abonnement Unibet Coolblue
pi_30959436
Gebruik dit topic svp alleen voor de streamverslagen !

Vragen, opmerkingen en commentaar graag in 'Vragen/opmerkingen over de streamverslagen'. Dat houdt de streamverslagen beter leesbaar.

Vervolg op de Streamverslagen van maandag 26 september 2005.
  † In Memoriam † dinsdag 27 september 2005 @ 00:31:20 #2
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_30960227


Heel naar om te horen (aldus Joost over het feit dat ze de afgelopen nacht l;etterlijk door twee dichte deuren konden horen wat men *besprak* in de meidenkamer
  † In Memoriam † dinsdag 27 september 2005 @ 00:34:53 #3
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_30960302
Linda ligt lekker bij Roel in bed.
Linda* Roel, je bent de slechtste nomineerder ooit..*
*Als ik met Roel zou gaan neuken dan zou hij mij maandag 5 keer nomineren als het kon*

Ralph: Hou er rekening mee dat we beginnen te wennen aan het donker en dat we alles kunnen zien.
Linda* ja en> ik doe het ook zo met het licht aan*

Linda* Je hoeft alleen ff m;n string opzij te schuiven dan is het zo gepiept*
pi_30960646
Stream 3

0.08 Rob en Ingrid in het bubbelbad. Rob vertelt over zijn ex-vrouw Reka.

0.10 In het woongedeelte. Roel eet een boterham met pindakaas. Joost praat hard in de gang. Roel : Wat een volume. Chantal : Hij is niet de enige met een harde stem hoor. Roel : Het is wel de hardste.

0.13 Stream naar het bubbelbad. Rob : Ik ben vreselijk teleurgesteld in mij leven door het ongeluk. Ik kan niet de ware Rob laten zien. Ingrid : Ben je er boos over ? Rob : Nee, ik heb het geaccepteerd. Hij neemt het de dader wel kwalijk. Ingrid : Denk je niet dat je er een veel mooier persoon door bent geworden ? Rob : Nee. Ik ben precies dezelfde. Ik had meer uit mijn leven kunnen halen. Ik had meer aan mijn jeugd gehad. Het is een deur die altijd dicht blijft. De laatste drie en een half jaar dat Reka weg is, ik denk wel dat ik mooier word. Ik wordt aardiger.

0.19 In de mannenslaapkamer. Joost, Ralph en Menno bekijken foto's van Menno. Roel is ook aanwezig. Joost : Dit is de eerste avond dat Rob niet als eerste in bed ligt. Menno : Gaan wij keten net als de meiden. Ze schreeuwen. Linda verschijnt in de deuropening. Het licht gaat uit. Linda doet de deur dicht. Ze blijven lachen en roepen. Linda en Tanja staan bij de deur te luisteren op de gang. Roel : Met wie zou je de minste moeite hebben ? Joost : Dido. Roel : Dido. Of Nathalie. Ralph : Nathalie. Menno : Even denken. Ook Nathalie. Nee, ik kies toch voor die blonde. Joost : Met wie zouden jullie het meeste moeite hebben ? Ralph : Ze zitten op zeker mee te luisteren. Menno betrapt Linda. Hij neemt haar even mee naar binnen. Linda en Tanja staan vervolgens weer voor de deur te luisteren. Linda gaat weer naar binnen. Ze vertelt wat ze heeft opgevangen.

0.29 Ralph : Jullie waren vannacht bijna letterlijk te verstaan met twee deuren dicht. Roel : Vrouwen zijn niet geëmancipeerd maar schaamteloos. Joost : Ons innerlijk is belangrijk. Roel tegen Linda : Met wie zou je het minst moeite hebben ? Linda gaat bij Roel in bed liggen. Linda : Roel is de slechtste nomineerder ooit. Roel : Dat ben ik met je eens. Ik stem nooit meer op jou. Ze leggen de vraag nog eens uit aan Linda. Ralph : Roel is het dus ? Linda : Ja. Roel zegt weer dat hij Linda niet meer nomineert. Met wie ik het meest moeite heb om te neuken ? Dat ga ik niet zeggen natuurlijk. Linda vertelt wat de dames de afgelopen nacht besproken hebben. O.a. welke mannen de ze naakt hebben gezien. Linda : Bij Ralph zie je hem van achter tussen de benen hangen. Menno : Wie heeft de dikste ? Joost : Wie heeft de leukste ? Linda weet het niet. Ralph vraagt Linda hun piemels een naam te geven. Linda geeft ze namen van de Flinstones. Menno Bam Bam, Joost Barney, Ralph Pebbles, Rob Fred en Roel Dino. Roel : Een hele lange nek met een grote kop d'r op.

0.42 Dido komt binnen : Mag ik de tijgerbalsem effen ? Joost : Dido, ken je Barney ? Anderen : En Pebbles ? En Dino ? Dido : Ja. Ralph : Wat een sletje zeg. Dido vertrekt weer. Linda : Joost, kan je hier ook zo'n mooi sprookje vertellen (dat deed hij gisteren in de damesslaapkamer) ? Ingrid komt binnen. Ze gaat bij Menno in bed liggen. Joost vertelt een sprookje over pindakaas.
pi_30961173
0.51 De mannen vertellen Ingrid wat er besproken is voor zij binnen kwam. Joost : Zit Rob nog in bad ? Ingrid : Nee, die eet een broodje. Roel, vind je het niet vervelend dat ik hier ben ? Roel : Nee. Menno (?) vraagt waarom hij dat zou vinden. Ingrid : Omdat ik te hard praat. Ingrid begint over de serie 'Beauty and the beast'. Alleen Linda kent hem. Mop van Roel : Weet je wat Loeki zei toen hij Hitler tegenkwam ? Vergas je me nou.

0.55 Stream ineens naar Tanja in haar bed. Het is stil.

0.56 Joost over de rookpolitie : Wij moeten elke dag rapport uitbrengen (in de dagboekkamer). Roel : Ik dacht dat Rob helemaal aan het doordraaien was. Ik lach me dood.

Stream 1

0.59 Ralph en Dido in de blauwe stoelen. Dido kan niet slapen. Ralph zegt dat hij ook brandende pijn in zijn onderrug heeft gehad. Dido : Kan je er niet van slapen ? Ralph kan er wel mee slapen. Dido : 's Ochtends heb ik er even geen last van. Even later zegt ze dat ze er vooral last van heeft als ze ligt. Ralph : Een harde matras is in principe ook beter voor je. Ralph zegt dat Dido de spieren momenteel niet gebruikt die ze gebruikt als ze paard rijdt. Ralph : Hoe meer je je buikspieren gebruikt hoe minder je last hebt van je rug. Hoe vaak zit je op je paard ? Dido : Vier keer per week. Ralph denkt dat dat de oorzaak is. Dido zegt dat ze al een tijd geen paard heeft gereden omdat ze gevallen was. Ralph zegt dat haar oude blessure kan opspelen. Dido heeft tijgerbalsem gebruikt en ze heeft een paracetamol genomen. Ralph : Ik zou stoppen met paracetamol. Dido zegt dat ze dan te veel pijn heeft. Ralph : Dan zou ik vragen om een dokter. Ralph zegt dat hij niet houdt van dergelijke middelen. Dido zegt dat ze ze niet gebruikt bij hoofdpijn. Ralph : Als je het niet erg vindt ? Dido : Slaap lekker. Ralph vertrekt.

Alle streams liggen er bij mij al een paar minuten uit nu.
pi_30962310
De streams doen het weer.

1.18 Chantal zit nu bij Dido in de blauwe stoelen. Chantal : Je mag niet boos worden. Dat mag niet. Terwijl je het eigenlijk wel meent. Dat gaat alleen maar erger worden. Omdat de gesprekken zich verdiepen. Dido : Ik vind het ook wel interessant. Chantal : Ik ook wel. Daarom ben ik er ook in gegaan. Ik wist dat het diep zou gaan. Je hebt je zijn en wat mensen denken dat je bent. Als die twee dingen niet rijmen moet je je toch vragen gaan stellen. Dido : Over het algemeen denk ik dat mensen mij wel goed inschatten hoe ik ben. Ik vind het raar dat ik in zo'n korte tijd zo'n band heb met mensen. Dat knuffelige, zo ben ik helemaal niet, vreemde mensen knuffelen. Ik heb behoefte aan genegenheid. Daar sta ik echt van te kijken. Ik weet wel dat ik behoefte heb aan knuffelen maar dat doe ik dan met mensen die ik heel goed ken. Ik heb wel heel veel behoefte aan aandacht. Chantal : Ik kus iedereen die ik lief vind. Dat is geen kant van mezelf die ik hier leer kennen. Hier heb ik geen kans om druk te zijn. Ik blijf de behoefte hebben om te vliegen. Het stil zitten, het niks doen (in het BB huis), ik ben zo aan het draven altijd. Ik word er helemaal ongaar van. Ik vind het verschrikkelijk. Ik wil dingen doen. Fietsen. Hier worden me dingen opgelegd die ik moet doen. Mijn vrijheid is heel belangrijk en mijn leven is heel leuk. Dat is de belangrijkste les. Dan raak ik in zekere zin ontroerd. Ik heb eigenlijk gewoon een heel leuk leven. Dan moet ik soms gewoon janken. Dan denk ik aan mijn werk, familie, vriendinnen. Ik heb mazzel. Ik ben gezond en ik heb topmensen om me heen. Dido : Da's toch mooi. Chantal : Ik dacht niet dat ik nog iets te leren had.

1.26 Dido : Ik ben er ook van overtuigd dat ik weet wie ik ben. Ik ben wel spontaan maar ik heb een muur. Die muur is hier minder. Ik heb me opengesteld. Chantal : Alles gaat hier in sneltreinvaart. Ik doe rustiger aan anders ga ik op mijn bek. Straks moet ik weer naar mijn gewone leven. Dido : Ik heb het makkelijker. Ik heb ander werk. Mijn huis kwijt, mijn vriendje. Er zitten weer andere leuke dingen aan (de nieuwe situatie). Dit is weer gewoon iets nieuws wat heel leuk is. Dat andere was ook leuk. Alles is maar tijdelijk. Ik geniet er van. Chantal : Omdat ik erg overgevoelig ben moet ik gewoon af en toe janken. Binnen twee dagen noemde iedereen me Sjan. Normaal mogen ze dat niet van me. Het is een goed teken. Dat ik me thuis voelde. Ik irriteerde me niet. Dido : Het is een bevestiging van hoe je in het dagelijkse leven bent. Iedereen zegt, Dido is steeds haar groene toilettas kwijt. Terwijl ik niet vertelt heb dat ik een grote chaoot ben. Chantal : We zien elkaar op zijn best en zijn slechtst. Het is net of je allemaal verliefd bent, alsof je broers en zusjes bent. Ik denk dat je thuis nog best wel in een shock kan komen. Heb ik dat gedaan ? Heb ik al die mensen ontmoet. Dido : Ik had nooit gedacht dat we de eerste avond zo'n eenheid zouden vormen. Ze bespreken de volgorde waarin ze het huis in gegaan zijn. Dido was de eerste. Chantal : Wie was tweede ? Dido : Een man. Roel geloof ik. Chantal : Toen al. Chantal denkt dat het met iedereen zo zal gaan als met Rikkert. Je gaat gewoon met de overblijvers verder.

1.36 Ingrid verschijnt. Ze spreekt in in de telefoon : Ik wou vragen of er iets sportiefs in het huis kan komen. Een sportief uurtje of zo. Chantal : Je zegt gewoon je achternaam doos. Ingrid zoekt een sigaret. Ingrid : Het stinkt hier naar ui. Ik ga morgen ook voor jou bellen Died, als je morgen nog pijn in je rug hebt. Ingrid gaat ook in een blauwe stoel zitten. Dido en Chantal gaan ook roken. Ingrid : Je kan echt nergens heen. Chantal : Zodra ze maar een snufje horen zoomen ze op je in. Ingrid : Ik ga dingen voelen. Spanningen en zo. Chantal : Het is best wel heftig. Ook al gebeurt er geen fluit.

1.47 Chantal : Hier heb je geen tijd je op te peppen Je valt van het één in het ander. Waardoor het lijkt dat je jezelf aan het kwijtraken bent. Maar ik denk dat je jezelf juist aan het vinden bent. Ze bedoelt dat in het BB huis ook haar gevoelige kant te zien is. Ingrid : Het is een goede les. Het is jammer dat de camera's er bij zijn. Chantal : Niemand weet wat er echt in me omgaat (in de buitenwereld). Ingrid zegt dat ze de gevoelige kant van Chantal al had gezien in hoe ze over haar zus praat en hoe ze met haar hond omgaat. Dido tegen Chantal : Heel sterk kom je over. 'Daar moet je voor oppassen.' Chantal : Rob zei vanavond dat ik ontoegankelijk was. Dat is het stomste wat ik ooit gehoord heb. Dido : Je lijkt ontoegankelijk. Chantal : Mensen komen altijd naar me toe. Omdat ik heel open ben. Dido : Omdat je sterk bent. Lin stapt toch ook bij jou in bed. Chantal : Voor mijn doen hield ik me heel erg in. Daarom vind ik het raar dat jij mij meteen op de voorgrond zag. Dido : Vind jij dat ik hier op de voorgrond sta ? Dat vind ik niet. Chantal : Dat vind ik wel. Dido : Ik voel me meer een groepsgenoot. Chantal : Ook. Maar daarom kun je wel een voortrekkersrol hebben. Soms rijmen die dingen voor je gevoel helemaal niet. Ingrid : Was het een confronterend gesprek (met Rob) ? Wel fijn ? Chantal : Ja. Vooral omdat we met een heleboel dingen op één lijn zaten. Het was een fijn gesprek. Waarin ik niet meer los heb gelaten dan ik wilde, en minder dan hij wilde. Dido : Daar pas ik voor, ik ga niet gedwongen op gesprek. Chantal : Ik wilde het ook niet maar ik was op een moment dat ik het wel prettig vond. Dido : Ik vind het eigenlijk belachelijk. Het gaat me een mijl te ver. Het is wel goed bedoeld. Als het vloeiend gaat laat ik echt wel dingen los. Dan slaan onmiddellijk al mijn poorten dicht. Chantal : Hij kwam naar me toe toen ik aan het huilen was. Hij vroeg, wil je met me praten. Ik zei nee. Toen zei hij, wil je vanavond praten. Ik hou niet van psychologische bullshit. Maar dat was dit niet.

1.59 Dido : Ik moet er gewoon om lachen. Ik vind het belachelijk. Ingrid : Is het eigenlijk ook. Dido : Zie je het voor je dat een vriend dat zou doen ? Chantal : Ik was ook wel benieuwd geworden waar zo'n gesprek dan over gaat. Dido : Ik denk niet dat je zo'n gesprek nodig hebt om mensen te leren kennen. Ingrid : Misschien heeft hij dat wel nodig om mensen te leren kennen. Soms zoekt hij te veel. Chantal : Je moet niet de pyschiater uit gaan hangen als je geen pyschiater bent. Hij is vrij dwingend. Dido : Er is niks met me aan de hand. Wat ik wil vertellen dat krijg je wel te weten. Chantal : Ik heb een leuk babbeltje gehad maar ik heb er niks van geleerd. Marcel, de ex-vriend van Dido wordt vandaag 25. De stukgelopen relatie van Dido en Marcel wordt door de dames besproken.

2.11 Dido over Marcel en zijn nieuwe vriendin : Ik heb ze echt vergeven. Ik wil ze niet samen zien. Dido bezit nog steeds de helft van het huis van haar ex hoewel ze er niet meer aan meebetaalt.
pi_30962362
2.24 Ik heb een paar minuten gemist. Geen van de streams staat nog op de blauwe stoelen. Drie streams staan op een slaapkamer. De vierde staat op de gang. Ik neem aan dat de dames in hun bed liggen.

Dit is het voorlopig van mij.
pi_30962735
Kassa, nummer 20!

Whenever you find that you are on the side of the majority, it is time to reform.
pi_30962748
3.02 Roel komt zijn bed uit. Hij gaat naar het toilet. Vervolgens schilt hij een ui en vult hij een mok met water.

3.07 Roel gaat buiten op de grond zitten en steekt een sigaret op.

3.14 Roel steekt een tweede sigaret op. Hij zegt iets maar ik versta hem niet. Het geluid is slecht. Ik vermoed dat hij zegt dat het de laatste sigaret is.
  dinsdag 27 september 2005 @ 03:15:37 #10
6941 APK
Factual, I think.
pi_30962750
20 Of is het nummer 19

Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  † In Memoriam † dinsdag 27 september 2005 @ 03:19:47 #11
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_30962776
Roel in de tuin bezig met roken van twee sigaretten.


Gelukt.
Kassa !!!!
  † In Memoriam † dinsdag 27 september 2005 @ 03:21:12 #12
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_30962785
*Fucking fluitje van een cent die 10.000 euro, laatste haaltje van de missie*

Aldus Roel.

Hij steekt de filter in zijn zak, *die bewaar ik *!
  † In Memoriam † dinsdag 27 september 2005 @ 03:22:59 #13
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_30962804
Roel is zo blij dat hij zijn hele ui opeet

Vervolgens gaat hij naar binnen en stopt de zijn 10.000euro filter in een enveloppe.
Hij maakt een huppelpasje en gaat op de bank zitten. Met een intens tevreden blik staat hij weer op en neemt nog een hapje van een verse ui.

Roel huppelt weer naar de bank ( af en toe maakt hij een vreugdesprongetje)
  dinsdag 27 september 2005 @ 03:26:41 #14
128313 BBscanner
Niets is wat het lijkt
  dinsdag 27 september 2005 @ 03:29:14 #15
128313 BBscanner
Niets is wat het lijkt
pi_30962855
Roel geniet zichtbaar van het voltooien van zijn missie

pi_30962868
3.20 Roel tegen de camera : Het enige dat nu nog rest is twee dagen niet roken. Dat is een fluitje van een cent als je tienduizend euro hebt gewonnen. Hij zegt nog iets dat ik niet versta. Ik vang alleen het woord 'missie' op. Als de sigaret op is zegt Roel : Die bewaar ik. Hij steekt de peuk in zijn rechterzak. Roel staat op en maakt een paar wilde bewegingen. Misschien moet het een vreugdesdans voorstellen. Dan neemt hij een hap ui. Vervolgens maakt hij een gebaar mijn zijn rechtervuist en gaat hij naar binnen. Hij gaat even op een bank zitten, drinkt zijn mok leeg, neemt nog een hap ui, maakt een halve karatetrap en gaat weer zitten. Hij lijkt zich af te vragen of hem nog een kunstje geflikt zal worden.
  dinsdag 27 september 2005 @ 03:49:54 #17
17121 Rica
Mais, je rêve!
pi_30962992


10.000 euro
Don't try and blame me for your games
Your games are death
My world is light, the angels fill my eyes
With every breath
pi_30963024
3.56 Roel gaat naar bed. Onderweg maakt hij nog een vreugdesprongetje.
  dinsdag 27 september 2005 @ 07:41:57 #19
1835 Jangalene
From the Twilight zone
pi_30963345
alleen de regie is wakker:
stream 1 en 2 gericht op slaapkamer, alles nog in diepe rust.
stream 3 en 4 gericht op de tuin wordt hier en daar wat ingezoomd.
een minuutje later: 1 3 4 slaapkamers en 2 op de 'hal'
Door weinig te zeggen vertel je vaak meer dan door veel te zeggen.
  dinsdag 27 september 2005 @ 08:21:22 #20
1835 Jangalene
From the Twilight zone
pi_30963647
Roel is wakker, staat op en loopt in zijn zwarte onderbroek naar het toilet.
Vervolgens terug naar de slaapkamer en kruipt weer in bed. Iedereen slaapt nog.
Door weinig te zeggen vertel je vaak meer dan door veel te zeggen.
pi_30965453
10:00 uur: Ralph is wakker, loopt naar buiten, kijkt in de jacouzie, loopt weer naar binnen, drinkt water, verwisselt de battarijen.
DE HAAN KRAAIT
Als uw hoofd het ene zegt en uw hart het andere, beslis dan eerst of u een beter hoofd dan wel een beter hart hebt.
(Marilyn Von Savant)
pi_30965538
Rob heeft zijn been aangetrokken, Dido trekt haar ochtendjasje aan, verder is er nog weinig actie van de andere bewoners
Als uw hoofd het ene zegt en uw hart het andere, beslis dan eerst of u een beter hoofd dan wel een beter hart hebt.
(Marilyn Von Savant)
pi_30965553
DE HAAN KRAAIT NOGMAALS
Als uw hoofd het ene zegt en uw hart het andere, beslis dan eerst of u een beter hoofd dan wel een beter hart hebt.
(Marilyn Von Savant)
pi_30965668
Joost kruipt even "gezellig" naast Menno en Ingrid.
Als uw hoofd het ene zegt en uw hart het andere, beslis dan eerst of u een beter hoofd dan wel een beter hart hebt.
(Marilyn Von Savant)
pi_30965803
Rob en Dido zitten in de tuin, Dido rookt een sigaret Rob vraagt haar wat voor dag het vandaag is.
Dinsdag zegt Dido.
Linda komt ook buiten brrrrrrrrrr ik moet een muts op gaan doen.
Dido, nee het is helemaal niet warm. Moet je eens voelen hoe lekker dat bad is als het buiten koud is.
Joost is ook naar buiten, hij moet van BB zijn zender checken
Lachend zegt Rob, hij heeft lege battarijen eruit en lege battarijen erin gedaan
Rob gaat vandaag de bomen bevrijden van hun strakke groene dingetjes.
Dido vraagt aan Rob een nieuw pakje sigaretje ze heeft deze leeg gerookt. Ze heeft er nog 1 en die gaat ze nu oproken.
Als uw hoofd het ene zegt en uw hart het andere, beslis dan eerst of u een beter hoofd dan wel een beter hart hebt.
(Marilyn Von Savant)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')