abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_27149126
Vanavond staat er pasta met tonijn op het menu. Maar weet iemand hoe ik deze tonijnmoot lekker zou kunnen bereiden? met lekkere kruiden of een lekker sausje....
  † In Memoriam † donderdag 19 mei 2005 @ 14:15:50 #2
34726 Fratz
Max
pi_27150174
op de grill met verse kruiden?
There are no secrets in life, just hidden truths that lie beneath the surface.
  donderdag 19 mei 2005 @ 14:16:03 #3
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_27150178
insmeren met sojasaus en dan grillen
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_27150214
stond hier laatst een lekker recept met wasabi!
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  donderdag 19 mei 2005 @ 14:19:21 #5
39682 Megter
Inderdation!
pi_27150296
hoi goddess

Ik zou voor de kruiden gaan, doet mijn moeder ook altijd
Die van de stagiairs :')
pi_27150316
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_27150333
misschien weten ze iets in het stage-topic
pi_27150339
Op de gril doen , beetje citroensap er overheen en beetje peper en zout verder niets aan doen.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_27150397
Wat ook gewoon lekker is met tonijn is een beetje olijfolie eroverheen, langzaam opwarmen, na een minuutje of tien met wat citroensaus besprenkelen en peterselie (verse natuurlijk), en dan op het laagste kleine vlammetje van het fornuis laten sudderen (deksel erop) en dan is hij lekker zacht, mals, smakelijk en je hebt een beetje saus voor over de rest.

Eet smakelijk!
  donderdag 19 mei 2005 @ 14:22:54 #10
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
  donderdag 19 mei 2005 @ 14:25:38 #11
108933 Pina_Colalalalalada
I want my jar of dirt!
pi_27150506
met japanse sojasaus en sesamzaadjes
In mijn vrije tijd mag ik graag zeldzame vogels negeren
pi_27150552
Hard grillen, mooi roze laten van binnen en serveren met salsa verde!!! Lekker zomers...
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
pi_27150882
Deze rucolasaus is erg lekker bij vis en pasta

Ingrediënten:
1 el olijfolie
1 el boter
3 ansjovisfilets uit blik
2 sjalotten of lente-uitjes
1 middelgrote courgette
3 dl groentebouillon
ruim 200 gr rucola

Bereiding:
Verwarm olie en boter en voeg in kleine stukjes gesneden ansjovis toe. Roer regelmatig tot de ansjovis oplost in de olie. Voeg de gesnipperde uitjes toe en de in heel kleine blokjes gesneden courgette. Verwarm dit en laat zolang stoven tot de courgettes zacht zijn. Regelmatig roeren. Schenk de bouillon in de pan en breng aan de kook. Voeg de rucola toe (houd rucola achter voor garnering) Laat de groenten slinken en breng op smaak met weinig zout en peper. Pureer de saus met een keukenmachine of staafmixer. Schep de puree terug in de pan en laat onder goed roeren inkoken.
  donderdag 19 mei 2005 @ 14:51:59 #14
96581 Manneke_Pils
Deus. ['de:us]
pi_27151509
Tonijn is de biefstuk van de zee

Niet helemaal doorbakken dus iig!
Een befaamde Fransoos zei ooit: Qui ceci lit est un fou.
  donderdag 19 mei 2005 @ 15:07:44 #15
41885 kless
morgen? waarom niet overmorgen
pi_27152081
geprakt in de mayo/yogonayse met peper en zout op brood .. is ook prima
Vrouwen moeten niet zeiken over hun uiterlijk. Met hun innerlijk is veel meer mis.
iGEM
  donderdag 19 mei 2005 @ 15:08:54 #16
108504 Shreever
Tintinnabulation!
pi_27152126
Met sesamzaadjes en sojasaus is idd errug lekker
Excuse me... have you seen my sanity...I think I lost it.
  donderdag 19 mei 2005 @ 22:16:51 #17
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_27166856
quote:
Op donderdag 19 mei 2005 15:08 schreef Shreever het volgende:
Met sesamzaadjes en sojasaus is idd errug lekker
En misschien een beetje verse gember er bij. Vooral niet te veel
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  donderdag 19 mei 2005 @ 22:20:11 #18
108504 Shreever
Tintinnabulation!
pi_27166986
quote:
Op donderdag 19 mei 2005 22:16 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

En misschien een beetje verse gember er bij. Vooral niet te veel
Ik voeg vaak ook nog ietsjes citroensap toe, maar daar houd niet iedereen van...
Excuse me... have you seen my sanity...I think I lost it.
pi_27217388
@ tunnelguppie. die ga ik echt nog een keer uitproberen.

ik heb uiteindelijk tonijnsteak met knoflookpesto gemaakt. Ik heb eerst de tonijn gemarineerd met rode wijnazijn, olijfolie, knoflook, mosterd, peper en zout. daarna onder de grill (3 minuten aan iedere kant. hij is dan wel vrij rauw maar dat is heerlijk bij dit recept!)

Daarnaast een pesto gemaakt van knoflook, basilicum, peterselie, olijven, peper, zout, olijfolie en citroen. Dat nadat de tonijn onder de grill vandaan kwam eroverheen gedaan en een beetje er naast (voor bij de pasta) Zeker een aanrader (alleen niet als je de volgende dag moet werken )
pi_27233229
Ik zou de tonijn bakken en de pesto door de pasta doen die erbij serveert.....
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')