Is scannen misschien een idee?quote:Op zondag 28 november 2004 21:05 schreef BrauN het volgende:
Goedenavond. Ik heb 't in een kookboek staan, maar om dat helemaal over te typen is nogal een werk.
Geen idee, ik kook nooit naar hoeveelheden in gram en cc altijd naar gevoel.quote:Op maandag 29 november 2004 20:04 schreef Martijn_77 het volgende:
Hoeveel Port moet ik dan gebruiken op hoeveel uien?
Je bent eindelijk weer terug in de keuken, daar waar je hoort?quote:Op maandag 29 november 2004 20:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Geen idee, ik kook nooit naar hoeveelheden in gram en cc altijd naar gevoel.
Als ik uien schil, of aardappels, whatever, heb ik geen idee hoeveel dat is.
Pan moet voed gevuld zijn als je begint, slinkt vanzelf, en giet er een koffiekopje port in, en als het inkookt, wat bijvullen.
Euh, ja als je rode port neemt wel, en rode uien gebruiken wil ook helpen.quote:Op dinsdag 30 november 2004 22:22 schreef Martijn_77 het volgende:
Piet worden de uien dan oko zo mooi rood van de Port?
Ik weet dat dat bij de recept wat ik ik kwijt ben wel was.
Gebraden of gegrilled vlees bv-quote:Op woensdag 1 december 2004 13:05 schreef kollie het volgende:
Klinkt idd lekker!
Bij welke gerechten eet je dit?
quote:Op woensdag 1 december 2004 13:05 schreef kollie het volgende:
Klinkt idd lekker!
Bij welke gerechten eet je dit?
quote:Op woensdag 1 december 2004 22:52 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Of met Gala meloen en parma ham als voorgerecht.
quote:Op donderdag 2 december 2004 00:49 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Of met een kaasplankje als desert
Zo je het ook als bij gerecht bij wild of ander vlees kunnen serveren?quote:Op vrijdag 3 december 2004 19:17 schreef Pietverdriet het volgende:
Kan eigenlijk bij allerlei gerechten worden gegeten, net als pickels (amsterdams cq zilveruitjes, augurkjes, etc etc)
wat vies zegquote:Op zondag 16 januari 2005 23:41 schreef Grrrrrrrr het volgende:
En zorg dat je voldoende wc-papier in huis hebt, tenminste, als je hetzelfde reageert op gerechten met veel uien als mij...
Wat voor kaas gebruik je dan?quote:Op maandag 17 januari 2005 00:57 schreef Marietje_ het volgende:
[..]
wat vies zeg
wat ook lekker is: stokbroodje met uiencompote en dan plak kaas erop en dan ff in de oven mmmmmmmm
Gewoon een plak extra belegen kaas.quote:
Ga ik zeker eens proberen.quote:Op dinsdag 18 januari 2005 13:10 schreef Marietje_ het volgende:
[..]
Gewoon een plak extra belegen kaas.
En van die zoete uien dan?quote:Op zaterdag 9 april 2005 10:37 schreef GrotePier het volgende:
rode zit toch een lekkerdere smaak aan....vind ik..
En als ik die larier en thijm nu uitlaat wat doet dat voor de smaak?quote:Op zaterdag 16 april 2005 01:37 schreef GrotePier het volgende:
ok effe een recepie,
1kg rode uien
1/2 lrt rode port
laurier blaadje
eetlepel thijm
150gr suiker
uitjes even aanfruiten, afblussen met de rode port, laurier en thijm er bij
als al het vocht bijna verdampt is dan voeg je de suiker toe en laat je het geheel nog even pruttelen.....
En heb je het al gemaakt?quote:
Ik heb het idd gemaakt! Met rode wijn, lekker bij een stukje vleesquote:
quote:Op zondag 13 augustus 2006 00:41 schreef Martijn_77 het volgende:
Beenham met honing / ketjap / tijm marinade uit de oven, Uiencompote gebaken aardappeltjes, sla en komkommer uit het zuur
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |