abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_26870255
Een moot zalm doe ik gewoon op het rooster.
Filet van rode poon in zon klem-rooster is ook heerlijk.
En ik ben niet dol op frikandellen, maar op de bbq vind ik ze wel lekker.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_26870408
Tonijn moet dan toch ook gewoon kunnen?
Trouwens heb die champignons van de vorige pagina geprobeerd...
Dat was zeker voor herhaling vatbaar, Heerlijk!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_26882287
quote:
Op maandag 9 mei 2005 17:49 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Hoe maak je die dan>
500g varkensvlees (of hamlappen) in blokjes van ongeveer 2x2x2 *ofzo* wat je lekker vind
1 rode en een groene paprika in stukken
2 grote uien in stukken
100g spek in stukken

nou dan doe je eerst een stukje ui, dan paprika van ene kleur, dan vlees, weer ui, dan spek, weer ui, dan paprika van ander kleur en dan doe je dat tot de pen vol is

nou en zo ziet dat er uit als het goed is

Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
  dinsdag 10 mei 2005 @ 14:11:43 #64
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_26882474
Ok, met vetspek, ik zie het.
Doe je nog marinade op het varkensvlees of laat je het gewoon zo?
(Lekker trouwens hoor! )
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_26882829
marinade kan idd ik doe dat eigenlijk niet, ik vind het vlees al lekker genoeg met de paprika en vetspek
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
  dinsdag 10 mei 2005 @ 14:26:50 #66
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_26882947
Owkee, nou ik ga het van de week eens maken op de BBQ, als het weer meezit
Thanks!
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_26920870
wij gaan toch ook maar eens kijken voor een barbecue
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_26932042
mijn ouders hebben een electrische gekregen van de buren...
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
  donderdag 12 mei 2005 @ 00:25:27 #69
92926 Joipoidoipoipoi
met broedsel incl. grote zus!
pi_26932171
Wij hebben dit jaar al 3 keer gebarbecued , en zelfs eind december 2004 ook één keertje. Als het morgen niet regent, gaan wij morgen weer barbecuen .
"If you don't stop lying about me, I'll start telling the truth about you."
pi_26932793
Nou voor het slapen gaan dan 1 superlekker recept met lamsvlees.

Haal je vlees bij de halal slager, da's tien keer lekkerder dan van de appie ofzo, met hun zielig stukjes lamskoteletjes.

Doe in een grote schaal katjap manis, citroenschijven en ui. En flink wat peper, zout en suiker. Dit wordt je saus.

Gooi je lamskoteletten(!) op de bbq en maak ze lekker gaar, beetje rose is het lekkerst. Dan in de schaal doen als ze klaar zijn, effe door de saus heen halen en dan smullen maar.

Succes gegarandeerd !!
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_26933415
Sorry Hassan..... Ik doe mijn koteletjes met knoflook, peper en zout...
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  donderdag 12 mei 2005 @ 15:03:45 #72
92926 Joipoidoipoipoi
met broedsel incl. grote zus!
pi_26946095
Vanavond barbecuen!!!!!

"If you don't stop lying about me, I'll start telling the truth about you."
pi_26949659
quote:
Op dinsdag 10 mei 2005 14:11 schreef BBQ-kip het volgende:
Ok, met vetspek, ik zie het.
Doe je nog marinade op het varkensvlees of laat je het gewoon zo?
(Lekker trouwens hoor! )
Alstjeblieft niet met vetspek, daar blijft helemaal niks van over.
Gebruik dan gewoon een stukje gerookt spek, snijd de huid eraf en dan in dunne plakjes
Sorry dat ik daarop reageer..

Wat hier ook altijd een succes is, wel met een beetje werk.
(Kan natuurlijk ook een dag van tevoren).

Men neme 1 grote ui en 250 gr champignons. (snijd ze in plakjes/ blokjes en fruit ze aan)
Neem een bami pakket, peper eruithalen en klaarwokken. (Of de peper erinlaten, wat jij wilt).
Mik dat alles door elkaar in de wok als het klaar is.

leg dan ong 2 eetlepels op een stukje zilverfolie en een toefje kruidenboter erbij en dichtvouwen maar....

Hoef je het later alleen maar even op te warmen.

Uiteraard zijn de mogelijkheden oneindig, je kan er bv ook shoarma aan toevoegen, of fijngesneden kipfilet.



[ Bericht 1% gewijzigd door funkyskunkie op 12-05-2005 19:42:17 ]
  vrijdag 13 mei 2005 @ 17:21:20 #74
92926 Joipoidoipoipoi
met broedsel incl. grote zus!
pi_26982796
Het was heerlijk gisteren en er kwam ook nog onverwachts iemand langs met een extra berg vlees

We hebben kipdrumsticks, kipfilet, biefstuk, hamburgers, en zalm gegeten
"If you don't stop lying about me, I'll start telling the truth about you."
  vrijdag 27 mei 2005 @ 11:23:01 #75
54234 PolarMonk
Mozilla addict
pi_27401350
Wat is eigenlijk de beste methode om een houtskool BBQ te ontsteken?
Thunderbirds are GO!
  vrijdag 27 mei 2005 @ 11:52:07 #76
1592 Puckzzz
Bitch please!
pi_27402415
Wij gaan morgen BBQ-en ik heb wat lekkere tips voorbij zien komen, we zijn op zoek naar wat apartere recepten. We zijn al dat standaard BBQ gedoe een beetje zat. Ik ga zeker die mosterd insmeer dinges van Shark maken en voor de rest print ik het topic gewoon ff uit
Hey! Het is OK om alleen je eerste twee teennagels te lakken als je van plan bent peeptoes te gaan dragen!
pi_27402816
Wat versta je onder aparte gerechten?
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_27403509
quote:
Op vrijdag 27 mei 2005 11:23 schreef PolarMonk het volgende:
Wat is eigenlijk de beste methode om een houtskool BBQ te ontsteken?


Ik heb zo'n ding. Dat werkt echt geweldig. Krant aan de onderkant er in proppen (of twee aanmaakblokjes), aansteken, briketten er in en 20 minuten later heb je alle briketten witheet.

Niks geen geknoei met houtskool wat niet geheel heet wil worden, of gewaai met een krant.
Perfect ding.
  vrijdag 27 mei 2005 @ 13:55:29 #79
54234 PolarMonk
Mozilla addict
pi_27406109
Woah, dat ziet er nogal pro uit. Kost dat?
Thunderbirds are GO!
pi_27406239
quote:
Op vrijdag 27 mei 2005 13:55 schreef PolarMonk het volgende:
Woah, dat ziet er nogal pro uit. Kost dat?
Volgens mij twee/drie tientjes. Krijg je er nog een zak briketten bij en een pakje aanmaakblokjes. (van Weber)
En echt, het werkt geweldig. Alles wordt witheet, je hebt weinig last van rook zenz. enz. Alle frustraties die er zijn over het aanmaken van houtskool ben je kwijt.
Overigens heb werkt houtskool iets minder prettig. Het is eigenlijk gemaakt voor briketten.
pi_27406803
Webshop waar je zo'n ding kan bestellen. Ik denk dat ie in de winkel dus zo'n 20 euro kost.
  vrijdag 27 mei 2005 @ 15:49:26 #82
1592 Puckzzz
Bitch please!
pi_27409497
quote:
Op vrijdag 27 mei 2005 12:05 schreef Oblivion het volgende:
Wat versta je onder aparte gerechten?
Gewoon es een keer iets anders dan de standaard satestok, shaslickstok, kippepootje, hamburger, bbq-worst. En geen vis, mijn vriend staat al de hele dag zalm te snijden voor zijn werk alhoewel ik er persoonlijk erg van hou, dus voor mij gaat er wel een mootje op, maar daar weet ik wel raad mee
Hey! Het is OK om alleen je eerste twee teennagels te lakken als je van plan bent peeptoes te gaan dragen!
  † In Memoriam † vrijdag 27 mei 2005 @ 15:53:46 #83
43556 miss_dynastie
pi_27409648
We hebben net een heerlijk pakket bij de slager gehaald
  † In Memoriam † vrijdag 27 mei 2005 @ 15:56:35 #84
43556 miss_dynastie
pi_27409736
quote:
Op vrijdag 27 mei 2005 14:21 schreef Dirkh het volgende:
Webshop waar je zo'n ding kan bestellen. Ik denk dat ie in de winkel dus zo'n 20 euro kost.
Thanx voor de site! Ga gelijk wat briketten bestellen, hoeven we daar niet mee te sjouwen
  vrijdag 27 mei 2005 @ 16:48:15 #85
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_27411558
wij gaan straks lekker bbqen
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 27 mei 2005 @ 17:20:20 #86
15869 gr8w8
Better by design.
pi_27412408
Tip voor de BBQ-ers. De Amstel Reservebank is nu los te koop, dus zonder dat je perse een krat Amstel moet kopen. En geen 12,95, maar 5,95, bij de AH 's waar er nog zijn.

* gr8w8 danst even een rondje en is zo blij als een kind.
Welkom bij de V&D der webfora.
pi_27412837
quote:
Op vrijdag 27 mei 2005 15:49 schreef Puckzzz het volgende:

[..]

Gewoon es een keer iets anders dan de standaard satestok, shaslickstok, kippepootje, hamburger, bbq-worst. En geen vis, mijn vriend staat al de hele dag zalm te snijden voor zijn werk alhoewel ik er persoonlijk erg van hou, dus voor mij gaat er wel een mootje op, maar daar weet ik wel raad mee
Ik heb champignons-spiesjes eerder gepost. Echt heel erg lekker!
Ben er zelf geen fan van, maar vond het prima smaken!

En voor jullie:

Scalloppini:

1 Citroen
2 a 3 takjes basilicum
4 kalfs of varkens snitsels
8 dunne plakken parma ham...
1 eetlepel olijfolie
8 coctail prikkers..

Was ce citroen en snijd hem in 8 dunne plakjes.
Neem de blaadjes van de takjes basilicum.
Halveer de schnitzels.
Vouw de plakken parmaham in de lengte dubbel en leg er een schnitzel op.
Leg daarop een plakje citroen en enkele blaadjes basiilicum.
Wikkel de ham om de schnitzel en zet ze met een cocotail prikker vast.

Is volgens mij ook wel lekker met een stukje brie ertussen, of mozzerella...

[ Bericht 1% gewijzigd door Oblivion op 27-05-2005 17:51:25 (vauten weghalen) ]
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  vrijdag 27 mei 2005 @ 21:40:49 #88
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_27418265
ik had een banaan overdwars ingesneden, beetje stroop eringedaan, en geraspte kokos erop
van d estroop proefde ik niet zoveel, maar was wel leker

oh, daaRNA INGEPAKT IN ALU FOLIE EN TUSSEN DE KOLEN GELEGD
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 27 mei 2005 @ 21:40:59 #89
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_27418268
mn caps, wat doe je
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_27419639
Drankje..? Bijpraten enzo..
pi_27453210
Afgelopen twee dagen gebbq'ed op mijn eigen nieuwe electrische bbq van de HEMA. Jawel, een bbq, electrisch en van de HEMA. Fantastisch dingetje. Makkelijk, ziet er redelijk uit, schoon en erg goedkoop; 23E.
  zondag 29 mei 2005 @ 15:20:15 #92
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_27453383
Ik heb gisteren een echte nep-Weber gekocht voor 19 euro
Iemand specifieke Weber-recepten? (oftewel, hoe ga ik om met dat ding, is het anders BBQ-en dan met een gewoon BBQ-tje?)
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  zondag 29 mei 2005 @ 15:24:02 #93
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_27453475
quote:
Op zondag 29 mei 2005 15:20 schreef BBQ-kip het volgende:
Ik heb gisteren een echte nep-Weber gekocht voor 19 euro
Iemand specifieke Weber-recepten? (oftewel, hoe ga ik om met dat ding, is het anders BBQ-en dan met een gewoon BBQ-tje?)
Vind wel dat je zo'n Weber niet helemaal dicht moet zetten omdat anders echt alles heel rokerig gaat smaken.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_27457749
Ik wil BBQen maar kan dat ook met vegetarisch voer
pi_27464578
Waarom zou dat niet kunnen Maryse?
Je kan alle soorten groentes gewoon aan stokkie prikken.
Wel even de sate stokjes in water leggen zo'n 20 minuten.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_27466786
quote:
Op zondag 29 mei 2005 15:20 schreef BBQ-kip het volgende:
Ik heb gisteren een echte nep-Weber gekocht voor 19 euro
Iemand specifieke Weber-recepten? (oftewel, hoe ga ik om met dat ding, is het anders BBQ-en dan met een gewoon BBQ-tje?)
Mja, zoals je al bij Martijn ziet, hij vindt dat je de deksel niet dicht moet doen. Ik doe hem juist altijd dicht, omdat ik vind dat het dan lekkerder is. Het gaat minder hard, waardoor het vlees aan de buitenkant minder snel zwart wordt maar wel goed gaar.
Wel moet je dan BBQ-en op z'n Webers, namelijk onder indirect vuur.
Dat houdt in dat je de kolen naar de zijkant moet schuiven, waardoor je het vlees niet direct boven de kolen hebt.
Ik zet daarvoor altijd een aluminium schaaltje in het midden om het vet op te vangen, maar dat hoeft niet.
pi_27466868
quote:
Op zondag 29 mei 2005 21:34 schreef Oblivion het volgende:
Waarom zou dat niet kunnen Maryse?
Je kan alle soorten groentes gewoon aan stokkie prikken.
Wel even de sate stokjes in water leggen zo'n 20 minuten.
Ik bedoel met tofu burgers e.d.
pi_27466900
Kip vd BBQ
pi_27466965
quote:
Op zondag 29 mei 2005 22:43 schreef MaRySe het volgende:

[..]

Ik bedoel met tofu burgers e.d.
Die kunnen toch gewoon op BBQ?
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  maandag 30 mei 2005 @ 13:35:22 #100
72470 Doekes
Medisch wonder
pi_27480282
Ik denk niet dat vegetariërs veel plezier aan een barbecue beleven...
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
  maandag 30 mei 2005 @ 14:05:26 #101
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_27481114
quote:
Op maandag 30 mei 2005 13:35 schreef Doekes het volgende:
Ik denk niet dat vegetariërs veel plezier aan een barbecue beleven...
datd enk ik wel eerlijk gezegd
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  dinsdag 31 mei 2005 @ 00:39:32 #102
72470 Doekes
Medisch wonder
pi_27500357
quote:
Op maandag 30 mei 2005 14:05 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

datd enk ik wel eerlijk gezegd
Maar bij BBQ-en is het toch eigenlijk gewoon de bedoeling om vleesch te bakken?
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
  dinsdag 31 mei 2005 @ 02:30:34 #103
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_27501676
quote:
Op zondag 29 mei 2005 22:44 schreef Dizzee het volgende:
Kip vd BBQ
Ik wil niet op de BBQ!

Nee hoor, kip van de BBQ is lekker, alleen zo vies als je half verkoolde kippenpoten hebt die rauw zijn van binnen, brrrr
Voorgaren is tha bomb!
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  dinsdag 31 mei 2005 @ 02:31:49 #104
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_27501680
quote:
Op dinsdag 31 mei 2005 00:39 schreef Doekes het volgende:

[..]

Maar bij BBQ-en is het toch eigenlijk gewoon de bedoeling om vleesch te bakken?
Je kunt toch prima groente op de BBQ klaarmaken?
Lekker spiesen maken en pakketjes op de BBQ leggen met stukjes groente en kaas en kruiden.
Aardappeltje poffen, lekker toch?
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  † In Memoriam † dinsdag 31 mei 2005 @ 09:53:56 #105
43556 miss_dynastie
pi_27504226
quote:
Op dinsdag 31 mei 2005 02:30 schreef BBQ-kip het volgende:
alleen zo vies als je half verkoolde kippenpoten hebt die rauw zijn van binnen, brrrr
Ik wist niet dat jij ook bij mn schoonvader hebt gegeten
quote:
Op dinsdag 31 mei 2005 02:31 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Je kunt toch prima groente op de BBQ klaarmaken?
Lekker spiesen maken en pakketjes op de BBQ leggen met stukjes groente en kaas en kruiden.
Aardappeltje poffen, lekker toch?
Yup, heerlijk
En vergeet mais niet
  dinsdag 31 mei 2005 @ 09:59:26 #106
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_27504368
quote:
Op dinsdag 31 mei 2005 00:39 schreef Doekes het volgende:

[..]

Maar bij BBQ-en is het toch eigenlijk gewoon de bedoeling om vleesch te bakken?
nee, waarom?
het is de bedoeling vreten klaar te maken op kolen.
of dat nou vlees of groente of fruit is maakt niks uit dan
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_27514790
Vis gaat er ook heel vaak op bij mij.. als ik BBQ.. (en dat is niet echt vaak helaas..)
  woensdag 1 juni 2005 @ 09:07:28 #108
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_27534383
quote:
Op dinsdag 10 mei 2005 14:05 schreef Talietje het volgende:

[..]

500g varkensvlees (of hamlappen) in blokjes van ongeveer 2x2x2 *ofzo* wat je lekker vind
1 rode en een groene paprika in stukken
2 grote uien in stukken
100g spek in stukken

nou dan doe je eerst een stukje ui, dan paprika van ene kleur, dan vlees, weer ui, dan spek, weer ui, dan paprika van ander kleur en dan doe je dat tot de pen vol is

nou en zo ziet dat er uit als het goed is

[afbeelding]
Damn, die waren lekker!
Ik heb ze vorige week gegeten en ga ze komende week weer maken!
Echt heerlijke shaslicks!
Dank voor deze tip
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_27537060
Ik vind groenten dus viez.. Maar ik zou bijv. paprika-tofubruger-paprika etc. op een stukje kunnen doen
Of zo een vegetarisch pakket halen !!

En ik ga nog wel even dit topic doorspitten voor recepten.
  woensdag 1 juni 2005 @ 10:50:18 #110
72470 Doekes
Medisch wonder
pi_27537308
Ik heb gisteren vier barbecuepakketten gekregen!
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_27537354
quote:
Op woensdag 1 juni 2005 10:42 schreef MaRySe het volgende:
Ik vind groenten dus viez.. Maar ik zou bijv. paprika-tofubruger-paprika etc. op een stukje kunnen doen
Of zo een vegetarisch pakket halen !!

En ik ga nog wel even dit topic doorspitten voor recepten.


Je eet geen vlees .. Je lust ook geen groenten .. Waar leef je dan van ?
pi_27562980
Kippenvleugeltjes gemarineerd in paprikapoeder met honing natuurlijk op de bbq!
  donderdag 2 juni 2005 @ 02:58:35 #113
66422 dutch-mamma
Silence, Exile, Cunning...
pi_27565696
Ah, een BBQ-topic...! Ik zal binnenkort eens even snel mijn oude receptjes zoeken

Kip en barbecue, ja, dan heb je van crematie-verschijnselen van buiten en salmonelladreigingen-wegens-rauwheid van binnen...
Tip: ff in de magnetron gooien voor gebruik... of koken in water of een bouillonnetje tot het gaar is.

"Maar getver, dan ziet die kip er niet meer uit... Klef, niet mooi gekleurd, smakeloos..."

Klopt...! En dat is precies het juiste tijdstip om 'm een finishing touch op de BBQ te geven...!
Never explain; your friends do not need it and your enemies will not believe you anyway. (Elbert Hubbard, US author, 1856 - 1915)
pi_27566153
Ik heb alweer lekker geBBQD.
Later meer.
  donderdag 2 juni 2005 @ 07:49:55 #115
34163 Pikkebaas
Corporate Overlord
pi_27566273
Ik ben super tevreden over m'n Weber !!



Door het indirecte BBQ'en (dus niet boven de kolen maar ernaast) kun je je kip heerlijk gaar en mals maken zonder aan te branden. Zelfs vet vlees zoals hamburgers brand niet aan omdat het vet in een opvangbakje loopt en niet op de kolen valt. En als het dan gaar is (thermometertje) dan even boven de kolen afgrillen !

Heerlijk
Wien Neerlandsch bloed in de aders vloeit,
Van vreemde smetten vrij,
pi_27566323
Ziet er goed uit pikkebaas!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_27568476
Ik heb worstjes voor vanavond gehaald, kip op een stokje, hamburgers,
tofubrugers en vales kip stukjes

En dan sauz en salade er bij en hop hop op de weber
  donderdag 2 juni 2005 @ 10:07:23 #118
121318 Fujiwara.
Desalwelteplus.
pi_27568656
quote:
Op donderdag 2 juni 2005 10:01 schreef MaRySe het volgende:
Ik heb worstjes voor vanavond gehaald, kip op een stokje, hamburgers,
tofubrugers en vales kip stukjes

En dan sauz en salade er bij en hop hop op de weber
Tip: haal bier.

Nog een tip: Pleur die tofuburgers maar weg.

Driedubbele user. Whahahahahaha!!!!!111deux!!11
  donderdag 2 juni 2005 @ 10:15:36 #119
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_27568924
quote:
Op donderdag 2 juni 2005 10:07 schreef Fujiwara. het volgende:

[..]

Tip: haal bier.

Nog een tip: Pleur die tofuburgers maar weg.

Doe eens normaal wil je
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  donderdag 2 juni 2005 @ 10:16:07 #120
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_27568940
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')