Je kunt het ook in een potje kopen (Baukje). Wordt wel vaak in gebak gebruikt.quote:
Kan best, maar 't is nog steeds citroenrasp.quote:Op zondag 20 maart 2005 13:00 schreef Oblivion het volgende:
Is dat niet geconfijt?
Inderdaad. Ik heb twee weken terug basilicum, thijm, peterselie en bieslook gekocht. Alles blijft goed behalve de basilicum, die kan ik alweer wegknikkeren... iemand tips?quote:Op zondag 20 maart 2005 12:53 schreef inkie1010 het volgende:
Ik had laatst zo'n basilicum plantje, maar die ging bij mij echt binnen een week al dood, en ik gaf het wel gewoon water... Hoe kun je zo'n plantje langer laten overleven??
Als je vlees gaat kruiden doe je dit voor het bakken zodat alle smaakstoffen die in de verse kruiden zitten tijdens het bakken in het vlees trekken.quote:Op donderdag 28 april 2005 11:28 schreef Lienekien het volgende:
Vaak voeg je verse kruiden pas op het laatst toe. Voor de drie die jij noemt, geldt dat in ieder geval.Basilicum en bieslook niet meeverwrmen, peterselie heel even.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |