abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 1 september 2005 @ 00:02:43 #1
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30151353
Gebruik dit topic svp alleen voor de streamverslagen !

Vragen, opmerkingen en commentaar graag in 'Vragen/opmerkingen over de streamverslagen'. Dat houdt de streamverslagen beter leesbaar.

Vervolg op de Streamverslagen van woensdag 31 augustus 2005.
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  donderdag 1 september 2005 @ 00:23:16 #2
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30152067


Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  donderdag 1 september 2005 @ 00:33:23 #3
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30152378
00.00 Tanja vertelt rond middernacht dat de vader van de baby wat Antilliaanse vloeken erop losliet toen hij hoorde dat zij zwanger was. Er volgt een batterijenwissel.

00.30 Tanja is naar de dagboekkamer geroepen. Geen streams hiervan.

00.40 Eén van de mannen vertelt dat hij in dit huis nog geen een keer met een odol is wakker geworden.

00.50 Rob: ik ga even praten in de dagboekkamer. Gewoon omdat ik daar zin in heb. De stem roept om dat Lieske haar zender moet checken. Als Rob weggelopen is wordt er gezegd dat je die gast goed in de gaten moet houden.







[ Bericht 16% gewijzigd door Sanne op 01-09-2005 01:02:58 ]
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  Moderator donderdag 1 september 2005 @ 00:57:30 #4
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_30152955
Buiten zitten Rob, Ingrid, Roel, Chantal, Joost en Dido

Rob: iedereen is behoorlijk aan het malen over die opdrachten. Daarnet ging Tanja wéér de dagboekkamer in. Dan denk ik van: O, zou die weer een opdracht hebben gehad?
Dido tegen Rob: het komt doordat jij er uit moest in het begin. Nu weet je van: Oh, op die manier kun je dus ook het huis nog verlaten. Als dat er niet achter had gezeten, hadden we ons niet zo druk gemaakt over enveloppen en opdrachten.

Roel: tegen de tijd dat ik hier het huis uit ga, zijn al die gozers achter de schermen rijp voor de shrink.

Er wordt nog wat doorgekletst over opdrachten, eerlijkheid en paranoia, als Rob ineens zegt: ik ga nu naar de dagboekkamer. Ik moet even met die mensen praten.
Maar het blijkt dat Rob een grapje maakte: hij gaat naar bed. Hij zegt daarna nog tegen de dames, ten afscheid: als je je alleen voelt, mag je altijd bij me slapen. En ik blijf overal vanaf.
Die Rob.

Dido: weet je, dat mindfucken hè, dat doet Big Brother niet, dat doen we met elkáár.




[ Bericht 1% gewijzigd door Gert op 01-09-2005 01:03:31 ]
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_30153335
Breedbandstream 2

0.15 Buiten. Dido : Grappig dat mensen zo snel naar elkaar toetrekken. Rob : Bij al die programma's heb ik het nooit begrepen. Als je een vriend of vriendin hebt moet je samen één week op een onbewoond eiland gaan zitten. Dat heb ik hier geleerd. Dido denkt dat Lieske wel wat gehad heeft aan wat zij gezegd heeft. Rob : We zijn er zo mee bezig, met het spel. Grappig. Dido : Grappig ja. Stilte. Er komen meer mensen naar buiten. Vrouw : Ik heb negatieve gedachten over dit programma. Dat we worden uitgespeeld. Rob : Jongens, ik doe echt niks buiten de boot. Roel : Ik denk dat jij één of andere trukendoos moet uithalen. Rob : Vraag mij niks. Roel : Dan weet ik genoeg. Rob : We zitten hier niet om elkaar te naaien. Anderen : BB wil dat wel. Rob : Als ik wat met iemand heb stap ik daar naar toe. Wat helpt het om het te weten ? Linda : Ik denk dat ik weet wat jouw opdracht is. Roel : Als je de opdracht uitspreekt is het verloren. Linda : Als je iedere dag een boompje moet snoeien en een ander wil een boompje snoeien en je zegt dat wil ik niet. Rob : Heb je het over het koken ? Linda : Nee. Rob : Ik vind koken gewoon leuk. Iedereen heb zijn dingetje. Chantal : Zijn leuke en nare puntjes ? Rob : Precies. Chantal : Er zijn meerdere mensen die koken leuk vinden. Ik heb ook zoiets, ik kan mij ei niet kwijt dan. Rob : Het toilet was vies, ik ga het toilet schoon maken dan. Als er nog iemand was die koken leuk vond was ik elke dag gaan schoonmaken. Linda : Ik denk dat ik zijn opdracht (die van Joost) had kunnen volbrengen. Ik had wel kunnen laveren. Hij vindt dat moeilijk. Rob : BB neemt Joost omdat hij het moeilijk vindt. En hij wil mij ook terug hebben. Het is dubbel. Als Chantal mij niet terug had willen hebben. Chantal : Hij had moeten zeggen, iedereen naar binnen. Ingrid : Ze zoeken gewoon de juiste persoon bij de juiste opdracht. Roel : Ik denk dat jij de geheime opdracht hebt mij te verleiden. Joost : Ik weet zeker dat er nu geen geheime opdrachten zijn. Chantal : Ik wil BB voor zijn. Rob : Jij hebt toch ook je dingetjes gevonden. Ik ben jaloers. Ik mag alleen maar 's avonds koken. Speaker : Wil Tanja naar de dagboekkamer komen ? Joost : Ik zit lekker in mijn vel. We hebben allemaal onze plek gevonden. Chantal : Ik zei vanmiddag tegen Lies, de mensen kennen jou nog niet. Je probeert dingetjes uit en je probeert mensen ook in hun waarde te laten. Ik zei tegen Lies, je moet je rol zoeken. Misschien zijn andere mensen in jouw rol veel beter. Ingrid : Ik heb normaal een grote bek en hier heeft iedereen dat. Chantal : Ik ben ook de clown en de voortrekker. Wij hebben extraverte karakters. Er zijn er die nog veel erger zijn (dan ik).

0.35 Chantal : Mensen denken, ik moet ook gevat zijn anders hoor je er niet bij. Mijn zusje zou hier ongelukkig worden. Ik vond het de eerste dagen ook leuk naar iedereen te luisteren. Dido : Ik ga mijn eigen weg. Nu wordt er door elkaar gepraat. Joost : Ik ben nog geen één ochtend met een odol wakker geworden, en thuis iedere dag. Dido : Mijn moeder heeft me moeten vertellen waar het door kwam, dat het niet kwam omdat hij geil was. Joost : Als ik single was zou mijn gedrag anders zijn. Dido : Weet je dat ik gewoon zenuwachtig wordt van die dagboekkamer. Joost : Dan zeg je wat, en dan hoor je een hele tijd niks, en dan komt die stem. Joost zegt dat hij dacht dat hij het geheime kamertje ontdekt had toen de verloskundige er was. Het is me niet duidelijk of ze weten dat er één of meer geheime kamers zijn.

0.48 Dido : Weet je waarom wij zo paranoia zijn ? Omdat we weten dat je er ook op een andere manier uitgestuurd kan worden. Rob : Ik was teleurgesteld. Maar ik wist ook, dit is het spel. Je komt aan de beurt. De kijker stuurt je weg. Chantal : Ik ga het gevecht met BB niet meer helemaal aan. Ik ga niet meer proberen ze uit te vogelen. Dido : Ik zet het uit mijn hoofd. Rob : Ik vond het zo grappig. Ik dacht, toen ik van alles hoorde in de wandelgangen, waar zijn jullie allemaal mee bezig. Ik ga nu naar de dagboekkamer (niet serieus). Dat vind ik leuk. Chantal : Ga je het script nog even doorlezen ? Rob : Nee hoor, ik ga naar bed. Speaker : Lieske moet haar zender checken. Vrouw : Die ligt op bed. Ander : Nee, die is er uit. Rob : Als je je alleen voelt mag je altijd bij me slapen. En ik blijf overal vanaf. Roel : Echt goed in de gaten houden wat ie gaat doen die gast. Vrouw : Hou op. Ingrid : Jij (Roel) gaat gepakt worden. Dido : Dat mindfucken, dat doet BB niet, dat doen we zelf. Roel : Zullen wij een complot verzinnen en dat Menno aansmeren ? Chantal, wat zit je veel te roken ? Chantal : Laat me. Dido : Ik zou het vreselijk vinden als jullie dat bij mij zouden doen. Ik ga er dan uit. Ingrid : Ik ga zeggen (tegen Menno), de grootste streber moet het langste fietsen en die gaat er dan uit. Roel verzint een variant hierop. Joost : Ralph fietst steeds op level 2, net niet hard genoeg. Roel : Fietst ie nog steeds ? O.a. Dido en Joost vertrekken. Tanja gaat naar bed.

0.59 Roel zegt dat er niks van de theorieën klopt. Chantal : Ik weet het wel maar ik ga het niet zeggen. Er staat een camera pal op kijn kop. Ze worden zeker boos als ik het ga zeggen. Roel : Dat is de grootste onzin. Chantal : Ik zeg het later op de avond, verdekt. Roel : Doe niet zo flauw. Chantal : Ik denk dat we ons geen zorgen hoeven te maken over de situatie. Ik denk dat alles wat we gezegd hebben dat dat precies de bedoeling was. Roel : Dat is ze goed gelukt bij bepaalde personen. Doe niet zo flauw. Chantal : Bedenk jij eens iets ? Roel : Misschien mag Rob iemand wegstemmen. Dat ze willen weten of er nog wrok zit. Chantal : Bij het envelop uitdelen (toen Rob weg moest) vielen me bepaalde dingen op. Er zaten onnatuurlijke reacties bij, van beiden. Roel : Vind jij dat ? Nee, hij was echt geshockt. Hij had een vuurrooie kop. Geloof ik niet wat je nou zegt. Ik vind hem compleet normaal. Ik vind haar ook normaal. Chantal : Nee, niet met haar. Ik ga niks meer zeggen. Ik denk dat ik mezelf alleen maar benadeel. Dat maakt het spel er niet leuker op. Je kan beter niks meer vragen, ander ben ik zo weg. Dat wil je toch niet ? Roel is stil. Chantal : Ik denk dat jullie niet goed opletten. Ik heb dingen altijd door. Dido komt er bij zitten. Dido : Weet je hoe lang die al op de fiets zitten ? (ze bedoelt, lang) Ik blijf nu bij de nachtploeg. Ik maak me wel vast klaar. Roel : Je kan beter op blote voeten fietsen. Je houdt alleen maar warmte vast. Ik ga even naar binnen, een shaggie draaien. Dido vertrekt. Roel blijft zitten.

1.08 Chantal : Ik zou nooit met een andere dame vechten om een man. Roel : Je moest drie paar schoenen meenemen. Die heb ik helemaal niet. Dido is weer terug. Roel : Met wie was je in het hotel ? Dido : Met mijn zusje. Roel : Was het leuk ? Dido : Ja. Het is een leukerd. Alleen wilde zij tv kijken terwijl ik wilde slapen. Dat vond ik niet leuk. Het ging om mij, vond ik. Uiteindelijk keek zij en sliep ik. Dido zegt dat ze zich geaccepteerd voelt. Dido denkt dat het drie uur is. Roel denkt het niet.
  donderdag 1 september 2005 @ 01:40:22 #6
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30153739


Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  donderdag 1 september 2005 @ 01:43:06 #7
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30153787
01.35 Dido vertelt dat zij op Francorchamps geraced heeft. Hier wordt met enig ontzag op gereageerd. Dido: "Het was ook wel eng hoor. Ik had een maand mijn rijbewijs, toen werd ik met 150 coureurs op een circuit gepleurd."

Chantal vertelt dat zij wel eens ging karten. En een keer ook nog daarna lasergamen. Wervels in haar nek gescheurd, hersenschudding. Ze heeft een kraag moeten dragen. "Iedereen was boos op me. Ik kon natuurlijk een hele tijd niet werken. En dat alleen maar door dat karten."

01.50 Chantal en Ingrid bespreken dat zij niet kunnen poepen.Chantal gaat naar de dagboekkamer en meldt dat zij last van constipatie/obstipatie hebben. Of BB een natuurlijk middeltje heeft om dit op te lossen?

Eén van de dames: "Je hebt wel vetrollen Menno. Gadverdamme." Menno: "Ja die probeer ik er ook van af te halen."

[ Bericht 16% gewijzigd door Sanne op 01-09-2005 01:57:51 ]
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  donderdag 1 september 2005 @ 02:02:26 #8
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30154090
02.00 Roel (?) vertelt dat hij op 13-jarige leeftijd alleen aan seks dacht. Hij kon niet wachten tot hij het zelf kon beoefenen. Zelfs met zijn Playmobil speelde hij hoerenkast.

Roel:: "Als d'r geneukt gaat worden, wie gaat er dan neuken?" Chantal: "Ik heb Joost al genomen."

ik ken de stemmen nog niet goed genoeg. Roel zou Ralph kunnen zijn.

Roel: "Maar effe serieus, als het aan mij zou liggen dan zou ik Dido mee naar de slaapkamer sleuren en er drie maanden niet meer uit komen."

"En jij Ralph?" Ralph: "Ik kan op dit moment niet nadenken, ik ben aan het fietsen."

[ Bericht 21% gewijzigd door Sanne op 01-09-2005 02:11:20 ]
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  donderdag 1 september 2005 @ 02:18:20 #9
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30154349
02.10 Roel: "Wat heb jij daar?" Ingrid: "Coke. Het laatste beetje." Dido geeft toe dat zij al een shaggie gedraaid heeft uit de restanten van de peuken in de asbak. Niet wetende dat er nog een paar waren.

02.15 Er wordt gesproken over wie er voor wie is ingezet. Dat de exvriendjes werden en soms zelfs opgezocht. Chantal had de indruk dat BB haar echt wil koppelen.

02.20 Chantal: "Ik had het idee dat ze er voor iedereen iemand zochten. Dat viel mij op. Omdat ze er steeds op bleven hameren."
Chantal heeft zich eerder opgegeven voor Big Brother. Zij heeft voor BB2 een screening met Desiree gehad. Daar moest ze mee mikadoën.

[ Bericht 10% gewijzigd door Sanne op 01-09-2005 02:23:41 ]
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_30155207
03:56 Ralp fietst samen met Ingrid.De reserve ploeg staat secu ligt.Dido en Menno liggen heerlijk knus samen onder een dekbed. Roel en Chantal komen er nu bij en het onderwerp van gesprek gaat nu over anale sex . Chantal heeft het zelfs een keer gedaan.Menno,immer op zijn hoede,grijpt dit onderwerp aan om Ingrid eens uit te horen over wat zij op sexueel gebied heeft gedaan.
Ingrid:"plassex kan ik mij best iets bij voorstellen"
Menno:"jij bent echt wel de pornoster!"
Ralp mompeld tussen het gehijg van het fietsen door dat Ingrid maar een raar wijffie is.

[ Bericht 8% gewijzigd door charlysilva op 01-09-2005 04:13:43 ]
  donderdag 1 september 2005 @ 04:17:36 #11
17121 Rica
Mais, je rêve!
pi_30155249
quote:
Op woensdag 31 augustus 2005 22:27 schreef rubinio het volgende:

 
22:15 Nathalie en Ralph zitten samen te fietsen...
 
4:16 En Ralph fietst nog steeds.

Don't try and blame me for your games
Your games are death
My world is light, the angels fill my eyes
With every breath
pi_30155262
04:16 De regie verveeld zich...er wordt nu op stream 3 gezoomd op de camera van stream 2.Volle zoom gaat in op het Talpa logo wat op de camera geplakt is.
Dido fiets nu samen met de stevig doortrappende Ralp,die schijnbaar onvermoeid is.
Ingrid heeft nu de plaats bij Menno van Dido ingenomen.Menno streeld contnu de benen van Ingrid,wat zij wel kan waarderen.
pi_30155557
Chantal en Roel zijn aan het fietsen. Roel rookt hier rustig een shaggie bij. Ingrid ontdek ik nu op het kussen achter Chantal. Er word gesproken of ze gelijk weer een weekopdracht krijgen. We moeten eerst maar afwachten of we deze hebben gehaald. Wat zou je kiezen vraagt ingrid, nog een keer fietsen of een week rantsoen. Roel en Chantal roepen bijna in koor dan maar een week op rantsoen. Als ik thuis kom zegt chantal flikker ik gelijk die fiets het huis uit.
pi_30155568
Roel word aangevallen door een vlieg Ingrid wil hem wel vangen, nee dat hoeft niet zegt Roel als hij maar van me shag afblijft. Er word gesproken of dat er iets meurt. De vuilnisbak roept Chantal. Nee dat is het niet. Dido komt het beeld in gelopen met een pan en houdt hem onder de neus van Roel. Ja dat is het. Wil je wel ophouden met het heen en weer gaan met de pan vraagt Roel anders stinkt het hele huis erna. Chantal zegt dat het de pan is waar ook de vissenkoppen is zijn gekookt. De inhoud is weggegooid en Dido vraagt of het beter is
pi_30155582
Ingrid heeft het fietsen overgenomen van Chantal en Ralp komt het beeld ingelopen. Er word gevraagd of hij de hele tijd in de jacuzzi heeft gezeten, er komt geen hoorbaar antwoord. Dido word op wespenjacht gestuurd en weet te wesp naar buiten te werken. Chantal vraagt aan Ingrid of ze nog buikpijn heeft. Een beetje antwoord ze. Dido heeft het fietsen overgenomen van Roel omdat hij naar de wc moet
pi_30156026
Ralph, Roel, Dido en Chantal hebben het laatste uur gefietst. Menno slaapt op de bank en Ingrid is gaan douchen. Gesprekken gaan niet echt ergens over. De wesp is ondertussen doodgemaakt.

Ralph is even buiten gaan voetballen in de tuin. Uiteindelijk de bal over het hek getrapt. De bewaker wil/kan hem niet teruggeven. Dat vindt ie een beetje onbegrijpelijk. Menno is ook weer wakker geworden en Ingrid is er ook weer bij. Roel en Dido fietsen op het moment.
pi_30156905
9:04



Menno en Chantal draaien zich het leplazerus op de fietsen, Ingrid en Ralph liggen ernaast, en Dido en Roel liggen knus naast elkaar. Ralph geeft even helder aan BB door dat als hij het huis moet verlaten dat dit gaat via de normale stemronde en niet door een spelletje zoals Rob. Er wordt al een tijdje gespeculeerd dat degene die het minst fietst wordt weggestuurd. De bewoners raken steeds meer doorgedraaid. De meest vreemde theorieen komen voorbij. "Waarom wordt ik wakker gemaakt, en moet ik daarna nog anderhalf uur wachten? Mag ik niet fietsen van BB?" zegt Ralph. Hij vertrouwt het niet. Ralph geeft aan dat hij zoveel fietst omdat hij het niet vertrouwt.

De andere meute liggen nog op bed, geen streams daarvan.

[ Bericht 6% gewijzigd door vw_caddy op 01-09-2005 09:17:57 ]
Clarkson: Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you.
pi_30157134
Menno denkt dat degene die het meeste fietst een beloning krijgt.. in een geldprijs of iets in natura..
Mocht dit niet zo zijn dan heeft hij voor zichzelf gewoon een opdracht volbracht om zover mogelijk te fietsen. Ralph denkt dat Menno straks mag kiezen wie er weggestemd wordt en dat hij dan Ralph kiest. Menno zegt dat dit niet zo is, Ralph zegt dat hij dat graag wil geloven en hem vertrouwen maar hij kan het niet...

Ingrid heeft gehoord of gelezen dat dit de ergste BB wordt van allemaal.. dat iedereen tegen elkaar uitgespeeld wordt. En dat je heel erg moet gaan fucken..

Chantal denkt dat er niet veel opdrachten zijn omdat de kijker dat anders niet kan volhouden...
pi_30157170
Ingrid en Chantal dachten dat Ralph geld aan het verdienen was voor de groep.
Ralph begint te lachen en zegt dat dit niet waar is.
Hij fietst echt alleen voor die lichtbol...

[dit is dus bullshit.. want hij zei net nog dat hij ook voor de kilometers ging ]
pi_30157295
Roel en Menno denken dat er helemaal niemand uitgaat.
En Roel denkt ook dat er maar gewoon 1 opdracht is en dat is die lamp aanhouden.
Ralph zegt dat hij Menno groot gelijk geeft dat hij fietst voor het doel om een beloning.

Ralph begrijpt niet dat BB hun op noodransoen zo'n opdracht laten doen.
Continu zegt Ralph:"Ik wil er op een eerlijke manier uit"
Menno zegt: "Maar dat wil iedereen!"

Ze hebben het over Lieske en Linda, Menno denkt dat ook zij opdrachten hebben.
Omdat ze niet graag fietsen maar er wel graag zo lang mogelijk op willen blijven.

Ralph ziet bij Linda, Lieske en Ralph dezelfde symptonen.
En denkt dus hun allemaal dezelfde opdracht hebben.
Ralph zegt dat dat echt grote onzin is en dat die teveel opdrachten ziet.

Ralph zegt dat die het jammer vind dat Menno voor de beloning fietst.
En dat hij hem erg hoog had zitten, maar nu is dat anders.

Ingrid vraagt of ze de fiets met zn 3-en zullen delen
Dus Chantal Ingrid en Ralph, hij geeft hier niet echt duidelijk antwoord op [?]
HIj hoopt alleen maar dat het snel 21.00 is en dat alles dan duidelijk wordt.
pi_30160120
Rikkert verteld dat zn ex vriendin Susanne een dikke musicalster wordt.
Ralph en Rikkert fietsen dus nog.
Menno en Ingrid zitten erbij, ze praten nu over musicals.
Rikkert zegt dat ze wel moeten doorpraten dat helpt hem bij het fietsen.
pi_30160258
Ingrid verteld dat ze in GTST wilde spelen.
En dat Angela Schijf toen van haar had "gewonnen"
Toen is ze daarna Baantjer gaan doen?!
Ze is ingeschreven bij Rabarber in Den Haag [theaterschool]

Rikkert vraagt of ze aan BB meedoet om bekend te worden.
Ingrid zegt dat dat niet zo is...
pi_30160658
(ik hou de stemmen van menno en rikkert niet zo goed uit elkaar, dus kan dat ik ze door de war haal)

11.29
Ralph en Rikkert fietsen. Ingrid en Menno liggen op de zitzakken te kletsen met de fietsers.
Ingrid vertelt dat ze Pumba heeft gespeeld in the Lion King, een spaanse versie. Vond ze heel leuk. Haar toneelcarriere heeft ze opgegeven omdat ze het land rond moest met het dansen. Bij audities voor toneel ging het altijd tussen haar en Angela Schijf. Toneel is toch haar passie. Staat niet meer ingeschreven bij castingbureau.
Rikkert vraagt of ze meedoet aan BB om bekend te worden, omdat al haar vriendinnen bekend zijn. Ingrid ontkent dat. Vindt BB ook een zwakke manier om bekend te worden.

11.33 het gesprek gaat nu over het beroep van Ralph, brandweerman.
Rikkert: zie je het als gevaarlijk werk? Is het in Nederland gevaarlijk
Ingrid: is het veranderd door die terroristendingen
Ralph: nee, dat is afdeling preventie. Is het gevaarlijk? Nee, de training is goed genoeg.
Rikkert verzint nu levensgevaarlijke situaties. Als het pand op instorten staat, moet je dan toch nog naar binnen?
Ralph: nee dan niet.
Ralph vertelt dat ze er binnen 6 minuten na de melding moeten zijn.
Ingrid: ik heb gehoord dat ze niet komen, of langer wachten als het gaat om brand in een woonwagenkamp.
Ralph: dat is echt onzin
Rikkert: heb je iets bekends geblust?
Ralph: Hollands Spoor niet, toen zat er nog niet bij.
Ingrid tegen Rikkert: jullie gaan steeds door op mijn bekende vriendinnetjes enzo, maar niemand vraagt naar mijn opleiding ofzo.
Rikkert: ja maar ik weet dat je op de UvA heb gezeten?
Ingrid: ja maar je vraagt nooit wat ik dan voor vakken heb gedaan ofzo. Het gaat alleen maar over het dansen
Rikkert: maar lieverd, je bent net naar Tenerife geweest, dan is het toch logisch? Ik weet daar niets van, dus dat vind ik interessant. Ik vraag me wel af waarom je nu hier over begint. Weer vanwege dat domme blondje?
Ingrid: ja misschien wel
Rikkert: want dat vind ik dus echt niet

Gesprek terug naar Ralph en bekende dingen die hij heeft geblust
Ralph: alleen huizen
Ingrid vraagt wat het hoogste is wat je kan worden bij de brandweer, begint daarna over "het geheime leger" of vreemdelingenleger. Dat je daar in gaat en dat je dan je identiteit helemaal kwijt raakt. Het lijkt haar cool.
Rikkert vertelt verhaal van vriendinnetje wiens vader heeft gevechten tegen Frans vreemdelingenlegioen.
Ingrid: maar hoe noem je dat dan van die serie Nikita?
Rikkert: de geheime dienst, maar ik vraag me af of we dat in Nederland nog kennen.
Ingrid: nou nou... er gebeurt veel wat wij niet weten hoor... Ik zou weleens willen weten wat er in de Nasa gebeurt.
Rikkert: nou die hebben geen geld, dus daar gebeurt niks

Nu over Area 51. Wie erin gelooft?
Ingrid weet niet wat het is, maar als het wordt uitgelegd gelooft ze erin. Rikkert en Menno ook. Joost en Ralph niet.
Ingrid zegt dat het maar beter is dat we niet alles weten, en zeker niet wat er in regeringen gebeurt. Hebben allemaal geen vertrouwen in Bush.

Joost gaat brood maken.
mooi he, alles
pi_30161083
11.45
Rikkert gaat nog steeds door over het spuitwerk van Ralph.
Rikkert: het kan toch niet dat je helemaal niks bekends hebt geblust? Daar toen in het statenkwartier met die granaten? [bedoelt denk ik laakkwartier]
Rikkert: hoeveel levens heb je gered
Ralph: met een team een keer vier mensen uit een brandend huis gehaald.
Rikkert (heel tevreden): dan heb je dus vier mensen gered
Ralph: maar ja, het gaat niet alleen om branden. Je moet ook mensen uit auto's knippen enzo.
Menno?: hoe vaak ben je aan de dood ontsnapt? dat het niet ging zoals de bedoeling was.
Ralph: nooit
Rikkert: ben je al een keer verbrand?
Ralph: nee
Rikkert: je bent brandweerman en je hebt geen brandwonden?
Ralph: nou wat haartjes verschroeid.
Rikkert: en je collega's?
Ralph: ja die wel
Rikkert: ik wil gewoon een inschatting maken hoe gevaarlijk het is. Als je er op je 55e uitgaat, hoe zie je er dan uit? Kun je dan bijvoorbeeld met zekerheid zeggen dat je twee brandwonden hebt?
Ralph: nee zo werkt het niet. Op je 55e ben je natuurlijk niet kerngezond, maar wel gezond genoeg om je werk te doen. Op je 54 is het t moeilijkste om er 's nachts uit te gaan. maar ja, je bent een team, je helpt elkaar, dus je komt er altijd uit. Went het? op zich het eruit gaan wel, maar je went er nooit aan dat je lijf in een klap van rust naar volledig adrenaline moet. Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het wordt daarna om weer in slaap te vallen. Maar dat geeft niet, dat hoort er bij. Ik zou het niet anders willen.
Rikkert: wat is het kick-moment?
Ralph: dat je niet weet wat je te wachten staat.

- geluid even weg-

Ralph is chauffeur op de brandweerwagen, Rikkert vraagt het daarover uit.
Dat het in Nederland goed is geregeld, dat mensen goed opzij gaan voor brandweerwagens en ambulances. Maar je moet ook dwingend rijden. Sowieso het midden van de weg.
Ingrid: gebruiken jullie weleens zwaailicht om er doorheen te kunnen als het niet nodig is?
Ralph: ab-so-luut niet, ab-so-luut niet. Want als het dan echt nodig is ben je niet meer gedekt.
Ingrid: ambulances en politie doen dat wel
Ralph: die hebben ook andere bevoegdheden.

- geluid weer weg, ga maar even posten-
mooi he, alles
pi_30161945
11.57 Rob is wakker geworden en sjokt naar de slaapkamer, scharrelt daar wat rond.

Ingrid en Menno zingen nu liedjes uit de jaren tachtig en proberen dan de artiest te verzinnen. Joost is het thee-ei kwijt. Druk rekenen over de gefietste afstand en hoe veel ze vandaag nog zullen halen. Er wordt grappend afgesproken dat ze in februari met z'n allen gaan skieën. Voortaan alles nog alleen maar met zijn allen.

- geluid weer weg-

Rikkert vraagt zich af wie er allemaal kan skieën. Nathalie kan het volgens Ralph. Ingrid kan snowboarden. Lieske kan het ook zeker volgens Ingrid. Chantal is ook op wintersport geweest, maar zou ook kunnen dat ze alleen gezopen heeft. Roel kan het waarschijnlijk niet.
Ingrid: Joost is een natuurwonder.
Rikkert: Joost gaat langlaufen.

Rikkert gaat zingen: vanavond heb ik bier
of anders morgen
Ingrid: misschien zit je morgen thuis
Rikkert: dan heb ik in ieder geval wel bier, als ik thuis zit.

Joost staat om onduidelijke reden met zijn billen te schudden terwijl hij thee uitdeelt.
Rob is er vannacht uitgeweest om te vragen om te vragen of het stiller kon. Het gaat over vanavond, of er nog spannende dingen gaan gebeuren. Als het fietsen nog een week door zou moeten, dan zouden ze het niet doen. Dan maar noodrantsoen.

Joost deelt brood uit. Rikkert "ha lekker, een Joost-boterham"
Rikkert wil weten wie zich al heeft afgetrokken
Joost heeft nog niet eens een odol gehad. Roel wordt er elke ochtend mee wakker volgens Joost.
Ingrid: in de douche kan je het doen als je je handdoek ophangt en dan achter je handdoek gaan staan.
Rikkert blijft gewoon liggen tot zijn odol weg is, als ie er eentje heeft. Daarom ligt ie soms zo lang in bed.
Rob sjokt de keuken in
Ingrid zegt dat Ralph 150 heeft gefietst, Ralph glundert.
Volgens Ingrid is Ralph doorgedraaid vannacht vanwege dat vele fietsen. Ralph zegt dat ie gewoon de bal kwijt was.

Nu kleppen ze allemaal door elkaar dus ik versta er niets van.

Joost zijn wondje is bijna dicht, maar hij gaat toch fietsen. Rob heeft een wondje aan de rand van zijn prothese. Joost laat zien hoe slank hij is als hij zijn buik inhoudt. Ingrid vindt dat jongens een buikje moeten hebben, dat is veel leuker.

12.11
joost: toen ik 6 was hebben mijn ouders me op handbal gestopt. Ik wou niet op voetbal vond ik vies. Dus handbal. Nu kan ik hem verder niet meer verstaan want Ingrid en Menno hebben het erover dat je iemand met een naam moet aanspreken en niet met "hé!".

Ralph en Ingrid refereren aan een gesprek dat ze eerder hadden. Doen er een beetje geheimzinnig over. ingrid: je hoeft je over dat ene niet druk te maken. Ralph: ik weet dat ik er toch niks aan kan doen. Ingrid: we hebben het er niet meer over.

-geluid weg-

Ralph moet nog 12, dan gaat hij naar bed. Ingrid wacht op hem. Ralph laat een boer. Bedenkt nu dat ze een uitzending kunnen gaan vullen met alleen maar boeren. Goeie t.v. man.

- moet er vandoor, ik laat het hierbij-
mooi he, alles
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')