abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_31787363
Over die suiker, staat ergens op de Pillie Willie - site dat de pil ervoor zorgt dat er suiker (nou ja, 'koolhydraten') worden opgeslagen in je vagina-wand en dat dat voor de schimmels zorgt

Ik heb nog nooit zo hard gelachen en de site meteen weggeklikt.
en toen toch maar naar mijn zus gebeld om te vragen of zij dat ook om te lachen vond ze heeft farmacie gedaan. En ja, het was idd onzin

Ik heb ook gelezen (op ob-gyn-net oi.d.) dat je schimmels vanzelf kunnen weggaan. En wat dat 'sluimeren' betreft, dat doen ze bij mij ook als ik wl medicatie gebruik. Ze komen toch terug. Plus alle zalven die er zijn maken je slijmvlies nog dunner, en dat is bij mij juist de oorzaak.

Inno> Mijn moeder heeft er ook last van gehad vroeger. Het schijnt zelfs zo te zijn dat als je moet bevallen en je hebt een schimmelinfectie dat je dan je kind meteen kan besmetten.

Ik heb eergister mijn onderkant gewassen met Betadine scrub. Jeuken deed 't toch al . Het werd alleen superdroog meteen erna, dus maar een grote kwak Bioclin ertegenaan gemikt. Verder niks bijzonders gemerkt. Nu jeukt 't maar af en toe nog.
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')