abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 24 september 2005 @ 23:59:45 #1
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30903668
Gebruik dit topic svp alleen voor de streamverslagen !

Vragen, opmerkingen en commentaar graag in Vragen/opmerkingen over de streamverslagen. Dat houdt de streamverslagen beter leesbaar. Offtopic posts zullen worden verwijderd.

Vervolg op de Streamverslagen van zaterdag 24 september 2005
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_30904127
Stream 1

0.01 Dido in bed. Joost zit er bij. De tijger waar Dido het over heeft is als ik het goed begrijp haar knuffelbeest.

Stream 4

0.02 Roel en Linda in het bubbelbad. Er staan twee deftige glazen op de rand.

0.03 Stream naar binnen.

Stream 3

0.04 Lieske tegen Tanja : De wereld staat voor je open als je hier uit komt. Tanja : Ik denk dat ik mijn kant van het verhaal moet vertellen. Ik ga eerst alles lezen. Eén persoon van BB mag er dan een verhaal van maken. Ze zegt verder niet over het onderwerp te willen spreken. Tanja : Ik ben heel benieuwd naar wat zich in de buitenwereld afspeelt.

0.09 Roel komt binnen : Hoe zit het met het licht bij Tan ? Chantal : Na de haan gaat het licht aan. Als Tanja wil blijven liggen met het licht uit moeten wij wegblijven. Lieske : Als ik mijn onderbroek wil pak ik die gewoon hoor. Als mijn bikini daar ligt pak ik gewoon mijn bikini hoor. Als je wilt blijven liggen in het licht mag je dat zelf weten. Ingrid voelt aan de buik van Tanja. Tanja probeert uit te leggen hoe haar buik voelt. Tanja : Volgens mij is het niet normaal. Ze denkt dat de baby een beetje indaalt. Menno zegt dat hij het niks zou vinden als hij er uit moet vlak voor de baby komt. Tanja : Wat denk je van Rikkert. Die wilde bij de bevalling zijn. Ze zegt dat ze zelf niet wil dat de anderen bij de bevalling zijn. Lieske zou het ook niks vinden als ze de baby alleen op tv zou zien.
  zondag 25 september 2005 @ 00:29:03 #3
242 Pinball
Electric Monk
pi_30904425
Dido vindt de slavinken in haar bed en gilt het halve huis bij elkaar. In de woonkamer ontkennen Menno en Ingrid (onder andere, maar die 2 zijn schuldig) glashard dat ze van iets weten.
Dido besluit vervolgens dat Rob de schuldige is en gaat de slavinken bij hem in bed gooien terwijl hij al in bed ligt. Die weet natuurlijk van niets, en stoeit even met Dido tot ze weer weggaat en hij verder kan slapen.
Whenever you find that you are on the side of the majority, it is time to reform.
  zondag 25 september 2005 @ 00:41:22 #4
16701 scanman01
Today's a good day
pi_30904716
My soul is painted like the wings of butterflies
  zondag 25 september 2005 @ 00:42:28 #5
16701 scanman01
Today's a good day
pi_30904749
Tanja weer aan de praat over zichzelf. De anderen lijken nu al allemaal naar bed te gaan.
My soul is painted like the wings of butterflies
pi_30905100
0.19 Dido verschijnt. Ze heeft iets in haar bed gevonden. Volgens Tanja was het over tijd. Dido : Dat hebben zij gedaan. Ik ga het in het bad gooien. Menno : Nee ! Dat is net schoon.

Stream 2

0.21 Dido stoeit met Rob in de mannenslaapkamer waar het licht uit is. Joost zegt dat ze twee slavinken in haar bed heeft gevonden. Rob zegt dat hij het niet heeft gedaan.

Stream 3

0.22 Het gesprek in het woongedeelte gaat over hoeren.

Stream 1

0.26 Nathalie, Joost en Dido zitten in een blauwe stoel naar het gesprek te luisteren. De stream gaat naar Roel en Linda in het bubbelbad. Ik kan het nog altijd niet verstaan.

Stream 3

0.32 Het gesprek gaat nog altijd over hoeren en pooiers. Lieske vindt dat het goed geregeld is in Nederland. Joost vindt dat niet. Lieske vindt het goed dat prostitutie toegestaan is. Joost vindt heroïnehoertjes vreselijk. Tanja blijkt bij transportbedrijf Frans Maas te hebben gewerkt. Nathalie vindt het erg een bekende een hoer te zien afzetten.

0.37 Joost : Als je nu naar Rikkert kijkt denk je dat hij een nieuw beroep heeft. Slager. Joost heeft de slavinken op de foto van Rikkert gelegd. Dido vraagt zich af wie de slavinken in haar bed heeft gedaan. Tanja zegt weer dat de slavinken over tijd zijn. Dido : Dat maakt niet uit als ze in de vriezer zitten. Tanja : Ik vind het allemaal prima maar bij mij is over tijd over tijd. Roel en Linda zijn inmiddels uit het bubbelbad. Diverse bewoners zijn naar bed gegaan.

0.41 Tanja : Toen ik in BB ging was ik bang dat ze alle Antillianen over één kam gingen scheren. Ze vroeg haar moeder in verband daarmee contact te houden met Shurendy. Tanja zegt dat haar moeder zei, ik wil geen contact meer met hem. Tanja : Toen wist ik genoeg. Ze zei dat ik naar mijn gevoel moest luisteren. Hij moet nog iets met die ex hebben. Mijn gevoel is de hele tijd waar geweest. Als hij er eerlijk over was geweest was er geen probleem geweest. Ik hou niet van mensen die liegen. Als hij eerlijk was geweest had ik hem nog wel willen zien. Menno : Hij moet wel meebetalen. Tanja : Ik wil niks van hem. Ja, het geld terug dat ik hem geleend heb. Maar daar is geen kans op. Hij heeft veel schulden. Menno : Raar dat hij toch op tv is gekomen. Tanja : Achterbakse klootzak dat hij op dat voorstel ingegeaan is. Hij had moeten zeggen, ik heb dat meisje verneukt. Menno : Hij vindt het vast stoer dat hij op tv is geweest. Tanja : Hij loopt vast met veren in zijn kont. Maar die ga ik er uit trekken.

0.47 Tanja vindt een pakje sigaretten op de bank. Tanja : Waarom laat ze die hier liggen ? Joost over zijn rookpolitiefunctie : Ik vind het het meest kutte baantje dat ik ooit gehad hebt. Roel : Het mooie is, je hoeft helemaal geen toezicht te houden. Ik ga toch niet roken. Lieske gaat naar bed. Tanja tegen Joost : Volgens mij heb jij die slavinken in Dido d'r bed gelegd. Joost : Het zou Rob kunnen zijn en Ralph. Ik heb met Dido gepraat over haar tijger. Ik was de hele tijd bij Dido. Tanja : Ik eet ze niet. Net als de magnetron menu's, eet ik echt niet. O wee als er wat in mijn bed ligt Joost. Joost : Ik heb het echt niet gedaan. Tanja : Nee nee (ik geloof er niks van). Tanja vertrekt.
  zondag 25 september 2005 @ 01:16:56 #7
242 Pinball
Electric Monk
pi_30905471
De grappen en grollen zijn niet van de lucht. Nu gaan de dames Ralph wakker maken door keihard 'brand' te schreeuwen:



Naschok:

Whenever you find that you are on the side of the majority, it is time to reform.
pi_30905633
Stream 1

0.59 Roel en Joost liggen in bed bij Dido en Nathalie. Nathalie : Welterusten Joost. Joost : Welterusten Bren. Roel geeft Dido een zoen : Welterusten. Dido : Welterusten. Roel vertrekt. Joost : Allemaal benen en armen om me heen. Hij ligt tussen Dido en Nathalie in. Joost : Dido, weet je wat ik vanmiddag heb verteld, dat ik al een maand geen erectie heb gehad. Linda komt binnen : Stelletje viespeuken. Joost staat op. Hij heeft zijn pet op. Hij vertrekt.

1.04 De dames vertellen welke chips ze het lekkerst vinden. Dan welk junk food ze wel zouden willen hebben.

Stream 3

1.07 Joost in het woongedeelte : Hee Roel, ik weet dat je er niet over wilt praten, maar je doet het goed.

Stream 1

1.08 Joost is weer in de damesslaapkamer. Joost : Ik heb deo op, mijn tanden gepoetst, me afgetrokken. Zo hitsig wordt ik hiervan. Hij gaat weer tussen Dido en Nathalie liggen. Joost : Zijn jullie al achter het mysterie van de slavink ? Ik denk Rob. Linda : Ik weet zeker dat Ingrid het heeft gedaan. Dat is echt een type er voor. Tanja : Ik dacht Ralph. Linda wil Ralph laten schrikken. Ze besluiten het te gaan doen. Bijna alle dames gaan naar de mannenslaapkamer. Ralph schrikt helemaal niet. De dames zijn wel uitgelaten.

1.15 Roel verschijnt weer in de damesslaapkamer. Hij gaat weer naast Dido liggen. Roel : De eerste keer dat ik bij jou kom slapen, dat Joost dan dertig centimeter verder ligt.

1.18 Roel verlaat het bed. Er is beeld van Menno die bij Ingrid in bed ligt.

Stream 3

1.24 Roel ligt inmiddels op een bank in het woongedeelte.
pi_30905813
en weer een sigaret voor Roel. En dat terwijl Joost op de meidenkamer druk bezig is met het vertellen van een "sprookje" dat hij zelf weer eens ter plekke heeft verzonnen. Roel eet om de reuk te verdoezelen nog even een ui en blijft nog even "ontspannen"buiten zitten. Roel meldt voor de zekerheid nog even hardop dat dit zijn twaalfde sigaret is, voor het geval BB het niet helemaal bij heeft kunnen houden.

[ Bericht 41% gewijzigd door M-en-A op 25-09-2005 01:41:27 ]
Ik ben wie ik ben. En ik doe wat ik doe.
  zondag 25 september 2005 @ 01:36:30 #10
16701 scanman01
Today's a good day
pi_30905865
My soul is painted like the wings of butterflies
  zondag 25 september 2005 @ 01:38:15 #11
6941 APK
Factual, I think.
pi_30905905
Nog eentje.



Roel: Het zijn er dus 12 hè, ik weet niet of jullie ze allemaal gezien hebben.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_30905977
1.32 Roel zit weer op zijn rookplek in de tuin. Hij steekt een sigaret op. Hij draait om en om naar links om richting het huis te kijken en naar rechts om een trek te nemen van zijn sigaret. Ik zie hem ook steeds water drinken. Ik vermoed dat hij er later vannacht uit wil gaan om nogmaals te roken. Als de sigaret op is neemt hij een hap ui. Roel : Die ui is natuurlijk voor de adem. Dat je niet denkt dat ik gek geworden ben. Dat is twaalf hè. Houden jullie de tel bij ? Ik weet niet of jullie ze allemaal gezien hebben. Het zal wel goed zijn.
pi_30906068
rookpoitie is in overlegggg
http://www.companydesign.nl/weblog/weblog.html
pi_30906282
1.44 Menno en Joost verschijnen in het woongedeelte. Ze willen een grap uithalen. Joost : Ik wil in ieder geval een spelletje trik trak spelen. Dat gaan ze doen aan de keukentafel. Roel komt binnen. Menno : We zaten te denken wat voor kutdingen we kunnen uitvoeren. Roel zegt dat hij gaat slapen. Ik vermoed dat Joost en Menno het stoppen met roken van Roel en Tanja bespreken maar ik versta ze niet. Ze praten zacht en het spelen van het spel maakt geluid. Joost : Misschien krijgt Tanja nog een instorting. Roel drinkt weer een glas water. Menno zegt dat Ingrid echt alles kwijt maakt. Joost : Je krijgt er vaak zo'n droge bek van als je vier boterhammen met pindakaas eet. Roel gaat nu echt naar bed.

Stream 1

1.51 In de damesslaapkamer is het inmiddels stil.

Dit is het voorlopig van mij.

[ Bericht 0% gewijzigd door Bus watcher op 25-09-2005 02:05:03 ]
pi_30906302
Menno en Joost komen baldadig uit de slaapkamer van de dames en willen de woonkamer verbouwen. Ze fluisteren.
Roel zit nog buiten.
Menno en Joost gaan triktrak spelen.
Plotseling een geluid in de tuin.
"Roel" zegt Menno.
Roel probeert nonchalant naar binnen te lopen en zegt dat hij naar bed gaat.
Menno zegt zachtjes tegen Joost "Soms vraag ik me af of hij stiekem er een rookt"
Joost "zou het?"
Beiden zijn het er over eens dat dat een te groot risico is (dat BB het ziet en de weekopdracht mislukt)
Toch blijft Menno nog heel achterdochtig naar Roel loeren.
Nog eens overlegt Menno met Joost over Roel, en ze zeggen beiden "Nee, dat kan niet"
  zondag 25 september 2005 @ 02:23:09 #16
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30906921
Joost en Menno zijn nog steeds aan het triktrakken. De rest ligt op bed.
Tanja draait maar kan haar draai niet vinden. Haar buik zit in de weg.
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  zondag 25 september 2005 @ 02:36:05 #17
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30907178
Joost lag eventje in bed maar moest er al snel weer uit omdat zijn kussensloop vol uien zat.

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  zondag 25 september 2005 @ 02:41:05 #18
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30907275
Ingrid komt haar bed uit en haalt een geintje uit met de broek van Joost.



Menno komt van het toilet en ineens wordt er weer druk gepraat. Hij beschrijft eerst zijn ontlasting.

that's it for me.
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_30907314
Ingrid vliegt uit bed en stopt uiensnippers en pindakaas in de broek van Joost.
Vouwt de broek weer op.
Ze rent naar haar eigen slaapkamer, maar wordt net gesnapt door Menno die uit de WC komt.
Maar ze vertelt hem niet wat ze gedaan heeft.
Menno probeert nog uit te vissen waarom Ingrid zo moest lachen, maar ze zegt niets.
  zondag 25 september 2005 @ 02:45:16 #20
6941 APK
Factual, I think.
pi_30907358
Nog een cap (van LekkerSimpel) van Ingrid's actie:



Pindakaas erbij: (Cap van sharku)



(Volgens mij is het overigens Menno's broek. )
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  zondag 25 september 2005 @ 03:00:50 #21
88457 Brillies
www.brillie.nl
pi_30907630
Menno vraag gesprek aan.
pi_30908176
3h31: Menno en Ingrid als enigen nog wakker, ze zitten bij de keuken wat te mompelen. Menno vetrouwt Rob niet helemaal. "Hij voert met iedereen van die gesprekjes, hij is puur bezig met het spel.." Menno hoopt dat hij in elk geval zijn verjaardag kan vieren in het BBhuis. Dan zou hij bij de laatste 7 of 8 zitten.

Ingrid wil een serieuze baan en Menno heeft geen zin meer in zijn laatste jaar studie. Roel ligt ondertussen diep in slaap, toont stream 2. Werken voor programma's bij televisie is een enigszins onzeker leventje zegt Menno

03h39: Ook Menno en Ingrid gaan nu naar bed. Ze geven elkaar een nachtzoen en verdwijnen ieder naar hun eigen bed.

03h41: Heel BBhuis nu in diepe rust, ook Roel zie ik zn bed niet uitkomen voor peuk nummer zo veel, hij ligt momenteel in coma.
zorgen moet je doen, niet maken!
  zondag 25 september 2005 @ 04:34:50 #23
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_30908536
4.30.. Roel rookt ff peuk nr. 13
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_30908553
Ik heb het geluid aan laten staan zodat ik het zou merken als er iets gebeurt.

4.25 Roel is zijn bed uitgekomen. Hij is naar het toilet gegaan. Vervolgens is hij met een kop water op een bank gaan zitten.

4.28 Roel gaat buiten op zijn rookplek zitten. Hij rookt een sigaret. Hij kijkt weer voortdurend richting het huis.

4.34 De sigaret is op. Roel drinkt een slok en eet een stuk ui. Hij gebaart 'dertien' met zijn vingers en gaat weer naar binnen.

4.37 Roel ligt weer in zijn bed.
  † In Memoriam † zondag 25 september 2005 @ 04:45:48 #25
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_30908587
Er zit iets blonds rechtop in bed verdwaast om zich heen te kijken (Lieske?)
Edit : Ze komt uit bed en aan haar figuur en borsten te zien is het Ingrid.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')