Dit jaar geen wild of kalkoen maar vis.
Vooraf:Carpaccio van gerookte zalm en kappertjes
Hoofdgerecht(en):Gefrituurde sardientjes in bloem en paprikapoeder gepaneerd
Gefrituurde in bloem gepaneerde kleine roodbaarsjes
Krabscharen (Noordzeekrab) in currysaus
Gegrilde gamba's
Met knoflook en rode peper in oestersaus gebakken pijlstaartinktvis
Kokkels met knoflook en zeekraal gestoofd in witte wijn
Bovenstaande gerechten serveer ik met groene salade met honing/mosterd dressing, verse lychees, aardbeien, stokbrood, tomaten tapenade, tapenade en Teufi (gevulde pepers met roomkaas).
Ik schenk witte wijn en rosé.
Toetje:Hertog's koffieijs met slagroom
Koffie met cognac
Voor de recepten naar:
Wat zetten jullie op tafel met kerst?
[ Bericht 2% gewijzigd door BwennieBren op 19-12-2004 23:05:35 ]
Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.