Mooi cadeau !quote:Op donderdag 8 september 2005 19:48 schreef Joene het volgende:
Voor de verjaardag van mn vriendin zon afk machienetje gekauft...
Ah, okee.quote:Op vrijdag 9 september 2005 12:48 schreef Bright het volgende:
Scoor, nee, dat helpt niet; uiteraard is de hoeveelheid water goed (anders rijst het teveel of wordt het deeg te klef) en ik doe er al een scheut olijfolie in.
ik denk niet dat het aan de temperatuur van het brood ligt ,maar aan mijn snijkunstenquote:Op donderdag 15 september 2005 09:18 schreef assepoes het volgende:
Wat dacht je van een electrisch mes? Dat snijd er ook makkelijk doorheen. Belangrijk is wel dat je het brood niet te warm snijdt, want dan lukt het idd niet om mooie plakken te snijden.
ik doe bij recepten altijd een kwart zakje gist extra. en ja ik koop ook van die kant en klare meelzakken. zoals nu dus die met tomaat en kaas van appie.quote:Op donderdag 15 september 2005 13:03 schreef Bright het volgende:
Hoe bedoel je, zoalshetis, met dat 1/4 zakje gist ... Gebruik jij dan kant-en-klaar meel? Dus waar de gist al in zit?
Bij de reformman hier op de markt heb ik laatst een zakje broodverbetermiddel gekocht. Dat bevat enzymen en vitamine C, is puur natuur en is heel geschikt om de oorspronkelijke eigenschappen (qua rijzen en zo) te verbeteren en deze bij al wat ouder meel weer terug te brengen, zei hij. (En met 'ouder' bedoelde hij meel wat al zes weken of langer staat.)quote:Op donderdag 20 oktober 2005 11:17 schreef Yorout het volgende:
Als je een kant en klare mix hebt zitten er toch nog wat extra middeltjes door die er blijkbaar voor zorgen dat het brood lekker vast wordt en niet zo snel uitdroogt.
Wat doen jullie hieraan om deze middeltjes na te bootsen?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |