Ja, je hebt er die je gewoon op het gasstel kan zetten, maar ik heb er 1 die 2 spiritus brandertjes eronder heeft. Hij moet i.p. ook wel op het gasstel kunnen. Maar zo zou je hem ook buiten kunnen zetten. Dan is er het eigenlijke oventje, daar onderin kun je houtsnippers of kruiden doen. daar doe je een plateautje met pootjes overheen en daarboven kun je op een rooster de vis /vlees /whatever leggen. Deksel erop en brandertjes aan en je gerecht wordt in afzienbare tijd gaar gerookt.
Ik heb net geprobeerd met kabeljauw en dat werd mjammie!! Een lekker bruin achtig rooklaagje aan de buitenkant en nog mals aan de binnenkant. Ik had 'm alleen niet lang genoeg van tevoren ingesmeerd met zout denk ik, want 't had iets zouter gemogen van mij.
Maar als er nog steeds geen mensen zijn die tips hebben,
![]()
dan ga ik binnenkort wel naar de boekwinkel en horen jullie als je het leuk vind later meer van roken voor beginners
De beste manier om iets te leren is er les in te geven.
Hij die kan, doet. Hij die niet kan, onderwijst.
http://monstersgame.nl/?ac=vid&vid=12025709