abonnement Unibet Coolblue
pi_2210747
quote:
Danielle heeft een dip

De afgelopen donderdagavond is Danielle niet in haar koude kleren gaan zitten. Ze is twee keer genomineerd en Frank is naar huis. Het vrolijke 'poppetje' is sip.

Nienke Hoek 16-11-2001 19:56

Arm - Danielle zit verdrietig bij het hek. Na de fikse ruzie tussen Diane en Kelly kan ze haar tranen niet meer bedwingen. Ze heeft het gehad. Het zit Danielle dwars dat Ed en Leo haar hebben genomineerd. Ze lucht haar hart bij Andries en Diane. Ze storen zich aan dat koekeledosie van mij , snikt Danielle, ik weet ook wel dat mijn stemmetje irritant kan zijn, maar zo ben ik nou eenmaal.
Andries vindt het belachelijk om Danielle daarom te nomineren. Tsss, dan hadden ze ons alledrie wel uit kunnen kiezen. Ook Diane begrijpt het niet. Ik scheld Leo verrot en daar doet hij niks aan. Volgens Danielle heeft Leo tussen de twee meiden getwijfeld. Ik heb mijn eerste twee stemmen gehad , concludeert ze.

Ruzie
De nominatieronde van gisteravond is niet het enige wat Danielle dwarszit. Het is altijd ruzie hier , jammert ze verder. Het gaat verdomme nergens over. Danielle vindt het vervelend dat mensen allerlei spelletjes spelen en theorieen bedenken om mensen weg te kunnen stemmen. Ik heb daar geen zin in. Ik wil het hier gewoon gezellig hebben. Je weet toch niet wat er gebeurt. Waar maakt iedereen zich nou zo druk om?

Danielle zegt, dat ze altijd voor iemand opkomt. En als ik dat dan doe dan zeggen jullie weer dat ik te naief ben." Diane en Andries drukken haar op het hart dat ze dat alleen maar tegen haar zeggen om haar te beschermen. "Weet je", vervolgt Danielle, "als mensen echt zo slecht zijn hier, wil ik niet blijven. Dan ga ik lekker naar huis en dan kunnen jullie de hele dag ruzie maken. Toch blijft Danielle. Vandaag zit ze gewoon in een dip. Frankie is weg. Ik heb al anderhalve week pijn in mijn rug. Dus ik zit hier even vol zelfmedelijden. bron: de BB site


pi_2210749
quote:
Kritiek komt hard aan bij Danielle

Aan tafel spuien de Bewoners hun kritiek op elkaar. Dit wordt niet door iedereen in dank afgenomen.

Patricia Mesman 16-11-2001 21:44

Arm Andries vindt het de hoogste tijd voor een openhartig gesprek. Als de Bewoners aan tafel zitten voor het avondeten, stuurt hij er op aan dat iedereen vertelt wie hij of zij heeft genomineerd en waarom. Sommigen grijpen dit moment aan om hun harten eens flink te luchten.
Ed en Leo vertellen om de beurt waarom ze op Danielle hebben gestemd. Beiden irriteren zich aan haar kleine stemmetje en vinden haar 'hug-gedrag' ronduit vervelend. Danielle, die toch al niet zo lekker in haar vel zit op dit moment, hoort de kritiek stilletjes aan en laat dit schijnbaar gelaten over zich heen komen.

Daan is te constant, ik krijg te weinig grip op haar, verklaart Leo zijn nominatie-keus. "Ik heb getwijfeld tussen Daan en Diaan, ik vind Diane zeer lastig en soms ook irritant, maar ze laat meer mens zien. Ik kan er wel om lachen. Diane zegt nu dat ze erg verbaasd is dat Leo haar niet heeft genomineerd, want zoals ze zegt, 'verdient zij het meer dan Daan om genomineerd te worden'. Ik ben bepaald niet de aardigste tegen jou, ik heb verschillende pogingen gedaan om met jou in contact te komen, maar ik vind je gewoon te vermoeiend, zegt ze eerlijk.

Leo op zijn beurt klaagt erover dat hij in het huis niet goed uit de verf komt. Ik verwijt het mezelf dat ik te weinig heb geprofileerd. Dit is mijn fucking game, je sukkelt maar door hier. In het dagelijks leven heb ik meer mannelijkheid. Dat ik hier niet tot zijn recht kom, vind ik kut! Andries bedenkt zich dat hij, nu hij Captain is, wel betrokken moet zijn bij de groep, waardoor hij vast meer in zijn element raakt.

Als iedereen zijn zegje over iedereen heeft gedaan, knopen de twee meisjes een gesprek aan los van de heren. Danielle zit er erg mee, dat ze is genomineerd omdat sommigen geen grip op haar krijgen. Ik kan me goed voorstellen dat mensen zich aan mij irriteren, bekent ze Diane. Ze is eens goed bij zichzelf te rade gegaan en vraagt zich af waarom zij toch altijd met een 'bepaald stemmetje' praat. Ik heb het gevoel dat het hier erger wordt, zegt ze verontrust. Diane troost haar. Het is een uitlaatklep, waarschijnlijk kan je sommige dingen die je moeilijk vindt om te zeggen, niet op een andere manier zeggen. Toch is Danielle niet gerust gesteld. Ik vind het vervelend dat mensen denken dat ik oppervlakkig ben, dat ik mezelf niet uit. Diane snoert haar de mond door haar vriendin een stevige 'hug' te geven. bron: de BB site


  zaterdag 17 november 2001 @ 06:50:19 #78
13948 don_quichot
ivanhoe is een mietje
pi_2210767
quote:
Op zaterdag 08 september 2001 15:24 schreef Laurens het volgende:
Danielle

Trefwoorden: naturel, veerkrachtig, stevig in haar schoenen


danielle is toch die met de dreads? als zij al deze beschrijving verdient dan is Sandy frigide en Kelly emotioneel onbreekbaar.
‘Black Flag’ is an allusion to a famous Israeli court ruling following the 1956 Kafr Qasm massacre. In this ruling, the judges said that any soldier has the right and obligation to refuse clearly illegal commands, above which ‘hangs a black flag’. In the
  zaterdag 17 november 2001 @ 07:12:17 #79
17121 Rica
Mais, je rêve!
pi_2210779
quote:
Op zaterdag 17 november 2001 06:50 schreef don_quichot het volgende:

[..]

danielle is toch die met de dreads? als zij al deze beschrijving verdient dan is Sandy frigide en Kelly emotioneel onbreekbaar.


Nou vooruit, jij ook een reactie

Naturel: Daniëlle is best wel naturel (op haar stemmetjes na dan) Zodra ze haar echte gezicht laat zien, wordt het je direct duidelijk dat er onder dat softe uiterlijk en die enkele kinderlijke maniertjes een heel evenwichtige dame zit die alles goed doordenkt.
Naturel is een bietje een vage term natuurlijk, maar als je het opvat als 'origineel' dan is die term best wel van toepassing; Daniëlle heeft haar eigen originele mening en zal zich niet zo gauw een mening van een ander laten aanleunen.

Veerkrachtig en stevig in haar schoenen: Helemaal van toepassing. Daniëlle is niet snel onder de indruk en zal zich niet zo snel de bodem onder haar voeten laten wegschoffelen. Mensen kunnen uren tegen haar aanlullen en ze zullen denken dat ze haar totaal overtuigt hebben, maar ondertussen denkt Daniëlle haar het eigen van..
Daniëlle heeft haar eigen mening, alleen zul je die niet snel ondekken; zeker niet in haar woorden, maar kijk naar haar gedrag.

Jij gebruikt Sandy en Kelly als tegenstelling, dus als ik het weer terugdraai vind jij dat Sandy een 'geil' meisje is en Kelly 'emotioneel breekbaar'?

Ook daar ben ik het niet mee eens, maar da's een heel ander verhaal

Don't try and blame me for your games
Your games are death
My world is light, the angels fill my eyes
With every breath
  zaterdag 17 november 2001 @ 07:28:23 #80
13948 don_quichot
ivanhoe is een mietje
pi_2210787
quote:
Op zaterdag 17 november 2001 07:12 schreef Rica het volgende:

heel verhaal en dan,
Nou vooruit, jij ook een reactie

Jij gebruikt Sandy en Kelly als tegenstelling, dus als ik het weer terugdraai vind jij dat Sandy een 'geil' meisje is en Kelly 'emotioneel breekbaar'?


ja ik denk dat Kelly emotioneel heel breekbaar is, maar over Sandy heb je wel een puntje. ik bedoelde echter dat ze emotioneel frigide was en dat dan natuurlijk weer sarcastisch, duz ik vind ook haar niet een sterke indruk maken. ik verbaas me er sowieso weleens over hoe BB het voor elkaar heeft gekregen om zo'n mooi stelletje fruitcakes bij elkaar te krijgen. levert een hoop amusante trammelant op, maar ik heb weleens medelijden met een aantal deelnemers. ik vraag me steeds vaker af of dit projekt wel kan en of ik er wel echt van kan genieten. voel me een beetje een ramptoerist.

nog even over Daan. ze nomineert Frank, terwijl ze niet wil dat hij weggaat en binnen een dag heeft z3e al spijt. ze heeft niet door dat Franks nukken grotendeels veroorzaakt werden door het volstrekt egocentrische en humeurige gedrag van Diane, die ze niet tegenspreekt als ze weer een van haar roddelbuien heeft en ik heb haar nog nooit een mening horen verkondigen. dit botst imho een beetje met de definitie van sterk in je schoenen staan.

maar bedankt voor de reactie...

‘Black Flag’ is an allusion to a famous Israeli court ruling following the 1956 Kafr Qasm massacre. In this ruling, the judges said that any soldier has the right and obligation to refuse clearly illegal commands, above which ‘hangs a black flag’. In the
  zaterdag 17 november 2001 @ 07:58:40 #81
17121 Rica
Mais, je rêve!
pi_2210810
Yep, dit is het Daan topic huh?!

duss over daniëlle:

Of Frenk zijn buien helemaal veroorzaakt worden door Diane.. hmmm dat weet ik niet. Zonder Diane als bliksem-aflijder zou Frenk misschien wel helemaal geflipt zijn.
Maar jah, mijn mening over Diane is de afgelopen dagen dan ook helemaal bijgesteld nu ze duidelijk heeft laten merken dat haar loyaliteit uiteindelijk toch bij Frenk ligt..

Het is ook ontzettend hypocriet van Daan om eerst Frenk te nomineren en hem daarna te behuilen.. net zo hypcriet als Frenk zijn zogenaamde 'maatje' Andries (actie allah Willem in mijn optiek).
Ik denk dan ook dat Daniëlle heel eerlijk was toen ze zei "ik ben niet zo lief als je denkt hoor".
Onder dat zachtaardige uiterlijk zit gewoon een berekenend meisje dat niet veel meer geeft om termen als 'koud' en 'warm'.
Dat heeft echter nog steeds niets te maken met niet stevig in de schoenen staan, misschien in tegendeen zelfs..
En dat ze Diane niet tegenspreekt.. neh, Diane zegt heel vaak dingen die Daniëlle stiekem denkt maar niet zegt.

Of wij voyeur zijn, of dat wij niet veel beter dan mensen dan die zich voor geld 24 uur willen laten filmen? Nope, dat zijn we niet..
Maar juist daarom mag je zonder gewetenswroeging rustig kijken en je meest ongenuanceerde meningen op hun los laten, al je gal spuien! Twee kanten van de medaille!

de aantal keren dat ik een reactie terug krijg zijn op 1 hand te tellen, vandaar die opmerking

Don't try and blame me for your games
Your games are death
My world is light, the angels fill my eyes
With every breath
pi_2210812
quote:
Op zaterdag 17 november 2001 07:58 schreef Rica het volgende:
Het is ook ontzettend hypocriet van Daan om eerst Frenk te nomineren en hem daarna te behuilen.. net zo hypcriet als Frenk zijn zogenaamde 'maatje' Andries (actie allah Willem in mijn optiek).
Andries zijn zogenaamde 'maatje' Frenk denk ik dat je bedoelt.
pi_2214247
De motivatie van Danielle over het nomineren van Leo:
Leo staat het minste in de groep, wij houden allemaal van grappen en grollen.

Nou, wat hebben we toch gelachen met Danielle.
ja BB, nee BB, doei Patty, bedankt BB. pffff, vermoeiend mens

http://www.snowzone.nl
  zondag 25 november 2001 @ 02:33:11 #84
16701 scanman01
Today's a good day
pi_2283459
Net weer een heel lang emotioneel verhaal van Danielle gehoord over haar ouders. Kelly was dit keer haar toehoorder. Er is iets heel vreemd met Danielle op dit gebied. Als ze tegen Kelly praat over haar vader en moeder, zegt ze:
"en dan ging papa..... " of "toen zei papa tegen mij...." en "mama vertelde mij ...." of "mama zag dat ik .... " enz.... Het is net alsof ze dus met haar zusje zit te praten over hun ouders,terwijl dat dus niet zo is. Dit klonk mij zeer vreemd in de oren. Volgens mij zou ieder ander het vertellen op deze manier: "mijn vader ging dan.... " of "toen zei mijn vader tegen mij..." ... enz

Maar misschien is dat gebruikelijk in de streek waar zij vandaan komt ofzo?

My soul is painted like the wings of butterflies
  zondag 25 november 2001 @ 03:05:00 #85
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_2283724
Heb dat gesprek ook gehoord, Scan en het viel mij op dat Kelly echt geinteresseerd luisterde en ook de goeie vragen stelde, waardoor Daan heel makkelijk kon praten over de dood van haar moeder.
Ik hoop dat ze dit uit gaan zenden, het gaf mij toch ff een andere kijk op Kelly, meestal vind ik haar een kompleet "airhead" en het volgende moment verrast ze me.
Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
  zondag 25 november 2001 @ 03:16:56 #86
16701 scanman01
Today's a good day
pi_2283798
quote:
Op zondag 25 november 2001 03:05 schreef Dark het volgende:
Ik hoop dat ze dit uit gaan zenden, het gaf mij toch ff een andere kijk op Kelly, meestal vind ik haar een kompleet "airhead" en het volgende moment verrast ze me.
Het ging me eerlijk gezegd niet zozeer om Kelly, maar wel om de manier waarop Danielle het vertelde.... dat ze papa en mama gebruikt tegen Kelly.. ipv mijn vader en mijn moeder.
En wat betreft uitzenden hoop ik meer dat ze de dolksteek van Kelly tegen GJ gaan uitzenden... een uurtje voor dat gesprek. Dat kan iedereen verwachten die denkt op goede voet te staan met Kelly blijkbaar. Nu is Ed opeens haar grote held! (ze moest eens weten!!!)
My soul is painted like the wings of butterflies
  zondag 25 november 2001 @ 03:49:54 #87
1234 HiZ
Istanbullu
pi_2283879
quote:
Op donderdag 04 oktober 2001 23:13 schreef FrankVanKlaveren het volgende:
[afbeelding]

[afbeelding]

Meer op http://www.bb3.nu/?p=x&a=archives/00000275.php


Vinden jullie die cellulitiskont nou echt leuk om naar te kijken ?
pi_2284767
quote:
Op zondag 25 november 2001 02:33 schreef scanman01 het volgende:
Net weer een heel lang emotioneel verhaal van Danielle gehoord over haar ouders. Kelly was dit keer haar toehoorder. Er is iets heel vreemd met Danielle op dit gebied. Als ze tegen Kelly praat over haar vader en moeder, zegt ze:
"en dan ging papa..... " of "toen zei papa tegen mij...." en "mama vertelde mij ...." of "mama zag dat ik .... " enz.... Het is net alsof ze dus met haar zusje zit te praten over hun ouders,terwijl dat dus niet zo is. Dit klonk mij zeer vreemd in de oren. Volgens mij zou ieder ander het vertellen op deze manier: "mijn vader ging dan.... " of "toen zei mijn vader tegen mij..." ... enz

Maar misschien is dat gebruikelijk in de streek waar zij vandaan komt ofzo?


Ik had ooit eens een huisgenootje die het ook altijd over 'papa' had, als ze het over haar vader had. Dat vond ik ook altijd vreemd, maar kennelijk vinden sommige mensen het heel normaal om 'papa' te zeggen i.p.v. 'm'n vader'.
pi_2302285
Uit het streamverslag van APK:

Daan: Nee, zo zouden we niet meer denken!


Goedemorgen zuster Daan!
Goedemorgen Sacha, hoe voelen WIJ ons vandaag,
hebben WE er weer een beetje zin in?

AAAAAAARGH!

...
pi_2302388
quote:
Op dinsdag 27 november 2001 00:41 schreef sacha het volgende:
Uit het streamverslag van APK:

Daan: Nee, zo zouden we niet meer denken!


Goedemorgen zuster Daan!
Goedemorgen Sacha, hoe voelen WIJ ons vandaag,
hebben WE er weer een beetje zin in?

AAAAAAARGH!


wie over zich laat lopen is een stoeptegel......
pi_2310972
Ze komt op me over als een beetje verwend meisje. Is ze enig kind? Rijke ouders?
pi_2313908
quote:
Op dinsdag 27 november 2001 00:41 schreef sacha het volgende:
Uit het streamverslag van APK:

Daan: Nee, zo zouden we niet meer denken!


Goedemorgen zuster Daan!
Goedemorgen Sacha, hoe voelen WIJ ons vandaag,
hebben WE er weer een beetje zin in?

AAAAAAARGH!


Ik haat het als mensen zo spreken over verpleegkundigen wacht maar tot jij in het ziekenhuis ligt dan helpen WIJ jou niet
pi_2313983
quote:
Op dinsdag 27 november 2001 20:23 schreef Beatrice het volgende:
Ze komt op me over als een beetje verwend meisje. Is ze enig kind? Rijke ouders?
Nee, ze is niet enig kind, ze heeft volgens mij nog 2 zussen en een broer ofzo. Ze heeft ook geen rijke ouders, ze vertelde dat ze vroeger altijd gingen kamperen en dat ze niet met de gewoonten van de rijken der nederland in aanraking is geweest. Haar moeder is trouwens overleden na een lang ziektebed.
pi_2313990
quote:
Op zondag 25 november 2001 12:27 schreef rooierooie het volgende:

[..]

Ik had ooit eens een huisgenootje die het ook altijd over 'papa' had, als ze het over haar vader had. Dat vond ik ook altijd vreemd, maar kennelijk vinden sommige mensen het heel normaal om 'papa' te zeggen i.p.v. 'm'n vader'.


Ik denk niet dat het vreemd is om papa en mama te zeggen. Hier in Limburg praten we ook over pap en mam en zegt men ook niet snel mijn vader en mijn moeder.
  woensdag 28 november 2001 @ 11:13:26 #95
18917 Kiki
Honni soit qui mal y pense..
pi_2314562
quote:
Op zondag 25 november 2001 12:27 schreef rooierooie het volgende:

[..]

Ik had ooit eens een huisgenootje die het ook altijd over 'papa' had, als ze het over haar vader had. Dat vond ik ook altijd vreemd, maar kennelijk vinden sommige mensen het heel normaal om 'papa' te zeggen i.p.v. 'm'n vader'.


Ik noem ze ook papa en mama, ook in gesprekken naar anderen toe. Zo heten ze toch?
Money talks, Bullshit walks!
pi_2315334
quote:
Op woensdag 28 november 2001 09:01 schreef leeghoofd het volgende:

[..]

Ik haat het als mensen zo spreken over verpleegkundigen wacht maar tot jij in het ziekenhuis ligt dan helpen WIJ jou niet


Worden WIJ toch voor betaald?

Daniëlle is de belichaming van het poldermodel,
zeg maar de Miss Concensus op de polder model verkiezing van het jaar
(fake-picture?)

Wanneer je altijd maar overeenstemming wilt bereiken is het logisch dat je in de wij-vorm gaat praten. Hebben wij geen zin in...

Wordt denk ik nog knap lastig om een filmpje met 'hoogtepunten' voor zo'n oppervlakkig persoon te creëren op het moment dat haar exit valt.

pi_2381097
Daar moet ik Andries gelijk in geven.
quote:
Op woensdag 05 december 2001 01:11 schreef Bus watcher het volgende:
Andries : Wat je wel hebt met Daan, als je diep gaat wordt zij oppervlakkig. Terwijl ze je niet begrijpt zegt ze toch ja. Leo : Sandy zegt eerlijk ik snap het niet, daar heb ik respect voor.
Viper 4 life
  donderdag 6 december 2001 @ 19:26:20 #98
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_2398101
Hopelijk is ze volgende week exit.
My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
  vrijdag 7 december 2001 @ 01:03:49 #99
1234 HiZ
Istanbullu
pi_2402469
quote:
Op donderdag 06 december 2001 19:26 schreef Marble het volgende:
Hopelijk is ze volgende week exit.
Inderdaad, en er is een goede kans ook dat dat waar gaat worden. Jammer dat het ik haat Danielle topic op slot is, het liep beter dan dit pro-topic.
  vrijdag 7 december 2001 @ 01:05:13 #100
16697 femalehunter
Serve Chilled!
pi_2402482
Goh, is zij nou de enige bewoner waarvan we nog steeds in het eerste deel aan het posten zijn? Veelzeggend! Het is en blijft een saaie doos.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')