Gewoon een plak extra belegen kaas.quote:
Ga ik zeker eens proberen.quote:Op dinsdag 18 januari 2005 13:10 schreef Marietje_ het volgende:
[..]
Gewoon een plak extra belegen kaas.
En van die zoete uien dan?quote:Op zaterdag 9 april 2005 10:37 schreef GrotePier het volgende:
rode zit toch een lekkerdere smaak aan....vind ik..
En als ik die larier en thijm nu uitlaat wat doet dat voor de smaak?quote:Op zaterdag 16 april 2005 01:37 schreef GrotePier het volgende:
ok effe een recepie,
1kg rode uien
1/2 lrt rode port
laurier blaadje
eetlepel thijm
150gr suiker
uitjes even aanfruiten, afblussen met de rode port, laurier en thijm er bij
als al het vocht bijna verdampt is dan voeg je de suiker toe en laat je het geheel nog even pruttelen.....
En heb je het al gemaakt?quote:
Ik heb het idd gemaakt! Met rode wijn, lekker bij een stukje vleesquote:
quote:Op zondag 13 augustus 2006 00:41 schreef Martijn_77 het volgende:
Beenham met honing / ketjap / tijm marinade uit de oven, Uiencompote gebaken aardappeltjes, sla en komkommer uit het zuur
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |