quote:Wat zit je nou te zeuren of vleestomaten.
Op dinsdag 4 september 2001 12:59 schreef Love Mae King het volgende:[..]
En hoe zit dat met vleestomaten?
quote:Dat is dan geen recept van spekkoek, maar van lulkoek.
Op dinsdag 4 september 2001 15:47 schreef shmoopy het volgende:[..]
en 30-60 minuten bereidingstijd.
No offense! ![]()
Laters!
AA
Probeer eens een rum-spekkoek...
Die zijn pas lekkerrrrrr :y
Recepten genoeg op internet... probeer google eens!
Greetinx,
Lay-D-Indo
quote:Het is slechts ruim 2 jaar terug mafkees
Op vrijdag 5 december 2003 19:58 schreef immenslope het volgende:[..]
Wat zit je nou te zeuren of vleestomaten.
Ga een nieuwe topic openen.........mafkees
Heeeeeeeeeeeeeerlijk !
nee klopt ook wel, ik heb mijn tokobaas effe uitgehoord en daarom maakt hij er ook meer dan 1, lees 6 minimaal, om die tijd een beetje nuttig te besteden. Enne je kan die spekkoek ook gewoon in de vriezer bewaren voor een paar maanden.quote:Op zaterdag 29 januari 2005 23:45 schreef djkoelkast het volgende:
dit is meer een thuisrecept voor spekkoek en hier bak je laagje na laagje achter elkaar. Bij elkaar duurt het ongeveer 1,5 uur en heb je een laagje of 10. Natuurlijk kan het beter, maar ik denk niet dat de gemiddelde fokker er 5 a 6 uur voor uit wil trekken en dit is een mooi alternatief, leuk om te maken en geloof me ook erg lekker
edit: 1,5 uur is alleen het beslag bereiden en bakken he in dit geval. Reken ook op 3 uur alles op kamertemp. laten komen, 15 min. voorbereiden, 12u afkoelen
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |