Ja zakjes open trekken heet tegewoordig ook al zelf koken. Ik blijf het vreemd vinden.quote:Op vrijdag 17 juni 2005 12:06 schreef bonke het volgende:
volgens mij ga je al de fout in met die zakkies aardappelpureeom deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies.Ja toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.
gewoon piepers schillen en die kokenom deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies.Ja toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.
Helaas niet ik niet de tijd om aardappels te schillenquote:Op vrijdag 17 juni 2005 12:06 schreef bonke het volgende:
volgens mij ga je al de fout in met die zakkies aardappelpureeom deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies.Ja toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.
gewoon piepers schillen en die kokenom deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies.Ja toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.
als de aardappels bijna klaar zijn de andijvie derbij ff eenminuutje door laten koken, afgieten , spekkies zout nootmskaat en alles wat je lekker vind derbij en dan maar stampenom deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies.Ja toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.
smeuig maken met boter en melk trouwensom deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies.Ja toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.
Zoals hij zegt, allen missen de blokjes jonge kaasquote:Op vrijdag 17 juni 2005 12:17 schreef RetepV het volgende:
1. Aardappels koken. Vastkokers gebruiken, altijd Nicola's. De laatste 5 minuten de worst er bij.
2. Gerookte spekreepjes of -blokjes uitbakken tot ze lekker knapperig zijn. Het vet niet afgieten.
3. Rauwe andijvie snijden
4. Aardappels afgieten en fijnstampen met een beetje melk en wat peper.
5. Rauwe andijvie en uitgebakken spekjes erbij.
6. Andijvie stamppot uitscheppen, kuiltje in het midden en daar jus in (jus van de vorige dag, of zo'n pakje kopen die je met een klontje boter en water aanlengt).
Dat is alles, gewoon het ouderwetse standaardrecept voor stamppot rauwe andijvie. De 'truc' zit hem in het gebruik van de juiste aardappels, vastkokers als Nicola's dusom deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies..Ja toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.
Spekjes kun je er uit laten, maar ik vind dat er dan wel wat zout doorheen moet voor de smaak.
En er moet niet te weinig andijvie in zitten.
Zoals Snarf, maar zonder de ui en wel met spekjes. Ook lekker met wat shoarmavlees erdoor.quote:Op vrijdag 17 juni 2005 12:11 schreef Snarf het volgende:
Piepers koken en pureren met klontje boter en scheut melk (mixer).
2 rode paprikas en een grote ui kleingesneden en erbij gedaan.
Rauwe andijvie erbij en erdoorheen scheppen.
Flink wat kleine blokjes jonge kaas erdoorheen en ervoor zorgen dat ze smelten.
Peper en zout naar smaak.
That's it. Ik eet geen varkensvlees dus geen spekjes of rookworst erdoorheen.
Tofu of kip in dit gerecht is niet te eten, evenals draadjesvlees.
dat mag...ik kook altijd in surinaamse hoeveelheden...genoeg voor een heel legerquote:Op vrijdag 17 juni 2005 12:35 schreef daeri het volgende:
SHE ik wil bij je eten!!om deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies.Ja toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.
Liefquote:Op vrijdag 17 juni 2005 12:49 schreef SHE het volgende:
[..]
dat mag...ik kook altijd in surinaamse hoeveelheden...genoeg voor een heel legerom deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies.Ja toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.
Vastkokers voor stamppot?quote:Op vrijdag 17 juni 2005 12:17 schreef RetepV het volgende:
1. Aardappels koken. Vastkokers gebruiken, altijd Nicola's. De laatste 5 minuten de worst er bij.
Je weet niet wat lekker isquote:Op zaterdag 18 juni 2005 00:52 schreef MisterICE het volgende:
Wij maken dat gelukkig nooitom deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies.Ja toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |
Dat begrijpen we, maar is wel erg jammer. Je kunt FOK! namelijk wel gratis LEZEN, maar we kunnen FOK! niet gratis MAKEN. De inkomsten van de advertenties zorgen ervoor dat we de kosten van de site kunnen dragen zodat je ook morgen FOK! nog kunt bezoeken.
Zou je willen overwegen om voor FOK! een uitzondering te maken in je adblocker (of andere middelen die onze ads blokkeren)? Je krijgt deze melding dan nooit meer te zien.
Ja, ik wil fok.nl whitelisten, laat me zien hoe
Ik neem liever een premium account zodat ik geen advertenties hoef te zien (je moet eerst inloggen)
Ja, breng me naar de shop