Dat werkt dus niet echt....quote:Op vrijdag 8 april 2005 20:32 schreef krakkemieke het volgende:
Obli, na het vlees bakken, kan je de aanbaksels losmaken door wat water of wijn in de braadpan te doen en op hoog vuur op te lossen. Het vocht verdampt en je houdt jus over.
En mocht je te veel hebben dan mag je de rest wel aan mij gevenquote:Op zaterdag 16 april 2005 13:39 schreef Lienekien het volgende:
Ook meer van de andere ingrediënten toevoegen. Dan maak je gewoon een grotere portie.
Ik zou zeggen: beetje suiker erbij, maar ik denk dat GrotePier me dan door m'n kop gaat schietenquote:Op zaterdag 16 april 2005 12:42 schreef coolbabe het volgende:
Ik was hummus aan het maken maar ben een uitgeschoten met citroensap en de knoflook overheerst ook gigantisch. Is er nog wat aan te doen??
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |