abonnement Unibet Coolblue
pi_1859923
waarom kan die anaalfabhete postingschrijver zn troep niet in deze topic houden?
  † In Memoriam † woensdag 10 oktober 2001 @ 00:29:37 #52
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_1859949
Nou je het zegt, ik vond nog wat:

Op zaterdag 06 oktober 2001 16:49 schreef attelenooje het volgende:

Een lespot in de huis, every pottie heppie?

De pleur, ik was voor de derde keer deze week in mijn rug geschoten, van achter dat het er inschiet als je moet tille als het regent. Lekker BB kenne kijke thuis met Bea en die mogool. Die woont hier nu. Wat se zegge van mogole is dus niet waar dat ze gek zijn want hij doet gewoon boodchappe voor ons. Friekie spes hale, joetje in zijn hand en hoppekee, gaat ie weer schuimend het huis uit. Twee dage gelede komt ie binne, , paniek, armpies in de luch. Ik zeg, dit en dat, hep je wisselgeld? Ik zeg, wat lul je nou moeilijk, hep je soms de sint room van town. Had ie een hele hand geld doorgeslikt, bij wijze van spaarpot. Lache.

Pot, precies, de tief, hep je die spleetvoelster in de BB gezien. De neet, meteen met me pikkemansie naar me kin maar hoor ik dat ze van de pot verwijt de ketel is. Dat hep ik! Ik vin pot wel goet als je kan kijke. Ik zeg vorige week nog tegen Bea, as jij met Dikke Tienie elkaars waterbedtietwerk tegen elkaar aan laat piepe, ken ik dan kijken, riel lijf? Ik krijg me een schop op me taas van dur, ze zeg, ga jij Vette Leo dan analisere? Nou, ga jij dan ook gepepe worde door leo en ik kijken, met een panharinkie er bij en wat te drinke.

Had ze wel gelijk in, dat je er wat bij moet vrete, bij kijken.

Maar die lespot in het huis, dat vind ik dus wel geil, dat ze van die schuimlipdingen gaat doen, dat hoop je dan. van die tiepiese potdingen, dat ze elkaars muts gaan schere enzo. Dat zag ik laatst bij die de film van de pornoboer, die ene film van seks kitten wit spret lips from hell wit iets otter, zo heete die. Dat moete potte doen, ze kenne niet anders, eerst elkaars dot schere en dan er op, met een dubbellloops rubberen robbie . Dat wort geniete, zeker wete.

Die Andries, dat is ook een lijertje hoor, die laat ze taas ook alle kanten op zwiebere. Gistere op de striem liet ie ze fransie lekker maan en puleren door die witte wilma, dat wijf met die uitegebete must op dur hooft, die albino buffelvrouw.

Nou, ja, ik vermaak me wel, ja, niet dan, anders zit je toch maar ene beetje met je pik je hendjijfen dus waarom niet geen BB3, toch.?

Ik zeg de balle, lijers van Fok.

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † vrijdag 12 oktober 2001 @ 01:08:32 #53
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_1879480
Op dinsdag 09 oktober 2001 23:47 schreef attelenooje het volgende:

effe van Bea doorgeven een likmerik

De tief, wat een pokkezooi. Weer door me rug, net na het wiekent, dat moet mij gebeure! Ik zeg tegen bea, dat komt doordat jij mij sekjuweel dom en neert. Ik ken niet van beffestijne en van hetzelfde moment de afwas doen. Bea doet geen hollie meer in huis, Ze tietenviseert zich volledigloos met kelly, die kerel met die stofzuigerzak in ze buik, die koning sjeemlip de derde. Bea heeft opeens ook wat an dur enkel. Ik zeg, dit en dat, maar ik ken toch wel op de dot? Die Kel heeft ook twee van die kunstjongens om de vleesboompies er uit te raggen. Nee, mocht niet. Dit en dat, ik zeg, waaaat? En ik ga dur op, dat de stoom er af sloeg. Net een bosbrant die schaamheuvel van bea vlak der na, bij het sigaretje roken.

Maar verder wel echt goed dat BB. Die audrie vinnik goet. Dat is toch haarextensie wat ze heef? Dat is toch dat ze je dot op je kanus plakken? Dat hebben ze in de bouw ook veel, jongens, dat je op je werk komt zit je opeens met vijf witte mofgermanen te schaften. Ik zeg tegen harry, wat de kut heb jij nou , je lijkt wel heino, gek. Waar is je herdershond, Udo? Alsof ik kutdemmit met een nieuw weef bent uit het swarswalt zat te vrete. Ik zeg, dit en dat, stelletje edelgermane, gaan we normaal doen dus ik pak die hogerdrukspuit en ik sla Harrie met die koevoet onder ze kin, wil je niet weten.

Nou ja, verder alles even spleet met rundvlees zeg maar. Die andries, die gaat ligge tonge met een Isla miet as je die dat huis instuurt. Huppie, die baart opzij en lekker ze friese staartklok achter in zo’n geitenwipper. Hij ken niet anders, het is de natuur. Ik krijg net van bea een likmerik , of ik die door wil geve, dus bij deze , lijertjes , de balle voor jullie

Er wast eens een galbak uit Spleet
Die voelde zich vrouw in zijn reet
Hij liet zich verbouwe
Tot een lekkere nauwe
Wie die naait maakt hem uit meer geen neet

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † zondag 14 oktober 2001 @ 19:07:04 #54
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_1898622
Op donderdag 11 oktober 2001 00:37 schreef attelenooje het volgende:

Die Ed, die bouwvakker, die ken ik!!!

Krijg nou de tief, gaat Edje er morge in, attenooje, dat vinnik geil! Daar ken je mee lache met die pik! Dat is een lijertje hoor, die edje. Hij ken heel goed tiepes doen en dat is lache, tiepes man, dat je echt in je werkbroek sijkt van de pleurislach. Ik heb vier jaar trug met hem in me ploeg drie weekies onder de grond gezete in den haag, dit en dat, projekkie zwart voor een rijke pikkebroek, dus die ed die zit in die tent en die komt met ze leuter tussen ze bene geklemt naar buite en hij zeg, ik ben een wijf, ik ben een wijf, met een tiepe stemmetje dat je denkt, krijg nou de pest, dat is een wijf. Ik zeg, van mijn kant lache zeg maar, moet ik op je dot, ouwe metaal friek.

Ja want hij is een hart rooker. Echt helemaal lijp van traaskoor en ook wel een stukkie detkoor. Ik zeg, luister es pik, eddiemans, weet je wat lijertjes zijn, die pikke van de nits, dat is goet man, dat is echt kunst maar dan met gitare. Nou ja, dit en dat, hij segt, ga dan met me mee, naar de spietkoor klupnaait. Nou ja, ik met Ed mee, naar die spietkoor, ik zeg, wat is dat voor teerherrie, de neet, alsof bea klaarkomt met een staafmikser in dur dot.Hij segt, dat is dikkin op de rotten korps, de nieuwe bent van dirtie dikhet. Ik zeg, wacht effe, ik dat podium op, ik zeg, kom es dirtie dikhed, buk is en ik geef hem een schop in ze rug, nou ja, dit en dat, maar wel lache evenzogoed, met Ed, dattie in de BB3 gaat, die ouwe bouwpik.

De balle, ijshols.

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † donderdag 18 oktober 2001 @ 01:14:53 #55
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_1934553
Op zondag 14 oktober 2001 01:06 schreef attelenooje het volgende:

Die Pritsella, die ken ik! De tief, het is waar!

Die pritstella van jullie, die ziet allemaal dingen van uit der eigen belevinggevoel, hoor ik. Ze ziet geesten om der lijer heenwapperen. Maar dat ken ik wel van haar want zij is een achternicht van Dikke Tienie van de kapper op drie hoog achter en ik weet via via, van schuine bertus, die nog bij prissie zwaar op de geschoren dot is geweest, dat ze der van der eige identfectiseerde met die film Ghost, met die pik van Durtie Densin, die Patje Zwezerik.

Ik kwam er toen een keer tege in die tijd, die pritplaktiftella, heel verhaal tegen me, dit en dat, van dat ze die film zestig keer had gezien. Ik zeg, ja, dat is wel geil, lekker nat kleien met een dooie. Ik mee naar huis, ik denk, misschien kan ik der klit nog kleie, ik kom binnen en ik denk, jij bent gillend gek. Hele huis onder de klei. Allemaal kutten op de muur geboetseert. Ik zeg, ja, wat moet je, ik zeg, godverdomme, krachtig werk van ze eige uit dat het een gesprek vanuit zijn manifestatie met de omgeving aangaat, maar iets anders, prissie, is dat je eigen mustwerk wat je daar op de muur heb gebakken. Ze zeg, ja, pik, wat dacht je, effe een bonk egyptische rivierklie op me lippenbeurs gedrukt, malletje gemaakt en nou ram hem ik er gewoon in produktie uit, die stenen kut van me. Dus ik zeg, dit en dat, wat kost die, die muts van je, in klei. Ze zeg, als ik die pikkemans van je effe in me dagboekkamer mag stoppen ben jij het mannetje, mag je er een uitzoeke. En, ja , dan ben ik ook een man, ja!

Ik hep hem nou als asbak staan, dur kut in klei, van prissie. Tegen me vrouw gezeit dat het "hiroshima" heet en dat het kracht va ze eige heeft. Weet die veel.

Maar in spanje helemaal doorgetrip op die film, op Ghost. Ze ziet dingen op muur. Ja, hallo, muts, ik ook, me bord vrete van gistere. Had bea iets nieuws japans met sukajakki uitgeprobeer. Ik zeg, wat krijgen we nou, der zit soek in me jakkie hoer. Ze zeg, dat is japans, boer. Ik zeg, hier en schop der op der schaamspleet. Ik zeg, waar zijn we? Nou, waar zijn we, precies, holland fukkerdefuk. Rauwe biefstuk gaan die gele lijertjes zelf maar vrete maar hier word het eten gebakken, ja, en toen heb ik die hele teringzooi tegen me muur geflikkerd en die ene vlek is net Ruud uit bikbrotter 1, zo met die kop omhoog als ie klaarkomt zeg maar. Precies.

Maar verder wel een lijertje hoor die pris. Die gaat roelen bij die achterlijke smoelen

Rijmen. Moet van bea weer een likmerik doorgeven. De balle, Hier ist ie.

Een dildo uit hoogsappermere
Die schrokt zich van der eige de klere
Was gewent aan een doos
Niet het droge hol van coos
En Kel zit der zak weer te schere

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † donderdag 18 oktober 2001 @ 20:20:42 #56
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_1940915
Op zondag 14 oktober 2001 17:34 schreef attelenooje het volgende:

Hier Bea, de dot van attel

Effe, snel, lievers. Hier Bea, de dot van Attelenooje. Hij is nou effe een broodje bal satee met een friekie nageboorte hale en tussendoor bij rooje sjaan zijn eigen berehap in haar mutswerk parkere, die schele melijer. Hij heb ze konjoeter aan laten staan, ik denk, wacht effe, dan pleur ik die hele kleresooi van mij er op, dat die lijers van fok weten hoe de lepel echt zijn steel likt.

Ik heb sinds BB3 eigelijk geen leve met attel. Hij ikdentifiparkeert zich met die kelly. Een moordwijf vint ie het. Ik kom gisteren binne in de slaapkamer, ik zeg, moet je nog op de dot of kan ik gaan koke? Staat ie heel betrapt in een hoekie. Ik zeg, ljjer, wat heb jij daar, kom es. Dit en dat, hij me een beetje opwrijven, dit en dat, ach Bea niemand zo'n roze grotje als jij, mag ik es kijke hoe het nou gemaakt is. Ik zeg, wacht effe ik pak effe een margriet, dan ken jij lekker naar me dubbellips handwapen gaan liggen koeleloeren.

Ik een beetje op me rug en hij steeds met die grote onbehouwe kop vlak voor me muts. Ik zeg, gaat ie lekker, attel. Bijna klaar zegt ie, ik zeg, krijg nou de kolere, bijna klaar binne het uur, vin je me dot niet mooi, ik kijk op, laat ie me een schets zien. Hat ie me rijpe harige kiwi liggen tekene. Ik zeg, krijg nou schimmel, wat krijge we nou. Dit en dat, hoop gelul. Hij was een kinderboek aan het schrijve, van dat er een kaboutertje in een lant woon en dan gaan ze naar het land van de dikke dot en daar was mijn muts dan model voor.

Ik eerst trots, weet je wel, lekker met mijn dot bij de bezige bij. ja, nee, je weet het niet, voor je dur erg in heb win je de gouden kut. Maar nou moet ik opschiete want hij ken zo komme. Dat ie die behaarde bever van mij heeft getekent is voor een voorbeeld wat ie zelf in se broek wil hebbe,.Zit opeens in se kop, dat ie ook in een ander lichaam zit van zichzelf en dat het bellemmerd. Nou, ja, ik laat hem maar, maar dat jullie het wete as die hier bijdehant zit te doen, dan weet je dus dat die in een jurk zit te schrijve. Niks zegge, gewoon met em meelulle. Dus niet zegge hoe zit je eilijner, attel want dan wort ie gek

Shit daar is ie, uitlogge. Ik sie jullie, pikken.

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † dinsdag 23 oktober 2001 @ 20:52:09 #57
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_1985271
Op woensdag 17 oktober 2001 15:57 schreef attelenooje het volgende:

He, enige egte oudrie, hier Attel van ze eige

Effe wat vrage aan de egte audrie want ik hoorde van peter van de bouw dat ze hier de boel zat op te neuken dus ik zeg, he, pik, als der droog gedotterd wordt dan is attel er bij. Dus audrie effe wat vrage en opmerkingen van uit me eige beleefwereld in zijn eigen hoedanigheid.

Eerst over die Andries. Jij hep die pikkemoos van hem in je lijertje gehad dus ik wilde van mezelf vrage ofdat ie echt een stokbrood van vlees ben. Ja, nee, dit en dat, ik hoor steeds dat ie een hele swarmarol in ze broek hep hange dus jij heb toch met je vingers aan die tijs van leernicht ze fluit gehange. Toch, jij hep toch aan Taas van Leer ze chorizo zitte voele. Ik en me vrouw Bea wille ook wete of er in het huis dotten zijn die hem upperhauft kenne ontvange. Die kel, die is toch net zo diep als een vertstopte gootsteenput? Nou, ja, graag daar wat insijt informasie over.

Dan wat dat koppie wrijten betreft. Ik zit van me eige ook te denke om de rectclame in te vliege, maar jij ken de ingange, dus want ik heb gehoord dat er bij de koppiewrijterij vreselijk in kasten en in achterafkamers op de dot wort gegaan voor de inspiratie, dus ik zeg tegen Bea, die rectclame, dat is wat voor mij. Lekker schrijve, zak uitschudde, autootje van de zaak. Ik zeg, als die witte winterwortel het ken dan ken ik het ook. Want dat vinnik wel goet van jou, dat je vier keer te veel gebit in je lijer hebt en dan toch koppie wrijt. Ja, nee, dat is respect van mijn kant. Koppiewrijters onder elkaar, Audrie, met je ouwe uitgebleekte schaammuts op je kanis, hé, wij helpe elkaar!

Verder dit en dat weet je wel. Ik vinnet goet dat je van de vrije liefde ben, dat je gewoon bewakers en friezen meteen in je dot zuigt, dat is goet.

He, laat me effe wete dit en dat, enige echte audrie. Nog een dingetje, ken jij voor de kindere van arme bouwmedewerkers die van hun eige geen toekomt met pestpektief hebbe wat van dat haar van je kop afknippe, voor die kindere dat ze in dat haar van jou kenne bijte as ze zich de pleuris vervele. Jij gebruik je haar toch niet meer. Of anders een stuk van je gebit dur aflaan voor de arme kindere in amsterdam oost.

Ik ga je spreke, pik, lijertje.

De balle, enige egte.

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † dinsdag 23 oktober 2001 @ 20:53:53 #58
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_1985290
Op vrijdag 19 oktober 2001 12:35 schreef attelenooje het volgende:

die pritsellda, die is kaal met haar, geil!

De bef!! Dat vinnik dus echt toppie toppie aan je roze knoppie, dat nieuwe wijf in BB, die pritschella. Jullie, lijertjes van fok kenne haar toch, van dat ze zei dat iedereen in india lekker de tief kan krijge van hun eige. Dat vint ik ook goet, indiaase mensen de tief late krijge, ja, nee, dit en dat, want ik zeg, ze koke te heet. Als je, zoals bea en ik van je eigen fietsziek al heet als een ui bent dan kan je dat er niet bij hebbe dat je met een schuimblusser op je reet moet staan als je naar afhaalindiaan Koot I Noor bent geweest. Dus dat ziet ze goed, die pristella, godverdomme, wat een kutnaam, ik noem der schelvis, is dat goet? Ik zeg, bea , kom es kijke, kijk, kaal kan dus ook leuk van ze eige zijn. Ze zeg, dit en dat, galbak van babielon, ik sta net met dot weer te schere met me venuscshraper van de filelips . ik zeg, nee, gek, kijk dan, ik bedoel kwa hooft, dat je eerst kaal gaat en dan haar er op, dat is geil , kijk dan.

Zij kijke met die rare kop van der. Se heeft lange voortande dat mokkel., zegt ze. Ja, en jij geen voortande als je effe doorgaat, zeg ik. Ga maar weer weg, ga je muts maar maaien,wegweze nou zeg ik. En ik wil wat te vrete ook.

Nou ja, dit en dat, ik denk, got de nete, kaal van je eige dat is gewoon kikke, dus ik denk, die pikken van de bouw, die schrikke zich van uit de belevingswerelt zich de pleur als ik morge met kaal op mijn werk kom. Dus ik pak me megdrie en de kut als het niet waar is, binne een minuutje me hele kanus een sheetven kunt. Geil gevoel ook wel. Komt Bea binne. Dit en dat, ze zeg, je lijkt wel ziek. van dat je het niet meer kan genese van de bestraling. Ik zeg, nee, jij, met je tsjenorbieldoos, dat ziet er Dokter Bibber uit, nee, ja, zo is het toch, dus ik geef dur een teringklap op dur smoel. Hier, zeg ik, en nou me haar opvege, leipo.

Ik von schelvis wel goet gistere, dat se steeds lachte vont ik goed, want lache is te weinig van die kant vint ik. Alleen dat se vooraan in die pool en nesse ging, dat vonnik minder. Wel goet die homozanger vont ik. Zeg maar voor een keejboj harstikke goet gesonge, me complimente. ik vonnem bijna net zo goet as Koosie met ze bene der nog an.

Nou, gaan jullie die schelvis maar aflegge op de striems, dan ga ik effe striems trekke op de dot.

De balle, lijers

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † zondag 28 oktober 2001 @ 09:27:04 #59
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_2020376
Op donderdag 25 oktober 2001 13:56 schreef attelenooje het volgende:

Die ed, die pik, heef gelijk, van school enzo

De tiefteer, dat vond ik een stuk beleving van de kant van de onderbuik van de zaad en leving wat die pik, van een ed zei van de bouw. Vonnik goet, dattie zei dat je niet op je 11e in de bouw moet gaan want dan hep je geen leven. Kut, hat ik dat gewete! Op mijn 8e van school afgekikt en meteen de bou in, nou, dan krijg je op je lijer hoor van die galbakke, Atteleneooje dit en dat, buk eens en dan kreeg ik weer een baksteen in me hol of ze stukkten me reet dicht, maar daar moet je tegen kenne. Maar ook Attel zegt, fokmeisies en jongens, blijv op school, want op school leer je norm en zijn waarden kennen! Dat is belangrijk. Kijk, ik weet niet beter dat ik een bakker in se rug schop as die geen broot meer heeft, maar je moet dan zegge, jammer, bakker, morgen weer een dag. Die zootsjaale waardigheden hep ik niet en dat kom door geen school. Maar ik heb wel vers broot te vrete, dat wel, haha, nou ja, nee een gebbetje, lijertjes van Fokkiedokkie.

Die ene heef kanker hoorde ik en dat vinnik wel erg. Ja, nee, dit en dat, ken je geinig over doen, dat je segt,, lache man, 1 borst, geil!, maar dat ken niet. Dat is meer iets voor die pik van Menno Bug, dattie mensen intervjoet die geile op 1 borst.

Nou, ja, die twee borste van mij, Bea kom weer binne lope, dattik weer op de dot moet, met vastbinde enzo, dus ik ga effe van tampenstijn, pikke.

De balle, lijers.!

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_2060153
Op zaterdag 27 oktober 2001 13:47 schreef attelenooje het volgende:

Me wijf Bea zit op creatiefus met Mona van wiekent

Die mona, van de wiekent en de bb1, dat is een moortwijf. Bea ken der van de doe het self je eige dinge voor in huis make cursus. Bea zegt een tijdje trug, ik wil wat me me hande doen, dus ik zeg, dit en dat, ik knoop me broek van me lijerreet en meteen die eenoog van mij omhoog. Ik zeg, dit en dat, doe hier maar wat met je hande. Zei kwaad. Ik zeg , dat is bouwhumor, hoer, dat flikke we met iedereen op de steiger, nou ja dit en dat, bonje, dus ik gá op die dot van der dat de rook der afsloeg, dus ik zeg, zal ik je blusse en net als in de porno meteen die hele bos van dur geblust. Ze zeg, effe me struik wasse, maar Attel, ik wil iets met me hande lijere. Ik zeg, gaat dan bij Schele Annie op de creatiefus wurksjop. Ik zeg, ik geef je wel een slinger, ik moet toch nog daarna bij bennie een zwarmadrol vrete.

Nou, ja, haar der uitgepleurt bij Annie en uurtje of vier later kom ze binnen met een gans van hout. Se zegt, kijk es, een gans, van hout. Ik zeg, dat is een leipe mogool met twee poten. Wat denk jij dat je van mee bezig zeit. Hoe laat ga ik altijd op je dot? Nou? Ja, een uur gelede. Dus ik schop der in dur rug dat die hele koleregans in twee brakt. Se seg, ik ga naar Mona hoor. Ik seg, nee dank je, ik heb al gevrete, ik hoef geen toetje. Se segt, nee, galbak, Mona van bebee. Die sit ook op cretiefus. Ik seg, dat geile lijertje, die schoottekkel van Brard, krijg nou de pokke.

Zij begrijp mij segt ze, mona, van dat ik rauw van de dot ben door jou, dat is nee is nee, etterbak. ik zeg, wacht effe, teertief, dus ik pak dur bij der haar en flikker dur zo op het fornuis. Ik zeg, dit en dat, maar over jou dot met een ander lulle, met de mona helemaal, dat is een brug te dichtbij.

Ik zeg, dit en dat, weetje wat, ik ga ook op creatiefus, dat ik me eige pik na ga boetsere, dat vinnik wel heet. Ken ik dan naast mona zitte?

Vanavond eerste lessie. Jullie hore het, pikke van Fok!

pi_2060186
Op zondag 28 oktober 2001 15:39 schreef attelenooje het volgende:

Mona, die hep een kale truffel, wissie dat?

De teertief, wat een pokkedag. Ik zeg tegen Bea net, als jij nog wat hep met je creatiefusles. Ik denk gistere, die mona dat vinnik een geil lijertje dat je van je eige vet kan zijn maar daar van je persoonlijkheid een invulling naar buite toe aan ken geve. Dat doet zij goed vinnik, voor een wijf dan. Nou ja, dit en dat, ik gistere me korte lere knutselbroek aan mijn reet gejast en lekker een beetje naar dat creatiefus lokaar gecroest Ik zeg tegen Bea, hé, galbak, ga jij es effe naar die moer van je in de valeriusstraat. Gaat maar vrage waneer ze denkt dood te gaan dan kom attel de boel wel van de wanden afpulleke en dur in dur kist douwe.

Dus ik schop der de auto uit en ik naar creatiefusles. Ik kom binne, echt goed weet je wel dat ze denke, krijg nou de teer, welke stijfe leuter komt er nou plakkke en knippe met ons en ik zie die Mona. Ik denk, dit en dat, effe ijsie breekie breekie , dus dit en dat, ik op dur af, ik leg me hant op die kale dot van dur en ik zeg: he, moontje , hoe istie met je schaamspleetbot, toch, jij ben toch Moon die met dur muts karate deed, dat je die balk met je dotlippen op se lazer gaf, toch, jij bent toch dat lijertje van die ganse, toch. En steeds me vingertje op dur vulle va, ja, nee, dan ken je attelenooje nog niet, gewoon werk van make.

Ik seg, he moon, als jij effe wat makkelijks aandoet dan ga ik me pikkebroek effe kleie, dus ik pleur me broek van me reet, ik mik die klei om me tampie heen, effe hard late worde, de klei ook en ik jas hem er weer af. Geinige drinkbeker voor de kits.

Mona, zeg ik, ben je reddie, dan ken ik op een bekende dot een keer. Zij zeg, ik ben ook mens in de tweede plaats, attel. Ik hep ook me gevoelens en me behoefte van huis uit. Ik zeg, ja ok, maar dan kennen we toch wel ramme met iets otter? Se seg, ik blijf droog bij jou. Nou ja, uitgelult was ik.

Ze zeg, ik wil ballone make voor diane. Balonne make, zeg ik, hoezo. Nou, om dur een nier onder der hart te steken. Dan late we balonne op bij het hek en dan doen we of we de ouders zijn. Ik zeg, de tief voor je, laat mij jou balonnen maar opblase, dus ik gooi me kop tussen die luchtbedden van dur en ze zegt, ga weg, ik zeg nee nee nee. Wat zeg ik, dus ik geef dur een schop voor der kanis, precies op dur ventiel zeg maar.

Nou ja, ik naar huis. Ik zeg Bea, kleet je maar aan, ik ken geen dot meer zien. Ze zeg, ja maar ik lig gewoon lekker zo, met me sprijdbeense stand voor de televisie. Ik zeg, ik ga naar me nest.

Kijk ik net op de striems, hep die lijer van een Mona die balonne naar de lucht gelaten. Wat een kutlijertje.

Nou ja, de balle, ijshools van fok, bekijk het ook maar!

pi_2060240
Op woensdag 31 oktober 2001 09:09 schreef attelenooje het volgende:

Gert jan is een huilende droppert, ja toch, rot op
FOk naar de pleur gistere, nog een keer, lijers

De peer met kut, wat is dat voor schijtmieten gedrag dat die pik van een gert jan met ze taas in het dekbed ligt te jankemansen?Ik zeg tege me soon, ik zeg, luister eens , sjiovanni, als jij boven de dertien de kolere moed heb om te gaan janken dan trap ik je toch op die kleine spareribs van je dat je poepgat onder je tong zit. Ik vin, huilen ok, maar dan as je wijf uitslag op dur dot heeft dat je er niet op kan, kijk, dan lulle we over paniek, maar overlijden of vuur in je milt, dat is meer voor wijfe dat je daar om traant.

Maar die gert jan, dat is een lijer hoor, dat vinnik meer een pik voor de dansschool, dat is egt zoon lulstoter bij het dansen, met zo’n nummer op ze rug, dat je weet wie je in ze rug moet schoppen na afloop. Dat vin ik wel handig, dat je op iemand af ken lope, effe naar dat nummer kijke en vol op ze porum slaan.

Bea zegt, lul niet Attel, puistreet, hij toont ze emoties van ze eige ik en is van zijn hoedanigheid in de rijn gekomen. Ik zeg, ja jij, melaatse muts, dit en dat, gert jan is gewoon een janknicht. Ze zegt, maar jij laatst moest ook janke toen Boet van Dulleme twintig jaar dood was. Ik zeg, hier , aanpakke en ik schop der midden in der aangezicht van voren. Niemand gaat mij iets zeggen in het negatiefus over Boet van Dulleme, de grasdroger uit Waddingveen. Dulleme is getorve als een kerel, met se lijer in een bonk metaal ja!!! Die gerrit jan die jank om muziek en se wijf, dat is anders. Boet hat niet eens een wijf, Die naaide ze benzinetank, godverdomme!!

Nou, heel gedoe, bea dit en dat, ik zeg, gal op, ga ligge handarbeide op je droge muts op die gerrit jan, pleur op, dus ik kwaad naar buite, loop ik Dooie Tonnie tegen het lijf. Ik zeg, krijg nou scheurbuik, jij zat tog vast voor neuke nee nee nee. Hij seg, ja nee, ze hebbe vormfoute gemaak dus de teer voor ze. Ik zeg, zulle wij dan effe heel snel een schamibijf gaan skore bij de Vette Tyfussnack. Nou ja, van het een het ander en lag ik binnen het uur weer met me vette berenhapklauwen aan een paar vreemde meloenen te wrijven. Ja, nee, ik ben ook een man, kom op zeg, huile om een plaat met piano, wegtere nou!!

Nou, jullie bennen weer bij wat dat van zichzelf betreft en de balle verder, lijertjes van Fok.

pi_2060271
Op woensdag 31 oktober 2001 12:37 schreef attelenooje het volgende:

Hier Bea, rauwe dot van attel. Hellup hij wort gek

Hier Bea weer effe snel. Die oetpiel heeft ze compjoeter aan laten staan op de fok en hij is eve schijten dus ik heb een kwartiertje. Ik moet se reet afvegen dus dan ben ik weg ,dat jullie dat wete. Wat die galbak hier allemaal schrijf dat weet ik niet maar hij is de laatste drie dage als een gek aan het danse, met een heel strak broekie aan. Moet ik steeds kijke ofdat ie op Gert Jan lijkt, kwa danse. Ik zeg, dit en dat, Attel, ik zie je balle door je broek danse maar verder hep je gewoon nog die dikke paddekop, ouwe. Nou, hop, meteen weer een ros voor me porum en meteen weer op me dot.

Hij is van ze eige er op geoxideert dat ie gert jan is , wat danse betreft dan. Hij zei, bea, die wijfe op FOK die hun mutse lope vol met voorvocht as die pik danst dus ik wil dat ook van mijn kant beheerse. Ga jij zitte dan dans ik je heet, goed?

Nou, dit en dat, televee af en ik de hele avond naar die bonkende dikke ingepakte vleesboom van hem kijke. Hij steeds voele of ik al wat voelde, dus ik seg, je hep wel wat van die Ed as ie ze bed uitkomt, met die tieten.

Hij segt, krijg nou de

Sorry hij roept, moet gaan vegen. Als het kan meer nieuws later. Niet segge dat ik het gesegd heb. Die schele kijkt toch alleen naar se eige tupocs

Bea, rauwe dot van Attel

pi_2060322
Zo, die staan er weer bij

* Weum blijft ze leuk vinden

  † In Memoriam † donderdag 1 november 2001 @ 18:22:53 #65
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_2061293
Keurig!
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  vrijdag 2 november 2001 @ 22:25:52 #66
11799 Gerdy
Pronounce as Gurdy
pi_2098806
Complimenten aan Weum en Cynix...en natuurlijk
aan Attelenooje!
En vast!
  dinsdag 6 november 2001 @ 10:22:18 #68
15985 huiz
Man in Black
pi_2098830
Waar is Attelenooie eigenlijk? Heb al een week geen column meer gelezen...

Mis het wel een beetje.

Scope Pure Colombia BV
pi_2098866
quote:
Op dinsdag 06 november 2001 10:22 schreef huiz het volgende:
Waar is Attelenooie eigenlijk? Heb al een week geen column meer gelezen...

Mis het wel een beetje.


Huiz, je weet toch dat A in Club Danielle vertoeft?
  dinsdag 6 november 2001 @ 13:17:40 #70
15985 huiz
Man in Black
pi_2100113
Nou ja, dat zou hem er niet van mogen weerhouden een column bijdrage te leveren.
Scope Pure Colombia BV
  Moderator dinsdag 6 november 2001 @ 14:02:39 #71
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_2100597
quote:
Op dinsdag 06 november 2001 10:28 schreef femalehunter het volgende:

[..]

Huiz, je weet toch dat A in Club Danielle vertoeft?


Nou ik heb alle 10 de pagina's van de laatste CD doorgebladerd. Constatering: het hele topic wordtgen wordt door enkelen (prima verder hoor), maar ik heb geen bijdrage van Attelenooje gezien!
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_2100726
Zeg, vinkeneukers, ik ruft vanavond weer dat hele koleretief forum van de FOK vol met een tupoc, maar ik zit vanwege de aal en de mitatie zwaar aan de gront. Ik zeg met ekswijf, ja, ouwe spleet, ik ben nou met Bea en die kost me ook zes ruggen per maand dus as ik jou dot ook moet onderhoue dat gaat dan effe niet, Sjaan. Sjaan is me ouwe dot waar ik in kwakte tot ze me die ene keer met dat stuk hout achter me oor roste omdat ik bij Tinie der dottemans had gesmeerd en olieververst. Nou, ja, ga ik jullie lijers daar niet mee lastig liggen.

Snap geen tepelruk van wat ik lees, met huis daanjelle, maar zolang ik er geen jeuk van aan me taas krijg is het goed, teertiefers.

Vanavond een lange tupoc dat ik zeg maar vanuit me eige vertel hoe ik mijn kijk op de dinge die gewoon gebeure heb en wat je daar met jongens van de bouw aan ken verandere van je eige uit.

Tot vanavond, lijers, de balle.

pi_2101115
Sjees attel...kon je dit topic vinden man?
goed van je joh.... ga zo door.

en hij's weer fijn

pi_2102644
*zich nu al verheugt op de tupoc van vanavond van die lijer*
  † In Memoriam † dinsdag 6 november 2001 @ 22:50:49 #75
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_2106518
Waar blijf die pleuristupoc?
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')