abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 20 mei 2005 @ 12:41:15 #51
37895 Sharkdoggie
Made of chocolate
pi_27181387
Wou er geen apart topic voor maken maar heeft iemand een goede tompoesrecept? Kon in de search niets vinden en op google zijn het ijstompoezen Ik wil dus gewoon klassieke tompoes maken met gele of witte vulling en lekker bovenkantje (zonder in de weer te gaan met ijs).
Op zondag 29 augustus 2004 03:57 schreef nikky het volgende:
*drukt Sharkdoggie stevig tegen haar boezum aan en kroelt een beetje in zijn haren*
  vrijdag 20 mei 2005 @ 12:44:44 #52
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_27181500
- Bladerdeeg in de oven bakken voor de bovenkant en onderkant.
- Heel veel poedersuiker met een drupje water en een drupje kleurstof (roze) aanmaken tot een dikke pap en op de afgekoelde stukjes bladerdeeg voor de bovenkant doen.
- Pakje Baukje banketbakkersroom goed dik aanmaken, koelen en op stukjes bladerdeeg voor de onderkant doen.
- Bovenkant op de banketbakkersroom leggen en klaar
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_27200739
Wat ik doe is er met 1 of 2 tanden van je vork erin prikken en als het goed is gaatie er doorheen zonder alle room ertussenuit te sprietsen en dan kan je zo makkelijk een mooi stukje elke keer afsnijden van de tom poes.

Andere manier die ik ook goed vind lukken is, zoals webkim al zei, bovenste helft eraf en de room verdelen en dan zo opeten, WEL met een vorkje allebei natuurlijk
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
  † In Memoriam † zondag 22 mei 2005 @ 02:45:13 #54
25682 2cv
Niet subtiel
pi_27236889
Happen en de room die er uit perst op je schoteltje laten vallen. Dat eet je dan als laatste op.
Op maandag 14 mei 2012 23:55 schreef Sjoegerd het volgende:
Volgens mij wordt geen enkele auto zo onderhouden en geliefd als de jouwe :)
https://www.facebook.com/groups/linkshandigen/
pi_27457884
Eerst doe je de twee helften van elkaar zodat op beide room zit.
Dan eet je eerst de onderkant en als laatste de bovenkant
  maandag 30 mei 2005 @ 01:01:31 #56
100284 noabertje
ijskoud de beste
pi_27470582
tompoes onder een hoek van 45 graden houden, dan een hapje van de bovenste laag (+middelste nemen).
Dan de tompoes onder een hoek van -45 graden houden, een hapje van de onderste laag (+middelste)..

etc.
etc.
pi_27470973
1) evt slagroom bovenop oplepelen
2) bovenste koek zo hard aandrukken dat het door de brei ertussenin op de bodem zakt
3) al de ertussen uit geperste brei oplepelen...
4) bodem en bovenste koek op elkaar laten en ophappen...
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')