer. Joost : Ik had het voor mezelf goed gemotiveerd. Ik geloof wel in de oprechtheid van Rob op een bepaalde manier. Nathalie : Ik zit me af te vragen, wie heeft er in godsnaam op Lin gestemd, ik zou het niet weten. Joost : Misschien Tanja. Rob heeft weer op Menno gestemd. Nathalie : Voor de rest blijft het een vraagstuk. Joost : Ik denk dat Linda op Tanja heeft gestemd. Ze praten erg zacht. Joost : Had Menno jou ook apart genomen ? Nathalie : Nee, dat is maar goed ook. Ik had gezegd, bullshit. Nathalie vertelt dat ze op Rob als homo heeft gestemd. Joost vertelt dat hij de eerste keer op zichzelf heeft gestemd. Joost zegt dat hij Menno geloofde toen die zei dat hij homo is. Joost : Anders had ik weer op mezelf gestemd. Hij zou het gewoon kunnen zijn. Nathalie zegt dat ze even getwijfeld heeft of Joost de homo is. Joost : Ik snap dat ze de opdracht niet aan mij hebben gegeven. Het ligt te veel voor de hand. Ik hoop wel dat ik de eerste keer flink veel stemmen heb gehaald.

23.14 Joost : Ik was verbijsterd over deze vier. Ze hebben in ieder geval allemaal twee stemmen. Stream naar de bank. Lieske : Ik zou in de lach schieten als ik met zo'n verhaal bezig ben. Menno : Heb ik ook wel gedaan hoor. Ingrid : Dat ze het onderling niet hebben doorverteld. Menno : Ik heb gezegd, als je het doorvertelt mislukt het alsnog.

Stream 1

23.17 De stoppers op en bij de blauwe stoelen. Roel : Dan kom je toch gewoon bij mij liggen. Dido : Neeeee. Chantal : Gaat het Rob ? (hij zit verderop) Of was je in contact met hogerhand ? Rob : Nee, daar geloof ik niet in. Ik zit even na te denken. Chantal : Dat kan ik me voorstellen. Hoe kan het dat mijn stem er niet bij zit ? Roel : Het kan makkelijk, als de derde twee stemmen heeft. Chantal : Er zijn zes namen genoemd, dat ik begrijp. Roel : Joost heeft zijn stem ook niet teruggezien. Hij heeft op mij gestemd. Chantal : Of op mij. Roel : Nee. Chantal : Waarom niet ? Roel : Ik ga hem nu in elkaar schoppen. Roel staat op.

23.22 Chantal tegen Linda : Ik heb wel een vermoeden maar ik vind het wel vreemd. Ik ken gevallen die meer voor de hand liggen. Jouw eenmalige actie tegen die andere eenmalige actie. Linda : Ik had het verwacht. Chantal : Echt waar ? Dus er is heel vreemd gestemd. Linda : Ik heb een heel sterk gevoel dat ik weg ga. Nathalie : Joost en ik hebben het er net over gehad en dat gaat niet gebeuren. Dido : Zenuwachtig Lin daarvoor ? Linda : Als je het hoort wel. Chantal : WIl jij ons fysiek een beetje bezig houden. Dat we goed moe worden ? Menno vindt het goed. Chantal : Ook als ik zeg nee, ik heb geen zin.
pi_31245197
23.28 Chantal : Ik wil graag een boksbal. Je raakt al je agressie kwijt. We plakken het hoofd van Rikkert er op. Hahahahahahaha. Ook voor Roel. Roel : Of het hoofd van Joost. Chantal tegen Roel : Jij dacht dat je er niet bij zou zitten (bij de rokers). Roel dacht dat hij er wel bij zat. Roel spreekt Joost aan op zijn nominatie. Joost : Ik ga het niet zeggen. Dat heb ik me voorgenomen. Roel zegt dat hij alleen maar kan concluderen dat Joost op hem gestemd heeft. Joost : Ik vind dat het het beste voor Tanja is hier te blijven. Alleen daarom zou ik niet op Tanja stemmen. Roel : Ik weet nu genoeg. Het maakt niet uit. Er zijn alleen dingen die ik liever weet. Linda : Ik wil het niet weten. Ik zou het nooit iemand vragen. Het hoort bij het spel. Dan zou ik me de volgende keer gaan afvragen of hij weer op mij stemt.

23.38 Chantal : Jongens, er is een sfeer alsof we op een begrafenis zijn. Ik voel de spanning. Rob : Je moet het als een spel zien. Klaar. Chantal : Die spanning hoort er bij. Nathalie : Dat willen ze. Roel : Een goeie week heb je uitgekozen om mij te nomineren. Joost : Nu moet je ophouden. Misschien kom ik deze week met je praten. Misschien ook niet. Dan moet ik wel een heel goed moment uitzoeken. Roel : Ik zit een beetje te dollen. Chantal : Zo ziet het er niet uit. Roel : Ik kijk in zijn ogen om zijn reactie te peilen. Ik heb vier jaar psychologie gestudeerd. Zie je wel, Tanja ziet het ook. Dank je wel Tan. Joost : Misschien heb ik wel op Tanja gestemd. Roel, als je zelf zo gesloten bent als de pest kun je het niet van mij verwachten.
  vrijdag 7 oktober 2005 @ 10:41:12 #25
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_31248401
Alle streamers bedankt voor hun bijdragen.
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')