abonnement Unibet Coolblue
pi_23360558
Vervolg van Huidverzorging voor de heren (deeltje 3)
quote:
COSMETICAPRODUCTEN voor mannen rukken op. Waren voorheen in de parfumerie enkele schapjes ingeruimd voor een paar herenartikelen, nu staan er heel veel tubes, flacons, spuitbussen en flesjes. En dan gaat het echt niet alleen om eau de toilette en scheerspullen. Datzelfde zien we terug bij de drogisterij en de supermarkt. Nam de man vroeger nog wel genoegen met een lik crème uit de pot van zijn vrouw of met de flacon gezinsshampoo, nu wil hij zijn eigen producten en daar stelt hij eisen aan.

Vroeger pikte hij spulletjes van haar, nu wil hij eígen cosmetica

MAN WIL OOK 'verwend' WORDEN!

AMSTERDAM - In de zeer concurrerende wereld van schoonheid is de strijd losgebarsten om de gunsten van de man. Gezien de niet aflatende stroom van herenartikelen verwachten de cosmeticafabrikanten heel wat van zijn ijdelheid en zijn groeiende belangstelling voor beautyproducten. Ongelijk hebben ze niet.

De cijfers op het gebied van gezichtsverzorgingsproducten voor mannen zijn, zo blijkt uit het jaarverslag 2003 van de Nederlandse Cosmetica Vereniging, verdubbeld. Voor mannenshampoos zie je hetzelfde beeld. Het is een cosmeticasegment met groeipotentie. Mannen willen spullen voor zichzelf. Niet alleen verschilt hun huid aanzienlijk van die van de vrouw, ze willen producten die er stoer uitzien, gemakkelijk in het gebruik zijn en die mannelijk ruiken. Eau de toilette voor mannen kan zich ook nog steeds verheugen in een stijgende interesse en ook in traditionele mannenproducten zoals scheerzeep en deodorant zit een toename in de omzet.
Cosmeticafirma's weten dat allang. Biotherm Homme, marktleider in Nederland, kwam hier 25 jaar geleden met drie scheerartikelen en drie huidverzorgingsproducten op de markt. "Er was destijds al vraag naar specifieke mannencrèmes, maar de laatste jaren is dit in een stroomversnelling geraakt. Nu zijn er 31 referenties", aldus Tamar Mulder, pr-medewerkster van Biotherm.
Eerst was het alleen de glamourhomo die prijs stelde op een verzorgd uiterlijk, maar de heteroman volgde betrekkelijk snel. De producten worden steeds specifieker. Er zijn crèmes die zich richten op het wegsmeren van zwembandjes en wallen, voor vochtherstel van de kantoorhuid, om de huid weer op peil te brengen na een nachtje doorzakken, zelfbruiners en lippenbalsems. Net toegevoegd aan het assortiment van Biotherm Homme zijn Age Fitness Yeux op basis van zuiver olijfblad en een serie antiperspirants en deodorants onder de naam Day Control.
Het merk Clarins volgde het voorbeeld van Biotherm pas anderhalf jaar geleden met een complete serie voor de mannenhuid.

Rimpels
Ook hier nieuwe producten zoals een handcrème en Total Wrinkle Control, een emulsie voor de dag waarop de man ontdekt dat hij er niet meer zo rimpelloos uitziet als voorheen.
Aramis, dat ook al een lange tijd meedraait op de Nederlandse markt, heeft net in de serie Lab Series for Men Day Rescue Total Face Therapy SPF 15 gelanceerd. Dit product beschermt tegen de zon, vervuiling en vrije radicalen en hydrateert tegelijkertijd. "Na de eerste kop koffie, een douche en een beetje Day Rescue kan elke man de wereld aan", meent Matt Teri, vice-president Aramis productontwikkeling.
Inmiddels is het druk geworden in de herencosmetica. Zo zijn er onder meer Vichy Homme, Lancôme Homme, Shiseido Men, Decléor Skincare for Men, Zihr en Nickel die met de reeds genoemde merken strijden om de gunst van de man. Jean Paul Gaultier verraste met zijn makeuplijn voor mannen. Tot nu toe behoren de Bronzing Powder en het kohlpotlood tot de toppers uit de 13-delige serie. "Denk maar niet dat al deze merken de business betreden als ze geen groeimogelijkheden zien", aldus Mary John Baumann, executive director bij Aramis, onderdeel van de Estée Lauder Group.
In de supermarkt en drogisterij is de opmars van mannenproducten eveneens duidelijk te merken. Etos bracht vorig jaar al een hele complete mannenlijn op de markt. Sanex volgde dit voorjaar met Sanex for Men. Nivea heeft al sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw op dit gebied een stevige greep op de markt. Beiersdorf, waartoe Nivea behoort, spreekt van een omzetstijging van 127 procent. Er was al een Nivea for Men-lijn voor de droge en normale huid, nu is er een voor de vette mannenhuid: Men Anti Shin. Daarnaast is de Men Sensitive Face Care voor de gevoelige huid op de markt gekomen en omdat mannen van scrubben houden, introduceert Men Face Scrub. Om die introductie te vieren, deed Iris Nowachi van het Duitse marketingbureau H.T.P. een onderzoek welke mannen nu precies geïnteresseerd zijn in huidverzorging.

Vrije man
Ze ontdekte drie soorten mannen die wel in zijn voor een eigen schoonheidsritueel. De eerste is 'de vrije man. Mannelijk maar met een aantal vrouwelijke eigenschappen. Hij is geïntreseerd in goede cosmeticaproducten en staat open voor een make-upadvies. David Beckham, Johnny Depp en Robbie Williams behoren tot deze groep.
Brad Pitt, Mick Jagger en George zijn voorbeelden van de moderne 'Peter Pan' en behoren ze tot groep twee. Deze man weigert op te groeien, al is hij de vijftig gepasseerd. Hij houdt van innovatieve, gekke producten, wil graag dingen uitproberen en is niet merkentrouw.
En dan is er nog 'de oude held'. Volgens de onderzoekster de slimste. Ook is hij moedig en sterk, maar tamelijk traditioneel ingesteld. Persoonlijke verzorgingsproducten vindt hij niet belangrijk, maar hij gebruikt ze wel onder het motto 'noodzakelijk voor het onderhoud'. Hij gaat voor hoge kwaliteit en efficiënte producten. Viggo Mortensen (Aragorn in Lord of the Rings) en Edward Burns zijn voorbeelden.
Ondertussen lanceert het ene parfumhuis na het ander modelabel nieuwe geuren of zomerse varianten van al bestaande eau de toilette. Kortom: de man, of hij nu een vrije man, een Peter Pan of een oude held is, heeft keus gekregen.
.
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 20:03 schreef Sark het volgende:
ik ben heel wat te weten gekomen door alle 3 de topics te lezen maar 1 ding is me niet helmaal duidelijk en dat is:

In welke volgorde moet ik de producten gebruiken ( dus welke producten ).
ik bezit op dit moment
Clarnins scrub
Aquapower biotherm
Baume Apaisant Sans Alcool van biotherm

dus welke producten zla ik hier nog aan toe kunenn voegen en in welke volgorde gebruik ik ze, dus voor na het scheren
1- face-wash
2- scrubben ( 1 a 2 keer in de week)
3- scheren
4- Baume Apaisant Sans Alcool
5- Aquapower Biotherm

Hoewel 4 en 5 eigenlijk wel een dubbelop zijn.
pi_23360602
wat kon je nou precies voor spulletje kopen tegen littekens? en het heeft neem ik aan geen heel groot effect, of wel?
pi_23360631
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 20:18 schreef ßØúÐêWyN het volgende:
wat kon je nou precies voor spulletje kopen tegen lidtekens? en het heeft neem ik aan geen heel groot effect, of wel?
Littekencrème van Biodermal. Alleen geschikt voor oppervlakkige littekens.
pi_23360729
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 20:18 schreef ßØúÐêWyN het volgende:
wat kon je nou precies voor spulletje kopen tegen littekens? en het heeft neem ik aan geen heel groot effect, of wel?
Crème de la Mer van Estée Lauder Kost wat, maar dan heb je ook wat
pi_23360751
POSTE DIT OOK IN OUDE TOPIC
5 min geleden


ik ben heel wat te weten gekomen door alle 3 de topics te lezen maar 1 ding is me niet helmaal duidelijk en dat is:

In welke volgorde moet ik de producten gebruiken ( dus welke producten ).
ik bezit op dit moment
Clarnins scrub
Aquapower biotherm
Baume Apaisant Sans Alcool van biotherm

dus welke producten zla ik hier nog aan toe kunenn voegen en in welke volgorde gebruik ik ze, dus voor en na het scheren.

face wash ?
If you always do what you always did you always get what you always got!
pi_23360839
:| ook handig als ik even de openingspost door lees .... sorry

btw wat is een goede facewash
If you always do what you always did you always get what you always got!
pi_23360963
ik gebruik nu al ruim een jaar verschillende producten van de wat duurdere merken maar ik heb toch wat vragen waar ik graag antwoord op zou willen hebben:

Ik gebruikte tot 4 maanden geleden de T-pur lijn van biotherm omdat ik een vettige huid had. Maar na een tijd deze lijn gebruikt te hebben werd de vettige huid erger en ook kreeg ik irritaties en kleine puistjes.

Hierna ben ik op advies van verschillende verkopers overgestapt op de normale biotherm reiniging in combinatie met de shiseido emulsie als vochtinbrengend product. Dit ging een tijd erg goed tot nu eigenlijk. Sinds het weer veranderd krijg ik weer last van pukkeltjes en rode vlekken met witte vlekken erin.

Kan iemand mij vertellen waar dit door komt en hoe ik dit kan verhelpen. Nu is het namelijk zo dat als ik mijn gezicht niet was geen jeukende huid heb en ook geen rode vlekken maar na verloop van tijd wel mee-eters en onzuivere huid.

Dus wie weet wat te doen?
pi_23361088
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 20:24 schreef Virus.NL het volgende:

[..]

Crème de la Mer van Estée Lauder Kost wat, maar dan heb je ook wat
ik zie net dat die 1300 euro kost. dan kun je volgens mij net zo goed de litteken(tje)s laten weglaseren..
pi_23361677
speciaal voor mannen, dat slaat toch nergens op, het is een marketingtruuk om de man ook aan de dure cremes en shit te helpen(zie consumentengids: de test met de hydraterende cremes en de anti-aging cremes, het komt er op neer dat de goedkope cremes vaak even goed, of beter zijn dan de duurdere - ))
Ik gebruik al jaren Nivea en VROUWEN scrub-gel , geen problemen mee. Nivea soft is imo wat fijner, anders krijg je zo'n vettig gezicht als je de 'boter' Nivea gebruikt ;p
pi_23363132
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 20:33 schreef FokLex het volgende:
ik gebruik nu al ruim een jaar verschillende producten van de wat duurdere merken maar ik heb toch wat vragen waar ik graag antwoord op zou willen hebben:

Ik gebruikte tot 4 maanden geleden de T-pur lijn van biotherm omdat ik een vettige huid had. Maar na een tijd deze lijn gebruikt te hebben werd de vettige huid erger en ook kreeg ik irritaties en kleine puistjes.

Hierna ben ik op advies van verschillende verkopers overgestapt op de normale biotherm reiniging in combinatie met de shiseido emulsie als vochtinbrengend product. Dit ging een tijd erg goed tot nu eigenlijk. Sinds het weer veranderd krijg ik weer last van pukkeltjes en rode vlekken met witte vlekken erin.

Kan iemand mij vertellen waar dit door komt en hoe ik dit kan verhelpen. Nu is het namelijk zo dat als ik mijn gezicht niet was geen jeukende huid heb en ook geen rode vlekken maar na verloop van tijd wel mee-eters en onzuivere huid.

Dus wie weet wat te doen?
Waar het door komt?? Nou ja, door bepaalde factoren (stress, klimaat etc etc) kunnen de talgklieren meer talg gaan afscheiden en kan de huid gevoeliger worden .
Wat je er aan kan doen?? Ten eerste is het belangerijk om je huid twee maal daags te reinigen en dan met een face-wash die niet uitdroogt. Verder komt het je huid ten goede als je één a twee keer in de week een masker op doet. In het geval van een onzuivere huid een klei-masker omdat het diepreinigend is. Vooraf zou ik dan wel een stoombadje nemen zodat je poriën gaan openstaan. Als laatste een hydraterende crème die niet al te vettig is. Het stomen kun je overigens het beste 's avonds doen zodat je huid 's nachts de tijd krijgt om te herstellen. Een gezichtsbruiner schijnt trouwens ook te helpen tegen een onzuivere huid. Hoewel je daar natuurlijk wel weer mee moet uitkijken. Met mate gebruiken, zoals met veel dingen. Als laatste, een gezonde en gevarieerde voeding draagt ook bij aan een mooie, stralende huid.

Veel succes. Je moet er wel wat over hebben .
pi_23363808
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 21:56 schreef schatje het volgende:

[..]

Waar het door komt?? Nou ja, door bepaalde factoren (stress, klimaat etc etc) kunnen de talgklieren meer talg gaan afscheiden en kan de huid gevoeliger worden .
Wat je er aan kan doen?? Ten eerste is het belangerijk om je huid twee maal daags te reinigen en dan met een face-wash die niet uitdroogt. Verder komt het je huid ten goede als je één a twee keer in de week een masker op doet. In het geval van een onzuivere huid een klei-masker omdat het diepreinigend is. Vooraf zou ik dan wel een stoombadje nemen zodat je poriën gaan openstaan. Als laatste een hydraterende crème die niet al te vettig is. Het stomen kun je overigens het beste 's avonds doen zodat je huid 's nachts de tijd krijgt om te herstellen. Een gezichtsbruiner schijnt trouwens ook te helpen tegen een onzuivere huid. Hoewel je daar natuurlijk wel weer mee moet uitkijken. Met mate gebruiken, zoals met veel dingen. Als laatste, een gezonde en gevarieerde voeding draagt ook bij aan een mooie, stralende huid.

Veel succes. Je moet er wel wat over hebben .
ja ik doe alles volgens de regeltjes. Maar het lijkt mij dan niet normaal dat er irritaties komen in een soort van muggenbulten met een grote rode vlek eromheen net alsof je een uur hebt zitten krabben op 1 plek.

Ik gebruik zelfs anti shine refresher (werkt perfect ook geen last van irritaties), en eye sootter beide van shiseido en allebei perfect maar met de normale reiniging en vochtinbrengende creme gaat het mis.

Ik gebruik de volgende producten:

Biotherm: Gel Nettoyant Visage, Non-Drying Facial Cleansing Gel voor de dagelijkse reiniging
Shiseido: Moisturizing Emulsion als vochtinbrengende creme

Biotherm: T Pur Face Purifying Scrub 1 a 2 keer per week
Biotherm: T Pur Anti-Shine Mask
Shiseido: Eye Soother voor de zwarte kringen
Shiseido: Anti-shine refresher tijdens het uitgaan en op dagen dat glimmende huid niet gewenst is
pi_23364682
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 22:18 schreef FokLex het volgende:

[..]

ja ik doe alles volgens de regeltjes. Maar het lijkt mij dan niet normaal dat er irritaties komen in een soort van muggenbulten met een grote rode vlek eromheen net alsof je een uur hebt zitten krabben op 1 plek.

Ik gebruik zelfs anti shine refresher (werkt perfect ook geen last van irritaties), en eye sootter beide van shiseido en allebei perfect maar met de normale reiniging en vochtinbrengende creme gaat het mis.
Tuurlijk, dat is zeker niet normaal. Het enigste wat ik me nog kan bedenken is dat het misschien komt doordat je producten van twee merken gebruikt. Over het algemeen is het beter om alles bij één lijn te houden. Dit omdat het op elkaar is afgestemd. Of misschien ben je er allergisch voor. Dat is ook een mogelijkheid. Dan zou je naar een dermatoloog moeten gaan.
  dinsdag 16 november 2004 @ 22:46:56 #13
87681 Sark
Shellslaaf
pi_23364868
ah, kan je me dan vertellen wat de FACE WASH is van BIOTHERM, want kan hem namleijk niet terug vinden op hun site
If you always do what you always did you always get what you always got!
pi_23365035
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 22:46 schreef Sark het volgende:
ah, kan je me dan vertellen wat de FACE WASH is van BIOTHERM, want kan hem namleijk niet terug vinden op hun site


Alsjblieft.
  woensdag 17 november 2004 @ 07:26:05 #15
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_23370216
Wel grappig dat er in het oude topic niet echt veel nieuwe reacties kwamen, en nu het vol zit en er een vervolg is, er gelijk wat posts zijn.

Mannen, probeer in de winter goed voor je huid te zorgen !! Door temperatuurverschillen, krijgt je huid enorme opdonders. Hydratie is erg belangrijk! Daarbij een wat rijkere creme [fluide mag ook, maar ik vind persoonlijk een creme in de winter wat fijner aanvoelen] zodat je huid echt goed beschermt is.
Extra verzorging in vorm van ampullen, maskers etc. is natuurlijk nooit verkeerd!
Een bijkomend voordeel: je ontspant gelijk, dus das wel lekker in deze hectische tijden.

Denk ook eens aan je handen en lippen met de winter.
Probeer ook eens naar een schoonheidsspecialist te gaan, zodat je een goed huidadvies krijgt en wat up2date blijft.

Succes!
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_23372234
L’Oréal Paris heeft tegenwoordig ook een mannenlijn genaamd Men Expert.

pi_23377937
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 22:18 schreef FokLex het volgende:

[..]

ja ik doe alles volgens de regeltjes. Maar het lijkt mij dan niet normaal dat er irritaties komen in een soort van muggenbulten met een grote rode vlek eromheen net alsof je een uur hebt zitten krabben op 1 plek.

Ik gebruik zelfs anti shine refresher (werkt perfect ook geen last van irritaties), en eye sootter beide van shiseido en allebei perfect maar met de normale reiniging en vochtinbrengende creme gaat het mis.

Ik gebruik de volgende producten:

Biotherm: Gel Nettoyant Visage, Non-Drying Facial Cleansing Gel voor de dagelijkse reiniging
Shiseido: Moisturizing Emulsion als vochtinbrengende creme

Biotherm: T Pur Face Purifying Scrub 1 a 2 keer per week
Biotherm: T Pur Anti-Shine Mask
Shiseido: Eye Soother voor de zwarte kringen
Shiseido: Anti-shine refresher tijdens het uitgaan en op dagen dat glimmende huid niet gewenst is
Kan het niet zijn dat T Pur te aggressief is voor je huid? Dat was bij mij namelijk wel het geval; toen ik de gewone lijn van Biotherm ging gebruiken, waren alle irritaties in no time weg.
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_23402863
quote:
Op woensdag 17 november 2004 14:59 schreef aldostuta het volgende:

[..]

Kan het niet zijn dat T Pur te aggressief is voor je huid? Dat was bij mij namelijk wel het geval; toen ik de gewone lijn van Biotherm ging gebruiken, waren alle irritaties in no time weg.
dat klopt, toen ben ik ook overgestapt op de normale biotherm. Maar dat ging sinds een paar weken ook irriteren. Nu reinig ik nog maar 1 keer per dag en geen scrub meer en het gaat al 3 dagen perfect. Nergens last van en zachte/schone huid
pi_23424674
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 21:03 schreef axxl het volgende:
speciaal voor mannen, dat slaat toch nergens op, het is een marketingtruuk om de man ook aan de dure cremes en shit te helpen(zie consumentengids: de test met de hydraterende cremes en de anti-aging cremes, het komt er op neer dat de goedkope cremes vaak even goed, of beter zijn dan de duurdere - ))
Ik gebruik al jaren Nivea en VROUWEN scrub-gel , geen problemen mee. Nivea soft is imo wat fijner, anders krijg je zo'n vettig gezicht als je de 'boter' Nivea gebruikt ;p
De huid van de man is anders dan van de vrouw en daarom kun je het beste producten gebruiken die daarop zijn afgestemd. Anders in de zin van bijvoorbeeld het feit dat het dagelijks een scheerbeurt met de (eventuele) daarbij bijhorende irritatie's te verduren krijgt. Dan heb je wel iets specifieks nodig om dat te kalmeren. Een scrub maakt niet zoveel uit. Hoewel ik ook geloof dat het deels een marketingtrucis. Wat niet .

crème test .
pi_23429289
quote:
Op donderdag 18 november 2004 15:28 schreef FokLex het volgende:

[..]

dat klopt, toen ben ik ook overgestapt op de normale biotherm. Maar dat ging sinds een paar weken ook irriteren. Nu reinig ik nog maar 1 keer per dag en geen scrub meer en het gaat al 3 dagen perfect. Nergens last van en zachte/schone huid
Scrub er idd uitgooien ja, die gaf bij mij veel last.
Je hebt ook wel spul zonder korreltjes, van Phytomer geloof ik. Dat werkt goed
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  vrijdag 26 november 2004 @ 22:39:42 #21
16082 Wytze
...Confidential
pi_23597695
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 22:52 schreef schatje het volgende:

[..]



Alsjblieft.
Even voor de duidelijkheid, wat is nou het verschil tussen de 1e tube en de 2e. Ik heb de zwarte tube, en de 2e tube (T-Pur) is een proefverpakking. Ik vind die Tpur eigenlijk lekkerder, maar welke moet je nou wanneer gebruiken en welke is beter etc.
"Trust me; when I make things disappear, they stay buried."
  vrijdag 26 november 2004 @ 23:25:15 #22
107774 Vulca
Student zijn is een beroep opz
pi_23598858
ga morgen weer naar de schoonheidspecialiste, heb er weer zin in. Ik heb er geen poblemen lekker laten scrubben en heerlijk maskertje over mijn gezicht
  zaterdag 27 november 2004 @ 09:54:40 #23
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_23603204
quote:
Op vrijdag 26 november 2004 23:25 schreef Vulca het volgende:
ga morgen weer naar de schoonheidspecialiste, heb er weer zin in. Ik heb er geen poblemen lekker laten scrubben en heerlijk maskertje over mijn gezicht
ik wens je eerst veel plezier met het 'verwijderen van onzuiverheden'

Wel lekker een schoonheidsbehandeling. Kga 14 dec weer es, thalasso behandeling. Even snel voor de feestdagen nog. Heerlijk.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_23611835
quote:
Op vrijdag 26 november 2004 22:39 schreef Wytze het volgende:

[..]

Even voor de duidelijkheid, wat is nou het verschil tussen de 1e tube en de 2e. Ik heb de zwarte tube, en de 2e tube (T-Pur) is een proefverpakking. Ik vind die Tpur eigenlijk lekkerder, maar welke moet je nou wanneer gebruiken en welke is beter etc.
De eerste tube is voor de normale huid, de witte van T-pur voor een vettige huid. Met vettige huid wordt bedoeld dat je echt last hebt van puisten, teveel talg en veel onzuiverheden. De t-pur is een stuk agressiever en zal bij een gevoelige huid dan ook meer schade aanrichten dan goedmaken. Dus als je beetje normale huid hebt nooit de T-pur gebruiken.

Ik heb zelf ervaring met beide producten en ik had ook last van teveel talg aan het eind van de dag. Daarom T-pur gaan gebruiken, maar het werd alleen maar erger plus irritaties, dit komt doordat T-pur erg agressief is.

Mocht je last hebben van teveel talg, ga dan eerst kijken naar een betere creme. Deze kunnen veel effectiever zijn dan een agressieve reiniging.
  zaterdag 27 november 2004 @ 20:42:07 #25
16082 Wytze
...Confidential
pi_23614993
quote:
Op zaterdag 27 november 2004 18:37 schreef FokLex het volgende:

[..]

De eerste tube is voor de normale huid, de witte van T-pur voor een vettige huid. Met vettige huid wordt bedoeld dat je echt last hebt van puisten, teveel talg en veel onzuiverheden. De t-pur is een stuk agressiever en zal bij een gevoelige huid dan ook meer schade aanrichten dan goedmaken. Dus als je beetje normale huid hebt nooit de T-pur gebruiken.

Ik heb zelf ervaring met beide producten en ik had ook last van teveel talg aan het eind van de dag. Daarom T-pur gaan gebruiken, maar het werd alleen maar erger plus irritaties, dit komt doordat T-pur erg agressief is.

Mocht je last hebben van teveel talg, ga dan eerst kijken naar een betere creme. Deze kunnen veel effectiever zijn dan een agressieve reiniging.
Reden dat ik het vroeg was dat ik na het gebruiken van Tpur, mijn huid wel iets lekkerder aan vond voelen. Zeg maar droog / gereinigd dat er echt geen vet meer op zit. Maar het droogde wel behoorlijk uit. Gebruik nu paar dagen die Gel Facial Cleanser en mijn huid ziet er goed uit en voelt gezond aan.
"Trust me; when I make things disappear, they stay buried."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')