Ik heb vorige week voor 30 man gekookt met behulp van een waterkoker, magnetron en een kookplaat.
Dit is wat ik gemaakt heb:
Vooraf tomatensoep (bouillon en van die pakken gezeefde tomaat bij elkaar doen, wat italiaanse kruiden erdoor en een klodder creme fraiche erin)
Daarna kregen ze een bordje met daarop om en om plakken tomaat en mozzerella. Die plakken had ik al eerder gesneden en daar ter plekke op de bordjes geschikt. Wat basilicumolie erover en deze gang was ook klaar.
Het hoofdgerecht bestond uit plakken schouderham die ik opgebakken had. Hierbij een kant-en-klare honingmosterdsaus uit de magnetron en aardappelsalade, appelmoes, brocoli (met heet water uit de waterkoker gegaard) en een salade van komkommer, mais, tomaat etc. die ik al van te voren gemaakt had.
Hierna kregen ze het toetje: ijs met stoofpeertjes (al eerder klaar gemaakt) en slagroom.
Bij de koffie heb ik wiskey en amaretto geschonken maar misschien moet je dit niet doen als jullie aan het werk zijn. Verder had ik hier een schoteltje met bonbons bij gegeven.
Het lijkt misschien veel werk, maar toen alle voorbereidingen klaar waren viel het wel mee. Ik heb zelfs tussendoor nog even aan kunnen schuiven om mee te praten.
dit is trouwens _mal_ die niet kan uitloggen hier