abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 30 oktober 2004 @ 19:16:36 #1
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_22959351
Net kippenpoten uit de oven op.

Maar nu vraag ik mij af of er nog andere lekkere kip recepten zijn.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_22963968
Kip met ananas, appel, kerrie en een klein beetje jus d'orange er over.
In vergelijking met mezelf ben ik helemaal zo gek nog niet
  zondag 31 oktober 2004 @ 00:54:00 #3
60357 roxxe
Beter een hand in de lucht dan
pi_22966672
marinere met ketjap en champignons
AND HERE HE IS!
HE THINKS THAT HE IS THE MOST IMPORTANT MANIN THE WORLD...ROXXE!!!
  zondag 31 oktober 2004 @ 09:02:21 #4
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_22969636
Kipfilet kruiden en dan met ontbijtspek omwikkelen. In de oven tot kip gaar en spek knapperig.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 4 november 2004 @ 22:19:31 #5
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_23084852
Iemand nog meer recepten?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_23134008
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 09:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Kipfilet kruiden en dan met ontbijtspek omwikkelen. In de oven tot kip gaar en spek knapperig.
Uit eigen ervaring kan ik nu zeggen dat dit een bijzonder smakelijke combinatie is . Ik heb de kipfiletjes met wat zwarte peper gekruid en toen in ontbijtspek gewikkeld in een ingevette ovenschaal. 45 minuten in een voorverwarmde hetelucht-oven op 200 gr. Celcius.

Daarbij overigens gesmoorde aardappelen met tomaat en een lekkere salade.
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_23168032
quote:
Op maandag 8 november 2004 15:59 schreef liefkleinmeisjuh het volgende:
www.kiprecepten.nl ??????
Eigen recepten tikken is leuker hoor
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_23168378
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 09:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Kipfilet kruiden en dan met ontbijtspek omwikkelen. In de oven tot kip gaar en spek knapperig.
Dat doe ik altijd in een spiesje. Stukjes kipfilet pittig kruiden en om en om met banaan aan een spiesje rijgen. Omwikkelen met ontbijtspek en een kwartiertje onder de grill.
Trust me, I know what I'm doing.
  woensdag 10 november 2004 @ 21:39:38 #10
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_23227762
quote:
Op maandag 8 november 2004 16:20 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Eigen recepten tikken is leuker hoor
Idd want dan weet je zeker dat er mensen zijn die het wel eens gemaakt / geprobeerd hebben
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_23227895
Kipfilet in stukjes, en dan roerbakken, roerbakgroente erbij, potje chicken tonight en rijst en smullen maar!
Martini Rosso, there's Italian Spirit in every one
  woensdag 10 november 2004 @ 22:11:51 #12
102582 Asics
Asics HIGH !!!
pi_23228807
quote:
Op maandag 8 november 2004 16:20 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Eigen recepten tikken is leuker hoor
ja, plus iedereen maakt het toch op zijn eigen manier en nooit helemaal precies volgens het boekje.
Daarom zijn receptentopics ook zo leuk.
Asics neemt de tijd.
Asics geniet. Lees mijn columns op http://www.raaskal.com
pi_25343040
Nog een superlekker recept met kip, echt één van mijn all time favorites!!!

- kipfilet in blokjes snijden, zout en peper erover, gaar bakken en laten afkoelen tot lauw.
- vastkokende aardappels incl. schil in blokjes snijden, ongeveer even groot als de kipfilet, in ongeveer 10 min. gaar laten koken in water met zout. Een beetje af laten koelen.
- tomaten in blokjes snijden, zonder zaden en smurrie.
- avocado in blokjes snijden
- blikje/potje groene olijven zonder pit openmaken
- dit alles mengen, ik weet geen hoeveelheden maar ik doe van alle ingrediënten ongeveer evenveel, zorg ook dat de blokjes allemaal ongeveer even groot zijn.
- dressing maken van een paar eetlepels mayonaise, een paar tenen fijngehakte knoflook en wat kappertjes. Dressing door de salade scheppen.

Eet lauw of koud.
Zo lekker!
pi_25343132
Hm, hele kippen mogen ook? Ok, dan de volgende: Men neme een hele kip (liefst beetje goeie). We laten het vel eraan zitten en pakken een citroen. Die citroen prikken we vol gaten en stoppen we in het achterste van de kip. Vervolgens proppen we daar wat gekneusde tenen knoflook bij. Zet ondertussen een pan melk op het vuur, ongeveer 2 liter met een bouillon blokje. Hak een orientaals mengseltje fijn (da's voor iedereen anders), in mijn geval is dat limoenblad, rode peper, verse gember, citroengras en wat ui. Dit even aanzetten in wat olie (neem een diepe pan) en vervolgens de kip hierin dichtschroeien. Zodra hij een mooie kleurtje heeft de kip op zijn zijkant leggen en de pan tot halverwege de kip vullen met de nu kokende melk.
Dit geheel ongeveer 1 uur rustig laten garen (ook wel meuken genoemd, hier in huis dan) en de kip halverwege van kant wisselen. Deksel er wel op laten liggen. Nou ja, resultaat is een kip met een orientaals smaakje, heel sappig en mals. De melk gaat door het koken brokkelen, ziet er misschien apart uit, maar het hele vocht vormt een aardige jus. Ik maak meeste diepe borden op, waarin de kip in een soep van het vocht ligt....
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
pi_25343402
Heel lekker en makkelijk: Kippepoten of kipkluifjes peper en zouten bruin bakken, goedkope tomatenketchup erbij tot het net niet onder staat, ketjap, sambal,knoflook, champignons en uien erbij doen, lekker laten pruttelen tot dat het net niet van het bot valt (half uur ongeveer)
Patatjes bakken, kip met saus op bord doen, patatjes erbij

[ Bericht 2% gewijzigd door Sorella op 03-03-2005 21:59:22 ]
pi_25352788
Kippepoten bruin bakken, ui fruiten in het vet. Citroen en groene olijven erbij en de kip gaar stoven. Op smaak maken.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_25382904
Kip in honing uitjes en soja.

Kippenpootjes marineren in soja, honing en uitje.
Flink draaien tijdens het marineren.
Daarna onder de grill. Ook flink draaien. Anders verbranden ze...

Even over de ingredienten:
Wil je zout, meer soja, wil je zoet, meer honing!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  dinsdag 8 maart 2005 @ 22:06:00 #18
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25431362
quote:
Op zaterdag 5 maart 2005 17:39 schreef Oblivion het volgende:
Kip in honing uitjes en soja.

Kippenpootjes marineren in soja, honing en uitje.
Flink draaien tijdens het marineren.
Daarna onder de grill. Ook flink draaien. Anders verbranden ze...

Even over de ingredienten:
Wil je zout, meer soja, wil je zoet, meer honing!
Maar ik begreep uit een een ander topic dat het ook gaat met kipfilet en gewoon in de koekenpan.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25642450
BBQ saus:

1 rode spaanse peper
1/2 ui
1 teen knoflook
2 el olie
2 tl gedroogde oregano
1 tl gemalen komijn (djinten)
ca. 2 dl tomatenketchup
1 dl vleesfond
Bruine basterdsuiker
(fijn gehakte korianderblad)

Pel en snipper de ui en de knoflook.
Was de peper, verwijder eventueel de zaadjes en hak de peper fijn.
verhit de olie in een koekenpannetje en fruit de ui met de knoflook en de peper zachtjes 3 minuten.
Fruit de oregano en de komijn 1 minuut mee.
Voeg de tomatenketchup en de fond toe en laat alles nog 1 minuutje koken.
Breng op smaak met basterdsuiker en eventueel korianderblad. Laat de saus afkoelen.

Dit is ongeveer 3 dl saus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hot BBQ saus:

1 blikje tomatenpuree. (volgens mij is stukjes tomaat in blik lekkerder maar goed... )
2 tl mosterd
2 tl bruine suiker (basterd)
zout
mespunt chilipoeder
1 tl worcestersause
1 zeer fijn gesnipperde ui
3 eetlepels azijn
3 eetlepels water. (als tomaten in blik gebruikt wordt hoeft dit dus niet.. )
2 tl citroensap

roer alles door elkaar doe in een pannetje en breng aan de kook
Neem het dan onmiddelijk van het vuur af en laat op kamertemperatuur komen.
Paar uur zo laten staan, dan gaan de smaken goed mixen

Dit kan je ook op de kip smeren bij de BBQ, de laatste 8 minuten van de roostertijd.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  dinsdag 22 maart 2005 @ 22:11:44 #20
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25670848
Hierbij ook een kiprecept van mij:

400 Gr Kipfillet
1 Blikje Ananas stukjes
Kerrie
Ketjap Manis
Citroensap

Kruid de kip met de kerrie en marineer hem met ketjap. Bak hem daarna in een koekenpan om en om bruin.

Haal de kip uit de pan een verwarm in het bakvocht de ananas stukjes samen met nog een scheut ketjap en beetje citroen sap.

En serveer dit over de kip
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25674504
Kip in biersaus.

1 braadkip
zout
peper
bloem
75 gr boter
1 ui
stuk wortel
snufje tijm
1/2 1 pils
100 gr champignons
1 dl koffieroom
1 volle eetlepel bloem
snufje cayenne peper
eventueel gehakte kervel

Snijd een braadkip in 8 stukken, bestrooi ze met zout en peper en druk ze stevig in de bloem.
Schud de overtollige bloem er af en braad de kip op hoog vuur in de boter snel aan alle kanten goudbruid, in hoogstens 10 minuten.
Neem de stukken kip uit de pan en laat de in plakken gesneden ui, stuk wortel en tijn samen even aanfruiten in de braadboter.
Voeg de stukken kip weer toe en giet het bier erbij, dar vooralop kamer temperatuur moet zijn.
Leg de deksel op de pan en laat zo alles een uurtje stoven op laag vuur.
Voeg een kwartier voor het einde van de stooftijd de in plakjes gesneden champignons toe.
Neem de kip uit de pan haal wortel, ui en champignons eruit, champignons apart houden.
Roer een paje van de volle eetlepel bloem, de koffieroom en cayennepeper naar smaak.
Roer dit geleidelijk door het stoofvocht, op laag vuur tot het bind.
Leg kip en champignons er weer in en laat deze goed warm worden.
Strooi er een eetlepel gehakte verse kervel overheen.

Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_25936796
Tajine van kip met tuttifrutti

je kan het klaarmaken in een echte tajine, maar natuurlijk ook gewoon in de ouderwetse hollandse braadpan!

ingredienten
1 envelopje saffraandraadjes [ik heb t zonder gedaan, ging prima
1 kippenboulliontablet
4 kippenbouten met vel, in 2 stukken gehakt
kipkruiden
olijfolie
1 gesnipperd ui
2 fijngehakte teentjes knoflook
2 tl/ gemberpoeder
half kaneelstokje
250 gr. gewassen tuttifrutti
4 plakjes citroen

saffraan en boulliontablet in maatbeker doen, overgieten met 400 ml. kokend water, doorroeren en saffraan 10 min. weken.

kippenbouten bestrooien met de kipkruiden. in braadpan of tajine olijfolie verhitten, stukken kip rondom bruin bakken en uit de pan op ene bord scheppen
eventueel overtollig vet uit de pan scheppen.
ui en knoflook 2 min. in braadvet fruiten. gemberpoeder en kaneelstokje erdoor, saffraan met weekwater opschenken en aan de kook brengen. tuttifrutti, plakjes citroen en stukken kip erdoor scheppen. deksel schuin op de pan leggen en ion ca. 45 min. gaarstoven.
kip af en toe keren.

op smaak brengen met zout en peper.
ik heb het geserveerd met couscous met fijngesneden tuttifrutti en geroosterde pijnboompitjes erdoor

'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zaterdag 2 april 2005 @ 22:41:39 #23
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25941689
Nodig
1 grote gehakte ui
4 eetl. ketjap benteng manis
4 geschilde aardappelen
600 g sperzieboontjes of sugar snaps
kipkruiden naar smaak
4 halve kipfilets
2 eetl. olijfolie

Bereiding
Snijd de kip klein met een scherp en glad mes
Reinig mes en plank direct met heet water
Verwarm de olie in de wok
Roerbak hierin de kip goudbruin en gaar
Voeg kipkruiden en de ketjap toe
Kook de aardappelen en de boontjes op de bekende wijze gaar
Laat de aardappelen en de groenten uitlekken
Voeg ze toe aan het kipgerecht en meng dit
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25941795
quote:
Op zaterdag 2 april 2005 22:41 schreef Martijn_77 het volgende:
Nodig
1 grote gehakte ui
Klinkt lekker... Maar toen lag die ui nog op je snijplank . die moet neem ik aan er met de kip bakken doorheen?
  zaterdag 2 april 2005 @ 23:21:36 #25
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25943039
quote:
Op zaterdag 2 april 2005 22:44 schreef p_iglet het volgende:

[..]

Klinkt lekker... Maar toen lag die ui nog op je snijplank . die moet neem ik aan er met de kip bakken doorheen?
ja die moet je samen met die kip bakken
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zondag 3 april 2005 @ 13:53:48 #26
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_25951820
quote:
Op zondag 7 november 2004 01:15 schreef PdeHoog het volgende:


Daarbij overigens gesmoorde aardappelen met tomaat en een lekkere salade.
hoe maak je dat
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_25951876
een kip tosti

2 broodjes, kip derop ananas, indische kruiden derop smeren en in de tosti apparaat
en dan met lekkere sla
met gebakken pijnboompitten, italiaanse mix, honing mosterd saus, perzik, en dan gewoon sla
Op 09-11-2006 23:08 schreef Chriz2k
Jij bent te sexii voor Fok :{w.
pi_25953996
Kip vullen met basilicum, mozzerella, plak kaas erover, omwikkelen met ham en dichtprikken met cocktailprikkers.
  zondag 3 april 2005 @ 23:37:30 #29
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_25966587
quote:
Op zaterdag 5 maart 2005 17:39 schreef Oblivion het volgende:
Kip in honing uitjes en soja.

Kippenpootjes marineren in soja, honing en uitje.
Flink draaien tijdens het marineren.
Daarna onder de grill. Ook flink draaien. Anders verbranden ze...

Even over de ingredienten:
Wil je zout, meer soja, wil je zoet, meer honing!
hij was lekker.
alleen gaat het wel knoerthard ondr de grill!
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_26059168
Ui, theel. sambal, ketjap, gembersaus en koriander.
Dit in keukenmachine fijnhakken.
In pan doen, warm maken, langzaam, en dan kleine stukje kip filet in gaar bakken.
Serveren met rijst en zoet/zure komkommertjes...

Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_26059407
pluk-kip :

kipfilet koken in water met boullionblokje.
guacamole (of hoe je het ook mag schrijven ) maken
als de kip gaar is pluk je hem uit elkaar op een warme tortilla wrap, daar doe je dan de guacamole bij samen met wat zure room en geraspte kaas.
Als je het pittiger wil hebben kan je er ook nog hot tacosaus bij doen.

Dichtvouwen en smullen maar
I'm pretty sure that coffee was invented by guys who were sittin' around smokin' anyways, right? And they just wanted to drink something that would let them stay up late and smoke fucking more! That's my theory.
pi_26059641
Oeh ja!!!
Klinkt heerlijk sjokkie!

Plukken en met een beetje ketjap en tamme kastanjes, en ananas!
Met rijst!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_26059826
wat ook erg lekker is :

kipreepjes en biefstukreepjes in een marinade naar keuze doen.
ui en paprika in reepjes snijden.

zorgen dat je een ovenschaal warm hebt in de oven.
Kipreepjes bakken in de pan met olie en zodra die klaar zijn in de ovenschaal doen. Pan schoonmaken en dan de biefstuk bakken.
Biefstuk bij de kip in de oven gooien en dan nog apart de uien en paprika bakken.

wederom een tortillawrap warm en die vullen met wat je net gebakken hebt.
alles naar smaak erbij doen (kaas)

origami uitvoeren met de wrap en happen
I'm pretty sure that coffee was invented by guys who were sittin' around smokin' anyways, right? And they just wanted to drink something that would let them stay up late and smoke fucking more! That's my theory.
  zaterdag 9 juli 2005 @ 19:18:33 #34
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_28659399
Vanavond heb ik gekookt:

KIP SOMOR

Dit is een indisch gerecht. (zacht van smaak)

NODIG:
500 gr. Kipfilet in blokjes
400 gr. Aardappelschijfjes
2 Uien (fijn gesnipperd)
Vet-sin
Ketch-up
Bouillion
Rijst.

BEREIDING:
Fruit de ui-snippers en bak de blokjes kipfilet. Ondertussen de aardappelschijfjes frituren.
Zodra dit klaar is alles in een grote pan. De bouillion, Vet-sin en Ketch-up toevoegen.
Laten pruttelen zodat de bouillon indikt tot saus.
Ondertussen witte rijst erbij koken (doe ik meestal met een bouillonblokje erbij)

Helaas weet ik niet de exacte verhoudingen/hoeveelheden. Doe ik meestal op smaak.
Vooral de hoeveelheid bouillon, vet-sin en ketch-up. voeg ik naar smaak toe.
(Het moet namelijk GEEN tomatensaus worden)

HEERLIJK!!
Positive thinking, my way of thinking!
pi_28659663
Coq-au-vin?
  zaterdag 9 juli 2005 @ 19:36:52 #36
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_28659677
quote:
Op zaterdag 9 juli 2005 19:36 schreef skiczukie het volgende:
Coq-au-vin?
Erg origineel is het niet, maar wel lekker!
Receptje???
Positive thinking, my way of thinking!
pi_28659775
quote:
Op zaterdag 9 juli 2005 19:36 schreef Annemiek78 het volgende:

[..]

Erg origineel is het niet, maar wel lekker!
Receptje???
Ik niet. Helaas.
pi_28662368
quote:
Op zaterdag 9 juli 2005 19:36 schreef Annemiek78 het volgende:

[..]

Erg origineel is het niet, maar wel lekker!
Receptje???
Tuurlijk!

Recept:

http://img.photobucket.com/albums/v172/knalpot/02-04-1.jpg

Staat achter een linkje anders is het te groot.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 9 juli 2005 @ 23:15:37 #39
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_28665394
quote:
Op zaterdag 9 juli 2005 19:36 schreef Annemiek78 het volgende:

[..]

Erg origineel is het niet, maar wel lekker!
Receptje???
Kip in Wijn
(Coq au Vin )


Ingrediënten:
1 kip van 1500 gram
125 gram boter
zout, peper
3 uien
1 glaasje cognac
1/2 liter rode wijn
3 teentjes knoflook
1 bouquet garni
2 eetlepels tomatenpuree
12 kleine uitjes
suiker
250 gram champignons
200 gram gerookt borstspek
12 croûtons

Bbereiding:

Laat de rode wijn gedeeltelijk reduceren. Houd hem warm. Snij de kip in stukken, geef er zout en peper over. Verhit 75 gram boter in een pan en sauteer de stukken kip aan alle kanten bruin. Schil ondertussen de uien en snij ze in juliënne. Voeg ze bij de kip. Als de uien bruin zijn, voeg de cognac toe en flambeer, haal de pan van het vuur, roer goed over de bodem en zet de pan weer op het vuur. Schil de knoflook en pers die uit. Geef de warme wijn over de kip. Voeg de knoflook toe en het bouquet garni. Zet de deksel op de pan en zet de pan anderhalf uur in een oven van 170 graden C. Maak ondertussen de champignons schoon, als ze niet erg klein zijn, snij ze dan in vieren. Schil de kleine uitjes. Snij het spek in juliënne. Doe de boter in een pannetje, voeg er wat zout en suiker bij en de uitjes en laat deze caramelliseren op zacht vuur. Zweet het spek uit op zacht vuur in een pan, haal het uit de pan, voeg dan de champignons toe en sauteer ze bruin. Voeg champignons en spek bij de uitjes. Tien minuten voor het einde van de kooktijd van de haan maken we de croûtons. Leg de stukken haan op een voorverwarmde schaal. Passeer de saus van de haan. Voeg er de tomatenpuree bij en meng goed. Werk er het garnituur van uitjes, spek en champignons door en verwarm nog even. Geef de saus over de haan, zet er de croûtons omheen en serveer.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zondag 10 juli 2005 @ 15:30:56 #40
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_28682273
quote:
Op zaterdag 9 juli 2005 23:15 schreef Martijn_77 het volgende:


Geef de saus over de haan, zet er de croûtons omheen en serveer.
Haan??? het was toch een kiprecept?
Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
pi_28682337
quote:
Op zondag 10 juli 2005 15:30 schreef edje34 het volgende:

[..]

Haan??? het was toch een kiprecept?
Coq is haan heh. Maar, what's the difference.
  zondag 10 juli 2005 @ 15:42:29 #42
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_28682593
quote:
Op zondag 10 juli 2005 15:33 schreef skiczukie het volgende:

[..]

Coq is haan heh. Maar, what's the difference.
Geef de saus over de haan, zet er de croûtons omheen en serveer.

Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
pi_28683045
quote:
Op zondag 10 juli 2005 15:42 schreef edje34 het volgende:

[..]

Geef de saus over de haan, zet er de croûtons omheen en serveer.

Ja. Okee.
  zondag 10 juli 2005 @ 16:16:50 #44
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_28683610
voor een goeie kok auw fin neemt men het beste een soepkip, die hebben meer smaak.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_28684240
Iemand nog leuke ideen, heb hier gewoon 4 kippenpoten liggen.. wat kan ik doen? grillen? in de oven? ik heb een combi/grill/oven/magnetron
pi_28684260
quote:
Op zondag 10 juli 2005 16:41 schreef tonks het volgende:
Iemand nog leuke ideen, heb hier gewoon 4 kippenpoten liggen.. wat kan ik doen? grillen? in de oven? ik heb een combi/grill/oven/magnetron
Gewoon ff grillen. Lekker toch.
  zondag 10 juli 2005 @ 16:44:45 #47
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_28684329
Ik heb een dozijn drumsticks, die gaan vanavond gewoon de oven in.
Lekker kluiven.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_28684370
quote:
Op zondag 10 juli 2005 16:42 schreef skiczukie het volgende:

[..]

Gewoon ff grillen. Lekker toch.
ja maar hoe heet enzo
  zondag 10 juli 2005 @ 16:49:40 #49
65837 cerror
ik kom af en toe
pi_28684492
Kipfilet bakken in 250 gram kruidenboter met uitjes en champignon.
Dan een sausje erbij die je zo maakt:
Yoghurt, bruine suiker, gembersiroop en mayo.
Hoi, ik ben een lamzak met een passie voor flessen wasverzachter.
Neuk mijn oor en noem me Harry Mulisch
pi_28684554
quote:
Op zondag 10 juli 2005 16:46 schreef tonks het volgende:

[..]

ja maar hoe heet enzo
180, uurtje? Geen idee, ik doe ook altijd maar wat.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')