Ja, moe tmorgen helaas naar de koude keukenquote:Op dinsdag 19 juli 2005 13:11 schreef Bluezz het volgende:
Haha die euc aan de band... portioneren, is best leuk
Enne ontkoppeld koken doen ze volgens mij tegenwoordig haast overal.
Snel afkoelen en dan hup naar de rest van de locaties
			
			
			
			Wat ook een kostbare bedoening wordt is stage lopen bij Toine Hermsen, het gaat daardoor helaas niet door. Ik kan het gewoon niet opbrengen om 2 keer per week op en neer naar Maastricht te moeten, daarbij zit je ook nog dat je later dan de laatste trein afgewerkt bent, en dus maar zien moet hoe je thuis komt.quote:Op maandag 18 juli 2005 19:15 schreef BBQ-kip het volgende:
Alleen een beetje een kostbare bedoening als ze door elke marinade 150 ml olijfolie en 150 ml sojasaus en rijstwijn enzo gebruikt
Maar zeker beter dan Ranzige Sophie
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			J. van S. zit nog steeds vast op Aruba op verdenking van kidnapping van Halloway, hij is gisteren om 11 uur naar bed gegaan en heeft de hele nacht lekker geslapen, rond 7 uur moet hij er weer uit vanwege zijn werk in de wasserettequote:
			
			
			
			
			
			
			
			quote:Op woensdag 20 juli 2005 06:44 schreef Euc- het volgende:
[..]
J. van S. zit nog steeds vast op Aruba op verdenking van kidnapping van Halloway, hij is gisteren om 11 uur naar bed gegaan en heeft de hele nacht lekker geslapen, rond 7 uur moet hij er weer uit vanwege zijn werk in de wasserette
Of bedoelde je dat niet?![]()
			
			
			
			
			
			
			
			Dan heeft ie beter geslapen als ikquote:Op woensdag 20 juli 2005 10:50 schreef Oblivion het volgende:
Hij is lekker gaan slapen, en vanochtend om half10 wakker!
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			Als je het maar leest..quote:Op woensdag 20 juli 2005 22:39 schreef Bluezz het volgende:
Mooi Obli, lees het nu pas
Fokken op het werk gaat altijd met horten en stoten en ik zie maar de helft
			
			
			
			
			
			
			
			quote:Op woensdag 20 juli 2005 22:47 schreef BBQ-kip het volgende:
Ik heb zo'n zin in chocolade...
Maar ik haal nog maar een kopje soep... snifff![]()
God, wat een jankwijf ben ik toch zeg...![]()
			
			
			
			
			
			
			
			Ik heb geen chocolade in huis, dat is nog het ergstequote:Op woensdag 20 juli 2005 22:49 schreef Oblivion het volgende:
[..]![]()
Wel een lief chocolade-vretend-jankwijfie...![]()
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			Dat heb ik ook gehad, maar dan met een fles blue curacauquote:Op woensdag 20 juli 2005 23:06 schreef BBQ-kip het volgende:
Mijn ouders vroegen laatst of ik die fles aardbeienwodka nog wilde...
Ik denken, was van onze laatste gezamenlijke vakantie... toen was ik dus 15![]()
![]()
Ik: nee hoor, mik maar weg...![]()
			
			
			
			
			
			
			
			Ben bezig met de bodempjes. Heb nu 3 flessen leeg in 1,5 week tijd. Dat zijn dus weer drie nieuwe flessenquote:Op woensdag 20 juli 2005 23:02 schreef Euc- het volgende:
Poe, als ik hier onze drankvoorraad op zou proberen te maken zou ik hoogstwaarschijnlijk na 1/10 van alles dood zijn
Ik zal eens een fototje maken
			
			
			
			
			
			
			
			Ziet er goed uit Tinus!quote:Op woensdag 20 juli 2005 23:11 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Ben bezig met de bodempjes. Heb nu 3 flessen leeg in 1,5 week tijd. Dat zijn dus weer drie nieuwe flessen![]()
![]()
Zit te denken aan:
Liqueur de Pomme à base de Calvados
[afbeelding]
Liqueur de Poire William
Geen foto beschikbaar
Limoncello
[afbeelding]
			
			
			
			Zuidam is echt wel een A-merk gebruiken alleen natuurlijke ingredienten. Dat is echt lekker spul!!quote:Op woensdag 20 juli 2005 23:12 schreef BBQ-kip het volgende:
Mijn ouders haalden trouwens wel altijd gewoon A-merken, dat was altijd wel beter
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |