Met dit kleine clubje kunnen we gewoon de 14e juli. Als er echt meer mensen meewilen moeten we ergens in het najaar gaan!quote:Op maandag 31 oktober 2005 12:40 schreef Euc- het volgende:
Denk niet dat je de 10 personen haalt, en gimme.shelter zegt zelf dat dit de 1e keer was dat ze er terecht konden, dan wil ik niet weten hoelang het gaat duren voordat wij daar terecht kunnen
Het maakt zeker wel uit of ze sterren hebben omdat dat garant moet staan voor een bepaalde kwaliteit. Alhoewel ik in Londen in een sterrenrestaurant heb gegeten waar ik mn hond nog niet zou toelaten (La Mirabelle). Dus het is niet altijd een garantie.quote:Op maandag 31 oktober 2005 14:36 schreef Steve-O het volgende:
Lijkt me wel wat een keer in zo'n restaurant eten . Vraag me af of dat nou werkelijk zo anders is als een restaurant zonder sterren. Ik bedoel is het eten lekkerder als je weet dat ze een aantal sterren hebben ?
Ben er zelf nog nooit geweest, en ken ook maar weinig mensen die erheen zijn afgereisd. Maar Jannis Brevet is dit jaar wel genomineerd voor Chef van het Jaar.quote:Op dinsdag 1 november 2005 08:32 schreef D1 het volgende:
[..]
Het maakt zeker wel uit of ze sterren hebben omdat dat garant moet staan voor een bepaalde kwaliteit. Alhoewel ik in Londen in een sterrenrestaurant heb gegeten waar ik mn hond nog niet zou toelaten (La Mirabelle). Dus het is niet altijd een garantie.
Heeft er hier trouwens iemand ervaring met Inter Scaldes? Zag hun website en ben erg benieuwd.
Des te meer reden om te gaanquote:Op dinsdag 1 november 2005 09:18 schreef Euc- het volgende:
[..]
Ben er zelf nog nooit geweest, en ken ook maar weinig mensen die erheen zijn afgereisd. Maar Jannis Brevet is dit jaar wel genomineerd voor Chef van het Jaar.
Ik heb me laten vertellen dat het het beste visrestautarant van de benelux is.quote:Op dinsdag 1 november 2005 08:32 schreef D1 het volgende:
[..]
Heeft er hier trouwens iemand ervaring met Inter Scaldes? Zag hun website en ben erg benieuwd.
Bronquote:Cees Helder stopt, Van Loo opvolger
Driesterrenkok Cees Helder houdt op met koken. De chef-kok van topzaak Parkheuvel in Rotterdam stopt per 1 juni 2006. Erik van Loo van De Zwethheul nabij Delft neemt de zaak over. Het nieuws slaat in als een bom.
Een culinaire aardverschuiving. Zo kan het nieuws om Helder en de move van Helder worden genoemd. Dat de 58-jarige Helder ermee stopt, zat er enigszins aan te komen. Al enige tijd draaide de geruchtenmachine op volle toeren over het vertrek van de topkok. Enkele maanden geleden ontzenuwde Rosalie Helder aan Zibb.nl/horeca nog het gerucht. ‘Nee hoor, niets van waar’, luidde het commentaar.
Donderdagavond werd het personeel van Parkheuvel ingelicht. Gelijktijdig gebeurde hetzelfde bij tweesterrenzaak De Zwethheul. ‘Ik wil graag stoppen op het hoogtepunt van mijn carrière. Ik wil niet door het leven gaan als een Heintje Davids’, aldus Helder op de website van De Telegraaf.
Chef-kok Erik van Loo is een vriend van Helder en neemt de zwarte en witte brigade over van Helder. Van Loo heeft al een binnenhuisarchitect in de arm genomen om het interieur van Parkheuvel flink onder handen te nemen.
Bronquote:Michelin: Parkheuvel start op nul
Bij het vertrek van Cees Helder verliest Parkheuvel al haar sterren. De nieuwe chef-kok Erik van Loo moet helemaal onderaan de ladder beginnen. Michelin zal na 1 juni Parkheuvel enkele malen bezoeken om zo de sterrenstatus te bepalen.
Dat zegt Peter Vermeij, woordvoerder van Michelin Nederland. Vermeij belde direct hoofdinspecteur Alain Fremiot in Brussel toen hij door Zibb.nl/horeca op de hoogte werd gebracht over de overname van Parkheuvel.
‘Als Van Loo het overneemt, dan gaan we eerst een paar keer op bezoek. Dan bepalen we of Parkheuvel nul, een, twee of drie sterren krijgt. Dat is destijds ook zo gegaan bij Kranenborg . Die vertrok bij het Amstel Hotel en begon gewoon met nul sterren bij Vossius. Ons motto is en blijft: eerst toetsen, dan waarderen’, aldus Vermeij.
maak me gek zeg!quote:Op dinsdag 1 november 2005 09:37 schreef D1 het volgende:
[..]
Des te meer reden om te gaan![]()
SPECIALITEITEN VAN DE KAART
• Platte oesters 00000 met bunnahabhain whisky.
• Gepocheerd ei met spinazie, aardappelcrème met olijfolie en kaviaar.
• Jacobsmosselen in de schelp gegaard met truffel, bloemkool mousseline.
• Tarbot gepocheerd in gerookte melk, kruidnagel mousseline.
• Duif gegaard in zoutdeeg, het pootje nageserveerd op een salade.
• Zwezerik en kreeft met een brandade van schaaldieren.
• Kwarksouffle met citroen en bourbon vanille
![]()
![]()
![]()
Daar gaan je sterrenquote:
ik heb echt alle vertrouwen dat het goed komtquote:
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |