Geen idee maaarre, waarom wil je het eigenlijk weten?quote:Op zaterdag 29 januari 2005 05:48 schreef Sinaasappel het volgende:
vanuit de keuken wel, heb je gelijk aan, maar denk je dat persooneel gaat klagen als je dat besteld..........
omdat ik er een discussie over heb, een vriend van me, wil beweren dat hij gelijk heeft, en beweer van niet, als de klant maar betaald dan bakken ze het wel is mijn mening....quote:Op zaterdag 29 januari 2005 05:50 schreef Thieske het volgende:
[..]
Geen idee maaarre, waarom wil je het eigenlijk weten?
quote:Op zaterdag 29 januari 2005 10:12 schreef Pietverdriet het volgende:
Waar haalt TS een 4 sterren restaurant vandaan?
http://www.viamichelin.co(...)ntroller/Restaurantsquote:Op zaterdag 29 januari 2005 10:12 schreef Pietverdriet het volgende:
Waar haalt TS een 4 sterren restaurant vandaan?
Nope, daar haal je geen 4 sterren vandaanquote:Op zaterdag 29 januari 2005 10:22 schreef duinkonijn het volgende:
[..]
http://www.viamichelin.co(...)ntroller/Restaurants![]()
Oh jawel, als een klant om een doorbakken biefstuk vraagt kan ie doodvallen.quote:Op zaterdag 29 januari 2005 10:19 schreef harlingen het volgende:
[..]
Maar als er een biefstuk op het menu zou staan kan dit inderdaad. Het is echt niet zo dat vanuit de keuken gezien de klant kan doodvallen. Hoe jullie op dit idee komen is mijn onduidelijk.
Da's niet helemaal waar. Ben toevallig afgelopen weekend in l'Est geweest, een Paul Bocuse restaurant in Lyon.quote:Op zaterdag 29 januari 2005 10:32 schreef PrintScrn.nl het volgende:
BIj een goed restaurant vragen ze nieteens hoe je hem wilt. Een biefstuk is namelijk maar op 1 manier goed te eten en dat is medium...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |