abonnement Unibet Coolblue
pi_30531150
En waarom zou elk programma een bepaalde doel / nut moeten vervullen. Met dom tijdverdrijf is toch ook niets mis. Of ik het dan dom vind of niet, of dat het dom is of niet, maakt dan niet uit.

edit: ja ik zie zelf al een weerwoord: "Ik kan mijn tijd wel beter besteden / nuttiger"
pi_30531730
Het is ook niet echt kijken, het is meer dat het aanstaat. Net zoals de radio aanstaat terwijl je andere dingen doet.
dat kan dus ook met de internet. heel erg handig. je kan wel tig dingen tegelijk doen op internet
pi_30531764
Ik zou wel een avondje in dat huis willen zitten met Roel en dan snel er weer uit.........voor de ochtend, bij voorkeur

Maar goed, dat is weer een heel ander onderwerp

In dat huis zitten of ernaar kijken qua streams...........nope. Ik kijk een half uurtje per dag en dan alleen als ik het niet vergeet.

Wat MEN bezielt, geen idee eigenlijk, uitdaging? Geld? Vraag het ze
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
  dinsdag 13 september 2005 @ 12:18:11 #54
34915 Blackadder2
C'est la fuckin' vie
pi_30537408
quote:
Op zondag 26 juni 2005 14:42 schreef Gert het volgende:

[..]

Vind je het wél interessant om mensen in de trein of tram te begluren? Of om op een terras te zitten, en vanachter je drankje die groep die verderop zit te analyseren? Wie is het haantje, wie heeft een oogje op wie, wie heeft het niet naar zijn zin maar doet alsof?

Big Brother biedt dergelijk vermaak ook, alleen worden de karakters wat meer uitgediept dan die van de terrasgangers, omdat je ze langer kan volgen. Ook kun je er vervolgens met allerlei mensen over discussiëren: over karakters, drijfveren, te verwachten ontwikkelingen. Of, indien gewenst, simpelweg over het 'feit' dat deelnemer X zo'n graflul is en deelneemster Y zo'n lelijke zeug.

Bovendien hoef je niet bang te zijn dat je gegluur opgemerkt wordt. En het wordt ook nog eens vanuit meerdere camerahoeken in beeld gebracht, voorzien van uitstekend geluid zodat je zelfs gefluister kunt horen.
Nog een reden om te kijken: het is ontspanning. Het is een soap, met een ontwikkeling. Want een groep ontwikkelt zich hoe dan ook in de onderlinge verhoudingen, al zijn die ontwikkelingen niet zo duidelijk en uitvergroot als bij een fictie-soap.

En last but not least: het is live, de mogelijkheid dat er "iets" gebeurt, blijft altijd aanwezig. De sensatiezucht wordt dus ook aangewakkerd (en meestal niet bevredigd overigens .
Gert wat kun je het toch goed zeggen. Ik kijk liever live BB dan bijv. een live voetbalwedstrijd (terwijl ik toch echt wel van voetbal hou). Ik ben gek op alle wisselwerkingen tussen personen, en het wordt zo duidelijk in beeld gebracht. En ja ik wil best toegeven dat ik het heel interessant zou vinden om precies te weten wat er gaande is bij bijv, de overeburen. BB is voor mij legitiem gluren, en daar mijn eigen overpeinzingen aan verbinden. En die vervolgens te toetsen aan de meningen van anderen hier. ...Let's face it, BB is gewoon een nieuw soort sport: je weet nooit precies hoe het afloopt; spannend!
'Beam me up Scotty'
  dinsdag 13 september 2005 @ 12:19:10 #55
34915 Blackadder2
C'est la fuckin' vie
pi_30537444


[ Bericht 100% gewijzigd door Blackadder2 op 13-09-2005 12:21:18 ]
'Beam me up Scotty'
  dinsdag 13 september 2005 @ 12:20:17 #56
34915 Blackadder2
C'est la fuckin' vie
pi_30537471
*edit*
'Beam me up Scotty'
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')