Plonky | vrijdag 3 juni 2005 @ 01:44 |
Ik had vandaag wel wat lekkers gemaakt voor bij mijn pringles. Vraag me niet waar jullie de ingredienten kunnen kopen - ik zit lekker in engeland! - Hellmanns Light Mayonnaise (andere kan ook) - Griekse yoghurt - Tandori Massala - Garam massala - eetlepel water 1/. Meng de mayonnaise en yoghurt bij elkaar 2/. Doe er op smaak tandoori en garam massala bij - niet te veel, anders is het niet lekker. 3/. Om het een klein beetje vloeibaarder te maken, doe er een eetlepel water bij (of meer) 4/. Meng het goed 5/. Geniet | |
dahei | vrijdag 3 juni 2005 @ 02:28 |
Klinkt goed. Volgens mij is het ook nog wel een beetje light. Volgens mij zijn de meeste spullen wel te krijgen hoor. Hellmanns vind je echter niet overal... Bij de Jumbo hebben ze hem in ieder geval en volgens mij bij de Konmar ook. De kruiden zijn te vinden bij de lokale toko of op een grote markt! | |
XoloX | vrijdag 3 juni 2005 @ 04:47 |
ketchup, lepel bruine suiker en 2 gede theelepels goede sambal... lekker en makkelijk | |
Martijn_77 | vrijdag 3 juni 2005 @ 22:18 |
curry, mayo en een beetje ketjap en dat door elkaar | |
dutchdevil | zaterdag 4 juni 2005 @ 23:10 |
Iemand hier toevallig een receptje voor een dipsaus bij komkommer en wortel? Heb dat vroeger wel eens gehad en wil zelf nu wat gezonder gaan snacken maar kan niet echt recepten voor een dpsaus voor groenten vinden | |
Oblivion | zaterdag 4 juni 2005 @ 23:12 |
Men nemen kwark, en doe daar van clalifornia een zakje soep bij. Edelprei soep moet je hebben... Mengen naar smaak. Heerlijk! ![]() | |
karoltje | zondag 5 juni 2005 @ 15:24 |
1 deel yoghurt en 1 deel mayo. Scheutje honing en een theelepeltje mosterd erbij. Zout+peper, eventueel een beetje suiker. En klaar is je mosterd-honing dip/dressing/saus! | |
Mirjam | zondag 5 juni 2005 @ 15:37 |
zijn er ook lekkere dipsauzen met alleen maar yoghurt te maken? lekke light dus? die van obli klinkt trouwens ook ![]() | |
Oblivion | zondag 5 juni 2005 @ 15:42 |
quote:Voordeel van kwark is dat je de magere variant kan nemen, enne doet niks af aan de smaak... ![]() Lekker met radijsjes, rauwe bloemkool, rauwe wortels en komkommer.... ![]() | |
Mirjam | zondag 5 juni 2005 @ 15:43 |
ja, lijkt me lekker zeg. en idd wilde ik t met groentetjes gaan eten ![]() | |
dutchdevil | maandag 6 juni 2005 @ 18:55 |
quote:Waar kun je tegenwoordig nog California soep krijgen ![]() | |
Oblivion | maandag 6 juni 2005 @ 20:03 |
Ja, waarom niet dan? En anders neem je van een ander merk edel-prei soep. Maar die heb ik nog niet kunnen vinden... ![]() | |
karoltje | maandag 6 juni 2005 @ 20:12 |
OMG Dat is de ranzigste soep ooit ![]() | |
Mirjam | maandag 6 juni 2005 @ 20:13 |
ik ga straks gewoon kwark mengen met een zakje dipsaus, is vast ook lekker ![]() | |
Oblivion | maandag 6 juni 2005 @ 20:15 |
![]() *zucht omdat iemand anders zegt dat het ranzige soep is? Het is gewoon instant soep, poeder... ![]() Niet meer niet minder, die smaak past juist het beste bij de rauwe groeten... Maar have it your way... ![]() | |
karoltje | maandag 6 juni 2005 @ 20:19 |
Ik bedoel die zoute meuk uit blik. | |
Jojogirl | maandag 6 juni 2005 @ 20:47 |
* Jojogirl vindt een mengsel van ketchup en knoflooksaus altijd erg lekker. | |
Pechvogel | maandag 6 juni 2005 @ 21:05 |
Tijdje terug bij m'n tante wel een aparte dip gegeten: Biogarde yoghurt in een schaaltje doen, daarover heen chilisaas (die je normaal over een loempia doet) en daar weer overheen een laagje grof gehakte koriander. Vooral erg lekker met tortillachips! ![]() | |
Mirjam | maandag 6 juni 2005 @ 21:47 |
net n zakkie dipsausmix met kwark gemengd, lekker hoor. jammer alleen dat ik nou net die hele scherpe pepersmaak uit de kast heb getrokken ![]() | |
Mirjam | maandag 6 juni 2005 @ 22:28 |
de vorige maaerw eggezet en een nieuwe gemaakt met aioli ![]() die peper is mij te heet ![]() | |
Gesloten | zaterdag 11 juni 2005 @ 21:49 |
Iemand nog een makkelijke dipsaus voor m`n chips? Graag iets met mayo of sambal. | |
Martijn_77 | zaterdag 11 juni 2005 @ 23:44 |
quote:Eigen gemaakte aioli? | |
zhe-devilll | zaterdag 11 juni 2005 @ 23:46 |
Rasp een uitje doe dit in mayo en doe er wat kruiden bij bv dille of bieslook!!! gezonder en erg lekker! | |
habanero | zondag 12 juni 2005 @ 01:45 |
ketchup met een klein drupje balsamico acenta en paar blaadjes (verse) basilicum en even de pepermolen erover heen, vind ik erg lekker ![]() | |
karoltje | zondag 12 juni 2005 @ 13:07 |
Aioli ![]() | |
Mirjam | zondag 12 juni 2005 @ 13:24 |
quote:nee! ![]() | |
Mini_rulez | zondag 12 juni 2005 @ 16:12 |
Wat een ingewikkelde dingen allemaal... ![]() * Mini_rulez doet altijd gewoon mayo, curry, mosterd en yoghurt, voor bij chips of BBQ etc. Niks mis mee. Of bij zoute chips gewoon knoflooksaus. ![]() | |
Oblivion | zondag 12 juni 2005 @ 17:01 |
quote:Aioli ![]() | |
karoltje | zondag 12 juni 2005 @ 19:34 |
Danku! | |
Blues | zaterdag 16 juli 2005 @ 01:16 |
GODDELIJKE dipsaus, echt dit moet je een keertje maken. En dan met Dorito's oplepelen ![]() quote: Man man man een zegen voor de tong ![]() | |
Martijn_77 | zaterdag 16 juli 2005 @ 01:18 |
quote:Klinkt wel erg lekker Bluezz!! ![]() ![]() |