abonnement Unibet Coolblue
pi_21369202
En Nederland wint met 10-4
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
pi_21369224
Netjes.

Heb we wel bescheurd met die scheids. Wat een overdreven bewegingen bij een strike.
While we're living, the dreams we have as children fade away
AFC Ajax | Borussia Mönchengladbach] | Kansas City Chiefs | Alabama Crimson Tide
pi_21369228
quote:
Op woensdag 18 augustus 2004 12:28 schreef Kapt.Ruigbaard het volgende:
En Nederland wint met 10-4
Was ook wel nodig ook
pi_21369258
quote:
Op woensdag 18 augustus 2004 12:29 schreef zjroentje het volgende:
Netjes.

Heb we wel bescheurd met die scheids. Wat een overdreven bewegingen bij een strike.
Dat was die zelfde lul die ons dinsdag naaiden met die nul op 1.
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
pi_21369266
Ik was lekker eerder Das voor het eerst op FOK! dat een eerder topic gesloten wordt, aan jou de eer

Nederland heeft wel veel veldfouten gemaakt
pi_21369295
Mooi zo, opdracht vervuld dus.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_21369302
quote:
Op woensdag 18 augustus 2004 12:30 schreef okee6 het volgende:
Ik was lekker eerder Nederland heeft wel veel veldfouten gemaakt
Deze is lekker nog open!
Ja beetje wazige actie van Jongejan.
Adriana er nog uitgestuurd omdat hij het niet eens was met 3 slag, en waarom deden die Italianen zo debiel omdat een kneus over het 2de honk heen slide en gewoon uitgetikt wordt
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
pi_21369326
Joepie, nu maar hopen op een HH vanavond voor de harde werkers.
pi_21369374
quote:
Op woensdag 18 augustus 2004 12:32 schreef Kapt.Ruigbaard het volgende:

[..]

Ja beetje wazige actie van Jongejan.
Adriana er nog uitgestuurd omdat hij het niet eens was met 3 slag, en waarom deden die Italianen zo debiel omdat een kneus over het 2de honk heen slide en gewoon uitgetikt wordt
Maar ook veel misverstanden. Niet alleen de ballen die bleven liggen. Ook overneemproblemen. En opnieuw liet Oranje veel mensen achter op de honken.

ShaoliN ga jij nog maar eens klokkijken, Da_Sandman is getuige

Ik schreef al:
10-4 winst op de Italianen, we leven weer. In een wisselende wedstrijd wordt overtuigend afgerekend met de aartsrivaal. Morgen volgt de rustdag en dan staat Cuba op het programma.
  woensdag 18 augustus 2004 @ 12:37:59 #10
32597 ShaoliN
*BLiNg bLiNG*
pi_21369462
Tijdstip v/d posts was gelijk. Ik zag 2 topics staan, en liet diegene met de meeste reacties open. Maargoed dat maakt niet uit. Hier kunnen we ook prima over honkbal ouwehoeren. Het is iig een goede zaak dat Nederland gewonnen heeft.
pi_21369601
Ik blijf denken dat Nederland tekort komt tegen de favorieten. Tegen een mindere werper scoren de Amerikanen goed, maar tegen Japan en Canada was er geen enkele kans op een rally. Slordig slaan en snelle nullen. Vandaag was dat ook weer het geval, daar verandert een zevende innings niet zoveel aan. En dat is toch jammer.
quote:
Op woensdag 18 augustus 2004 12:37 schreef ShaoliN het volgende:
Tijdstip v/d posts was gelijk.
logische keuze, maar ik zag het topic van Ruigbaard niet eens toen ik terugkeerde
pi_21369628
De huidige stand:



Ervan uitgaand dat Cuba vandaag wel wint van Taiwan staan Nederland en Taiwan op gelijke hoogte.
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
pi_21369640
Mooie overwinning.

En dan nu Cuba, altijd lastig.
  woensdag 18 augustus 2004 @ 12:45:37 #14
33232 Againzender
Vriend van de show
pi_21369656
Nette overwinning, maar ze zijn er nog niet...
[b]Op maandag 6 september 2010 00:28 schreef tong80 het volgende:[/b]
GVD Wat moet jij een trotse vader zijn :)
:P
  woensdag 18 augustus 2004 @ 12:46:19 #15
9689 RedGuy
I'll Smash Glasses
pi_21369671
quote:
Op woensdag 18 augustus 2004 12:44 schreef Bayer het volgende:
Mooie overwinning.

En dan nu Cuba, altijd lastig.
Hopelijk is er weer zelfvertrouwen na deze overwinning en stijgen ze boven zichzelf uit.
The Most Incredible, Baby
pi_21369696
Uiteraard hebben we nog niks van Cuba gezien dit toernooi. Naar mijn idee zijn ze na Sydney tegen Nederland extra gemotiveerd om te winnen.
pi_21369705
En speciaal voor bluezz nog een verslag van de wedstrijd
quote:
Met een goede overwinning op Italië blijft Nederland nog altijd in de race voor een plaats in de halve finale. Met twee overwinning uit vier wedstrijden hervat Oranje vrijdag na een rustdag het toernooi met een wedstrijd tegen wereldkampioen Cuba. In de wedstrijd tegen Italië liet de Nederlandse slagploeg zich weer eens van zijn goede kant zien. Veertien hits brachten de eindstand op 10-4.

Nederland was het aan zijn stand verplicht om vandaag van Italië te winnen. Toch was het afwachten hoe de honkballers van bondscoach Robert Eenhoorn met de mentale tik, die Japan en Canada hadden uitgedeeld, waren omgegaan. De twee topfavorieten hadden Oranje in de afgelopen twee dagen hard weggeslagen. Hierbij was vooral de nederlaag tegen Japan zuur, temeer Nederland lange tijd zicht had op een zege.

Een middag en avond rust had de ploeg merkbaar goed gedaan. Vol goede moed kwamen de Nederlandse honkballers vandaag het veld op. Waar Oranje in de afgelopen twee duels niet verder kam dan zeven hits, waren de knuppels vandaag weer 'heet'. Gloeiend heet zelfs in het geval van Johnny Balentina en Chairon Isenia. Isenia kwam tot drie hits. Balentina, die de plaats had ingenomen van Wladimir Balentien produceerde er twee. Ook Eugene Kingsale, Sharnol Adriana, Dirk van 't Kloosteren Shurendell de Caster kwamen tot twee hits.

Voortvarend

De Nederlandse honkballers begonnen voortvarend. Onder leiding van startend werper Rob Cordemans werden in de openingsslagbeurt drie Italianen op rij uitgeschakeld. Hierna bereikte voor Nederland Ralph Milliard, na een vrije loop, wel het eerste honk. Bij zijn poging het tweede honk te stelen, werd de snelle Nederlandse honkloper enigszins geholpen door de Italiaanse catcher James Parisi, die de bal ver langs het tweede honk gooide, waardoor Milliard zelfs door naar drie kon. Op een verre tweehonkslag van Ivanon Coffie, een bal die uiteindelijk met een stuit het stadion verliet, kon Milliard vervolgens de score openen. en honkslag van Dirk van 't Klooster bracht hierna ook Coffie over de thuisplaat.

Het antwoord van Italië kwam in de tweede inning. Een honkslag van Jairo Ramos Gizzi en een tweepitter van Mario Chiarini brachten lopers op het tweede en het derde honk. Een opofferingsslag van Giuseppe Mazzanti was uiteindelijk voldoende om Gizzi ook daadwerkelijk over de thuisplaat te krijgen.

Initiatief

Desondanks behield Nederland het initiatief. Na een honkslag van Johnny Balentina en een geraakt werper voor Raily Legito kreeg Nederland ook in de tweede inning lopers op de honken. Pas een inning later werd er ook daadwerkelijk gescoord. Een verre uithaal van aanvoerder Sharnol Adriana betekende de derde Nederlandse homerun op deze Olympische Spelen.
Italië kwam meteen in de vierde inning weer terug. Ditmaal via een solohomerun van Jairo Ramos Gizzi. Met strikeouts voor Mario Chiarini en Giuseppe Mazzanti maakte werper Cordemans hierna een einde aan de kansen voor Italië om op gelijke hoogte te komen.

Hoewel Nederland in de beginfase het beste van het spel had, was het Italië dat in de vijfde inning hard toesloeg via een tweehonkslag van James Parissi en een hit van Seth la Fera. Met nul uit kregen de Italianen hierdoor lopers op het tweede en het derde honk. De Nederlandse verdediging deed er alles aan om Italië van het scoren te houden. Een grondbal van David Francia werd door Shurendell de Caster goed verwerkt. De Nederlandse eerste honkman bracht de bal op tijd op het tweede honk om La Fera uit te maken. Op een grondbal van Davide Dallospedale kon vervolgens ook David Francia op zijn weg richting thuisplaat worden uitgemaakt door een goede aangooi van korte stop Raily Legito op catcher Chairon Isenia.
Ondanks deze geslaagde pogingen kwam Italië desondanks wel op voorsprong. Met Francia en Dallospedale op de honken knalde James Buccheri de bal voor twee honken het buitenveld in. Hij bracht hiermee zijn twee ploeggenoten over de thuisplaat. Voor het eerst in deze Olympische Spelen kwam Italië hiermee op een goede voorsprong.

Belangrijke tweehonkslag

Het duurde even voordat Nederland iets terug kon doen. Vooral doordat de Italiaanse startend werper Kasey Olenberger in de gelijkmakende vijfde inning Eugene Kingsale en Sharnol Adriana met drie slag uitschakelde. Maar toen Nederland de wedstrijd naar zich toetrok, deden de honkballers van bondscoach Robert Eenhoorn dit ook goed. In de zesde inning kreeg de Italiaan Olenberger acht slagmannen tegenover zich. De pitcher begon goed met onder meer drie slag voor Shurendell de Caster, waardoor Italië twee uit kreeg.
Hierna slaagde Nederland er toch in om door de defensie heen te prikken. Johnny Balentina begon met een belangrijke tweehonkslag. Hij kon scoren op een hit van Chairon Isenia. Na vrije lopen voor Raily Legito en Ralph Milliard stroomden de honken vol. Inmiddels had Carlo Richetti het werpen van Olenberger overgenomen. Hij moest een tweehonkslag van Eugene Kingsale incasseren. Op deze bal, vlak langs de lijn in het rechtsveld konden maar liefst twee punten binnenkomen. Isenia en Legito brachten hun ploeg hierdoor weer compleet terug in de wedstrijd.

De defensie van Italië was hierna defintief gebroken. Geraakt werper voor Sharnol Adriana, een geslaagde stootslag-honkslag van Dirk van 't Klooster en een honkslag van Shurendell de Caster zorgde vervolgens niet alleen voor volle honken met nul uit, maar bovendien voor de aftocht van de tweede Italiaanse pitcher. Ook Fabio Milano kon het tij niet keren. Op een honkslag van Chairon Isenia liep Nederland zelfs uit naar 8-4. Na één slagman kon ook Milano inrukken. Reliever Anthony Massimino zag vervolgens met een dubbelspel een einde aan de inning komen.

Nieuwe werper

Ook bij Nederland was er inmiddels een nieuwe werper op de heuvel gekomen. Na het vierde tegenpunt moest Cordemans plaats maken voor Patrick de Lange. De pitcher van HCAW kreeg wel hits tegen van Mario Chiarini en Davide Dallospedale, maar hield Italië ruim twee inningen wel van het scoren.
Closer Ferenc Jongejan gooide hierna gecontroleerd de wedstrijd in de laatste uit. De voormalig Triple A-werper kreeg in de laatste twee inningen geen honkslagen meer tegen.

Daarvoor moest de wedstrijd wel even voordat stilgelegd voor een opstootje tussen de nationale selectie van Nederland en Italië. Vooral de Italianen maakten zich druk na een goed uitgevoerd dubbelspel van eerste honkman Shurendell de Caster en korte stop Raily Legito. De scheidsrechters konden de beide teams kalmeren, maar moesten daarvoor wel de Italiaanse bondscoach Giampiero Faraone het veld uitsturen.

Nederland zich zich hierdoor niet van de wijs brengen en bracht na een driehonkslag van Eugene Kingsale, vier wijd voor Ivanon Coffie en een honkslag van Sharnol Adriana het negende punt over de thuisplaat. Met een opofferingsslag bracht Dirk van 't Klooster hierna de 10-4 op het scorebord.
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
pi_21369756
Naam AB BB H R RBI SO Position PO A E
MILLIARD Ralph 3 2 - 1 - 1 2B 2 2 -
KINGSALE Eugene 5 - 2 1 2 1 CF 1 - -
COFFIE Ivanon 4 1 1 2 1 - 3B - 4 -
ADRIANA Sharnol 4 - 2 2 2 1 DH - - -
van 'T KLOOSTER Dirk 4 - 2 1 2 - RF 5 - -
de CASTER Yurrendel 5 - 2 - - 3 1B 7 2 -
*de JONG Sidney - - - - - - 1B 1 - -
BALENTINA Johnny 4 - 2 1 - - LF 3 - -
*BALENTIEN Wladimir - - - - - - LF 1 - -
ISENIA Chairon 4 - 3 1 3 - C 5 - -
LEGITO Raily 2 1 - 1 - - SS 2 - -
CORDEMANS Rob - - - - - - P - - -
*de LANGE Patrick - - - - - - P - 1 -
*JONGEJAN Ferenc - - - - - - P - - 1
Total 35 4 14 10 10 6 27 9

Grappig dat steeds weer Milliard de 4-wijd verzamelt
pi_21370594
Tnxx KR
pi_21370710
Mooie uitslag .
Als het niet wil branden moet je beter stoken.
  woensdag 18 augustus 2004 @ 14:45:57 #21
62215 qu63
..de tijd drinkt..
pi_21372521
Holland!!
It's Time To Shine
[i]What would life be like without rhethorical questions?[/i]
pi_21372799
Australië maakt tegen Japan wel af wat Nederland liet liggen ze winnen met 9-4 Volgens mij niet de meest gunstige uitslag voor oranje
Atje zeggen is adje doen!
pi_21372809
Niet geheel gunstig voor Nederland. Japan verliest van Australie.
quote:
Australië heeft vandaag voor een grote stunt gezorgd. De ploeg verraste topfavoriet Japan. Zes inningen lang ging de strijd gelijk op, waarna Australië via 3 punten in de zevende en drie punten in de achtste inning de winst met 4-9 naar zich toetrok.

Het was de tweede overwinning voor het Australische team op deze Olympische Spelen. Japan was tot nu toe nog ongeslagen. Door dit resultaat gaat Candada nu als enige team zonder verlies aan de leiding.
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
pi_21372834
De stand is nu als volgt:
quote:
1. Canada
2. Japan
3. Chinese Taipei
4. Cuba
5. Nederland
6. Australië
7. Griekenland
8. Italië
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
  woensdag 18 augustus 2004 @ 16:10:46 #25
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_21374751
quote:
Op woensdag 18 augustus 2004 12:32 schreef Bluezz het volgende:
Joepie, nu maar hopen op een HH vanavond voor de harde werkers.
vergeetachtigen
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
  woensdag 18 augustus 2004 @ 22:07:02 #26
95427 Hephaistos.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
pi_21384029
quote:
Op woensdag 18 augustus 2004 14:58 schreef Kapt.Ruigbaard het volgende:
De stand is nu als volgt:
[..]
Is het gewoon zo dat de eerste 4 doorgaan?
  woensdag 18 augustus 2004 @ 22:17:49 #27
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21384334
quote:
Op woensdag 18 augustus 2004 22:07 schreef Hephaistos. het volgende:


Is het gewoon zo dat de eerste 4 doorgaan?
Ja.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_21385162
Hoewel Italie net zo goed naar huis kan gaan gaat een van hen al vast
quote:
De Italiaanse honkballer David Francia is betrapt op het gebruik van doping. Het gebruik werd ontdekt na een dopingcontrole op 4 augustus in Nettuno. De buitenvelder keert per direct terug naar Italië en neemt dus geen deel meer aan de Olympische Spelen.

Bij Francia zouden sporen zijn gevonden van norandrosteron, een anabool. De controle werd uitgevoerd door het Italiaans Olympisch Comité. De norandrosteron blijkt in een medicijn te hebben gezeten, die de Italiaanse buitenvelder heeft gebruikt tijdens zijn revalidatie na een operatieve ingreep. Desondanks zal Francia niet de contra-expertise afwachten. Vanavond keert hij terug naar Italië.
Francia nam vandaag al niet meer met Italië deel aan de wedstrijd tegen Nederland. Dit duel werd door Oranje met 10-4 gewonnen. Na vier wedstrijden staat Italië hierdoor nog altijd puntloos onderaan.

De 29-jarige speler van Prink Grosseto, de koploper in de Italiaanse serie A1, werd geboren in de Verenigde Staten. In 1996 werd hij gedraft door Philadelphia Phillies. In totaal speelde hij acht seizoenen in de Amerikaanse profcompetitie, onder meer enkele seizoenen voor Red Barons, een Triple A-team van de Phillies. Eind vorig jaar verhuisde hij naar de Italiaanse competitie. Het was voor het eerst dat de profhonkballer naar Italië ging. Omdat Francia Italiaanse voorouders had, kon hij worden geselecteerd voor het nationale team.

Voorafgaand aan de Olympische Spelen werd ook al bekend dat de Griekse honkballers James Brack en Derek Nicholson positief hadden gereageerd bij een dopingcontrole in augustus. De twee waren van Grieks-Amerikaanse afkomst en wonen en spelen in de Verenigde Staten. Bij Brack en Nicholson vielen ook de controles bij de contra-expertise positief uit.
Beide honkballers werden met onmiddellijke ingang geschorst en uit de Griekse selectie verwijderd. Bij Brack, een sleutelspeler in de Griekse ploeg, werden sporen van de verboden spierversterker stanozolol gevonden. Bij Nicholson was sprake van verboden vochtafdrijvers.
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
pi_21396999
Weinig honkbal-nieuws vandaag
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
  donderdag 19 augustus 2004 @ 17:40:58 #30
62215 qu63
..de tijd drinkt..
pi_21403634
quote:
Op donderdag 19 augustus 2004 13:25 schreef Kapt.Ruigbaard het volgende:
Weinig honkbal-nieuws vandaag
nuttige kick
netzoals deze
It's Time To Shine
[i]What would life be like without rhethorical questions?[/i]
pi_21403735
Misschien dat we even de verwachtingen kunnen gaan peilen over de wedstrijd tegen Cuba van morgen. Ik denk dat Nederland sterk genoeg is om een overwinning te pakken. Alleen moet het verdedigende werk nog wel een stuk beter dan tegen Italië.
Zu'j net zien met dit weer, wul de waag'n niet pakk'n
pi_21404139
Ik denk dat ze morgen aan slag weer weinig kunnen brengen. Ik verwacht niet dat Nederland wint.
That's all folks!
pi_21404325
Ze wonnen nipt van Griekenland, dus je weet het maar nooit.

Maar ik verwacht iig niks.
While we're living, the dreams we have as children fade away
AFC Ajax | Borussia Mönchengladbach] | Kansas City Chiefs | Alabama Crimson Tide
pi_21407095
quote:
Op donderdag 19 augustus 2004 18:15 schreef zjroentje het volgende:
Ze wonnen nipt van Griekenland, dus je weet het maar nooit.

Maar ik verwacht iig niks.
Tegen Cuba hoeven ze de punten ook niet te pakken als het goed is:

Canada 4- 8 NEDERLAND 4- 4
Cuba 4- 6 Taiwan 4- 4
Japan 4- 6 Griekenland 4- 0
Australië 4- 4 Italië 4- 0

Ze moeten de punten pakken tegen de landen die concurrent zijn voor de 4e plaats. Dus Taiwan, Griekenland (al gebeurd), Italie (ook al), en Australië (Zondag geloof ik). Als ze maar niet te dik verliezen, want dat zou weer nadelig zijn voor het saldo. Maar, met niks te verliezen geef ik ze een kansje
Zu'j net zien met dit weer, wul de waag'n niet pakk'n
pi_21407384
Taiwan en Australie moeten gewonnen worden. Ik zou niet de beste werper laten starten morgen, die Cubanen willen onze huid maar wat graag omdat we ze vernederd hebben.
pi_21407521
quote:
Op donderdag 19 augustus 2004 20:49 schreef okee6 het volgende:
Taiwan en Australie moeten gewonnen worden. Ik zou niet de beste werper laten starten morgen, die Cubanen willen onze huid maar wat graag omdat we ze vernederd hebben.
Ja die Cubanen zullen zinnen op wraak, maar met het oog op de werper: Wanneer we spelen met zwakke werpers EN we spelen tegen een woedend Cuba, zou de score wel eens kunnen oplopen. Dit zou nadelig zijn voor Oranje, omdat een positief saldo kan bijdragen aan een plaatsing. Hopen dus op een klein verliesje, en misschien een verassinkje

Oja, voor de mensen die het nog niet weten:

Morgen 18.30: Nederland - Cuba
Zaterdag 17.30: Nederland - Japan
Zondag 09:30: Nederland - Taiwan

24 augustus: Halve Finales om 10.30 en 18.30
25 augustus: 3e/4e plek om 10.30 en 19.00 Finale
Zu'j net zien met dit weer, wul de waag'n niet pakk'n
pi_21407631
quote:
Op donderdag 19 augustus 2004 20:54 schreef Damzzz het volgende:

[..]

Dit zou nadelig zijn voor Oranje, omdat een positief saldo kan bijdragen aan een plaatsing. Hopen dus op een klein verliesje, en misschien een verassinkje
Waar haal je dat saldo vandaan
pi_21407687
quote:
Op donderdag 19 augustus 2004 20:58 schreef okee6 het volgende:

[..]

Waar haal je dat saldo vandaan
Ja ik weet het, staat niet op TXT maar ik zag het ergens bij standen staan op een olympic games pagina. Ik zal het ff opzoeken
Zu'j net zien met dit weer, wul de waag'n niet pakk'n
pi_21407703
Meestal geldt onderling resultaat, runsaldo is zeldzaam
pi_21407733
quote:
Op donderdag 19 augustus 2004 21:00 schreef Damzzz het volgende:

[..]

Ja ik weet het, staat niet op TXT maar ik zag het ergens bij standen staan op een olympic games pagina. Ik zal het ff opzoeken
1 Canada 4 4 0 0 8 25- 3
2 Cuba 4 3 0 1 6 22- 13
2 Japan 4 3 0 1 6 30- 15
4 Australië 4 2 0 2 4 16- 11
4 Nederland 4 2 0 2 4 24- 19
4 Taiwan 4 2 0 2 4 12- 18
7 Griekenland 4 0 0 4 0 5- 25
7 Italië 4 0 0 4 0 7- 37

www.nossport.nl -> OS -> Uitslagen -> Honkbal
Zu'j net zien met dit weer, wul de waag'n niet pakk'n
pi_21407762
quote:
Op donderdag 19 augustus 2004 21:01 schreef okee6 het volgende:
Meestal geldt onderling resultaat, runsaldo is zeldzaam
Okee, ik meen ergens opgevangen te hebben dat dat hier het geval was , ben ik blij dat er meer mensen zijn die zich met honkbal bezig houden...hier thuis wist niemand het
Zu'j net zien met dit weer, wul de waag'n niet pakk'n
pi_21407794
Misschien leuk voor de mensen die niet zo veel van honkbal af weten en/of de regels niet goed kennen:

http://www.neptunussport.(...)kbal&page=spelregels
Zu'j net zien met dit weer, wul de waag'n niet pakk'n
pi_21414816
Misschien ook leuk zijn de slag- en werpcijfers tot nu toe.
Terug te vinden op: http://www.honkbalsite.com/events/os2004/statistieken.html

Ordeel zelf maar
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
  vrijdag 20 augustus 2004 @ 01:02:42 #44
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21414973
Ik had er vanaf morgen, dankzij een aanbod van gratis kaarten voor de wedstrijden voor dit weekend van een lieve user bij kunnen zijn, maar het kwam qua vlucht en verblijf en financiën niet uit.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 20 augustus 2004 @ 01:17:31 #45
61305 Bjoro
Proud to have Maud !
pi_21415281
quote:
Op vrijdag 20 augustus 2004 01:02 schreef golfer het volgende:
Ik had er vanaf morgen, dankzij een aanbod van gratis kaarten voor de wedstrijden voor dit weekend van een lieve user bij kunnen zijn, maar het kwam qua vlucht en verblijf en financiën niet uit.
jij hebt ook niets over voor je sport
256 goals !
[Column]Hoera, prijs gewonnen!
'Zo gewoon en toch zo bijzonder,
Zo alledaags maar nog steeds een wonder' Maud 07-07-2005
pi_21417587
quote:
Op vrijdag 20 augustus 2004 01:02 schreef golfer het volgende:
Ik had er vanaf morgen, dankzij een aanbod van gratis kaarten voor de wedstrijden voor dit weekend van een lieve user bij kunnen zijn, maar het kwam qua vlucht en verblijf en financiën niet uit.
Jammer man.
While we're living, the dreams we have as children fade away
AFC Ajax | Borussia Mönchengladbach] | Kansas City Chiefs | Alabama Crimson Tide
  vrijdag 20 augustus 2004 @ 09:07:13 #47
32597 ShaoliN
*BLiNg bLiNG*
pi_21417607
ben benieuwd wat ze kunnen tegen Cuba.
  vrijdag 20 augustus 2004 @ 14:15:13 #48
61513 okkidude
Kabouter Kantelaar
pi_21423103
Italie heeft Taiwan met 5-4 verslagen. Taiwan blijft daardoor op een puntentotaal van vier, gelijk met Nederland. Nederland heeft echter één wedstrijd minder gespeeld en treedt vanavond aan tegen Cuba (18.30 uur).
Bron: Nos.nl

Lijkt me niet ongunstig voor Nederland.
In een leeg hoofd is plaats voor veel kennis!
pi_21423217
Winst tegen Cuba betekent dus zo goed als geplaatst, als tenminste van Australië wordt gewonnen. Aan de andere kant, nu mag van Cuba worden verloren als maar van Taiwan wordt gewonnen.
What we do in life echoes in eternity
Just relax - It's what Jesus would do
Wat een vrouw!
spits!
  vrijdag 20 augustus 2004 @ 14:22:45 #50
32597 ShaoliN
*BLiNg bLiNG*
pi_21423255
quote:
Op vrijdag 20 augustus 2004 14:21 schreef Dylan Dog het volgende:
Winst tegen Cuba betekent dus zo goed als geplaatst, als tenminste van Australië wordt gewonnen. Aan de andere kant, nu mag van Cuba worden verloren als maar van Taiwan wordt gewonnen.
Gewoon alles winnen vanaf nu. Dan is er helemaal niks aan de hand.
pi_21423366
quote:
Op vrijdag 20 augustus 2004 14:21 schreef Dylan Dog het volgende:
Winst tegen Cuba betekent dus zo goed als geplaatst, als tenminste van Australië wordt gewonnen. Aan de andere kant, nu mag van Cuba worden verloren als maar van Taiwan wordt gewonnen.
Australië heeft al een verrassings-resultaat (winst op Japan) neergezet dus daar moeten we van winnen, dan maakt winst op Cuba niet zoveel uit. Enige is dat je dan misschien mag falen tegen Taiwan
Atje zeggen is adje doen!
pi_21423367
Japan maakte vanmorgen trouwens gehakt van Canada: 9-1. Nu de stand:
1 Japan 5-8
2 Canada 5-8
3 Cuba 4-6
4 Nederland 4-4
4 Australië 4-4
6 Taiwan 5-4
7 Italië 5-2
8 Griekenland 5-0

Nederland zou bij een overwinning vanavond idd zo goed als zeker zijn...MAar zoals Shaolin zegt: alles winnen is nog beter.

Weet iemand trouwens hoe het zit in de halve finales? Nummer 1- Nummer 4 en 2-3 of werkt het met loting?
Zu'j net zien met dit weer, wul de waag'n niet pakk'n
pi_21423528
quote:
Op vrijdag 20 augustus 2004 14:21 schreef Dylan Dog het volgende:
Winst tegen Cuba betekent dus zo goed als geplaatst, als tenminste van Australië wordt gewonnen. Aan de andere kant, nu mag van Cuba worden verloren als maar van Taiwan wordt gewonnen.
Ik denk dat ze zich beter op Australie en Taiwan kunnen concentreren.
While we're living, the dreams we have as children fade away
AFC Ajax | Borussia Mönchengladbach] | Kansas City Chiefs | Alabama Crimson Tide
pi_21429398
Stand Nederland - Cuba 0-0 in de bottom 3rd.
pi_21429460
Grappig detail: Norge Luis Vera Peralta is dezelfde werper als in Sydney.
pi_21429774
0-3 voor Cuba in de derde slagbeurt 1 en 3 bezet.
pi_21429876
Na de 6e inning staat het bij de Grieken tegen Australië 5-5. Hup Griekenland! Aussies al wel 3 Homeruns gemept.
Atje zeggen is adje doen!
pi_21429917
shit .. nu al 4-0 voor cuba (nog steeds 3e inning)
  Trouwste user 2022 vrijdag 20 augustus 2004 @ 19:25:35 #59
7889 tong80
Spleenheup
pi_21429938



Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_21429961
6-0 Eelco Jansen eraf.
pi_21430005
tjonge .. in 1 inning 6 tegen .. dat is wel heel erg slecht!!
pi_21430524
staat trouwens 5-0 volgens teletekst .. 5e inning en Nederland aan slag
pi_21430620
Honkbal! Nu!!! Op 2
pi_21430655
Italië met 5-4 van Taiwan gewonnen, dat is gunstig
  vrijdag 20 augustus 2004 @ 19:58:01 #65
32597 ShaoliN
*BLiNg bLiNG*
pi_21430690
No way dat we dit nog winnen.
pi_21430796
8-0 pfff
pi_21430809
Kom net binnen, maar het duurt niet lang meer zo te zien
pi_21430888
Ik vrees dat Nederland van Taiwan zal winnen, maar het reeds tegen Australie al zal weggeven
pi_21430901
Gewoon winnen van de Aussies en Taiwan
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
pi_21430902
ze spelen ook erg slecht hoor!!
  vrijdag 20 augustus 2004 @ 20:07:06 #71
17275 Mr_Brownstone
Believe it... or not.
pi_21430904
Nederland op de slachtbank
Yes, that sequence of words I just said made perfect sense.
I've got my propaganda, I've got revisionism. I've got my violence in hi-def ultra-realism. All a part of this great nation. I've got my fist, I've got my plan, I've got survivalism.
pi_21430917
We worden gewoon weggeslagen.
pi_21430922
Mooi vangballetje.
  Trouwste user 2022 vrijdag 20 augustus 2004 @ 20:08:03 #74
7889 tong80
Spleenheup
pi_21430926
Ik had er meer van verwacht.


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_21430954
Ik heb nederland nog nooit live op slag gezien .. hopelijk schakelen ze nu niet direct naar atletiek
pi_21430988
Het veld speelde tot nu toe foutloos.
De werpers hebben duidelijk een kutdag.
  vrijdag 20 augustus 2004 @ 20:11:06 #77
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21431006
quote:
Op vrijdag 20 augustus 2004 20:08 schreef tong80 het volgende:
Ik had er meer van verwacht.


Ik niet. Cuba is gewoon veel te sterk.
Winnen dus van Australië en Taipei de komende wedstrijden op een kans op de laatste 4 te hebben.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_21431018
-edit-
pi_21431229
En er is ook nog zoiets als vorm van de dag. Canada, Japan en Cuba spelen ook wisselend.
pi_21431249
Ja maar hoe snel Nederland deze slagbeurt weer verspilde vond ik niet echt OS waardig.
pi_21431366
Als de slagploeg het niet doet moet het veld de boel wel dichthouden. Wij hebben geen werpers om een 9 innings durend pitcherduel af te werken.
We hadden gewoon niks om er tegenover te zetten. Typisch gevalletje niet goed genoeg.
pi_21431851
Teletekst werkt ook lekker bij
pi_21431881
Ik zag in de achtergrond bij Dione een homerun van NL leek wel
Ze zijn al in de achtste innings, waar TT bij 2e helft 5 staat
  Trouwste user 2022 vrijdag 20 augustus 2004 @ 20:45:33 #84
7889 tong80
Spleenheup
pi_21431932
JAAAAAAAAAAAAA een punt.


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_21431953
1-9
pi_21432054
Aussies bedachten in de 7e inning dat ze toch maar van het thuisland moesten winnen, 11-6 geëindigd.
Atje zeggen is adje doen!
pi_21432239
Volgens de Grieken staat het 1-9 aan het begin van de negende innings (gehaald ) volgens TT 1-9 aan het begin van de zevende innings. Slechte beurt NOS TT.
pi_21432273
Goede homerun van 't Hoen. Die had nog niet veel geslagen dit toernooi
pi_21432387
Wat doet die umpire spastisch.
pi_21432415
quote:
Op vrijdag 20 augustus 2004 21:03 schreef Bayer het volgende:
Wat doet die umpire spastisch.
Hij bedelt vast om een biertje
pi_21432460
2-9

sorry mensen, teletekst he
pi_21432515
quote:
Op vrijdag 20 augustus 2004 21:06 schreef okee6 het volgende:
2-9

sorry mensen, teletekst he
Wie weet redden we het nog
pi_21432523
De Caster weer eens een homerun, toch de beste slagman
pi_21432550
quote:
Op vrijdag 20 augustus 2004 21:08 schreef Remzz het volgende:

[..]

Wie weet redden we het nog

Homerun in de achtste en negende inning en dat was het. De NOS kan moven
pi_21432619
quote:
Op vrijdag 20 augustus 2004 21:08 schreef Remzz het volgende:

[..]

Wie weet redden we het nog
DIt is niet live hoor .. allang verloren met 2-9
pi_21432670
Hier zal Ruigbaard een hele klus aan hebben om een fijn verslag te posten. Word je niet vrolijk van. Heb amper iets van de wedstrijd meegekregen, maar dacht even dat er diep in de dubbele cijfers verloren zou gaan worden.
  vrijdag 20 augustus 2004 @ 21:20:08 #97
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21432795
Morgen dus absoluut winnen van die Aussies.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_21432838
Gauw vergeten dit ja.
Die Aussies moeten we toch echt kunnen hebben hoor.
Die halve finale moeten we halen! (Liefst die van 's-avonds, dan ben ik erbij. )
pi_21433249
Eigenlijk wel belachelijk als je doorgaat met deze duidelijke nederlagen tegen de Jappen, Canada en Cuba.
That's all folks!
pi_21433409
quote:
Op vrijdag 20 augustus 2004 21:40 schreef -Vaduz- het volgende:
Eigenlijk wel belachelijk als je doorgaat met deze duidelijke nederlagen tegen de Jappen, Canada en Cuba.
Wat moeten ze dan? Midden in het toernooi de koffers pakken en huiswaarts keren?
Er is toch nog een kans?
  vrijdag 20 augustus 2004 @ 21:52:04 #101
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21433487
quote:
Op vrijdag 20 augustus 2004 21:40 schreef -Vaduz- het volgende:
Eigenlijk wel belachelijk als je doorgaat met deze duidelijke nederlagen tegen de Jappen, Canada en Cuba.
Allemaal verwachtte nederlagen dit.
Nederland moest het hebben van de wedstrijden tegen Griekenland, Italië, Australië en Tapei.
Dat was ook van te voren bekend en op grond daarvan werd dus een halve finale plaats ingecalculeerd als mogelijk hoogst haalbare.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_21433746
Klopt, maar toch vind ik het raar. Nederland is gewoon the best of the rest.
That's all folks!
pi_21436385
De Cubanen pakken dus revanche.

Nu dus winnen van Australie en Taiwan.
While we're living, the dreams we have as children fade away
AFC Ajax | Borussia Mönchengladbach] | Kansas City Chiefs | Alabama Crimson Tide
pi_21436508
Canada en Cuba straffen Nederland af, op zich is daarmee te leven. We zijn nog steeds in de race, al heb ik niet zo'n goed gevoel over de wedstrijd van morgen. Eerst zien wie er gooit ..
pi_21436531
Wie gooide er vandaag?
While we're living, the dreams we have as children fade away
AFC Ajax | Borussia Mönchengladbach] | Kansas City Chiefs | Alabama Crimson Tide
  vrijdag 20 augustus 2004 @ 23:59:00 #106
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21436800
quote:
Op vrijdag 20 augustus 2004 23:48 schreef zjroentje het volgende:
Wie gooide er vandaag?
Eelco Jansen was de openingswerper vandaag.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_21437826
De Lange is vrij safe, die gooide de wedstrijd hiervoor redelijk uit
pi_21443335
Japan wint na 10 innings met 4-3 van Taipei, onze tegenstander in het allerlaatste duel. Daar word je niet blij van. Gezien de overige Nederlandse prestaties vandaag, zullen ook de honkballers de terugtickets vast kunnen bestellen
pi_21447739
4-0 achter in de eerste inning 1 en 3 bezet.
pi_21447785
Prachtig begin dus.
While we're living, the dreams we have as children fade away
AFC Ajax | Borussia Mönchengladbach] | Kansas City Chiefs | Alabama Crimson Tide
pi_21447794
Tering
  zaterdag 21 augustus 2004 @ 17:49:42 #112
62215 qu63
..de tijd drinkt..
pi_21447823
20.15 op de NOS
It's Time To Shine
[i]What would life be like without rhethorical questions?[/i]
pi_21447825
Maduro eraf, Beljaard erop.
  zaterdag 21 augustus 2004 @ 17:49:59 #114
62215 qu63
..de tijd drinkt..
pi_21447828
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 17:49 schreef qu63 het volgende:
20.15 op de NOS
als ik het goed heb..
It's Time To Shine
[i]What would life be like without rhethorical questions?[/i]
pi_21447860
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 17:49 schreef qu63 het volgende:
20.15 op de NOS
Dan ben ik uit eten
pi_21447885
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 17:51 schreef Bluezz het volgende:
Dan ben ik uit eten
Wees blij.
pi_21448234
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 17:52 schreef Bayer het volgende:


Wees blij. :')
11-0 in de 2e inning
Ik ga uit eten
pi_21448328
Jezus he.... 14-0!!! NA 2 innings
pi_21448410
wat een KUTdag !! echt alle nederlanders doen het slecht vandaag (uitzondering zijn de hockeyers) .. 14-0 is echt een aanfluiting .. wie is eigenlijk de werper??
pi_21448434
Tweede inning en al drie werpers erdoorheen gedraaid.
pi_21448445
14-1...homerun decaster

Werpers: Maduro, Beljaards en nu Smit
pi_21448447
Ja ik word er echt helemaal pissig van, van die uitslagen vandaag
pi_21448487
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 18:21 schreef ultra het volgende:
14-1...homerun decaster

Werpers: Maduro, Beljaards en nu Smit
wel leuk maar die achterstand kunnen ze niet meer inhalen .. als ze dat doen scheer ik mijn hoofd kaal (en ik heb prachtig haar)
pi_21448555
* okee6 dit topic laat ontwaken

er is geen achterstand, Nederland tegen Australie staat op punt van beginnen
pi_21448572
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 18:15 schreef Remzz het volgende:
Jezus he.... 14-0!!! NA 2 innings


Nou jongens, wat wordt het? KLM, Transavia of Martinair.
While we're living, the dreams we have as children fade away
AFC Ajax | Borussia Mönchengladbach] | Kansas City Chiefs | Alabama Crimson Tide
pi_21448587
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 18:27 schreef zjroentje het volgende:

[..]



Nou jongens, wat wordt het? KLM, Transavia of Martinair.
Nou naar z'n tournooi zou ik ze als trainer gewoon de benewagen bevelen kan het over 4 jaar wat worden....
pi_21448629
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 18:27 schreef zjroentje het volgende:

[..]



Nou jongens, wat wordt het? KLM, Transavia of Martinair.
Northwest denk ik, of [fokmode on]DCA[/fokmode off]
pi_21448738
Stop maar met honkballen jongens, ga Inge maar feliciteren
14 runs uit 10 honkslagen in twee innings, ook een nieuw record weliswaar
pi_21448794
Hoe kan Eenhoorn nou ook Beljaards als reliever inbrengen? Volgens mij de slechtst gooiende werper van de laatste tijd Alexander Smit mag puinvegen
pi_21448795
Hoe hebben ze ooit die Haalemse Honkbal week kunnen winnen
pi_21448807
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 18:38 schreef Remzz het volgende:
Hoe hebben ze ooit die Haalemse Honkbal week kunnen winnen
Dat was niet dit team, dat moest thuisblijven. Waarschijnlijk hadden we dan met 0-21 achter gestaan
pi_21448813
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 18:35 schreef okee6 het volgende:
Stop maar met honkballen jongens, ga Inge maar feliciteren
14 runs uit 10 honkslagen in twee innings, ook een nieuw record weliswaar
dit is echt een vernedering .. tegen cuba of japan ok maar tegen australie? echt een lachertje!!!
pi_21448845
Eerste slagman Gavin Fingleson sloeg al twee honkslagen plus een homerun en bracht daarmee vier mensen binnen. Hij zal wel lekker verder spelen vandaag
pi_21448980
In de hoofdklasse werd het wel eens 17-16, maar nu staat het 1-19 na drie innings
pi_21449071
Christus te paard.
(ik kijk de stats en tussenstanden niet eens meer, word ik depri van.)
pi_21449074
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 18:41 schreef okee6 het volgende:
Eerste slagman Gavin Fingleson sloeg al twee honkslagen plus een homerun en bracht daarmee vier mensen binnen. Hij zal wel lekker verder spelen vandaag
Hij zal jaloers zijn op Rodney van Buizen die voor een succesvolle Grans Slam homerun ging. Dat Smit mooi gooit was Canada ook snel achter. Nu eindelijk de eerste goede pitcher op de heuvel. Cordemans kan wel ballen, benieuwd of hij de 20 van het bord houdt
pi_21449098
En ik maar denken dat dit toernooi zonder Amerika nu eens geen echte kleintjes zou tellen

promo voor OS sport ook
pi_21449118
Gelukkig heeft de NOS vanavond primetime gereserveerd voor de honkballers, dit wordt genieten
pi_21449232
lol .. 19-1 dit begint echt lachwekkend te worden .. en we zijn pas in de 4e inning!!
pi_21449247
Het is te fuckin' triest om over te lullen.
pi_21449263
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 19:06 schreef kavu het volgende:
lol .. 19-1 dit begint echt lachwekkend te worden .. en we zijn pas in de 4e inning!!
nee, dat was in inning 3, in inning 4 staat het 1-20. Op zich doen we het gemiddeld nu beter, klasse coach
pi_21449283
Australie
Error 1
Hits in the game 13
Left on Base 2
Run 20

Nederland
Error 1
Hits in the game 3
Left on Base 5
Run 1
pi_21449296
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 19:07 schreef okee6 het volgende:

[..]

nee, dat was in inning 3, in inning 4 staat het 1-20. Op zich doen we het gemiddeld nu beter, klasse coach
en ik maar denken dat Nederland goede werpers had?? of is het veldwerk ook heel matig??
pi_21449350
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 19:09 schreef kavu het volgende:

[..]

en ik maar denken dat Nederland goede werpers had?? of is het veldwerk ook heel matig??
Maduro deed het steeds als beste in de voorbereiding. In zijn laatste wedstrijd hier gooide hij ook best aardig, maar ging hij wel plots hard onderuit. Nu is dat onmiddelijk gebeurd. Ik snap alleen die relieverkeuzes niet. Beljaards deed het eerder al beroerd en Smit kon tegen de Canadezen ook niet blijven staan, daar gooide hij louter slagballen, die gingen ze uitzoeken. Die grand slam homerun hebben we daar vast aan te danken, al moet ik die nog zien. Cordemans heb ik wel een betere indruk van, net als De Lange. Maar als dat alle keuzes zijn, ja dan hoor je niet in de halve finales thuis
pi_21449406
de vijfde inning was voor ons, homerun Ralph Milliard 2-20
pi_21449431
We moeten nu in de volgende twee slagbeurten tenminste 9 punten binnenslaan, wat let ons ?
pi_21449553
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 19:16 schreef okee6 het volgende:
We moeten nu in de volgende twee slagbeurten tenminste 9 punten binnenslaan, wat let ons ?
O ja, de innings daarna dan ook weer, om gelijk te maken
pi_21449682
Het is er op papier niet makkelijker op geworden. In de komende slagbeurt moeten we 11 punten maken. De tussenscore 2-22

een rally'tje of drie
  zaterdag 21 augustus 2004 @ 19:40:35 #149
82726 The_BoezelaaR
Chronisch vliefd
pi_21449885
Anders ga je ff keihard op je plaat

Ik kom thuis, tsjek ff hoe het staat .... 20-1, zooooooo lekker dan
I don't trust books. They're all facts and no heart
Online poker is more addicting than snorting cocaine off Jessica Alba’s tits
Sam Querrey en John Isner, culthelden in wording!
pi_21450024
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 19:40 schreef The_BoezelaaR het volgende:
Anders ga je ff keihard op je plaat

Ik kom thuis, tsjek ff hoe het staat .... 20-1, zooooooo lekker dan
Maar wel lekker twee homeruns geslagen
pi_21450045
Zijn we al uit ons lijden verlost?
pi_21450060
Volgens mij moeten we ons voorbereiden op het ergste, honkbal is niet meer te zien in de achtergrond bij Dione
pi_21450079
'We gaan er even uit voor de Ster en zijn daarna terug met honkbal en hockey,'

Hoera.
pi_21450093
2-22 nederlaag, het is wreed en zo onverwacht
pi_21450114
En dan nu de hamvraag, wie maakte het verschil vandaag
pi_21450128
Hebben ze het na 7 innings gewoon opgegeven ofzo?
pi_21450139
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 19:50 schreef okee6 het volgende:
2-22 nederlaag, het is wreed en zo onverwacht
Dat zeg ik:

Hoera.
pi_21450140
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 19:51 schreef Remzz het volgende:
Hebben ze het na 7 innings gewoon opgegeven ofzo?
Bij een verschil van 10 of meer punten is het afgelopen na 7 innings

Zo'n 2-22 nederlaag geeft vast vertrouwen voor het laatste duel tegen Taipei. Dat moet wel een flinke zege worden, als afsluiter
pi_21450181
best wel genant dit ... ik had echt meer verwacht van dit team
pi_21450183
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 19:51 schreef okee6 het volgende:

[..]

Bij een verschil van 10 of meer punten is het afgelopen na 7 innings
Ow zo wist ik niet.
Nou feestje vanavond
pi_21450702
Wat een drama dit zeg.
While we're living, the dreams we have as children fade away
AFC Ajax | Borussia Mönchengladbach] | Kansas City Chiefs | Alabama Crimson Tide
pi_21450865
Voor de statliefhebbers:
LOB 6-6
Double Play 1-0
Errors 1-2
Hits 4-17
Runs 2-22

Nederland gebruikte vijf werpers:
Calvin Maduro was startende werper en verliest dit keer
Top 1st (16) BELJAARDS P enter as Pitcher
Top 2nd (31) SMIT A enter as Pitcher
Top 3rd (19) CORDEMANS R enter as Pitcher
Top 5th (24) de JONG S enter as Catcher
Top 7th (14) DRAIJER D enter as Pitcher

Laatste hoop, de uitslag is nog steeds officieus
pi_21451063
Ik durf de herhaling zo geen eens te kijken...
pi_21451083
En niet een klein beetje verloren. Wat was er met de heren aan de hand?
That's all folks!
  zaterdag 21 augustus 2004 @ 20:23:12 #165
30919 mitt
Michael Corleone
pi_21451106
Nu krijgen we de deceptie op de Nos
Op dinsdag 9 september 2003 13:57 schreef Dr.Daggla het volgende:
[13:57:43] <@Daggla> ik weet ei'k ook niet wie corleone is.. Uit ER ofzo?
pi_21451131
Urbanus vanuit de studio.
pi_21451135
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 20:22 schreef -Vaduz- het volgende:
En niet een klein beetje verloren. Wat was er met de heren aan de hand?
Maduro had geen controle. Vervolgens werd Beljaards flink geraakt (wat ik geen wonder vind). Uiteindelijk kwam Cordemans pas na drie innings op de heuvel en die hield het wel dik drie innings uit. Draaijer closede verder nog netjes.

We zijn in beeld
pi_21451168
Derde keer dit toernooi al dat er een vier wijd-run wordt verstrekt
  Trouwste user 2022 zaterdag 21 augustus 2004 @ 20:25:17 #169
7889 tong80
Spleenheup
pi_21451170
Eigenlijk wil ik het nu niet zien.


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_21451206
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 20:21 schreef Remzz het volgende:
Ik durf de herhaling zo geen eens te kijken...
Ik ook niet.
While we're living, the dreams we have as children fade away
AFC Ajax | Borussia Mönchengladbach] | Kansas City Chiefs | Alabama Crimson Tide
pi_21451214
Ja je kunt ook niet zeggen dat ze onverdient hebben verloren
pi_21451215
Legito heeft eigenlijk de schuld, maakte een verkeerde actie waarna de eerste inning ontspoorde
pi_21451286
Smit had tegen Canada meteen een homerun tegen en nu weer, da's geen toeval
pi_21451304
Ze laten het niet eens verder zien beetje terecht
pi_21451352
Reportagus minimalus!


(terecht!)
pi_21451449
Slaat Milliard z'n homerun, haalt ie de tv niet. De beste totaalslagman aan Nederlandse kant.
  zaterdag 21 augustus 2004 @ 20:44:14 #177
70366 JPM01
The F1 season is over
pi_21451759
22-2 verloren

de honkballers hoeven we dus ook niet in de halve finale te verwachten
To finish first, you first have to finish!
Next race: See you 12 march 2006 Gulf Air Bahrain Grand Prix, Manama
AFC Ajax 4 ever
pi_21451835
Ook Italie worstelt met Griekenland, 7-6 voor na zes innings
pi_21456223
Dit topic loopt niet zo goed vanavond
Japan gaat in tien innings langs Taipei (4-3) en Italie verliest van Griekenland, na 5-0 voor te hebben gestaan (7-12)
  Trouwste user 2022 zaterdag 21 augustus 2004 @ 23:28:40 #180
7889 tong80
Spleenheup
pi_21456271
Raar hè ?


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 21 augustus 2004 @ 23:32:44 #181
32597 ShaoliN
*BLiNg bLiNG*
pi_21456350


Verliezen is tot daar aan toe. Maar jezus.
pi_21456403
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 23:32 schreef ShaoliN het volgende:


Verliezen is tot daar aan toe. Maar jezus.
Dit gaat over het honkbal, niet over AZ of de volleyballers he We staan volledig op de wereldkaart vandaag. Na vier jaar gaan we wederom de wereld over
  zaterdag 21 augustus 2004 @ 23:56:09 #183
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21456790
Ga je even uit eten, kom je terug en lees je de grootste nederlaag ooit op de OS van een honkbalteam op teletekst.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 21 augustus 2004 @ 23:57:15 #184
32597 ShaoliN
*BLiNg bLiNG*
pi_21456808
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 23:35 schreef okee6 het volgende:

[..]

Dit gaat over het honkbal, niet over AZ of de volleyballers he We staan volledig op de wereldkaart vandaag. Na vier jaar gaan we wederom de wereld over
Ja. De grootste honkbal afgang op een OS ooit.

pi_21458585
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 23:57 schreef ShaoliN het volgende:

[..]

Ja. De grootste honkbal afgang op een OS ooit.

Vergeet die twee homeruns niet
pi_21458593
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 23:56 schreef golfer het volgende:
Ga je even uit eten, kom je terug en lees je de grootste nederlaag ooit op de OS van een honkbalteam op teletekst.
lekker toetje is anders zeker
pi_21460750
Nederland is inmiddels bezig met zijn uitspeel partijtje tegen Taiwan, na 5 innings staan ze 2-1 achter, Kingsale heeft een homerun geproduceerd. De Lange staat te werpen en qua hits staat het 1-6
Atje zeggen is adje doen!
pi_21461348
En na de 7e is het al 1-5 met nog steeds een enkele hit van Nederland op het bord.
Atje zeggen is adje doen!
pi_21461368
Als ik Eenhoorn was zou ik de handdoek gooien. Jammer maar helaas.
Peking 2008.
pi_21461470
Kans-loos.
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
  zondag 22 augustus 2004 @ 11:58:21 #191
61305 Bjoro
Proud to have Maud !
pi_21461593
volgende keer nog maar weer beter kijken of er in USA niet echt geen betere NL-ers spelen
256 goals !
[Column]Hoera, prijs gewonnen!
'Zo gewoon en toch zo bijzonder,
Zo alledaags maar nog steeds een wonder' Maud 07-07-2005
pi_21462070
Wat een wedstrijd weer, 5-1 afgelopen, 1 hit aanvallend en 6 errors verdedigend Snel naar huis waar dat ook mag zijn op deze aardbol
Atje zeggen is adje doen!
pi_21467320
quote:
Op zondag 22 augustus 2004 10:53 schreef At_Fundum het volgende:
De Lange staat te werpen en qua hits staat het 1-6
De Lange dus de enige aanvaardbare starter deze Spelen. Zes hits is ook niet goed na vijf innings maar 2 runs tegen daaruit is redelijk. De werperskracht heeft het toernooi vergald. Maar goed, dat zei Eenhoorn ook al. Dieptepunt vond ik Alexander Smit. Kan iemand 'm uitleggen dat je met wijd kan varieren. Amper op de heuvel gestaan toch twee homeruns tegen
  zondag 22 augustus 2004 @ 20:00:48 #194
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_21471130
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2004 23:56 schreef golfer het volgende:
Ga je even uit eten, kom je terug en lees je de grootste nederlaag ooit op de OS van een honkbalteam op teletekst.
OMG zwaar geschokt hier, met terugwerkende kracht
***
pi_21482868
quote:
Op zondag 22 augustus 2004 11:44 schreef Bayer het volgende:
Als ik Eenhoorn was zou ik de handdoek gooien. Jammer maar helaas.
Peking 2008.
Wat mij betreft stapt hij op.
Zijn beleid heeft gefaald.
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
pi_21483260
Ik hoorde gisteren dat er een vechtpartij zou zijn geweest tussen twee spelers.
Het schijnt ook te broeien tussen de Nederlandse en Antilliaanse spelers.
Weet jij daar iets meer van KR?
pi_21483314
Op http://honkbal.pagina.nl en dat het forum hebben ze het erook over.
Dit zijn slecht geruchten, heb verder nog niks gehoord.
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
  maandag 23 augustus 2004 @ 12:59:41 #198
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_21483332
quote:
Op maandag 23 augustus 2004 12:56 schreef Bayer het volgende:
Ik hoorde gisteren dat er een vechtpartij zou zijn geweest tussen twee spelers.
Het schijnt ook te broeien tussen de Nederlandse en Antilliaanse spelers.
Weet jij daar iets meer van KR?
in dat interview gister. Dat de Antiliaanse spelers alleen maar papiamento (of hoe je dat ook schrijft) praten.

Ik vond het een beetje zoeken. Waarom zouden ze daar nu ineens last van hebben en eerst niet?
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_21483449
quote:
Op maandag 23 augustus 2004 12:59 schreef The_Hives het volgende:
Waarom zouden ze daar nu ineens last van hebben en eerst niet?
Dat vroeg ik mij dus ook af.
OKT, HHW en Pre-Olympisch toernooi gingen allemaal goed volgens mij.
Maar ja, je zit er niet bij hè?
pi_21484061
Tijdens de OKT, HHW en Pre-olympisch toernooi ging het gewoon goed, er werd gewonnen.
Nu er verloren is komt alle rottigheid naar boven.
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
pi_21490079
australie verliest gewoon de laatste wedstrijd met 0-11 tegen canada.....
Eenhoorn
pi_21491214
quote:
Op maandag 23 augustus 2004 17:50 schreef Biertjuhhhh het volgende:
australie verliest gewoon de laatste wedstrijd met 0-11 tegen canada.....
Die hadden natuurlijk al hun kruit tegen Nederland verschoten
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
  maandag 23 augustus 2004 @ 18:46:56 #203
30919 mitt
Michael Corleone
pi_21491279
Nederland is compleet ingestort na de wedstrijd tegen Japan zo lijkt het
Op dinsdag 9 september 2003 13:57 schreef Dr.Daggla het volgende:
[13:57:43] <@Daggla> ik weet ei'k ook niet wie corleone is.. Uit ER ofzo?
pi_21495618
quote:
Op maandag 23 augustus 2004 17:50 schreef Biertjuhhhh het volgende:
australie verliest gewoon de laatste wedstrijd met 0-11 tegen canada.....
Eenhoorn
Dat zegt helemaal niks, dat duidt er juist op dat Australie (logischerwijs) zijn beste werper tegen Nederland heeft opgesteld. Startende werper Maduro was op zich de best werpende aan Nederlandse kant dus op die keus van Eenhoorn was weinig af te dingen. Hij liet hem wel een klap te lang staan, maar bracht toen wel -in mijn ogen- zwakkere werpers, waardoor het meteen afgelopen was. Volgens mij had hij De Lange heel willen houden voor de evenzo belangrijke wedstrijd tegen Taiwan. Dus had ie De Lange meteen gebracht was -heel misschien- de Australische invasie omgebogen en hadden we alsnog dik van Taiwan verloren, die we ook moesten winnen om het gestelde doel te bereiken.

Als je de scores over de weken bekijkt dan staat Oranje gewoon waar ze hoort. Japan, Cuba en Canada waren niet te pakken. Hadden we in goede vorm gestoken dan hadden we Japan verrast en waren we ook niet door geweest. Te weinig gooikwaliteit.
pi_21495821
Nou fijn. We zijn uitgeschakeld. Desalniettemin zit ik morgenavond in het honkbalstadion voor de halve finale!
(U kunt mij herkennen aan de donkerblauwe pet met grote witte N (van Neanderthalers) voorop. )
Ik kom vast wel iemand tegen die ik ken en weet hoe het een beetje zit bij het NL-team aangaande de 'alleged ruzie'. Dat post ik hier dan wel.
pi_21495943
Ik ben jaloers, mooi weer met honkbal (beter dan het Nederlandse) in een goed bezet stadion
pi_21496001
quote:
Op maandag 23 augustus 2004 21:38 schreef Bayer het volgende:
Nou fijn. We zijn uitgeschakeld. Desalniettemin zit ik morgenavond in het honkbalstadion voor de halve finale!
(U kunt mij herkennen aan de donkerblauwe pet met grote witte N (van Neanderthalers) voorop. )
Ik kom vast wel iemand tegen die ik ken en weet hoe het een beetje zit bij het NL-team aangaande de 'alleged ruzie'. Dat post ik hier dan wel.


Blijf je 1 naggie?
pi_21496084
Ik denk trouwens dat ik de honkbalfinale woensdag laat schieten voor de kwartfinales van het Volleybal.
Misschien red ik morgen de finales van het baanwielrennen nog wel. Dan geen honkbal.
Ik had best veel van het honkbal verwacht. Ik voel eigenlijk helemaal niet meer de behoefte naar het honkbal te gaan
  maandag 23 augustus 2004 @ 21:50:14 #209
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21496104
quote:
Op maandag 23 augustus 2004 21:38 schreef Bayer het volgende:
Nou fijn. We zijn uitgeschakeld. Desalniettemin zit ik morgenavond in het honkbalstadion voor de halve finale!
(U kunt mij herkennen aan de donkerblauwe pet met grote witte N (van Neanderthalers) voorop. )
Ik kom vast wel iemand tegen die ik ken en weet hoe het een beetje zit bij het NL-team aangaande de 'alleged ruzie'. Dat post ik hier dan wel.
Heel veel plezier alvast.
Mocht er een minuut van worden uitgezonden, dan zal ik kijken of ik je herken.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_21496105
quote:
Op maandag 23 augustus 2004 21:46 schreef Bluezz het volgende:
Blijf je 1 naggie?
Nee, tot en met de sluiting.
pi_21496223
quote:
Op maandag 23 augustus 2004 21:50 schreef golfer het volgende:
Heel veel plezier alvast.
Jij had de beste week kunnen hebben. Wejedawel?



(Ik kon echt niet en dìt is mijn 'eigen' week, dat ligt al een jaar vast, 'jouw' week kreeg ik in de schoot geworpen twee weken voor dato)
  dinsdag 24 augustus 2004 @ 13:38:20 #212
30919 mitt
Michael Corleone
pi_21507095
Australie schakelt Japan met 1-0 uit en gaat naar de finale..
Op dinsdag 9 september 2003 13:57 schreef Dr.Daggla het volgende:
[13:57:43] <@Daggla> ik weet ei'k ook niet wie corleone is.. Uit ER ofzo?
pi_21507124
quote:
Op maandag 23 augustus 2004 21:55 schreef Bayer het volgende:


Jij had de beste week kunnen hebben. Wejedawel?



(Ik kon echt niet en dìt is mijn 'eigen' week, dat ligt al een jaar vast, 'jouw' week kreeg ik in de schoot geworpen twee weken voor dato)


Maar maar maar, een retourvlucht en een overnachting was ff te veel van het goede
pi_21507567
Wat een stunt van Austalië!
pi_21507977
quote:
Op dinsdag 24 augustus 2004 13:55 schreef tukkeronline het volgende:
Wat een stunt van Austalië!
Nederland - Japan (plus scheids) 3-8
Nederland - Australië 2-22

pi_21509435
quote:
Op dinsdag 24 augustus 2004 14:11 schreef okee6 het volgende:

[..]

Nederland - Japan (plus scheids) 3-8
Nederland - Australië 2-22

Dat hoeft niks te zeggen!

1 Japan 7 6 0 1 12 49 20
1 Cuba 7 6 0 1 12 41 17
3 Canada 7 5 0 2 10 39 17
4 Australië 7 4 0 3 8 49 30
5 Taiwan 7 3 0 4 6 24 28
6 Nederland 7 2 0 5 4 29 55
7 Griekenland 7 1 0 6 2 24 49
8 Italië 7 1 0 6 2 19 58

Australië als 4e en laatste door, terwijl Japan "groepswinnaar" was. Australië ontpopt zich hier als angstgegner van Japan, want ook in de voorronde werd Japan al verslagen (9-4)
  dinsdag 24 augustus 2004 @ 16:16:42 #217
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21511157
Onverwachte finalist voor mij.
Daar had ik niet op gerekend.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Trouwste user 2022 dinsdag 24 augustus 2004 @ 16:38:11 #218
7889 tong80
Spleenheup
pi_21511754
Idd verrassend.


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_21511817
quote:
Op maandag 23 augustus 2004 21:30 schreef okee6 het volgende:

[..]

Dat zegt helemaal niks, dat duidt er juist op dat Australie (logischerwijs) zijn beste werper tegen Nederland heeft opgesteld. Startende werper Maduro was op zich de best werpende aan Nederlandse kant dus op die keus van Eenhoorn was weinig af te dingen. Hij liet hem wel een klap te lang staan, maar bracht toen wel -in mijn ogen- zwakkere werpers, waardoor het meteen afgelopen was. Volgens mij had hij De Lange heel willen houden voor de evenzo belangrijke wedstrijd tegen Taiwan. Dus had ie De Lange meteen gebracht was -heel misschien- de Australische invasie omgebogen en hadden we alsnog dik van Taiwan verloren, die we ook moesten winnen om het gestelde doel te bereiken.

Als je de scores over de weken bekijkt dan staat Oranje gewoon waar ze hoort. Japan, Cuba en Canada waren niet te pakken. Hadden we in goede vorm gestoken dan hadden we Japan verrast en waren we ook niet door geweest. Te weinig gooikwaliteit.
je gaat me toch niet vertellen dat het alleen aan de gooikwaliteit ligt.... als je zelf maar 2x scoort lijkt me nou ook niet echt denderend....
pi_21512074
quote:
Op dinsdag 24 augustus 2004 16:40 schreef Biertjuhhhh het volgende:

[..]

je gaat me toch niet vertellen dat het alleen aan de gooikwaliteit ligt.... als je zelf maar 2x scoort lijkt me nou ook niet echt denderend....
Als je al eerder bent geslacht en je krijgt zo'n eerste slagbeurt op de koffie dan ben je niet in staat om zelf nog een deuk in een pakje boter te slaan. Meer cliches kan ik er niet bij verzinnen. De kwaliteit van je werpersselectie is de basis van je ploeg. Aan slagkracht ligt het gezien het aantal homeruns minder. Nederland was wel minder effectief op de honken, liet daar veel mensen achter. Maar goed, de meeste startende werpers redden het niet dit toernooi en dat is opmaat voor een nederlaag.

Ik had Australie ook niet verwacht in de finale. Gezien verleden en het begin van dit toernooi dacht ik Canada-Cuba -nu een halve finale- te zullen zien.
pi_21521185
Cuba wint nipt van Canada 8-5, sleept het in de 8e innings weg. Japan en Canada dus om het brons. Cubanen in de finale tegen Australiers.

Canada 0 0 1 0 2 0 0 0 2
Cuba 2 0 0 0 0 0 0 6 -

hits 9-13
error 1-2
lob 9-6

Slechts 1 homerun van een Canadees in de 9e, mooi gevecht geweest
pi_21522263
quote:
Op dinsdag 24 augustus 2004 16:50 schreef okee6 het volgende:

[..]

Als je al eerder bent geslacht en je krijgt zo'n eerste slagbeurt op de koffie dan ben je niet in staat om zelf nog een deuk in een pakje boter te slaan. Meer cliches kan ik er niet bij verzinnen. De kwaliteit van je werpersselectie is de basis van je ploeg. Aan slagkracht ligt het gezien het aantal homeruns minder. Nederland was wel minder effectief op de honken, liet daar veel mensen achter. Maar goed, de meeste startende werpers redden het niet dit toernooi en dat is opmaat voor een nederlaag.

Ik had Australie ook niet verwacht in de finale. Gezien verleden en het begin van dit toernooi dacht ik Canada-Cuba -nu een halve finale- te zullen zien.
Precies, pitching is the name of the game.
Pas als je pitching goed is kun je de rest van het team opbouwen.
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
pi_21524950
Okee Cuba is door.
Iemand voorspellingen wie goud wint?
Ik denk dat Cuba toch een maatje te groot is voor Australie.
Cuba dus goud.
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
  woensdag 25 augustus 2004 @ 00:52:45 #224
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21524983
quote:
Op woensdag 25 augustus 2004 00:50 schreef Kapt.Ruigbaard het volgende:
Okee Cuba is door.
Iemand voorspellingen wie goud wint?
Ik denk dat Cuba toch een maatje te groot is voor Australie.
Cuba dus goud.
Gedroomde finale van mij gaat dus niet door (Cuba-Japan), dus ik gok nu maar op Cuba als winnaar weer eens.

Is Bayer al in beeld geweest?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_21525139
quote:
Op woensdag 25 augustus 2004 00:52 schreef golfer het volgende:

[..]

Gedroomde finale van mij gaat dus niet door (Cuba-Japan), dus ik gok nu maar op Cuba als winnaar weer eens.

Is Bayer al in beeld geweest?
Send de NOS sporten uit waar geen Nederlanders in mee doen dan
Behalve turnen..
Knapen die varen willen moeten mannen met baarden zijn.
  woensdag 25 augustus 2004 @ 01:04:35 #226
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21525185
quote:
Op woensdag 25 augustus 2004 01:01 schreef Kapt.Ruigbaard het volgende:


Send de NOS sporten uit waar geen Nederlanders in mee doen dan
Behalve turnen..
De NOS zend denk ik verder sowieso geen honkballen meer uit.

Die besteden liever nog meer aandacht aan grote sporten als synchroonzwemmen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_21525448
Als we de NOS moeten geloven zendt niemand het honkbal uit (Cuba misschien als dat daar mag), het komt imers via de eigen vijfde lijn binnen In Australie is het midden in de nacht.
pi_21530603
En dan denk je dat ze niets meer gaan uitzenden en dan zit je op het volgende moment te kijken naar de bronzen-medaillestrijd tussen Canada en Japan

[ Bericht 0% gewijzigd door At_Fundum op 25-08-2004 12:28:08 ]
Atje zeggen is adje doen!
  woensdag 25 augustus 2004 @ 12:24:38 #229
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21530795
quote:
Op woensdag 25 augustus 2004 12:12 schreef At_Fundum het volgende:
En dan denk je dat ze niets meer gaan uitzenden en dan zit je op het volgende moment te kijken naar de bronzen-medaiilestrijd tussen Canada en Japan
Precies!
En nog wel de hele wedstrijd live.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 25 augustus 2004 @ 13:23:20 #230
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21532094
Brons dus voor Japan.
11-2 winst op Canada.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 25 augustus 2004 @ 13:26:25 #231
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_21532172
quote:
Op woensdag 25 augustus 2004 13:23 schreef golfer het volgende:
Brons dus voor Japan.
11-2 winst op Canada.
niet genoeg voor een onthaal in eigen land
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
  woensdag 25 augustus 2004 @ 14:21:42 #232
61305 Bjoro
Proud to have Maud !
pi_21533528
quote:
Op woensdag 25 augustus 2004 13:26 schreef The_Hives het volgende:
niet genoeg voor een onthaal in eigen land
krijgen allemaal verkorte opleiding tot kamikaze piloot
256 goals !
[Column]Hoera, prijs gewonnen!
'Zo gewoon en toch zo bijzonder,
Zo alledaags maar nog steeds een wonder' Maud 07-07-2005
pi_21535368
Dat hotel van Japan in Athene kostte slechts 2 miljoen euro. Net wat goedkoper dan het trainingscomplex in Italie waar ze zich hadden voorbereid. Ze zullen vast op audientie mogen bij de keizer

Toch wel een mooie play gister. De Canadezen hadden in de negende innings tegen Cuba al een homerun gescoord. Vervolgens waren er twee honken bezet en sloeg de slagman de bal ver. Met de tegenwind kwam de bal sneller weer naar het veld. Een Cubaan klom tegen het hek en beroofde Canada van drie punten, dan zou het gelijk zijn geweest (8-8). Hij maakte de nul en Cuba won.
  woensdag 25 augustus 2004 @ 20:09:30 #234
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21541054
Aangezien geen enkele zender een honkbal FINALE blijkbaar belangrijk vindt, even de huidige tussenstand: Cuba-Australië 2-0.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 25 augustus 2004 @ 20:18:57 #235
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_21541292
quote:
Op woensdag 25 augustus 2004 20:09 schreef golfer het volgende:
Aangezien geen enkele zender een honkbal FINALE blijkbaar belangrijk vindt, even de huidige tussenstand: Cuba-Australië 2-0.
Vrij logisch


atletiek vinden veel mensen belangrijker. In Europa is honkbal nog steeds niet groot.
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
  Trouwste user 2022 woensdag 25 augustus 2004 @ 20:42:22 #236
7889 tong80
Spleenheup
pi_21541895
Australië is bestolen volgens RadiOlympia. Hadden met 3-2 voor moeten staan.


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 25 augustus 2004 @ 20:46:57 #237
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21542035
Intussen dus 2-1
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Trouwste user 2022 woensdag 25 augustus 2004 @ 20:48:11 #238
7889 tong80
Spleenheup
pi_21542058
Hup Aussies.


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_21542078
quote:
Op woensdag 25 augustus 2004 20:42 schreef tong80 het volgende:
Australië is bestolen volgens RadiOlympia. Hadden met 3-2 voor moeten staan.


quote:
Op woensdag 25 augustus 2004 20:46 schreef golfer het volgende:
Intussen dus 2-1
Niks te dus, de sport is nog Olympisch dus eigenlijk eerlijk
pi_21542697
6-1 inmiddels, de wereldorde lijkt hersteld
  woensdag 25 augustus 2004 @ 21:08:45 #241
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21542715
6-1 voor Cuba alweer.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_21542739
Overigens wel snoezig dat die Puerto Ricaanse scheidsrechter de leiding over de finale heeft gekregen
  woensdag 25 augustus 2004 @ 21:31:53 #243
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21543270
En het staat al 8-1 voor Cuba.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 25 augustus 2004 @ 21:47:13 #244
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21543678
quote:
Op woensdag 25 augustus 2004 21:31 schreef golfer het volgende:
En het staat al 8-1 voor Cuba.
Teletekst verbetert zichzelf: het blijkt na 8 innings nog steeds 6-1 te staan.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_21544126
9e inning coming up, 6-2 tussenstand
  woensdag 25 augustus 2004 @ 22:12:57 #246
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21544358
NU zowaar honkbal op de NOS!
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 25 augustus 2004 @ 22:16:05 #247
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_21544449
Afgelopen.

Cuba wint met 6-2 het Olympische honkbal toernooi.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_21544557
Klasse hoor, Cuba blijft leiden en Amerika is niet te zien zo matig
pi_21595798
Die ene pitcher van de Cubanen was wel errug slecht hoor, hij gooide die ballen nog net niet het stadion uit.

Halverwege de zevende inning zijn we naar het HHH gegaan, want het zag er niet naar uit dat Cuba nog in de problemen zou komen. Ze waren veel te sterk, ondanks de niet altijd even sterke pitchers.
Op maandag 11 oktober 2010 @ 19:31 zei Hans: Sersjee heeft gelijk. Punt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')