quote:Op zondag 11 september 2005 16:23 schreef Cyan het volgende:
Ik heb trouwens nog een snel en makkelijk recept.
Je hebt nodig:
* Pasta
* Tomaten
* Mozarella
* Basilicum
* Olijfolie
Kook de pasta beetgaar. Snijd de mozarella en de tomaten in kleine stukjes en meng deze in een kom met een beetje olijfolie en wat blaadjes basilicum. Je kan peper en zout naar smaak toevoegen. Schep de pasta op een bord en schep er het tomaten/mozarella mengsel overheen. Klaar!
Even mezelf gequotequote:Op dinsdag 13 september 2005 22:05 schreef Cyan het volgende:
Ja en eigenlijk kan je het beste voor pomodori (weet niet of ik het goed schrijf) tomaten kiezen. En buffelmozarella is de echte mozaralle (voller van smaak en romiger).
Je kan dit natuurlijk als hoofdgerecht maken of als pastasalade (dan laat je de pasta gewoon afkoelen)
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |