abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_20747192
ik hhad nog de helft van een kilo gehakt in de koelkast liggen voor de pasta die ik zodadelijk ga maken , de andere helft had ik eergisteren gebruikt.
Maar nu is een gedeelte een beetje bruinig geworden ( de bovenkant) , het is nog niet over de datum heen , en ruikt nog goed .
Kan ik het nog gewoon eten ? moet ik het bruine eraf snijden ?

bvd Xl
  dinsdag 20 juli 2004 @ 17:45:55 #2
70795 GiSH
waiting for sun
pi_20747251
is niet in de magnetron geweest??
Made love to an Angel, but her wings are in the way
pi_20747385
quote:
Op dinsdag 20 juli 2004 17:45 schreef GiSH het volgende:
is niet in de magnetron geweest??
nee ik heb er nog niets mee gedaan , het heeft alleen 2 dagen in de koelkast gelegen
pi_20747408
gewoon te gebruiken, is normaal.

slotje
pi_20747422
quote:
Op dinsdag 20 juli 2004 17:52 schreef MrG het volgende:
gewoon te gebruiken, is normaal.

slotje
idd , ik lees het onderstaande net ergens, dus gooi hem maar op slot

Gehakt verkleurt als het lang in contact komt met lucht. Dat is een volstrekt natuurlijk en ongevaarlijk verschijnsel. Verkleurd gehakt is dus nog prima geschikt voor consumptie. Wanneer gehakt echt bedorven is, ruikt u dat wel meteen
  zondag 25 juli 2004 @ 12:33:06 #6
35446 NT-T.BartMan
voorgoed vertrokken
pi_20842571
Sterker nog: als het na bewaren nog helder-rood zou zijn, dan moet je je zorgen gaan maken. Waarschijnlijk heeft de slager er dan sulfiet bij gedaan, en dat doen 'ze' meestal alleen als er iets te verbergen valt...
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')