quote:Op donderdag 30 juni 2005 16:43 schreef snellejelle het volgende:
om het uur wil ik frituur
quote:Op maandag 4 juli 2005 1:19 schreef Sjoe538 het volgende:
Alle bieren tellen mee.
quote:
quote:Op maandag 4 juli 2005 14:34 schreef Molluck het volgende:
De postcounter is ondergeschikt wanneer men frituurt en pils likt!
quote:Op maandag 4 juli 2005 16:17 schreef Janetje het volgende:
Bier..
Het hemelse goud..
het spul waar heel Fok!kend Nederland van houdt..
Frituur
Het duivelse goed...
het is o zo vet.. maar ja.. het voedt...
*Biertje mee drinktquote:Op maandag 4 juli 2005 16:07 schreef Litso het volgende:
Mensen, het gaat goed met de reeks!
*biertje opsteekt*
Toch een leuke pogingquote:
TT #15quote:Op maandag 4 juli 2005 16:07 schreef Tique het volgende:
Zoals het biertje thuis smaakt, smaakt het nergens[afbeelding]
Als je na 2 liter nog naar huis kan fietsen vraag ik me af hoe lang het duurt voordat je naar huis kruiptquote:Op maandag 4 juli 2005 16:08 schreef JDude het volgende:
[..]
TT #15
Morgenavond een dubbele verjaardag. Locatie: twee verdiepingen lager. Dus ik kan naar huis kruipen
Ik zei niksquote:Op maandag 4 juli 2005 16:06 schreef Zebbie het volgende:
En John, niet zeiken jij hebt je gisteren aangemeld,
Zebbie.
Rond het avondeten komt dat echt wel weer wat meer naar voren.quote:Op maandag 4 juli 2005 16:09 schreef Litso het volgende:
Toch vind ik dat het gedeelte ' frituur' wat verwaarloosd wordt
Ach, ik ben ook een keer na 3,6 de volgende ochtend nog gaan werkenquote:Op maandag 4 juli 2005 16:09 schreef Zebbie het volgende:
[..]
Als je na 2 liter nog naar huis kan fietsen vraag ik me af hoe lang het duurt voordat je naar huis kruipt
Dan is het goed.quote:
Die John zette ik er spontaan onderquote:
Dat laat ik geheel aan het inzicht van de chinezen van cafetaria "De Noodstop" over.quote:Op maandag 4 juli 2005 16:11 schreef Tique het volgende:
Ok litso.
Hoe zit het bij jullie, hoe lang doen jullie de patat altijd in de frituur?
* Tique doet het zo'n 8 min. in de frituur, dat is zo'n 2-4 min langer dan moet, maar dan is het tenminste bruin en krokant
Ik ben nog nooit echt dronken geweest, ik ben dan ook pas net in staat om legaal bier te kopenquote:Op maandag 4 juli 2005 16:10 schreef JDude het volgende:
[..]
Ach, ik ben ook een keer na 3,6 de volgende ochtend nog gaan werken
M'n collega's vroegen zich wel af of alles goed met me ging
Meestal 6 minuten ongeveerquote:Op maandag 4 juli 2005 16:11 schreef Tique het volgende:
Ok litso.
Hoe zit het bij jullie, hoe lang doen jullie de patat altijd in de frituur?
* Tique doet het zo'n 8 min. in de frituur, dat is zo'n 2-4 min langer dan moet, maar dan is het tenminste bruin en krokant
Geloof me, ze kunnen het ook nog. Hier in de wijk zijn amper Hollandsche frituurders meer te vinden.quote:
quote:Op maandag 4 juli 2005 16:09 schreef Litso het volgende:
Toch vind ik dat het gedeelte ' frituur' wat verwaarloosd wordt
quote:
* Zebbie begint trek te krijgenquote:Op maandag 4 juli 2005 16:14 schreef sinaasappelsapje het volgende:
[..]
[afbeelding]
[afbeelding]
[afbeelding]
![]()
Posten. Nu!quote:
En iemand die hem de hele tijd vers en gevuld houdtquote:
Plaatje van 2 topics terugquote:
Mensen die een zaakje voor zichzelf hebben doen het altijd veel beter, soms fiets ik wel eens naar hoek van holland naar het zaakje op "de pier" puur voor de friet die ze daar hebbenquote:Op maandag 4 juli 2005 16:16 schreef Tique het volgende:
nou, geef mij maar de oerhollandse snackbar die geen onderdeel is van een groot keten als de febo ofzow
Bij ons was er een snackbar ('t eiland) en daar hadden ze toch lekkere patat!! ik heb het nog nooit zo lekker als daar gehad. waarom was? nou, het is verkocht, en nu is er blijkbaar 'iets' een klein beetje veranderd, het is nog steeds heeel lekker maar het zal het niveau van eerst niet halen
Geen smoesjes. Posten.quote:
Mét grote tietenquote:Op maandag 4 juli 2005 16:16 schreef Jo0Lz het volgende:
[..]
En iemand die hem de hele tijd vers en gevuld houdt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |