abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_35143450
Ja, want dan ga ik de garnalen grillen en doe de tapenade erbij .
pi_35143546
Okay, doe ik vanmiddag even op mijn gemak.
Moet zo weg...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_35144099
Ok, ik zie het wel, tnxxxx alvast
pi_35150030
Artisjokkentapenade.

2 el olijfolie, extra vierge
200 g gemarineerde artisjkken, grof gehakt
75 g groene olijven met paprika grof gehakt
2 el koriander, grof gehakt
1 teen knoflook, geperst
1 tl limoensap
Zout
Peper


Artisjokken in kom mengen met olijven, koriander,
knoflook en twee eetlepels olijfolie.
Naar smaak limoensap, zout en peper toevoegen.

Koekie!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_35150636
Uitgeprint
Ik lees gemarineerd... waarin? Of zitten ze in een blik?

[ Bericht 19% gewijzigd door Blues op 16-02-2006 13:57:52 ]
pi_35151546
dit is best wel ok voor een student die restjes over heeft

( ik ben alleen en je koopt al gauw teveel )
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_35153643
quote:
Op donderdag 16 februari 2006 13:47 schreef Bluezz het volgende:
Uitgeprint
Ik lees gemarineerd... waarin? Of zitten ze in een blik?
Snapte ik ook niet



*Googlen gaat...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_35153700
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_35153871
Tnxx voor zoeken, ik zit op mijn werk, dus niet veel tijd !!
pi_35155360
Geen probleem en graag gedaan.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  donderdag 16 februari 2006 @ 19:38:41 #161
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_35163101
Je moet nog wel even je definitieve lijstje posten met foto's
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_35186991
quote:
Gevonden in een potje bij Xenos, net in mijn pauze
pi_35201274
quote:
Op donderdag 16 februari 2006 13:27 schreef Oblivion het volgende:
Artisjokkentapenade.

2 el olijfolie, extra vierge
200 g gemarineerde artisjkken, grof gehakt
75 g groene olijven met paprika grof gehakt
2 el koriander, grof gehakt
1 teen knoflook, geperst
1 tl limoensap
Zout
Peper


Artisjokken in kom mengen met olijven, koriander,
knoflook en twee eetlepels olijfolie.
Naar smaak limoensap, zout en peper toevoegen.

Koekie!
golfer heeft dit alvast gemaakt, kan het lekker intrekken voor morgen, het ís me toch lekker
  vrijdag 17 februari 2006 @ 21:12:46 #164
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_35202909
We zijn alvast lekker bezig met de voorbereidingen voor morgen.
Vulling voor de gevulde grote champingons alvast gemaakt.
Tapanade van artisjokkenharten alvast gemaakt.
Gehaktballetjes alvast gebraden.
Bluezz is nu bezig met tortillabladeren te vullen met lekkere stukjes vlees-tapas.

[ Bericht 1% gewijzigd door golfer op 17-02-2006 21:41:05 (typo) ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_35225103
De wijn uit '88 staat te decanteren, alles is klaar, het wachten is op onze vrienden... ik zal van elke "gang" en nieuwe gerechtjes die we op tafel zetten foto's maken

We hebben bij de tapaswinkel (die wat tegenviel, qua aparte dingetjes) en de kaasboer nog wat dolmas, pittige kipspiesjes en knoflookolijven gekocht....

Voor bij het toetje (heul lekker ijs) een prima portje gescoord, en voor bij de koffie een spaanse likeur.




[ Bericht 10% gewijzigd door Blues op 18-02-2006 17:29:33 ]
pi_35225269
ziet er leuk uit!
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zaterdag 18 februari 2006 @ 17:14:37 #167
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_35225848
Welke spaanse likeur heb je gekocht Bluezz?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_35226371
43 (cuarenta y tres) all the flavors and mysterie of spain
(Van Diego Zamora) - een soort grand marnier vertelde de wijnhandelaar-

  zaterdag 18 februari 2006 @ 17:31:10 #169
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_35226454
quote:
Op zaterdag 18 februari 2006 17:28 schreef Bluezz het volgende:
43 (cuarenta y tres) all the flavors and mysterie of spain
Die is ECHT lekker!!!!
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zaterdag 18 februari 2006 @ 17:39:59 #170
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_35226748
Nou nog pics van de tapas zelf Bluezzz....
Positive thinking, my way of thinking!
pi_35226780
quote:
Op zaterdag 18 februari 2006 17:39 schreef Annemiek78 het volgende:
Nou nog pics van de tapas zelf Bluezzz....
Ja ja, elke keer als ik het opdien/neerzet gaat er een foto overheen
pi_35227007
TVP
Deze post werd mede mogelijk gemaakt met steun van de europesche gemeenschap.
  zaterdag 18 februari 2006 @ 23:14:07 #173
26251 Eilanden
Bright Mirror Still Water
pi_35239935
Cuarenta y tres is een goede keuze! Met melk is het lekker:

Meng 1 deel Cuarenta y tres met wat room, 3 delen melk, ijs(blokjes) en 3 schepjes suiker. Doe alles in een blender en zorg dat er een gladde vloeistof ontstaat. Strooi er wat kaneelpoeder over en smullen maar!
  zaterdag 18 februari 2006 @ 23:54:02 #174
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_35241344
Onze vrienden zijn net, per taxi (er is nogal wat drank doorheen gegaan), weer de deur uit gegaan en Bluezz zal zo wel even de foto's van alle gerechten nog publiceren hier.
We hebben uiteindelijk nog wat gerechten maar niet opgedient, omdat iedereen na zoveel hapjes nogal vol zat.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_35242027
We begonnen met de wortel(soepige-) amuse...



Daarna de carpaccio...



Daarna in volgorde van binnenkomst :

Rivierkreeftjes (in het glas) met tzatziki en de wraps met roomkaas, chorizo en serranoham....



De gevulde champignons (die echt superverrukkelijk waren)



Toen de pittige gehaktballetjes (nasikruiden zaten er in) in tomatensaus... en de dolmas (gekocht..)



De gegrilde garnalenspies met artisjokkentapenade (een succes!!)



En dan na even uitbuiken.... Kaneel/Kersenijs met stukjes koek, slagroom en een Portje toe




Aan de koffie met de overheerlijke likeur zijn we niet meer toegekomen
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')