Was nog niet klaar maar wou dit keer eerder zijn als jouquote:
Oke staat mij ook bij / Heb ik al vaker gehoordquote:Op maandag 7 maart 2005 23:49 schreef krakkemieke het volgende:
Ja Martijn, je zou het moeten nakijken, maar ik dacht zo'n 20 graden minder.
Ja dat is behoorlijk off topic.Maar toch bedankt.quote:Op dinsdag 8 maart 2005 00:01 schreef krakkemieke het volgende:
Martijn, overigens zou ik je baas die oven wel zien willen testen, maar da's off-topic
Hoe droog is ie? Kurk droog of meer richting half zoet?quote:Op maandag 7 maart 2005 23:52 schreef Chielus het volgende:
Florencilla is een droge witte wijn uit de Rueda streek in Spanje (niet heel erg bijzonder hoor maar wel gewoon lekker,) Beetje kruidig, vol en droog. Gemaakt van Verdejo & Viura. Lekkere witte wijn voor in de winter.
Ik had eerst pittige mossels, gebakken in een kruidenboter van spaanse pepers, knoflook en prei.quote:Wat heb je gegeten?
En hoeveel was je kwijt?
Hmmm, lekker...quote:Op dinsdag 8 maart 2005 08:54 schreef Jackal_Omega het volgende:
Ik had eerst pittige mossels, gebakken in een kruidenboter van spaanse pepers, knoflook en prei.
daarna een argetijnse tournedos, men vroeg hoe ik hem wilde en perfect gebakken met een rode port saus
en als dessert Tarte Tatin (gecarmeliseerde appeltaart met appel crunch ijs)
ze hebben ook een site. Maar dat is spammen. hun gehele menukaart staat daar op.
en dit alles voor 19,50
oke danquote:Op dinsdag 8 maart 2005 09:02 schreef Oblivion het volgende:
[..]
Hmmm, lekker...![]()
Is geen spam hoor, meer een tip.![]()
En in Eindhoven misschien een keer binnen lopen als ik in Eindhoven benquote:Op dinsdag 8 maart 2005 09:29 schreef Jackal_Omega het volgende:
[..]
oke dan
www.restaurantsizzling.nl
Was het ook echt, ga donderdag weer, nu met schoolquote:
Geloof een procentje of 40% maar natuurzuiver en dat proef je er echt van af ieder glas is een traktatie.quote:Op dinsdag 8 maart 2005 22:00 schreef Oblivion het volgende:
Hoeveel procent alcohol zit daarin, Martijn?![]()
A, je kent het spul?quote:Op dinsdag 8 maart 2005 22:06 schreef karper het volgende:
geweldig spul vooral de speculaas lekker in parfait.
Spong bob? Is dat de billenmaat van die advocaat?quote:Op dinsdag 8 maart 2005 22:36 schreef krakkemieke het volgende:
Ziet er mooi uit!
Ik heb voor m'n ouders gekookt. Spong bob pasta, om m'n pa te pesten. M'n pa vind die tekenfilm niks. Was wel lekker!
Snijbonen beetgaar koken, en dan aan wiebertjes snijden, roerbakken met zoute sojasausquote:Op dinsdag 8 maart 2005 22:51 schreef karper het volgende:
trouwens sperzieboontjes met spek een een eetlepel ketjap zijn heerlijk en ze glimmen zo mooi
quote:Op dinsdag 8 maart 2005 23:41 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Snijbonen beetgaar koken, en dan aan wiebertjes snijden, roerbakken met zoute sojasaus
mmmmmmmmmmmm
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |