abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_28557653
Hoeveel ijsjes haal je uit zo,n ijsmachine ???
Als je er maar 1 puddingbakje ijs per keer uit kan halen dan schiet dat niet errug op lijkt mij.
  † In Memoriam † woensdag 6 juli 2005 @ 18:16:25 #27
43556 miss_dynastie
pi_28558221
quote:
Op woensdag 6 juli 2005 17:57 schreef Sorella het volgende:
Hoeveel ijsjes haal je uit zo,n ijsmachine ???
Als je er maar 1 puddingbakje ijs per keer uit kan halen dan schiet dat niet errug op lijkt mij.
Ik haal er een liter uit
pi_28566540
quote:
Op woensdag 6 juli 2005 18:16 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Ik haal er een liter uit
dat is een hoop maar jij hebt een dure
Haal je uit een goedkope ijsmachine ook een liter ?
  woensdag 6 juli 2005 @ 21:56:19 #29
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_28566611
quote:
Op woensdag 6 juli 2005 21:54 schreef Sorella het volgende:

[..]

dat is een hoop maar jij hebt een dure
Haal je uit een goedkope ijsmachine ook een liter ?
Wil je een liter ijs eten dan?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_28578334
quote:
Op woensdag 6 juli 2005 21:56 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Wil je een liter ijs eten dan?
Zo,n ijseter ben ik niet maar ik heb er wel 2 rondlopen die er dol op zijn en dan is voor iedereen ijs maken makkelijker als 3 keer zo,n machine vullen
pi_28591941
Hallo allemaal,
Ik heb een ijsmachine van Philips (delizia) alleen zit er geen handleiding meer bij.
Zou iemand mij de handleiding toe kunnen sturen? natuurlijk tegen vergoeding!
Dan kan ik eindelijk eens zelf ijs maken.
Alvast hartelijk dank

groetjes
  donderdag 7 juli 2005 @ 22:56:04 #32
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_28605854
quote:
Op donderdag 7 juli 2005 16:34 schreef Kaatje1974 het volgende:
Hallo allemaal,
Ik heb een ijsmachine van Philips (delizia) alleen zit er geen handleiding meer bij.
Zou iemand mij de handleiding toe kunnen sturen? natuurlijk tegen vergoeding!
Dan kan ik eindelijk eens zelf ijs maken.
Alvast hartelijk dank

groetjes
Heb je al contact op genomen met de klantenservice van Philips? Meestal sturen die zonder kosten en nieuwe op.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  vrijdag 8 juli 2005 @ 00:10:03 #33
66422 dutch-mamma
Silence, Exile, Cunning...
pi_28609413
quote:
Op donderdag 7 juli 2005 16:34 schreef Kaatje1974 het volgende:
Hallo allemaal,
Ik heb een ijsmachine van Philips (delizia) alleen zit er geen handleiding meer bij.
Zou iemand mij de handleiding toe kunnen sturen? natuurlijk tegen vergoeding!
Dan kan ik eindelijk eens zelf ijs maken.
Alvast hartelijk dank

groetjes
Op www.philips.nl staat de Delizia niet (meer), maar misschien heb je hier wat aan (PDF-file)?

Anders hier even kijken...

Succes!
Never explain; your friends do not need it and your enemies will not believe you anyway. (Elbert Hubbard, US author, 1856 - 1915)
pi_28659901
Het was even proppen, maarrrrr De Bak Zit In De Vriezer!!

Dus nu ben ik aan het aftellen en aan het bedenken wat voor ijs ik morgen ga maken
Ik denk chocoladeijs met Nesquik gemaakt, want 'normaal' chocoladeijs vind ik altijd zo machtig en bitter. Of caramelijs. Of yoghurtijs...offeehhhh
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_28675124
Hm, da's een idee inderdaad, met die Nesquik. Ik hou normaal ook niet van chocoladeijs vanwege de bittere smaak, dus ik ben best benieuwd of dit lekkerder is!
NEE tegen elke vorm van religieus fundamentalisme.
JA tegen mensenrechten, vrije individuele keuzes en gelijkwaardige behandeling.
  zondag 10 juli 2005 @ 10:31:13 #36
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_28675273
Als je chocolade ijs maakt op basis van chocolademelk van cacao maak deze dan 24 uur van te voren. Dan hebben de korreltjes meer tijd hun smaak volledig te ontwikkelen in de melk. Het smaakt dan voller, en minder bitter. De Chocolade melk 24 uur in de koelkast, en dan pas chocolade ijs ervan maken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_28688095
De eerste mix staat af te koelen!
Ik was alleen vergeten dat Nesquik al suiker bevat, de mix smaakt wel erg zoet nu.
Ik heb het recept voor roomijs genomen, minus het vanillestokje (had ik niet) en plus een aantal dessertlepels Nesquik.

Iemand nog een suggestie wat ik met 3 eiwitten kan maken?
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
  zondag 10 juli 2005 @ 19:42:48 #38
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_28688254
quote:
Op zondag 10 juli 2005 19:36 schreef Syrena het volgende:
De eerste mix staat af te koelen!
Ik was alleen vergeten dat Nesquik al suiker bevat, de mix smaakt wel erg zoet nu.
Ik heb het recept voor roomijs genomen, minus het vanillestokje (had ik niet) en plus een aantal dessertlepels Nesquik.

Iemand nog een suggestie wat ik met 3 eiwitten kan maken?
Stijfslaan met suiker en daarna aardbeien pulp toevoegen en dat in de ijsmachine.
Stijfslaan tot grijs, dus echt superstijf, suiker met klein beetje water aan de kook brengen en laten koken tot een druppel van deze massa in koud water hard wordt, dan de suikermassa met lopende mixer door de eiwitten slaan en een bak plaat bedekken met bakpapier, daar "grote vlokken" op leggen van de eisneeuw en deze in een oven drogen bij 90 graden.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_28688379
Kan er ook nectarinenpulp bij? Die heb ik nl. wel.
En hoeveel suiker en nectarinen dan (het zijn kleintjes).

Ja ik ben een beginnend koker en nogal 'anal' wat betreft de hoeveelheden
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
  zondag 10 juli 2005 @ 19:49:26 #40
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_28688421
Soit, per 100 gram nectariene, een gram of 20, en per 200 gram pulp een eiwit.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_28688794
Hm, ik heb nu 210 gram gepelde nectarines (het was meer, maar eentje is ontsnapt en die heeft de hond nu )(afspoelen leek me geen optie ) dus 40 gram suiker en 1 eiwit.

Heb ik er nog twee over

Ik ga het nu ff allemaal Nigella-Lawsonnen/Jamie-Oliveren.
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_28688919
Kleine tip: nectarines tot pulp staafmixeren doe je in NIET in een ondiep kommetje

Oke, tijd voor de eiwitten..... (ik schat dat ik nu nog 190 gram pulp overheb trouwens, damn)
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_28689264
Zo, het zit erin, het draait, het maakt een hoop herrie...over 35 minuten zal het wel klaar zijn....
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
  † In Memoriam † zondag 10 juli 2005 @ 20:33:48 #44
43556 miss_dynastie
pi_28689704
quote:
Op zaterdag 9 juli 2005 19:51 schreef Syrena het volgende:
Dus nu ben ik aan het aftellen en aan het bedenken wat voor ijs ik morgen ga maken
Ik denk chocoladeijs met Nesquik gemaakt, want 'normaal' chocoladeijs vind ik altijd zo machtig en bitter. Of caramelijs. Of yoghurtijs...offeehhhh
Wat zijn de verhoudingen?
pi_28689877
quote:
Op zondag 10 juli 2005 20:33 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Wat zijn de verhoudingen?
Zo ver was ik nog niet Ik was mezelf alleen lekker aan het maken.
De nectarinenzooi is klaar, nu weet ik meteen waarom je pas moet vullen als het ding draait (ik heb nu de mousse erin gedaan en pas daarna het draaiding en aangezet) dus nu plakte een hoop tegen de wand en de bodem.

Het smaakte al goed, alleen niet erg naar nectarine maar dat is logisch, er zaten er drie in, 40 gram suiker en 3 eiwitten (ja toch maar allemaal). Wel lekker, niet te zoet.

Ik ga nu ff puinruimen.....
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_28770893
Chocoladeijs was PERFECT! Hij was heel snel klaar (nou ja, 20 min.) vast omdat ik de mix idd 24 uur in de koelkast had gezet (tnx Piet!).

Ik vond alleen dat ik de eidooier best goed proefde na een paar happen, en dat was best wel vies.
Maar nu ben ik sowieso wel iemand die al snel dingen proeft en ruikt die anderen niet ruiken.
Het was ook niet te zoet, wat ik eerst wel dacht, het smaakte net als chocolade softijs (tot me opviel dat ik dooier proefde dus )

Binnenkort yoghurtijs proberen!
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
  woensdag 13 juli 2005 @ 15:36:16 #47
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_28771631
Ik doe eigenlijk nooit eidooiers door mijn ijs. Ik weet dat het in veel recepten staat, maar ik laat het maar laat het meestal achterwege.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_28771698
quote:
Op woensdag 13 juli 2005 15:36 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik doe eigenlijk nooit eidooiers door mijn ijs. Ik weet dat het in veel recepten staat, maar ik laat het maar laat het meestal achterwege.
Dus gewoon weglaten?

Ik vond het koken van slagroom al riskant, ik heb dat een keer voor een soeprecept gedaan, dat ging naar kaas smaken

Nu wil ik naar huis IJs maken zonder ei.
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
  † In Memoriam † woensdag 13 juli 2005 @ 16:25:25 #49
43556 miss_dynastie
pi_28773163
Ik heb net heerlijk banenen-walnoten-chocolade-ijs gemaakt. A la ben en jerry's chunky monkey
  woensdag 27 juli 2005 @ 10:35:44 #50
120876 armpitje_
Pron Pron Pron
pi_29163873
nu bij trekpleister een in de aanbieding voor 17.95 geloof ik... heb van mn tante gehoord dat ie heel goed is
ga em zelf niet kopen, is niet goed voor de lijn!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')