abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 19 augustus 2005 @ 12:02:43 #1
127899 AnTjUh
kèk ùit he....!!
pi_29777672
BIG-BB-DGK-CBML-Bunkert?-FAN-JUNK-FREAK!!!!
What goes around comes around.
pi_29777939
Leuk!
  Moderator vrijdag 19 augustus 2005 @ 12:11:17 #3
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_29777944
Moest je je daarvoor nou speciaal registreren, muts? Dit was al LANG door iemand gepost op dit mooie forum. Met je nieuwe topic.
Ga je eerst maar eens inlezen, alvorens goede sier te willen maken met stukjes uit de Telegraaf.

Welkom trouwens.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_29777960
ig Brother vindt zwangere kandidate
AALSMEER - De oproep van tv-producent Endemol aan zwangere vrouwen om zich op te geven voor een bevalling in het Big Brother-huis heeft geresulteerd in een groot aantal potentiële kandidates. Daaruit hebben de televisiemakers één vrouw geselecteerd.

Een Endemol-woordvoerster zei vrijdag dat het gaat om "een wat jongere zwangere mevrouw". Meer details wilde ze niet kwijt.

De vijfde reeks van het realityprogramma is vanaf zondag 28 augustus op de buis bij Talpa. Het huis in Aalsmeer zal in totaal onderdak bieden aan twaalf deelnemers aan Big Brother. Bridget Maasland en Ruud de Wild gaan het programma presenteren.

http://www.telegraaf.nl/p(...)ngere_kandidate.html
  vrijdag 19 augustus 2005 @ 12:48:16 #5
111313 OnaNia
Per seconde bijster
pi_29779020
Doe eens normaal, Gert. Die arme Antjuh komt hier gelijk nooit meer terug.
Het geloof is een stok om op te leunen, niet om anderen mee te slaan.
pi_29779079
quote:
Op vrijdag 19 augustus 2005 12:11 schreef Gert het volgende:
Moest je je daarvoor nou speciaal registreren, muts?
http://forum.fok.nl/user/history/127836
  vrijdag 19 augustus 2005 @ 12:53:05 #7
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
  vrijdag 19 augustus 2005 @ 12:55:23 #8
6941 APK
Factual, I think.
pi_29779218
quote:
Op vrijdag 19 augustus 2005 12:48 schreef OnaNia het volgende:
Doe eens normaal, Gert. Die arme Antjuh komt hier gelijk nooit meer terug.
Mooi zo, het is al veel te druk in dit subforum.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_29804384
quote:
BIG BROTHER KRIJGT zijn bevalling. In tegenstelling tot wat veel mensen verwachtten, stonden de hoogzwangeren te dringen om in het tv-huis te trekken. Een week voor de serie start, spreek ik de nu al meest omstreden bewoonster. Het is een zelfstandige jonge vrouw uit een goede familie. „Mijn moeder vindt dit het mooiste geboortekaartje dat we mijn baby kunnen geven. Naar hem of haar wordt straks door honderdduizenden Nederlanders uitgekeken.”

Per ongeluk zwanger geworden ’Anja’ vol verwachting BB-huis in Per ongeluk zwanger

„IK BAAR BIG BROTHER-BABY”

„HEEL NEDERLAND MAG MIJN BEVALLING VOLGEN”

„De vader weet niet dat ik dit doe”


We noemen de aanstaande moeder maar even Anja. Wie zij precies is, mag pas volgende week bekend worden als ze met de andere twaalf bewoners en het nodige ceremonieel over de drempel van het Big Brother-huis stapt. „De vader van mijn baby weet niet dat ik in het Big Brother-huis ga. En voor hem moet het ook nog even een verrassing blijven”, zegt ze stellig. „Wij willen alle twee dit kind, maar we weten niet of we elkaar wel willen. We hebben besloten dat ik de bevalling in mijn eentje zal doen.”

„Wij willen alle twee dit kind, maar we weten niet of we elkaar wel willen”

De werkelijkheid is altijd merkwaardiger dan je kunt verzinnen. De aanstaande moeder van ’s werelds eerste Big Brother-baby is een gezonde, goedopgeleide midden twintiger. Ze is geen zielig geval, leeft niet van de bijstand, woont zelfstandig en heeft zelfs een eigen inkomen. „Ik heb de havo gedaan, toen de meao in één jaar en de afgelopen tijd heb ik met veel plezier bij een aantal bedrijven gewerkt. Ik ben type studiebol, zo je wilt. Ik wil na Big Brother een studie rechten gaan doen. Misschien in de avonduren. Mijn oom is advocaat. Hij heeft me beloofd dat ik, als ik dat wil, bij hem op kantoor als assistent aan de slag mag. Maar mijn eerste opdracht is nu mijn baby. Ik heb altijd kinderen gewild, ik ben ook een geboren moeder. Ik verheug me er zo op hem of haar in mijn armen te houden.”
Anja werd per ongeluk zwanger van – zeg maar – Jan. Jan is drie jaar jonger dan zij en staat momenteel voor de keuze welke studie hij zal gaan volgen. Anja lacht: „Hij is ouder dan achttien, hoor. Maak je geen zorgen. Maar het is inderdaad wel zo dat we geen van beiden klaar zijn om een gezellig gezinnetje te starten. Jan viel ook niet meteen op zijn knieën om me ten huwelijk te vragen toen bleek dat ik zwanger was. En daar was ik niet teleurgesteld over. We willen rustig de tijd nemen om uit te zoeken of we wel bij elkaar passen. Ik ga daar in het Big Brother-huis ook over nadenken. Het lijkt me fijn om er met anderen over te praten. Samenwonen betekent dat je je hele leven moet omgooien. Ik weet niet of ik dat voor Jan wil doen.” Ze aarzelt: „Ik heb wel liefdevolle gevoelens voor hem. Dat is onveranderd. Maar trouwen?”

Intiem
Jan en Anja kennen elkaar al jaren. „Maar we werden pas kort voor de zwangerschap voor het eerst intiem”, vertelt Anja openhartig. „Ik had via via gehoord dat Jan mij wel leuk vond en zei toen een keer ’ja’ op zijn uitnodiging voor een etentje. Het klikte. Van het een kwam het ander en tja. Ik had trouwens helemaal niet door dat ik zwanger van hem was geworden. Ik dacht dat we veilig hadden gevreeën. Toen ik een tijdje later almaar misselijk was, legde ik ook niet meteen het verband met een mogelijke zwangerschap. Tot een vriendin tegen me zei dat ik eens een zwangerschapstest moest doen. Thuis kon ik mijn ogen niet geloven. Ik heb meteen mijn moeder gebeld. Ik had allerlei verwarrende gevoelens. Maar zij riep onmiddellijk dat het kindje natuurlijk welkom zou zijn.” Ze verklaart: „Ik ben opgegroeid in een heel warm nest. Mijn vader en moeder zijn erg open minded. Mijn baby is heel erg welkom in onze familie en iedereen gaat zijn schouders eronder zetten om te zorgen dat ik met kind toch kan studeren en mijn eigen leven vorm kan geven.”
Verwekker Jan wil dat de baby komt, maar wil zijn leven ook nog niet op zijn kop zetten door zomaar een gezin te stichten. Anja vertelt: „Om hem te testen heb ik het met hem ook over abortus gehad. Niet dat er één haar op mijn hoofd was die daar aan dacht. Maar hij wil, gelukkig, ook heel graag dat het kindje komt. Hij zal het erkennen en uit zijn studiebeurs bijdragen aan de kosten. De bevalling doe ik alleen. Anders gaan we toch weer meteen vadertje en moedertje spelen. En dat lijkt ons echt niet goed.”


•Anja’ wil zelfs dat Nederland meedenkt over een voornaam voor haar kindje. „Ik zou dat een eer vinden.”



Jan weet niet dat de moeder van zijn kind in het Big Brotherhuis gaat bevallen. „Ik heb het er wel met hem over gehad toen het in de krant stond. En hij reageerde niet negatief op het idee. Maar hij weet niet dat ik me heb aangemeld. Dat was een idee van mijn moeder. Zij vermoedde dat het voor mij heerlijk zou zijn om deze bijzondere tijd in zulke bijzondere omstandigheden door te brengen. Zij noemt de Big Brother- geboorte ook het prachtigste geboortekaartje wat je voor een kind kunt verzinnen. Het kind komt al als bekende Nederlander ter wereld. En de tijd vlak voor de geboorte wordt prachtig vastgelegd.” Ze zegt realistisch: „Als ik er tenminste niet voor die tijd wordt uitgestemd. Ik ben volgende week 31 weken zwanger. Ik heb in principe nog negen weken te gaan als ik het huis inga. Ik kan alleen maar hopen dat me de bevalling in het BBhuis wordt gegund.”

"Mooiste geboortekaartje dat ik mijn kindje kan geven”

Hoe Jan zal reageren, kan Anja niet voorspellen: „Ik denk dat het raarste voor hem wordt dat we een tijdje geen contact kunnen hebben. Want we bellen nu regelmatig. Maar het voordeel is dat hij me wel van dag tot dag kan volgen. Op internet kan hij zelfs ’s nachts naar mij en straks, hoop ik, het kindje kijken.”

Bang
Tegen de bevalling in het BBhuis ziet Anja niet op. „Ik ben er vast van overtuigd dat daar het beste voor me wordt geregeld. Heel Nederland kijkt kritisch toe. En tja, voor de bevalling zelf ben ik sowieso erg bang, dus voor mij maakt het niet uit dat er straks camera’s op staan.”
Dat het slecht is voor haar baby meteen al als bekende Nederlander geboren te worden, gelooft zij niet. „Ik denk dat mijn kind daar later trots op is. Ik zou het ook enig vinden als Nederland wil meedenken over een voornaam voor mijn kindje.”
pi_29808591
Van mij hoeft een hoogzwangere deelneemster nog steeds niet. Maar ja, ik wacht rustig af.
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
pi_29808776
quote:
Op vrijdag 19 augustus 2005 12:55 schreef APK het volgende:

[..]

Mooi zo, het is al veel te druk in dit subforum.
Druk Het is ontiegelijk druk.
pi_29808857
Kijkcijfers gegarandeerd met die zwangere.
pi_29808890
Ja dat wel... Live bevalling zal helemaal wel een hoogtepunt zijn.
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
pi_29809811
Ik stel voor om met een overweldigende stemcampagne de zwangere vrouw als eerste weg te stemmen. Al zal er natuurlijk wel gefraudeerd worden bij het tellen, deze buitenkans laat John zich niet door de neus boren...
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_29850924
Hoog opgeleid... MEAO? Yeah right.
  dinsdag 23 augustus 2005 @ 17:30:48 #16
127899 AnTjUh
kèk ùit he....!!
pi_29893135
quote:
Op vrijdag 19 augustus 2005 12:11 schreef Gert het volgende:
Moest je je daarvoor nou speciaal registreren, muts? Dit was al LANG door iemand gepost op dit mooie forum. Met je nieuwe topic.
Ga je eerst maar eens inlezen, alvorens goede sier te willen maken met stukjes uit de Telegraaf.

Welkom trouwens.
Ik heb speciaal opnieuw ingelogd voor het BBforum net als vorige keren btw.

En yes I love U 2!!!!!
BIG-BB-DGK-CBML-Bunkert?-FAN-JUNK-FREAK!!!!
What goes around comes around.
pi_29895728
Per ongeluk zwanger, en pa weet het niet Hoog niveau zal het weer worden
No. I don't drink vodka every day. And it's so close today...
pi_29895767
quote:
meao
Hoge opleiding.
Clowns to the left of me, jokers to the right, here I am, stuck in the middle with you.
What a day for a daydream.
  Moderator dinsdag 23 augustus 2005 @ 19:51:17 #19
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_29897015
quote:
Op zaterdag 20 augustus 2005 13:49 schreef TheVulture het volgende:
Ik stel voor om met een overweldigende stemcampagne de zwangere vrouw als eerste weg te stemmen. Al zal er natuurlijk wel gefraudeerd worden bij het tellen, deze buitenkans laat John zich niet door de neus boren...
Om die zwangere bitch weg te kunnen stemmen, moet ze eerst genomineerd worden door de overige bewoners. En of dat gebeurt is nog maar afwachten.

Antjuh.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_29903485
quote:
Op dinsdag 23 augustus 2005 19:51 schreef Gert het volgende:

[..]

Om die zwangere bitch vrouw weg te kunnen stemmen, moet ze eerst genomineerd worden door de overige bewoners. (...)
vooralsnog krijgt ze het voordeel van de twijfel
  woensdag 24 augustus 2005 @ 21:38:37 #21
79183 SynXteR
Terug van weggeweest
pi_29934982
volgens mij is het z'n lelijke MILF...
Fok! San Andreas Mulitplayer Server: 81.171.99.130:7777
pi_29939909
Ik weet het niet zeker, maar volgens mij vroeg die zwangere vrouw net een sigaret, het zal toch niet zo zijn dat ze rookt?
Dat zou echt schandalig zijn...
  woensdag 24 augustus 2005 @ 23:29:24 #23
17228 DaafAzuil
Let's paint....
pi_29940077
ze FUCKING ROOKT!! WTF
...some more happy little trees!!
DaafAzuil=Bob.Ross maar die nick is stuk :{
  woensdag 24 augustus 2005 @ 23:29:55 #24
17228 DaafAzuil
Let's paint....
pi_29940102
alles voor de kijkcijferssssssssssssssssssss fucking lijers
...some more happy little trees!!
DaafAzuil=Bob.Ross maar die nick is stuk :{
pi_29940136
Ja, ik wist niet wat ik hoorde en zag, een zwangere vrouw die rookt?
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 24 augustus 2005 @ 23:30:56 #26
862 Arcee
Look closer
  woensdag 24 augustus 2005 @ 23:31:46 #27
17228 DaafAzuil
Let's paint....
pi_29940191
wtf waarom lult iedereen over dat geneuzel en ziet niemand 't
...some more happy little trees!!
DaafAzuil=Bob.Ross maar die nick is stuk :{
  woensdag 24 augustus 2005 @ 23:32:06 #28
17228 DaafAzuil
Let's paint....
pi_29940217
ja eet vooral een appel
...some more happy little trees!!
DaafAzuil=Bob.Ross maar die nick is stuk :{
  woensdag 24 augustus 2005 @ 23:33:35 #29
79183 SynXteR
Terug van weggeweest
pi_29940286
Wat een goor lelijk kut wijf... van mij mag ze stikken in die appel
Fok! San Andreas Mulitplayer Server: 81.171.99.130:7777
  woensdag 24 augustus 2005 @ 23:33:41 #30
17228 DaafAzuil
Let's paint....
pi_29940288
nou van 20 terug naar 3! netjes!
...some more happy little trees!!
DaafAzuil=Bob.Ross maar die nick is stuk :{
  woensdag 24 augustus 2005 @ 23:34:09 #31
17228 DaafAzuil
Let's paint....
pi_29940309
ze is opzich best wel lekker trouwens, milf to be
...some more happy little trees!!
DaafAzuil=Bob.Ross maar die nick is stuk :{
  woensdag 24 augustus 2005 @ 23:35:12 #32
79183 SynXteR
Terug van weggeweest
pi_29940363
Ik weet niet wat jij lekker vind.. mischien heb je die wallen nog niet gezien onder de ogen.
Fok! San Andreas Mulitplayer Server: 81.171.99.130:7777
pi_29940386
De vader van het kind is een Antilliaan, maar ik snap nog steeds niet waarom ze nog rookt, als dit in het nieuws komt zijn de rapen gaar...
  woensdag 24 augustus 2005 @ 23:36:33 #34
17228 DaafAzuil
Let's paint....
pi_29940437
anyway had me lenzen al uit om te gaan pittenmaar blijf naar die fucking stream kijken, beloofd nog wat! haha

zzzZZzz
...some more happy little trees!!
DaafAzuil=Bob.Ross maar die nick is stuk :{
  woensdag 24 augustus 2005 @ 23:37:29 #35
79183 SynXteR
Terug van weggeweest
pi_29940477
Ze is echt zo goor
Fok! San Andreas Mulitplayer Server: 81.171.99.130:7777
  woensdag 24 augustus 2005 @ 23:37:34 #36
17228 DaafAzuil
Let's paint....
pi_29940481
HAHAHAHAHAHA GEWELDIG DIT
...some more happy little trees!!
DaafAzuil=Bob.Ross maar die nick is stuk :{
pi_29940559
Die gaat dus niet in het BB-huis bevallen, wat een vaag type zeg...
pi_29940722
Wat een goor wijf, eerst staan te roken en dan zogenaamd een appel eten.
Een echt sloeriehoofd uit een dertien in een dozijn porno flic. Ik heb nu al medelijden met de baby.
De andere bewoners lijken tamelijk flabbergasted...
It's not a lie, if you believe
pi_29940824
Damn.... wat een kakkers daar. ''Rikkerrrrrt'' Soort Georgina Verbaan?
Back in business.
  donderdag 25 augustus 2005 @ 00:27:34 #40
15600 BB-King
Long live the King!
pi_29942377
Ze is niet bepaald intelligent.
Wat lees je mijn signature? Heb ik soms wat van je aan?
  donderdag 25 augustus 2005 @ 02:27:00 #41
6941 APK
Factual, I think.
pi_29945694
Uit de streamverslagen:
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 02:21 schreef sam_the_man het volgende:
Baby praat: jongetje meisje welke naam? Voor een meisje heeft ze al wel een tweede naam : Savanna vanwege het meisje in de kofferbak.
Volgens mij spoort dat mens écht niet.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  donderdag 25 augustus 2005 @ 10:24:22 #42
127899 AnTjUh
kèk ùit he....!!
pi_29948839
luguber hoor
BIG-BB-DGK-CBML-Bunkert?-FAN-JUNK-FREAK!!!!
What goes around comes around.
  donderdag 25 augustus 2005 @ 10:27:19 #43
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
pi_29948921
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 02:27 schreef APK het volgende:
Uit de streamverslagen:
[..]

Volgens mij spoort dat mens écht niet.
pi_29965509
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 23:25 schreef ilona-scuderia het volgende:
Ik weet het niet zeker, maar volgens mij vroeg die zwangere vrouw net een sigaret, het zal toch niet zo zijn dat ze rookt?
Dat zou echt schandalig zijn...
Ik hoor het op Boulevard, dat ze dus echt rookt! Dat mens vertelde al haar partner niet dat ze met BB meedoet en nu rookt ze ook nog, wat een geweldige aanfluiting! Het laatste waar zij aan denkt is dus de baby, eigenlijk misdadig.
  donderdag 25 augustus 2005 @ 18:48:36 #45
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_29965690
Ze rookte eerst 20 sigaretten per dag, en nu nog 'maar' 3
pi_29965850
Maakt niks uit, blijft hartstikke schadelijk, ook meeroken: http://www.rookvrijzwanger.nl/index.php/home1 en http://www.stivoro.nl/stoppen/mis/vmis/#minderroken En ik ben niet van de anti-roken-maffia, ik rook ook en stevig maar never nooit in het bijzijn van kinderen!
  donderdag 25 augustus 2005 @ 18:57:54 #47
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_29966010
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 18:53 schreef Suko het volgende:
Maakt niks uit, blijft hartstikke schadelijk, ook meeroken: http://www.rookvrijzwanger.nl/index.php/home1 en http://www.stivoro.nl/stoppen/mis/vmis/#minderroken En ik ben niet van de anti-roken-maffia, ik rook ook en stevig maar never nooit in het bijzijn van kinderen!
Hej, vertel dat aan haar, als ik zelf zwanger zou zijn zou ik het roken echt wel laten heur
pi_29966143
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 18:57 schreef Aventura het volgende:

[..]

Hej, vertel dat aan haar, als ik zelf zwanger zou zijn zou ik het roken echt wel laten heur
Waren alle zwangeren van nu en toekomstige ook maar zo en als ik kon zou ik het tegen haar uit willen schreeuwen!

Fotootje van de FrontPage



Ze heet overigens Tanja.


[ Bericht 15% gewijzigd door Suko op 25-08-2005 19:18:47 ]
pi_30019981
Ze heeft al een tijdje last van maagzuur hoor ik net, zal toch niet door die 10 sigaretten per dag komen?
Het is best een aardige meid hoor, maar er zit echt een steekje los als je door blijft roken tijdens de zwangerschap, dat kind gaat de beelden van z'n rokende moeder toch een keer terug zien
Het blijft gewoon een verbazingwekkende vertoning, BB zou haar zo snel mogelijk verplicht moeten laten stoppen, misschien wordt het kind dan niet te vroeg of ziek geboren...
pi_30021971
De Arbeidsinspectie gaat er werk van maken: de baby valt straks onder de Wet op de Kinderarbeid.

Was net op Radio 538 nieuws.
Het is moeilijk vriendelijkheid weg te geven, het wordt bijna altijd teruggegeven.
pi_30022266
Ook op NOS-teletekst:
Onderzoek naar baby Big Brother

"DEN HAAG Minister De Geus van Sociale
Zaken wil weten of er een baby geboren
mag worden in de Big Brotherserie op
Talpa. De Arbeidsinspectie gaat kijken
of de baby valt onder de regels voor
kinderarbied. Morgen is de eerste
aflevering te zien van Big Brother.

Onder de deelnemers is een zwangere
vrouw die voor de camera's een baby ter
wereld zal brengen. Het is de bedoeling
dat het kind daarna in het huis blijft.

Voor kinderen tot 12 jaar gelden regels
voor optredens op tv, in films en in het
theater. De Arbeidsinspectie gaat nu
kijken op die regels ook gelden voor de
baby die in de serie wordt geboren."

Nou, daar valt bij Talpa niemand van om hoor, alweer meer gratis publiciteit. Dat kind zal je waarschijnlijk dan haast niet zien, alles kan worden aangepast. Hopelijk is die Tanja spoedig er uit. Over dat roken hoor je van hogerhand niks, is allemaal heel gewoon kennelijk.

[ Bericht 0% gewijzigd door Suko op 27-08-2005 14:41:14 (typo) ]
  maandag 29 augustus 2005 @ 08:43:10 #52
127899 AnTjUh
kèk ùit he....!!
pi_30067089
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 18:48 schreef Aventura het volgende:
Ze rookte eerst 20 sigaretten per dag, en nu nog 'maar' 3
3 per uur zal ze bedoelen zeker.
Je kan niet kijken of ze zit te roken.
BIG-BB-DGK-CBML-Bunkert?-FAN-JUNK-FREAK!!!!
What goes around comes around.
pi_30080181
En ze weet nog niet eens echt wát het roken met de baby doet, ze denkt dat alleen meeroken misschien niet goed is. Allemachtig, dat moet een kind krijgen en weet niet wat goed of slecht voor de gezondheid van de kleine is. Is ook al boos dat ze niet met de opdracht mee mag doen, ja gek hé. Medebewoners zouden de sigaret uit haar handen moeten meppen! Of op z'n minst haar direct nomineren, ook véél beter voor babylief.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')