Snapte ik ook nietquote:Op donderdag 16 februari 2006 13:47 schreef Bluezz het volgende:
Uitgeprint![]()
Ik lees gemarineerd... waarin? Of zitten ze in een blik?
golfer heeft dit alvast gemaakt, kan het lekker intrekken voor morgen, het ís me toch lekkerquote:Op donderdag 16 februari 2006 13:27 schreef Oblivion het volgende:
Artisjokkentapenade.
2 el olijfolie, extra vierge
200 g gemarineerde artisjkken, grof gehakt
75 g groene olijven met paprika grof gehakt
2 el koriander, grof gehakt
1 teen knoflook, geperst
1 tl limoensap
Zout
Peper
Artisjokken in kom mengen met olijven, koriander,
knoflook en twee eetlepels olijfolie.
Naar smaak limoensap, zout en peper toevoegen.
Koekie!![]()
Die is ECHT lekker!!!!quote:Op zaterdag 18 februari 2006 17:28 schreef Bluezz het volgende:
43 (cuarenta y tres) all the flavors and mysterie of spain
Ja ja, elke keer als ik het opdien/neerzet gaat er een foto overheenquote:Op zaterdag 18 februari 2006 17:39 schreef Annemiek78 het volgende:
Nou nog pics van de tapas zelf Bluezzz....![]()
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |