abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 25 augustus 2005 @ 09:07:46 #121
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_29947663
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 22:33 schreef nlg het volgende:

[..]

(Beetje trage reactie...)

Gekozen voor recirculatie:
[[url=http://www2.siemens.nl/huishouden/CPdata/CPSync/Lores/LC95950w.jpg]afbeelding][/url]

Werkt prima!
Hou er wel rekening mee dat je de koolstoffilters op tijd vervangt (iedere 6-9 maanden)
Positive thinking, my way of thinking!
pi_29948624
Hier kom ik nog op terug
  donderdag 25 augustus 2005 @ 14:57:14 #123
16036 nlg
Can you define irony?
pi_29957240
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 09:07 schreef Annemiek78 het volgende:

[..]

Hou er wel rekening mee dat je de koolstoffilters op tijd vervangt (iedere 6-9 maanden)
Jep, da's het enige nadeel
  vrijdag 26 augustus 2005 @ 09:14:59 #124
30488 coolbabe
My little pwny
pi_29985917
Oeh mooie keukens gezien in dit topic
Ik ga ook eens foto`s van de mijne maken
Aan de manier waarop zij op haar bezem zat, zag ik dat ik met een nymfomane heks te maken had.
pi_29986586
quote:
Op maandag 22 augustus 2005 00:12 schreef dutch-mamma het volgende:

[..]

Schitterend!!! Die kastdeurtjes, granieten aanrecht, helemaal jeugdsentiment!!! Ik zou zó met je willen ruilen!!!


BTW met wat mazzel show ik hier volgende maand mijn keuken, want ik heb waarschijnlijk een huis!
Dank U allen voor de complimenten .
De keuken is zelf gebouwd dus er is er maar êên van .
het is trouwens niet een granieten blad maar een van terrazzo 4.5 cm dik en loodzwaar Toch blijven er maar weinig foto's gepost worden!!

[ Bericht 2% gewijzigd door intered op 26-08-2005 16:03:31 ]
  vrijdag 26 augustus 2005 @ 11:27:34 #126
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_29989142
Op een "terrazzo loodzwaar", kun je daar ook hete pannen op zetten en borstplaat op laten afkoelen?
Heb begrepen dat granieten bladen tegenwoordig een dun laagje grantiet zijn met hout eronder, waar je nog niets heets op mag zetten.... en dat is natuurlijk vrij lomp...
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_29990034
daar ik in mijn opruimwoede het snoertje van de cam kwijt ben, doen we het maar ff zonder foto's

ik heb een kleine kamer, maar gelukkig wel zoiets als een keukentje.
het is een blokje van drie witte kastjes onder, twee kastjes boven en dan een stel plankjes
Mijn theeservies staat op een kastje op de boekenplank (een glazenkast past helaas niet meer in mijn kamer)
Ik heb naast het blokje ruimte voor een koelkast en hierop staat ook het gasfornuis. momenteel heb ik geen magentron of oven (maar als ik een combi koop staat die op de lage kast onder mijn theeservies) Als ik later gewoon fulltime werk, wil ik een huis met een grotere keuken kopen maar momenteel vind ik dit prima.
pi_29999919
quote:
Op vrijdag 26 augustus 2005 11:27 schreef BBQ-kip het volgende:
Op een "terrazzo loodzwaar", kun je daar ook hete pannen op zetten en borstplaat op laten afkoelen?
Heb begrepen dat granieten bladen tegenwoordig een dun laagje grantiet zijn met hout eronder, waar je nog niets heets op mag zetten.... en dat is natuurlijk vrij lomp...
zie hier de beschrijving van een fabrikant.

Keuken-en barbladen hebben veel te lijden. Terrazzo bestaat hoofdzakelijk uit een samenstelling van geselecteerde marmerkorreltjes en cement (kalkhoudend). Niet behandelde oppervlakten zijn kwetsbaar voor zuren en sappen. Na het slijpen en drogen wordt het aanrechtblad in de fabriek of op locatie behandeld met een impregneer - beschermingsmiddel uiteenlopend van polijstwater, boenwas, zachte zeep op basis van lijnolie en/of produkten die bestaan uit metaalgekoppelde polymeren. Regelmatig onderhoud met de betreffende produkten is aan te bevelen. Inwrijven en uitwrijven met een niet pluizende doek volstaat meestal. Ga nooit zelf experimenteren en lees eerst de beschrijving op het etiket. Vermijd zoveel mogelijk het morsen van azijn, citroen en zure of mousserende dranken. Mocht dit toch gebeuren, geen nood. Onmiddellijk opnemen voorkomt problemen. Bij langdurig contact hiermee kunnen er doffe plekken ontstaan. De vakman kan dit door schuren echter verhelpen. Een laatste tip: zet een hete pan niet rechtstreeks op het aanrecht en gebruik voor het snijden een snijplank.

[img]http://www.intered.demon.nl\test\links.jpg[/img]
[img]http://www.intered.demon.nl\test\rechts.jpg[/img]

[ Bericht 4% gewijzigd door intered op 28-08-2005 14:26:32 (foto's toegevoegd) ]
  zaterdag 27 augustus 2005 @ 09:31:39 #129
30488 coolbabe
My little pwny
pi_30022159

Mijn zelfbetegelde en geverfde heiligdom ^_^
Het lijkt alsof de kastjes scheef zitten onder het aanrrechtblad maar dat komt doordat ik foto`s aan elkaar heb geplakt
Aan de manier waarop zij op haar bezem zat, zag ik dat ik met een nymfomane heks te maken had.
  Licht Ontvlambaar zaterdag 27 augustus 2005 @ 10:27:46 #130
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_30022829
Mooie combinatie van die zwart-witte tegels en het gele van de kastjes Sjeen houdt wel van een beetje kleur
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  zaterdag 27 augustus 2005 @ 10:36:21 #131
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_30022927
quote:
Op vrijdag 26 augustus 2005 11:27 schreef BBQ-kip het volgende:
Op een "terrazzo loodzwaar", kun je daar ook hete pannen op zetten en borstplaat op laten afkoelen?
Heb begrepen dat granieten bladen tegenwoordig een dun laagje grantiet zijn met hout eronder, waar je nog niets heets op mag zetten.... en dat is natuurlijk vrij lomp...
Nee, er zit onder graniet of composiet vaak wel een randje onderlijming om het blad te kunnen bevestigen aan de onderbouw. Granieten bladen worden geproduceerd van platen van 3 cm dik.
Alleen als je een extra dik werkblad wilt van bv 6cm wordt het blad opgedikt.
Als je er ook achterwanden van wilt zijn die van platen van 2cm dik.

En inderdaad zou ik ook op natuurstenen bladen geen hete pannen zetten. Het valt (vaak) wel onder de garantie als het blad hierdoor scheurt, want ze moeten een temperatuur van 400 graden kunnen hebben, maar je zal niet de eerste zijn bij wie het blad gaat scheuren door teveel temperatuurverschil.

Mijn baas gaat regelen dat we met onze afdeling een keer bij een van onze natuursteen leveranciers kunnen gaan kijken. Lijkt me erg intressant. Mogen we kijken in de fabriek bij het productieprces. Kan ik mijn klanten nog betetr voorlichten en is gewoon leuk om een keer gezien te hebben.
Positive thinking, my way of thinking!
  zondag 28 augustus 2005 @ 16:07:10 #132
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_30056269
Coolbabe, lekker frisse gewaagde kleur! Leuke combi met die tegeltjes.
Positive thinking, my way of thinking!
  maandag 29 augustus 2005 @ 01:35:15 #133
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_30064657
Coolbabe en Intered, hele mooie keukens
Ben alleen niet weg van die zwart-witte blokjes, maar dat komt door een associatie met andere dingen
Zo'n lichtblauwe keuken met donker hout erbij lijkt me wel wat
Oh wat wil ik graag een ander huis zeg, mét mooie keuken enzo

Intered: je foto van je keuken links ofzo, dus niet rechts , doet het niet bij mij... maar die rechts was heel mooi hoor
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  maandag 29 augustus 2005 @ 01:46:46 #134
66422 dutch-mamma
Silence, Exile, Cunning...
pi_30064822
Ik heb afgelopen weekend met een witkwast, en met jullie aangeboden felicitatiedrankjes, doorgebracht
Bedankt!

Coolbabe, wat een gewaagde/geslaagde keuken heb je! Schitterend!!!
Never explain; your friends do not need it and your enemies will not believe you anyway. (Elbert Hubbard, US author, 1856 - 1915)
  maandag 29 augustus 2005 @ 01:50:41 #135
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_30064891
Ah, lekker je nieuwe stulpje aan het opknappen
Maak je wel snel foto's voor ons?
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_30079776
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 01:35 schreef BBQ-kip het volgende:


Intered: je foto van je keuken links ofzo, dus niet rechts , doet het niet bij mij... maar die rechts was heel mooi hoor
Nu doet hij het wel als het goed is
btw deze keuken is zelf gebouwd dus er is er maar êên van .

Maar BBQ heb je nu dan geen mooi huis?
En gaat het eigenlijk niet om het eten wat je er in bereid dan hoe de keuken er uit ziet.
  dinsdag 30 augustus 2005 @ 01:16:52 #137
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_30085430
Ik ga er nu écht geen foto van maken, je zou je kapot schrikken hahaha en zoiezo zie je weinig van de keuken door alle afwas die er staat...
Het is voor een starterswoning in de randstad een prima keuken (en huisje) hoor, maar ik heb hogere eisen en wordt nu beperkt door de ruimte, de aansluitingen etc etc.
Dat vind ik soms jammer.
Maar lekker koken doe ik wel hoor, wees daar niet bang voor
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  dinsdag 30 augustus 2005 @ 02:42:20 #138
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_30086276
Mijn keuken is in een studentenwoning..gelukkig wél goed schoon gemaakt (is de vaste taak van een huisgenoot van me)
Ik heb weleens foto's van keukens gezien, daar wil je zelfs niet eens kijken naar eten, laat staan eten..
Maar ondanks een groot aanrecht 2 gasfornuizen en een oven niet echt een lekkere plek voor mij om te koken..
Ik hou er niet zo van als er huisgenoten naar voetbal ( ) o.i.d. zitten te kijken terwijl ik kook.
Ik kook over het algemeen bij m'n vriendin, maar die heeft maar een klein aanrecht (wasbak in het midden, oftewel nog minder ruimte) en ze mist een aantal pannen en messen.

M'n huisgenoten klagen ook vaak over een knoflooklucht tijdens mijn koken..
Ik kan ze overigens geen ongelijk geven, knoflook is een van m'n favoriete ingrediënten, maar dan nog..welke student houdt er nou niet van knoflook??

Vandaag trouwens weer een heerlijke knoflooksaus gemaakt die gewoon véél lekkerder is dan uit een potje:
2 á 3 geperste tenen knoflook (of meer als je er van houdt/knoflook in flinterdunne schijfjes snijden en dan klein snijden mag ook, geeft ook meer smaak (zeer scherp mes vereist als je écht dunne plakjes wil snijden))
1 bekertje creme fraiche (125ml)
2 grote eetlepels mayonaise (persoonlijk vind ik die van Remia het lekkerst)
peterselie
1 á 2 theelepels suiker
beetje vers gemalen peper

Men flikkere alles in een bakje, roeren..klaar..
Een heerlijk frisse knoflooksaus is gewoon veel lekkerder dan zo'n zoet sausje met een knoflooksmaakje..
oh, de saus is na een uurtje nog lekkerder en na een dag is ie overheerlijk (knoflook is dan mooi ingetrokken)

[ Bericht 5% gewijzigd door SiGNe op 30-08-2005 02:54:09 ]
pi_30318256
quote:
Op zondag 21 augustus 2005 22:59 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

arclinea is trouwens écht te duur voor wat je krijgt vind ik.
Vind ik niet, maar dat had je vast niet anders verwacht Ja het is duur, maar ik bij van enkel ander merk iets gezien dat ik ook maar enigszins in de buurt vond komen van deze keuken. Hij is gewoon precies zoals ik het mooi vind en het materiaal van b.v. de deurtjes is echt heel goed Nou ja, dan heb ik het er wel voor over!

Maarrrr helaas moet ik nog een paar weken wachten. Ik wil em nu!!
  dinsdag 6 september 2005 @ 14:11:08 #140
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_30319662
wat hebben jullie allemaal als oven staan. (ben zelf aan het sparen voor een Boretti)? en wat vinden jullie ervan?
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
  dinsdag 6 september 2005 @ 16:16:07 #141
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_30323725
Een Sharp combi-magnetron
Ach het is een prima magnetron, hij verwarmd goed maar het werkt niet als een oven.
Over het algemeen gaat het bakken op de ovenfunctie best redelijk, maar dingen zoals cakes die echt de juiste warmte en constant warmte nodig hebben die lukken niet goed.
Voor nu issie prima, maar in een ander huis een mooie andere oven, beetje groot ding en hetelucht
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  dinsdag 6 september 2005 @ 19:29:59 #142
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_30329528
quote:
Op dinsdag 6 september 2005 14:11 schreef Chielus het volgende:
wat hebben jullie allemaal als oven staan. (ben zelf aan het sparen voor een Boretti)? en wat vinden jullie ervan?
Boretti hele mooie degelijk fornuizen enzo, maar vind ze wel erg duur. Maar het is degelijk en kwalitatief goed spul!

je neemt toch wel een normale kleur, he? Ze hebben van die lelijke groene - rode of blauwe.
Positive thinking, my way of thinking!
pi_30487884
Mijn keuken is verre van ideaal, hij is nog geplaatst door de vorige bewoners van mijn huis. De indeling is onhandig want de gasplaat is geplaatst naast een wand waar de inbouwkoelkast in zat (die is inmiddels stuk en moet ik naar de bijkeuken lopen voor gekoelde spullen, erg onhandig) Op die manier kun je geen brede pannen naast elkaar op het vuur hebben omdat er te weinig ruimte voor is. Moet dus best wel plannen wanneer ik wat op het vuur zet. Het werkblad is te klein, de magnetron is stuk en de vaatwasser ook, de kleur is glimmend blauw ook niet mooi. Volgend jaar gaan we de keuken aanpassen aan onze eigen wensen en komt er een koelkast, een breed gasfornuis en een nieuw werkblad. Er is wel veel kast ruimte.
pi_30490677



Dit is mijn keukentje op het moment.
Het is een huurappartement dus ik heb er zelf niet veel aan gedaan,
behalve een vaatwasmachine ingebouwd
  woensdag 14 september 2005 @ 12:09:53 #145
35189 Troel
scherp en bot
pi_30568026



Dit was voordat de spuiter kwam, helaas heb ik geen na foto's nog. De vaatwasser wordt nog ingeruild, en er staat nu een mooie rvs koelkast in.
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_30612307
quote:
Op woensdag 14 september 2005 12:09 schreef Troel het volgende:
[afbeelding]
[afbeelding]

Dit was voordat de spuiter kwam, helaas heb ik geen na foto's nog. De vaatwasser wordt nog ingeruild, en er staat nu een mooie rvs koelkast in.
WOW! mên wat heb jij op de vloer liggen?
  donderdag 15 september 2005 @ 23:15:54 #147
22794 Enchanter
Right you are Ken!!!
pi_30619295
quote:
Op donderdag 15 september 2005 19:54 schreef -Dominator- het volgende:

[..]

WOW! mên wat heb jij op de vloer liggen?
Dat is speciaal soort zeil (meestal misprints van verpakingsfabrikanten) dat gebruikt wordt door oa schilders
Ik ben inmiddels overleden
  vrijdag 16 september 2005 @ 15:19:45 #148
35189 Troel
scherp en bot
pi_30636684
quote:
Op donderdag 15 september 2005 19:54 schreef -Dominator- het volgende:

[..]

WOW! mên wat heb jij op de vloer liggen?
Dat is van dat melkpakkenkarton om ervoor te zorgen dat de houten vloer beschermd wordt tegen de kalk van het spuitwerk enzo

Dat is inmiddels ook verdwenen
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  vrijdag 16 september 2005 @ 16:01:07 #149
53708 ondeugend
Lost in Sound
pi_30637912
Oeh ... mijn 6 pits fornuis staat.
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
pi_30672912
En inmiddels heb ik hem ingewijd.

And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')